Enchanteur Perfumed Talcum Charming

Product Details

Enchanteur Perfumed Talcum Charming is a fine talc that leaves your skin feeling silky and smooth like satin. Infused with French fragrances, this talc adds a shimmer of romance to your day. Lavish yourself with Enchanteur Charming Perfumed Talc, a combination of exotic fragrances such as rose, muguet and soft cedarwood caress your skin like royalty.

This perfumed talc will leave your skin feeling beautifully smooth and silky soft.  The romantic fragrance of rose is inspired from France, the birthplace of the best perfumes. Charm everyone and make them fall in love with this soft and tender fragrance.

Usage instructions:
Apply Enchanteur Perfumed Talcum Charming on your face as well as your body to feel the fragrance of rose, muguet and soft cedarwood that smells like an expensive perfume.

  1. Avatar

    quinnamanda9640
    9 reviews

    nice fragrance

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    ive been using this talcum since i was baby !! my grandma always apply it to me after taking shower , i really love this fragrance , and i still using it untill now

    my suggestion for this product is change new packaging to the bigger one , cuz i feel like the current design didnt enough for me and my family

    5
  2. Avatar

    eynroslan37
    4 reviews

    Wangi melekat-lekat

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    Sejak sekolah saya suka dengan rangkaian produk Enchanteur. Baunya yang semerbak memang menggoda sangatttt. Paling memikat bab harga yang mampu milik. Memang best la. Wangi melekat-lekat pada badan dan baju. Memang terpikat la.

    5
  3. Avatar

    Nurin26
    10 reviews

    BAU MENGANCAM KALBU

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Enchanteur ni mmg number 1 la bg saya sbb dia pnya bau wangi tu bedak ii yg lain semua takleh layan (my opinionla) sbb bila korang bau je perhh mmg wangi and texture dia jugak sgt soft for our skin and it is also suitable for children!my younger sister really love enchanteur very much and she will ask my mom to buy the new latest of enchanteur 🙂

    5
  4. Avatar

    ranjee3051
    4 reviews

    Talcum powder

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    This powder is so much attached with our family members, we only buy and use enchanteur talcum powder. It smells good and stay fresh on our body. It has always been the best powder to bring during travelling.

    5
  5. Avatar

    missBlue05
    3 reviews

    Family's Choice

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    This talcum powder is used by my family for almost 30 years already and still countings. The texture is so light, the fragrance is so nice and is long-lasting one. The price is also affordable. Enchanture is always the first choice of talcum powder!

    5
  6. Avatar

    niniegurlz56
    7 reviews

    Bau wangi

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Saya dan keluarga merupakan pengguna bedak taklum jenama enchanteur ini. Satu sebabnya adalah bau bedak ni yang sangat wangi seakan memakai minyak wangi. Bau melekat di badan dan baju. Selain itu baunya yang wangi sangat menenangkan dan tahan lama. I love it.

    4
  7. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Harum dan segar

    4 out of 5, reviewed on January 24, 2018

    Saya sekeluarga sememang nya pengguna enchanteur perfumed talkum ini. Bau nya seakan minyak wangi. Sungguh harum dan segar sekali. Botol nya juga menarik. Penutup nya boleh di pulas dan ini boleh mengelakkan pembaziran. Sapu2 di badan dan bau harum semerbak. Mak saya di kampung juga suka menggunakan produk ini. Wangian yang tahan lama. Harga yang berpatutan.

    4
  8. Avatar

    hstan36
    1 reviews

    清香的

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    在多年前看到廣告,就想說嘗試看看,結果一用就愛上了它。喜歡它的清香,流汗了也不會黏答答。。。無論在何地,都一定把它帶在身邊。。。值得推薦

    5
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Enchanteur Perfumed Talcum Charming

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Sejak di bangku sekolah lagi bauan kuning enchanteur bermain2 di fikiran dan benak hati saya untuk bersiap2 ke sekolah.Bau soft lembut sangat.Saya suka bauan ini yang kekal berpanjangan..Tak sampai sebulan mesti habis guna sbb hantu bedak ini… Teringat2 kembali…hehehe…suka…

    5
  10. Avatar

    KhaiXuan12
    14 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I am using enchanteur perfumed , I like the charming, let me feel very good , and I like the smell, I was use this product long time ago, I will keep to use. Totally love it. This charming flavour is my love, my family also love it.

    5
  11. Adilla Dilla
    63 reviews

    Wangi semerbak

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Saya memang pengguna setia brand enchanteur.Bedak ini memang wangi.pakai sikit je dah wangi.tekstur bedk ini pun lembut bila sapu tak terasa pun dekat badan.tu yang best tu.Harga pula mampu milik.

    5
  12. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Provides the pleasant smell

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Enchanteur Perfumed Talcum Charming is a good quality product that smells good and I just l love it so much. The packaging of the Enchanteur Perfumed Talcum Charming absolutely great and nice. The price also affordable and worth to purchase it. My family also use it. I always feel it is easy to bring along during travelling and holiday. Highly recommend.

    5
  13. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Bedak Talcum Wangi

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Enchanter Charming kaler kuning ni mmg pilihan saya. Botol yg mudah digunakan. Pusing penutup botol dan bedak selamat tidak tumpah. Travel simpan dalaam beg mcm tu je. Bau haruman bedak ini juga wangi dan tidak menyengat. Menambah keharuman bila guna selepas mandi dan harum kekal lama. Mudah juga didapati di pasaaran dengan harga yg berpatutan.

    4
  14. Niki Tay
    996 reviews

    小时候我的可爱回忆

    3 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    小时候我相信很多的妈妈都会买这个粉来擦的,我记得我每次趁妈妈不在的时候都会擦一些在我的衣服还有我的洋娃娃的,所以我的洋娃娃都是香香的,这个粉真的很香的就好像擦了香水那样

    3
  15. Sayha Whosen
    43 reviews

    Bau wangi dan kekal sepanjang zaman...

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Bedak Enchanteur wangian charming memang menjadi pilihan keluarga saya dari dulu sehingga kini dan kekal sepanjang zaman. Baunya yang wangi dan selesa dipakai di badan dan muka juga.

    4
  16. 溦溦 林
    473 reviews

    小时候妈妈时常用的

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    记得小时候我妈妈时常用的香粉来的,我每次都会偷偷的拿来用,把自己的身体擦的香香的。这个粉真的很香的令我每次都想擦的

    4
  17. Miko Tan
    324 reviews

    很香

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    搽了这个就不需要用香水了,真的很香

    4
  18. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Enchanteur Perfumed Talcum Charming

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Enchanteur Perfumed Talcum Charming mempunyai wangian yg harum & mnyegarkan..

    4
  19. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Bau yang sangat wangi. Bila pakai sepanjang hari rasa wangi je..hihi. Dari dulu hingga kini pengguna Enchanteur Perfumed Talcum Charming. Terbaik!

    5
  20. Elizabeth Kam
    52 reviews

    smell nice

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    I still using talc after shower. I love the smell that last for long hours , it’s great to cover the body odor especially to people who sweat easily like me.

    5
  21. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Salah satu bedak kegemaran saya kerana mempunyai bau yang sangat wangi dan menyegarkan setiap hari saya ini. Baunya juga sukar hilang walaupun berjam-jam menggunakannya. Saya sukakannya juga kerana mempunyai kelembutan pada bedak itu sendiri

    5
  22. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    小时候的回忆

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    我记得我小时候只有去到舅母家才有机会搽这个香香的粉。这味道真的很清香,小时候冲了凉出来搽上这个粉感觉自己就像公主一样。

    4
  23. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Bau wangi dan sesuai dengan kulit saya. Harganya juga berpatutan.

    5
  24. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Bedak yang sangat wangi dan juga baunya seakan-akan bauan bunga. Saya suka kerana baunya tahan lama dan tidak perlukan perfume apabila pakai bedak ni.

    5
  25. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    perfurmed talcum

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    wanna go out fast so in hand has this Enchanteur Charming perfumed talc,
    loving this as easy to apply. Smelling good too, my mom also likes it.
    the price is affordable.

    5
  26. Enchanteur Perfumed Talcum Charming

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Bau yang sangat wangi. Bila pakai sepanjang hari rasa wangi je..hihi. Dari dulu hingga kini pengguna Enchanteur Perfumed Talcum Charming. Terbaik!

    5
  27. Carrie Zoey
    141 reviews

    Smells amazing

    4 out of 5, reviewed on December 9, 2016

    Enchanteur perfumed talcum smells amazing and the scent is long lasting. The texture is soft on the skin. There is a variety of scent, and I love this floral talcum powder. Feels fresh to apply it after shower.

    4
  28. Harum semerbak seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2016

    Selepas mandi kami seisi keluarga mesti akan menggunakan Talkum Wangi Echanteur Charming. Saya menggunakan produk ini kerana baunya yang wangi dan tahan lama, bukan itu sahaja teksturnya yang lembut sangat sesuai untuk kulit kami.
    Sekiranya pakej set mini disediakan mungkin ianya lagi mudah untuk pengguna boleh dibawa ke mana-mana.

    4
  29. Fieza Sani
    6 reviews

    Bau yang wangi

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2016

    Enchanteur..jenama yang tak perlu diperkenalkan lagi..Saya menggunakan Enchanteur kerana jenamanya telah dikenali sejak zaman saya di bangku sekolah. Haruman dari produk Enchanteur best dan wangiannya sangat harum..Terdapat pelbagai jenis haruman tetapi semua wangiannya tetap best..

    5
  30. Noor Mustaffa
    75 reviews

    ENCHANTEUR... rangkaian wangian bedak yang popular dari era 90an -sekarang.. wangiannya berkekalan dan mengoda jiwa..

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2016

    ENCHANTEUR… rangkaian wangian bedak yang popular dari era 90an -sekarang.. wangiannya berkekalan dan mengoda jiwa..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...