Mamee Double Decker

Product Details

Description

The brand is make iconic with the red double decker bus and it is often seems as the key point of delivering delicious prawn and chicken crackers to everyone. The Double Decker crackers start from introducing the prawn cracker which are made from real prawns. Currently Double Decker crackers available in 3 delicious flavours which are prawn, chicken and cheese flavours.

  1. Suzanne Fong
    74 reviews

    has its own uniqueness & memorable

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    can say this is full of childhood memories, the taste has its own uniqueness & memorable as well, thats y i luv it, not only me, my friends & family luv it too!

    4
  2. Avatar

    Shika43
    380 reviews

    Snek berperisa

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Mamee Double Decker mempunyai pelbagai perisa dan saya sukakan perisa udang yang manis2 masin… Mudah dibawa kemana-mana dan mempunyai pelbagai pack saiz… Saya boleh nikmati ketika menonton TV atau sambil membuat kerja rumah… Perisa yang sedap dan membuatkan saya leka nikmati Mamee Double Decker hingga cebisan terakhir dan ambil lagi pack baru Mamee Double Decker untuk dimakan lagi …selagi ada and tak habis selagi tu akan terus makan.. memang dari kecil pun saya suka makan and beli Mamee Double Decker lebih lagi perisa udang… Mudah dimakan dan sedap.

    5
  3. Jessie Koo
    125 reviews

    Not my best choice of snack

    3 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    Sorry, had to say that I dont really fancy these in comparison with mamee, or cheesels. After consume alot, it dry out the throat a little, so I have to limit the kids with this. I would take the small packs if kids wants to bring for party.

    3
  4. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    My favourite snacks since young

    4 out of 5, reviewed on July 10, 2019

    Mamee Double Decker is my favourite junk food since young. It is so yummy and until now I am still eating it together with my kids. The contents in the packaging already reduced and the price also expensive as compared to last time. The taste also changed but overall still taste good.

    4
  5. Sue Mashor
    3 reviews

    Snack sedap

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Mamee ni since kecik2 mmg selalu beli sampai sekarang.rs dia tetap xberubah…sedap.

    5
  6. Avatar

    zul9086
    4 reviews

    Selera Snek Istimewa

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    mamee double decker menjadi pilihan saya terutama sekali perisa ayam yang memukau.sesuai dimakan untuk semua.rasa yang mencetuskan fenomena.dulu kini dan selamanya tetap menjadi pilihan di antara snek yang terbaik.

    5
  7. Avatar

    anna94
    3 reviews

    虾条就要Double Decker

    4 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Double Decker 是我从小吃到大的零食。 这个红色双层巴士可是满满的回忆, 而且最重要的是这口味的虾条。我可是尝遍无数不同品牌的虾条,试来试去还是这个牌子最对味!我阿嫲也爱吃呢!

    4
  8. 亨星 詹
    3 reviews

    Double decker 出品必定好吃

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    说到double decker,可是我全家人最爱的零食首选,尤其是我妈,对芝士圈圈情有独钟,因为和其他品牌的芝士圈圈零食相比,此款的零食味道更重更加好吃,不仅香而且吃起来芝士味浓厚!另外的鸡味和虾味的零食也是不错,不过向来喜欢芝士的我和我妈口味一样也是对芝士口味更加偏爱。希望double decker 可以一直保持水准。

    5
  9. Avatar

    cj9860
    7 reviews

    Childhood snacks

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    One of my favourite childhood snack. It is not that salty. The favour that I like it the most will be the prawn favour. The size of the package is also suitable. Sometimes cant stop eating it.

    4
  10. Tang Xiu Yuen
    6 reviews

    Mamee double decker

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Childhood memories, childhood snacks.

    4
  11. Mahfuzah Mat Salleh
    10 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Perisa cheese sentiasa menjadi pilihan saya dan anak2. sambil menonton rancangan kesukaan kami. moment yang sangat indah bersama anak2.

    5
  12. Avatar

    Yk06
    10 reviews

    好吃的零食

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    最喜欢鸡味道的。
    一片片 不大不小 吃起来刚刚好,
    一买就买2包,很喜欢它的味道 ,咸咸的
    看戏吃零食都会想到她
    印象深刻的还有就是 它的歌曲,包装后面都会它的”主题曲”

    5
  13. Avatar

    KhaiXuan12
    14 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    I love this , I like the chicken cracker flavour, I will always buy and buy many put in house, when want eat , I can direct eat , this is my childhood memory, until now , still is me flavour snack

    5
  14. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Snek sepanjang masa

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Double decker mamee perisa udang dan ayam adalah kegemaran saya. Keropok perisa udang dengan bentuk memanjang berjalur spiral manakala keropok ayam nipis2 berjalur2 juga. Bila dah start makan kita akan ralit nak.mengunyah je. Sedap dimakan pada bila2 masa terutama semasa menonton movie atau bersama2 yg tersayang. Keropok udang beraroma udang sebenar yg cukuo kuat. Perisa ayam tidak.muak makan. Mudah didapati di pasaran dengan harga yg mampu milik. Saya sukakan pembungkus mamee double decker ni. Ilustrasi pada pembungkus yg attractive dan warna yg menarik. Tidak mudah terkoyak apabila dibuka dan mudah dibuka.

    4
  15. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    RASA CHEESE YANG TERSANGAT SEDAP

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Mamee Double Decker PERISA CHEESE SANGAT SEDAP. SAYA AMAT MENYUKAI KEROPOK CHEESE JENAMA DOUBLE DECKER INI. SETIAP KALI SAYA INGIN MENONTON CERITA ATAU MENONTON WAYANG, SAYA AKAN MEMBELI KEROPOK Mamee Double Decker PERISA CHEESE INI.

    5
  16. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    My favourite Mamee Double Decker

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Mamee Double Decker is really delicious as I feel so good to eat all the time where it makes me feel full. Even during snack time I feel it is suitable to eat as it makes me not hungry at all. There are many flavours and choices you can choose. Best to serve with cheese as it makes it more tasty. The packaging is really very nice and suitable to bring along anywhere as it is very light packaging. Can eat during picnic too. The price also reasonable and worth to purchase.

    5
  17. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Snek yg sesuai untuk anak-anak.

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Snek yg sempurna ketika beriadah bersama anak2..mereka sgt sukakannya terutama yg berperisa cheese..sangt berperisa dan tidak pedas..ranggup dan sedap..harganya juga amat murah dan terdapat pelbagai pilihan perisa yg berpatutan untuk dibeli.

    5
  18. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Kudapan Sedap

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Double Decker dikenali dari zaman sekolah dulu sampai la sekarang.Rasanya sedap,rangup dan sesuai untuk kudapan masa santai juga apabila memandu kereta.Harganya juga murah dan boleh didapati di mana sahaja.

    4
  19. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Kudapan Yg Sedap

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Aktiviti hujung minggu bersama suami dan anak2 dengan jajan Mamee Double Decker..Mmg sedap sgt2, bole bawa travel jauh..Perasa ayam yg tidak terlalu masin dan sgt sesuai utk anak2 sy..Hrga yg murah dan sgt enak dimakan bersama keluarga tersayang..

    5
  20. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Dulu kini dan selamanya

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Mamee Double Decker keropok kegemaran saya ketika kecil lagi..Kini anak2 saya juga suka dengan keropok ini..Saya suka perisa ayam dan udang..Rangup dan tidak terlalu masin..Suka dengan lagu double decker yang ada di belakang pek ini..

    5
  21. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Kegemaran sewaktu kecil

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Mamee double decker menjadi kegemaran sewaktu kecil dan waktu sekarang. Menjadi makanan pilihan saya sewaktu menonton tv atau membaca majalah. Memang sedap dulu. Tapi sekarang rasa nya sudah kurang sedap. Tawar dan kurang rasa. Sewaktu dulu 1 paket cukup untuk kami tapi sekarang isi nya semakin berkurang. Makin sedikit rasanya. Snek nya kurang lazat berbanding dulu. Mungkin sebab kos semua sudah mahal. Namun saya tetap membeli nya juga.

    5
  22. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Mamee Double Decker juga merupakan salah satu snak kegemaran saya sekeluarga ketika bersantai..Harganya juga tidak mahal,isinya juga banyak..1 plastik cukup untuk menikmati bersama keluarga..Rasanya juga amat sedap sekali

    5
  23. Gee Gee
    321 reviews

    snack kegemaran semasa menonton movie

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    snack kegemaran saya dan suami semasa menonton tv…ia juga mengimbau kenangan masa kecil saya..sedap dan murah

    5
  24. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Jajan azali saya

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Jajan Kegemaran Sejak kecil. Rangup dan sedap walaupun pembungkusan telah diubahsuai. Walau sekarang sedikit masin tapi rasanya tetap sama.

    4
  25. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Snek Kegemaran Keluarga

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Snek kegemaran sy terutama perisa cheese…sangat sedap & ranggup…suka makan sambil tngok tv..snek Memee Double Decker ni sesuai dimakan semua peringkat umur,kanak2 pon boleh kerana rasanya yg x pedas & sedap..

    4
  26. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    I am a fan of the Double Decker brand ever since I was a kid. Each light, thin crisp is individually coated with just the right amount of seasoning that goes easy on the tongue and works so well with a cup of your favorite cold drink. The seasoning tastes like real chicken powder and not make me feel too thirsty after eating it. These crisps are my number one choice of snack whenever I’m feeling indulgent as they never fail to give me the pleasure of eating it. Honestly, when you have this, it doesnt make your throat feel dry. Coming in at the most valuable price ever just completes this for me. Ultimate goodness at your fingertips!

    5
  27. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Ranggup dan sedap

    3 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    Keropok double decker perisa ayam kesukaan anak saya kerana rasanya sedikit manis dan kurang pedas,ranggup dan sedap.
    Memang akan membeli setiap kali ke pasaraya.
    Harga juga sangat murah.

    3
  28. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    All time favourite snack

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    What can I say about snack foods that I grew up eating? I love them and I love them all! The original prawn crackers is a classic favourite. The chicken flavour is good for when you are craving something salty and savoury. And the cheese option is good when you want something cheesy and yummy to snack on. All in all, great flavour, great crunch, great experience.

    5
  29. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    小时候的回忆

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    小时候的回忆,那时我天天在等面包车来就是要买这个零嘴来吃,很好吃可是吃多不好啦。

    4
  30. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    虾味薯饼

    3 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    小时候时常买来吃,但是长大了之后就很少看到了。
    不过价钱很便宜!

    3
  31. Nur Arina
    812 reviews

    Pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Saya sangat sukakan double decker ni sebagai snek saya pada waktu lapang. Memang menjadi pilihan saya dari dulu lagi kerana rasanya yang sedap dan sesuai dibawa kemana-mana.

    5
  32. Avatar

    penny41
    407 reviews

    每个口味都很喜欢

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    从小吃到大,我都很喜欢全部的口味,想吃甜的可以选cheese的,想吃咸的可以选鸡的口味

    5
  33. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017
    5
  34. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Childhood favourite

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    When I was young, I like the chicken flavour. The prawn one too smelly for me. Now, I love the cheese flavour too. Sometimes i am able to finish 1 pack of Double Decker while watching TV programme. My family members love Double Decker too.

    5
  35. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Light and thin crisps of deliciousness

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I am a fan of the Double Decker brand ever since I was a kid. Each light, thin crisp is individually coated with just the right amount of seasoning that goes easy on the tongue and works so well with a cup of your favorite cold drink. The seasoning tastes like real chicken powder and not make me feel too thirsty after eating it. These crisps are my number one choice of snack whenever I’m feeling indulgent as they never fail to give me the pleasure of eating it. Honestly, when you have this, it doesnt make your throat feel dry. Coming in at the most valuable price ever just completes this for me. Ultimate goodness at your fingertips!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...