Johnson’s Baby Blossoms Powder

Product Details

JOHNSON’S® Baby Triple Baby Protection™.
Safety, Mildness and Effectiveness.

  • Improved formula
  • Clinically proven mild
  • Hypoallergenic
  • Dermatologist and allergy-tested

We love babies. And we understand how important it is to keep baby’s skin fresh and comfortable. JOHNSON’S® Baby Powder Blossoms’ long-lasting protection leaves baby’s skin comfortably dry, silky smooth, and smelling fragrant longer than ever.

Available in: 100g, 200g, 500g

  1. Avatar

    Syudda91
    34 reviews

    Palingg suka

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2020

    Saya suka bedak ni sbb lembut dan wangi…setiap hari guna… Up

    5
  2. Avatar

    Shika88
    681 reviews

    haruman bunga

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2020

    Johnson’s Baby Blossoms Powder haruman bunga segar dan sangat wangi.. texture powder halus and melekat elok pada skin serta haruman Johnson’s Baby Blossoms Powder juga lama pada skin so taklah cepat berbau peluh anak2… bauan yg tidak terlalu strong but still wangi dan sesuai digunakan kanak-kanak… pakaikan time lepas mandi lagi nampak fresh je and kids lebih ceria… sesuai dipakaikan waktu malam dan pagi..

    5
  3. Fyza Dani
    46 reviews

    Kulit pun kering selesa dan Wangi!!!!

    5 out of 5, reviewed on March 31, 2019

    Setiap hari mesti guna untuk anak2untuk jadikan kulitnya silky smooth and berbau wangi sepanjang masa daripada biasa.Jadikan kulit anak2 kering dan selesa.Wangian yang saya dan anak2 gemari.Dari anak pertama hingga ke 4 ini saya memang sukakan barangan Johnson’s…Loves it!!!!!

    5
  4. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Bau yang menyenangkan

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya menggunakan bedak johnsons baby warna pink sejak dari anak pertama lagi. Semua bedak johnsons sangat lembut dan tidak kasar. Saya sukakannya apalagi ia wangi dan dapat mengurangkan kesan iritasi peluh pada leher anak.

    5
  5. Avatar

    Norshelawati40
    3 reviews

    wangian yang menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    disamping tekstur bedak yang sangat lembut, wangian blossom yang sgt lembut dan tahan lama amat digemari oleh kami sekeluarga.Antara perkara wajib yang perlu dibawa terutama semasa bercuti atau pulang ke kampung

    4
  6. Naami Naami Luffy
    3 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Sukakan sejak dari kecil sampaila sekarang.Terasa seperti baby bila pakai.

    5
  7. Khairun Nisak
    4 reviews

    Bau macam taman bunga

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sejak saya sekolah rendah memang dh pakai bedak ni..sampai lah masuk universiti dan sekarang ada baby masih lagi sukakan bedak ni. Baunya lembut.

    5
  8. Johnson's Baby Powder Blossoms

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Semua bedak baby johnson saya suka.Tapi saya lebih suka yang ini.Saya gunakan bukan saja di badan tetapi di muka juga.Semua anak anak saya guna bedak ni.Dari yang berusia 9 bulan hingga 9 tahun.Antara jenama yang dipercayai.

    5
  9. Avatar

    fatiha59
    3 reviews

    bayi ceria segar sentiasa

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    Johnaons blossom baby powder sangat wangi dan mengharumkan..bila pakaikan pada bayi tak puas rasa nak cium dan gomol-gomol..semua orang cakap wangi..kami seisi keluarga memang pengguna setia produk ni..dari anak pertama ke 4 ..walaupun pelbagai rumor yg didengar..kami tetap setia..apa yang penting adalah cara penggunaannya..

    5
  10. Avatar

    MissJanna04
    3 reviews

    Harum Semerbak Bayiku

    4 out of 5, reviewed on June 3, 2018

    Bedak yang tiada tandingannya kerana bayi saya menggunakannya selepas mandi. Sangat harum, segar dan saya sangat berpuas hati.

    4
  11. Icha Aleyisha
    17 reviews

    Segar Sentiasa

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Saya pengguna tegar Johnson’s Baby Blossoms Powder kerana sangat efisyen .. Bukan sahaja sesuai untuk bayi malah saya juga guna untuak diri saya .. Saya gunakan bedak ini setiap hari dimuka saya .. Selain rasa segar sentiasa , bedak ini juga mampu mengurangkan lebihan minyak di muka saya ..

    5
  12. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Bau segar & wangi

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Wangian bedak JOHNSON\’S baby blossoms ni sgt harum dan manis.Bau bungaan yg mnyegarkan dan sesuai sgt utk bayi & seluruh ahli keluarga sy..Tekstur bedaknya pun halus dan mudah nk ratakan pd tubuh.Sy akan sapukan pd tubuh bayi sy setiap kali selepas mandi krn bedak ni mnjadikannya sntiasa wangi.Ia juga mmbantu mnyerap peluh ketika cuaca panas.Sgt berbaloi dibeli bg sy,harganya murah & mudah nk dapatkan di kebanyakkan kedai.

    5
  13. Nur Arina
    812 reviews

    Sangat wangi

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Bedak ni memang wangi. Sebab utama saya suka kerana baunya sangat lembut dan tahan lama baunya. Memang sangat terbaik

    4
  14. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Bau bungaan yg manis & wangi

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Saya lebih memilih Johnson’s Baby Blossoms berbanding bedak johson baby biasa krn baunya lebih wangi,berbau manis bunga-bungaan yg mnyegarkan.Seluruh ahli keluarga sy mnggunakan bedak ni,tekstur bedaknya mmg sgt lembut dan mudah diratakan.Saya juga gunakan bedak ni ketika menukar lampin ank,memastikan ruang lampin ank sy sentiasa kering.Selama mnggunakan bedak ni mmg tiada iritasi dan alahan walaupun pada bayi saya.Sangat selamat digunakan & berbaloi dibeli,harganya pun murah.

    5
  15. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Wangi dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Kesemua anak saya menggunakan bedak ini sejak dari kecil. Bau nya yang sungguh wangi. Lembut pada kulit dan memberi kan kesegaran yang berpanjangan. Memang brand johnsons adalah pilihan keluarga kami. Memberi perlindungan sepanjang hari. Produk ini tahan lama. Saya selalu membeli yang pek berkembar. Lagi murah dan menjimatkan.

    5
  16. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    闻起来的味道很新舒适和香的

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    这个Johnson’s Baby Blossoms Powder很温和的而且也可以防过敏的。所以我喜欢在宝宝冲凉后帮他擦些在宝宝的背后和身体的。闻起来的味道很新舒适和香的也可以保护宝宝的皮肤舒适干燥的

    4
  17. Avatar

    cpyn18
    234 reviews

    Nice scent

    3 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I only will apply it on my kids body when they feel their body is greasy or itchy especially during hot weather. It can make them feel more comfortable after applied the talcum. I seldom let my son to use it as he has nose sensitive. Better to avoid it if possible.

    3
  18. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Johnson Baby Powder Blossom

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Sehingga sekarang anak anak saya masih menggunakan talkum jenama Johnson ini.Baunya sangat lembut dan tahan lama.Anak anak saya juga gemarkan bau talkum ini dan suka memakainya.Harganya juga sangat ekonomi.

    4
  19. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    Mencegah ruam lampin & berbau sgt wangi

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Baunya sngt wangi & lembut,sangat sesuai utk bayi..tekstur bedaknya yg halus & mudah digunakan..sy suka bau bedak ni yg melekat pada tubuh bdn bayi sy dlm waktu yg lama..ia melembutkan kulit bayi sy..sentisa gunakan bedak ni sebelum pakaikan lampin utk mncegah ruam lampin..bedak johson blossom ni mngekalkan kulit di sekitar kawasan kampin kering & bayi lebih selesa

    5
  20. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    nice

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    I love the way it smells. It has a pleasant smell, not too strong. I always used it for my baby since new born, his skin feel soft and smell good.

    4
  21. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Berbau harum dan lembut

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Ketiga tiga anak saya menggunakan bedak ini sejak dari kecil. Bau nya yang sungguh wangi. Lembut pada kulit dan memberi kan kesegaran yang berpanjangan. Memang brand johnsons adalah pilihan keluarga kami. Memberi perlindungan sepanjang hari.

    5
  22. Niki Tay
    996 reviews

    很香的

    3 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    宝宝冲凉后我会帮他擦些在背后的给她皮肤滑滑香香的。

    3
  23. Avatar

    cikbunga49
    659 reviews

    Wangi dan selamat digunakan untuk baby???

    5 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Setiap kali lepas baby saya mandi,memang saya akan pakaikan bedak johnson baby blossom ni.
    Saya memang menyukai rangkaian produk johnson baby kerana produknya selamay digunakan untuk baby.

    5
  24. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    JOHNSON'S baby blossoms

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    saya amat menyukai bau dan tekstur bedak JOHNSON’S. setiap kali selepas mandi saya wajib akan pakai bedak ini untuk memastikan kesegaran badan kerana ianya juga dapat mengelakan rasa melekit akibat dari peluh. bau nya juga sangat wangi. ketidakselesaan dan kegatalan bukan lagi menjadi.masalah dengan adanya bedak JOHNSON’S

    5
  25. Avatar

    Reen89
    32 reviews

    Kulit bayi sentiasa segar dan wangi

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Bedak johnson baby blossoms memberi haruman yang tahan lama dan kulit bayi sentiasa lembut, wangi dan segar selepas mandi dan bayi. Ia amat sesuai untuk seisi keluarga.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...