Ayam Brand Tuna Mayonnaise

Product Details

  • Fine bites of tuna in mayonnaise with onion
  • Kids love it
  • 185g Net (also available in 95g Net in East Malaysia only)

Besides being a convenient low fat food, Tuna is a very good source of Omega 3, Selenium, Niacin and Vitamin B6 and B12.

Ingredients:

Minced Wild Caught Tuna Fish, Soya Bean Oil, Waterchestnut, Onion, Pickle Cucumber (Cucumber, Salt), Vinegar, Contains Thickener (Modified Tapioca Starch) as Permitted Food Conditioner, Sugar, Egg Powder, Salt, Natural Flavour Extracts (Onion, Garlic, Clove), Contains Thickener (Xanthan Gum) as Permitted Food Conditioner, White Pepper.

  1. jaredlaijh72
    25 reviews

    One of the best cheap protein food

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    One of the cheapest if not the cheapest protein food available to consume. Simple to prepare a meal with tuna mayonnaise whether as a sandwich or side dish. Add on cut fruit, vegetables or nuts for healthier and fuller meals. An all around a super food.

    5
  2. Chrisandra73
    9 reviews

    A traverller choice !!!

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Its suitable to bring anytime,anywhere, if u are out for traveling, camping, picnic, its super convenient, no matter kids or adult, you will sure love it~

    5
  3. Hbanu25
    5 reviews

    Best quick meal☺️

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Tuna Mayoness had been my family favorite Breakfast … add on Onion, Lettuce, Cucumbers and mayonnaise it just a perfect Sandwich for Breakfast…

    5
  4. Anis9185
    4 reviews

    Memang Sedap sejak Dahulu lg

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Produk ini mmg sentiasa ada d meja makan tak kira waktu srapan mahupun wktu minum petang.mmg x pernah tukar tuna selain drp brand ayam brands Tuna.

    5
  5. azzuri916
    6 reviews

    Sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Sangat sedap untuk buat sandwich setiap pagi.. dimakan dengan roti, ditambah dgn tomato dan timun. Sangat sedap..

    5
  6. cyleong198458
    5 reviews

    Must keep stock in home

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    It is very tasty and easy to prepare when you are in a hurry.i always make sure I when this stocked in my cabinet

    4
  7. Muhammad Jr.
    4 reviews

    serious sedap

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    pelengkap roti. rasa lazat

    5
  8. Nurul Azira
    3 reviews

    Tuna air tangan ibu

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Ini tuna tin untuk buat sandwich sebab ibu saya selalu buat ini untuk saya masa zaman sekolah menengah dan pagi-pagi ibu saya akan masak tuna ini dengan telur di campur sekali. Tuna ini sangat sedap sebab ikan dia terasa dan boleh kenyang makan 4 keping roti dengan tuna. Masa zaman sekolah dulu waktu sukan saya jual sandwich tuna menggunalan tuna tin ini dan habis laku disebabkan sedap dan dekat kantin sekolah tak ada jual ini. Sampai sekarang saya makan tuna ni untuk diet atau tidak dan ini merupakan antara barang yang wajib ada kat rumah

    5
  9. Fahmi Hassan
    10 reviews

    Mudah

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Sangat mudah untuk menyiapkan sarapan . Disebabkan saya tiada masa dan waktu rehat yang singkat , saya akan sentiasa bawa ke tempat kerja saya . Rasanya juga sedap dimakan bersama roti . Amat mudah kerana tidak perlu masak .

    5
  10. ajip53
    7 reviews

    pantas dan mudah

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    saya sering sibuk dan tiada masa membuat sarapan pagi untuk anak-anak. tapi dengan ayam brand tuna mayonis, hanya 2 minit diperlukan untuk memberi anak-anak saya sarapan yang sedap bagi memulakan hari mereka. Sangat memudahkan!

    5
  11. WZ48
    6 reviews

    Convenient and tasty!

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    Can taste tuna by just open up the can lid. Yummy and really convenient!

    4
  12. dyra9336
    15 reviews

    Yummyyy

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Saya selalu makan ni dengan roti .. Sedap dan mengenyangkan .. Sesuai untuk makan waktu sarapan .. Kadang-kadang buat sandwich juga ..

    5
  13. Choy Yan
    2 reviews

    Tuna

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Its so delicious with doing as a sandwiches me and my kids love it so much

    5
  14. Shamsuhai10
    13 reviews

    Rasa tuna asli

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Saya pengemar memakan sandwich dengan berintikan tuna mayones ayam brand.Rasa tuna sebenar yang menyelerakan lazat bila dimakan pada waktu sarapan pagi.Saya amat berpuas hati dengan ayam brand tuna mayones dan produk ini ada pelbagai jenis tapi saya amat menyukai perasa tuna mayones.

    5
  15. Woon73
    15 reviews

    Ayam brand tuna mayonnaise

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Ayam brand tuna mayonnaise是我给家人准备早餐最快最好的选择。它可以配搭不同的食物材料成为不同的佳肴。除了mayonnaise 还有其他的口味的,比如喜欢辣或少辣都有。真的很方便

    4
  16. shahizalsaffian
    3 reviews

    Tuna penyelamat sarapanku

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Tuna yang amat menyelerakan. Rakan terbaik bagi roti dan biskut. Resepi yang mudah untuk sarapan yang lengkap. Khasiat tuna ini cukup penting buat semua terutama bagi kanak-kanak,remaja dan dewasa. Sesuai di rumah,pejabat atau perkelahan.

    4
  17. Gesh Apple
    18 reviews

    Tuna Mayo

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    The only brand of tuna which isn’t too pure or has a raw taste. Tuna mayonnaise is the tastiest tuna flavour produced by Ayam Brands. Rich with taste.

    5
  18. Shuen582519
    3 reviews

    非常方便又美味的产品

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    当我还是位学生的时候,有了这个产品我可以随时随地取出然后涂抹在面包上,味道十分美味而且还非常方面尤其是上班族和学生

    5
  19. nshazrina96
    3 reviews

    sedap tak terkata

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    telah menggunakan produk ini salam pelbagai jenis masakan, keluarga amat menyukainya dan ibu bekerja seperti saya amat senang sekali. penyediaan yang ringkas serta rasa yang sangat lazat sudah semestinya saya akan tetap setia bersama produk ini

    5
  20. dedlento45
    3 reviews

    My favourite tuna mayo

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Been eating this for decades.
    I am a tuna lover so trust me, buy this brand.
    Always my first choice for our family.

    5
  21. Ikhwan Che Ani
    3 reviews

    Mudah dan sedap

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Sedia untuk dimakan dimana sahaja dan bila-bila masa

    5
  22. Hannani Kamal
    3 reviews

    Breakfast choices

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    When late to class. This would be my choice for my breakfast .

    5
  23. Eddie Quah
    6 reviews

    Taste good

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Always buy to spread on breads. Easy to eat and taste good. Will add on additional mayonaise for better taste. To make it even better, will diced some onions and put it in. Eat as tuna sandwich and taste so good.

    4
  24. Asmadi Othman
    3 reviews

    Tuna favourite choice

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Mixed between mayo+tuna is just me.when ii were my university .always spread it and keep it in fridge as daily breakfast

    4
  25. Zafuan52
    3 reviews

    Pasti Tidak Menyesal

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sekiranya anda sukakan Tuna dalam tin, ini adalah produk kemestian yang wajib anda ada di dapur! Rasanya sangat seimbang dan sedap lemak lemak gitu!

    5
  26. escexe74
    3 reviews

    Makanan wajib untuk sarapan

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Tuna paling sedap dimakan dengan roti setiap kali sarapan. Ditambah dengan hidangan telur. Memang terbaik!

    5
  27. rugktl47
    6 reviews

    BEST TUNA SPREAD FOR SANDWICH

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    This is tasty tuna spread from Ayam brand. A perfect mix and match in sandwich for breakfast.

    4
  28. AzriAhmad96
    3 reviews

    Highly recomended

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Mudah dimakan dimana2… Sangat sedap berbanding brand lain yg ada dipasaran

    5
  29. Puppetz93
    6 reviews

    The BEST of the best

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Best companion for breads! It can be utilised for many recipes, egg mayo tuna bread or Subway! Ayam brands is the most prominent brand in Msia, highly recommended!

    5
  30. Sazlisa65
    3 reviews

    Sandwic tak bermakna tanpa tuna ayam brand..

    0 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Tuna ayam brand antara salah satu kegamaran kmi sekeluarga untuk buat sandwic dimna rasa nya bgtu mendalam dan sngat sedap..

    0
  31. Chun61
    2 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    If you wanna make sandwiches this Ayam Brand tuna is a must for you. The tuna will enhance the taste of the sandwiches. Although the prce is a bit expensive but the money paid is worth.

    5
  32. fish84
    3 reviews

    面包必配

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    白面包一定要配上它才好吃或者饼干也可以…虽然现在比较贵了但是我久久也是会买一次因为非常好吃..

    5
  33. Hamizah_gg37
    3 reviews

    Must try!

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Sangat sesuai untuk sesiapa yang tak suka pedas & sangat sedap dimakan dengan roti. No need to add anything else. Roti plus tuna and you good to go!

    5
  34. nadnad9686
    3 reviews

    Ayam brand Tuna

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Very easy breakfast. I just can open up the can and spread to the bread and just can eat. Then i will not be hungry anymore. It is also easy carry due to the small canned and not burden you. This tuna also is suitable for all ages because it is not spicy and suitable for childern is the important one. If you love spicy you just can add chilli. I love eat this tuna with biscuits. The rice also is affordable with the packaging and this tuna is recommended for people who want to save their budget and time.

    5
  35. Mars Chai
    3 reviews

    Nice food

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Good taste, suitable for breakfirst

    5
  36. Hui Theng
    6 reviews

    Tuna

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Tuna is fresh and I can eat it from breakfast to dinner ! I love to eat with bread, and biscuit, good and healthy.

    5
  37. Ashley Lau
    3 reviews

    My favourite choice of spread !

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I love to spread this tuna mayonnaise on top of my bread with thin layer of butter , cucumber , tomato and chilli ! It is my favourite snack since young and I jz can’t get enough of it !

    5
  38. erwilell198981
    1 reviews

    Sangat sesuai untuk seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Sesuai untuk dimakan bersama bread , sangat enak Dan lazat .

    5
  39. Erniey ROsmieza
    3 reviews

    EMERGENCY FOOD

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    If xdew makanan lain, just pg nearby grocery ambil bnda nie + bread and ready to eat….so yummmy

    5
  40. Jeffrey Kong
    3 reviews

    有人和我一样爱吃吗

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    这个 tuna 拿来搭配捣碎的鸡蛋再涂面包也不错吃哦。

    5
  41. summer_nxy38
    3 reviews

    這個超級好吃

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    身為一位大學生早上的早餐懶惰準備,吃這個配麵包,飽足感超級高的

    5
  42. Anthony49
    6 reviews

    老婆偏爱

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    市面上这样多种tuna罐头品牌,我老婆就偏偏只喜欢AYAM BRAND TUNA, 做成三文治
    冷藏后更好吃

    5
  43. Nadwa Faudzi
    3 reviews

    like it

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    For a tuna lover like me, this product is acceptable and comes with affordable price. My ways of eating is to spread on bread for breakfast. Sometimes I will add into my salad as an extra ingredients. The taste is nice.Yummy!

    5
  44. Nurul Aida
    4 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Sedap dimakan begitu sahaja . Sapu dengan roti pun sedap .

    5
  45. Adelyne09
    4 reviews

    值得推荐的食物

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    我个人觉得这款Tuna的最大优点就是它不会容易让人觉得腻,搭配面包更是好吃的。重要的是,价格便宜,分量多,非常值得。

    4
  46. Pik Kiew Lau
    2 reviews

    一种生活中不可缺少的料理

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    它是一种很棒、很棒的料理。它方便又营养、又美味。是每份三文治的最佳伙伴。除了,三文治…它也是沙拉与意面的好拍档。

    5
  47. Pik Kiew Lau
    2 reviews

    一种生活中不可缺少的三文治料理

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    很棒、很棒的一种料理。它方便又营养、又美味。是每份三文治的最佳伙伴。除了,三文治…它也是沙拉与意面的

    5
  48. channy60
    3 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    I’m really fall in love with this tuna❤️ This goes well with bread!

    5
  49. JCLOH9884
    3 reviews

    Best tuna

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Ayam brand manufactured a lot of canned food, but I love thier tuna mayo. The taste of it is very good, and it goes with everything. The price of it is affordable. It is small in size but inside the can, it is full. Ayam brand tuna mayo is the best for breakfast.

    5
  50. Anie87
    3 reviews

    Simple and easy

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Hanya sapu pada roti atau biskut sudah cukup untuk dijadikan sarapan atau untuk dimakan pada bila bila masa sahaja..easy and simple food

    5
  51. adlynatasha98
    3 reviews

    My favourite tuna!!

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    My favourite spread ever! I can eat it without bread or biscuits.

    5
  52. 琬云 黄
    3 reviews

    三明治早晨推荐!

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Ayam Brand 的 tuna也是我的最爱, 大人小孩都爱吃,跟水煮蛋,黄瓜,胡萝卜,少量盐,包菜等食材调拌一起,做成三明治,非常之好吃!赞

    5
  53. estherlimby86
    3 reviews

    YUMMY AND HEALTHY TUNA

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    my family favourite food.I used to use tuna ayam brand for sandwich and also as dipping for biscuit and pizza topping. My kid like the taste very much The design of the can make the food preparation easy and fast.

    5
  54. Hui Ching
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Normally will prepare sand which by using this brand, very delicious

    5
  55. Fisa30
    3 reviews

    Makan begitu saja pun sedap

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Memang sedap. Antara menu wajib untuk sarapan pagi. Jimat masa untuk wanita bekerjaya dan kejar masa. Makan begitu saja pun sedap.

    5
  56. Ch Chong
    3 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    This tuna mayonnaise is my favorite. When eating this with bread, it smell so good and taste so good. We can use this to make sandwiches, pizza and much more. No need to worry what to eat.

    5
  57. tokmajj20
    3 reviews

    Sentiasa dalam simpanan

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Ayam brand tuna mayonnaise ni sentiasa ada dalam simpanan stok makanan saya. Bukan hanya sedap, ia mudah dan boleh makan begitu saja. Anak dan cucu saya sangat sukakannya maka saya pastikan ia ada dalam simpanan. Paling berguna bila saya tak tahu nak masak apa untuk sarapan atau sebagai hidangan minum petang, hanya buka dan hidang bersama roti atau biskut. Selalunya tuna yang habis dulu. Memang sedap!!!

    5
  58. httan45610
    9 reviews

    Good choice for snacks

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I like having this tuna with biscuits during my tea time. Just spread it on the cream cracker, and it fill up my stomach.

    4
  59. yuenyee87
    3 reviews

    Good for tea break

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    I will apply it on bread with cheese. Then, put it in the sandwich machine to heat it up. It will be perfectly roasted. When you have it, the tuna will be so nice in your mouth. Sometime, I will use it to fry with onions and egg thus be a dish.

    5
  60. hsquak94
    9 reviews

    sandwich and pizza

    5 out of 5, reviewed on May 28, 2018

    my favourite tuna brand. simple and easy use to make sandwich, just add some mayonnaise, cucumber and tomatoes. ayam brand tuna mayonnaise also one of the ingredient to make pizza. kids love it so much.

    5
  61. bellaabakar26
    2 reviews

    Ayam Brand memang pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    Walau banyak jenama tuna dalam tin membanjiri pasaran, tapi, saya tetap setia dengan Ayam Brand sebab tunanya memang berkualiti, sedap dan harganya sangat berbaloi. Sejak 12 tahun lalu saya memang tak pernah berpaling tadah dari Ayam Brand Tuna Mayonnaise. Setia hingga kini. Ayam Brand memang sajian kegemaran sejak saya student sampailah saya dah ada anak sendiri. Kini, anak pulak kalau ke pasaraya mesti akan ingatkan mama mereka supaya jangan lupa masukkan Ayam Brand Tuna Mayonnaise ke dalam trolley shopping kami.

    5
  62. Cynthia Tay
    16 reviews

    Tuna Mayo Canned Food

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    Ayam brand is always my first and only choice when purchasing tuna canned food. Even it is a processed food,it do not have unfresh fish taste. It also come with many flavour for those who are not fancy in Mayo.

    5
  63. Rachelsheak32
    3 reviews

    Full of layering

    3 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    Tuna is my most favourite food. No matter it uses as just simply eating or with bread,it’s taste is still irreplaceable compare to other brand. But,it becomes more and more expensive,is hard for me to buy it always.

    3
  64. murnizatul36
    9 reviews

    Ayam Brand Tuna Mayonnaise

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Mudah di bawa terutamanya ke picnic. Dan ianya mudah dibuka tanpa perlu menggunakan pembuka tin. Menjimatkan masa dalam penyediaan sandwich. Saya amat sukakanya.

    5
  65. Elisa54
    3 reviews

    Mudah dan lazat!

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Waktu pagi saya mempunyai masa yang terhad kerana perlu berada di pejabat seawal jam 8pagi. Penyelesaian saya bagi sarapan pagi sudah tentu adalah Ayam brand tuna mayones. Hanya perlu roti dan tuna mayones ini sudah cukup untuk memberi saya tenaga untuk fokus bekerja. Saya memang mengesyorkan ayam brand tuna mayones sebagai makanan pilihan di waktu pagi!

    5
  66. Shariffah06
    3 reviews

    Best tuna mayonnaise in the market

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    This is simply the best tuna mayo in the market. Although pricier than other brands, the soft flakes of tuna and rich mayo taste make it worth it. Love to make sandwich with it. It is also great with crackers. I make sure that I always have a couple in store at home.

    5
  67. Nini92
    18 reviews

    Enak

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Tuna yang dicampur dengan mayonaise, sangat enak dan tidak pedas. Ianya juga tidak muak walaupun saya makan banyak dan juga sesuai untuk kanak-kanak. Ianya mudah disimpan dan mampu bertahan lama.

    4
  68. juwita53
    9 reviews

    ayam brand..sedap ow

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    tuna ni sedap di mkn dengan bread…sungguh mengenyangkan… dr kecil hingga besar mkn ni….

    5
  69. 溦溦 林
    473 reviews

    方便又好吃的早餐

    4 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    这个Ayam Brand Tuna Mayonnaises是我喜欢吃的早餐之一的方便又好吃的,我喜欢买这个有 Mayonnaise的因为我不用再去另外再买Mayonnaise来添加的,每次买一罐Mayonnaise都吃不完过期的好浪费的,不过这个我觉得不够多的Mayonnaise如果这个可以推出一个extra 多Tuna Mayonnaise更加的好的。

    4
  70. Alia Khan
    16 reviews

    Fresh and tasty

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    I love the taste. Portion is just nice. Perfect if I were to mash with hard boiled eggs and some chilli, then voila my sandwich filing is all good to spread! I sometimes consume this right from can when I’m on diet. Perfect source of protein too!

    5
  71. Chi Gin
    16 reviews

    suka dimakan bersama roti

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Saya sejak kecil lagi ibu saya telah selalu membuatkan sandwich yang disapu dengan isi tuna kepada saya untuk dibawa ke sekolah. Sehingga ini, saya masih suka makan sandwich tuna yang menggunakan ayam brand kerana saya rasa cap ini yang lebih sedap walaupun saya telah mencuba beberapa tuna yang bercap lain.

    4
  72. sitihawa56
    3 reviews

    Ayam Brand Tuna Mayonnaise

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Ianya sedap, mudah disediakan dan mudah untuk dibawa kemana-mana terutama sekali jika travel jauh bersama anak-anak. Selain boleh dimakan begitu sahaja inya juga enak jka dijadikan hidangan makanan dan dihidangkan bersama nasi.

    5
  73. dayarazak9467
    3 reviews

    Recommended untuk kanak-kanak

    3 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Sedap tu sedap tapi tuna chillies lebih ump untuk orang yang sua pedas macam saya. Tuna ni sesuai la untuk budak-budak. Saya selalu buat sandwich untuk anak saudara guna tuna ni. Memang habis la makan. Klau satu memang tak cukup.

    3
  74. niniegurlz56
    7 reviews

    Rasa tuna yang sedap

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Kalau nak buat sandwich tuna, memang saya beli tuna mayonaise ayam brand ni. Rasa sedap, tidak masin dan boleh dimakan begitu saja. Selalu paling senang makan dengan roti je masa belajar dulu. Kalau roti habis makan macam tu je pun sedap. Terbaik, menjimatkan masa memasak dan janji sedap

    4
  75. Hellen Chan
    22 reviews

    早餐

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    这可以说是早餐必备了吧,有面包和它,配在一起简直是人间极品了,这样就可以当作一餐了呀,简直是又便宜又好吃的早餐了。

    5
  76. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    Saya sukakan Ayam Brand Tuna mayonis ini kerana rasanya yang sedap. Bila saya membuat sandwich saya akan tambahkan lagi mayonis ke dalam tuna Ayam Brand untuk menambahkan lagi rasannya dan anak-anak saya memang sukakannya, ianya juga dapat dimakan begitu saja.

    5
  77. Candy Yuepeng
    12 reviews

    最棒的早餐

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Ayam Brand Tuna Mayonnaise是我早餐的首选,把它涂在面包上,在把面包拿去烘,做成三明治,简直就是完美。

    5
  78. CikSue38
    396 reviews

    Soo yummy. My favourite ?

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Sandwich terbaik saya semestinya dengan inti daripada ayam brand tuna mayonnaise. Isi tuna yg dihancurkan dengan halus bersama chunky bawang besar/merah dan sangat pemurah dengan mayonnaise. Buka tin dah nampak isi campuran tuna yg putih kegebuan. Sekali buka je tin tu pasti terus habis. Tak sempat nk simpan lama. Rasa pn cukup berperasa. Makan sandwich ayam brand tuna mayonnaise ni pagi sampai ptg pn masih kenyang lagi. Sesuai makan pada bila2 masa. Mudah dan cepat disediakan utk.dinikmati. Tin mudah buka. Mudah juga didapati dipasaran dengan harga yg berpatutan. Stok pasti ada di rumah. Terbaik. Sumber omega 3 pulak tu.

    5
  79. Celestetan85
    4 reviews

    饼干和面包的点缀

    3 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    ayam brands应该是在市场有一段很久的一个产品之一,也出过不少其他罐类的食品,最近买了这个tuna来搽面包,我印象中小时候我妈妈很爱买这个牌子的tuna来给我们搽面包当早餐,这个产品里面对我来说不错,因为他给很足够的鸡肉,就看起来比较好像一分钱一分货的concept这样,也不知道如何解释,也不会吃到很腻或吃到怕,还可以放进冰箱冷藏,缺点应该就是这类食品一早就从厂家制造出来了,难免会有点不新鲜或不健康,而且随着市场的变动,价钱也慢慢地提高,会让人先考虑好再购买

    3
  80. Aliceqiao12
    20 reviews

    Sandwich untuk sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Ayam brand tuna mayones saya gunakan untuk buat sandwich untuk dimakan sekeluarga. Ikan tunanya sedap dan berkhasiat. Saya adalah amat gemar akan sandiwich ayam brand tuna mayones kerana saya percaya ia adalah baik untuk perkembangan otak kanak-kanak.

    4
  81. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2017

    Saya memang sukakan Tuna Ayam Brand ini dan ianya sedap dan saya menjadikannya inti sandwich tetapi saya akan tambahkan sedikit mayonis lagi kerana saya sangat suka rasa mayonis yang banyak. Anak-anak juga sukakan tuna mayonis ini dan menjadi pilihan bila-bila masa.

    5
  82. rozaliaalik56
    100 reviews

    Sedap sangat !

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2017

    Antara makanan dalam tin yang sangat sedap. untuk penggemar tuna macam saya mesti berpuas hati sebab rasanya yang sangat sedap ditambah dengan mayonis. bertambah-tambah nasi. Buat sandwich lagi ummphhh ! Sedap sangat !

    5
  83. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2017

    Saya suka menggunakan produk Ayam brand tuna mayonis ni. Sedap bila dimakan bersama dengan roti. Saya selalu membelinya untuk dimakan bersama roti kerana salah satunya rasa mayonis yang begitu banyak dan sedap.

    5
  84. Yati MJ
    6 reviews

    Yummy snack

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    I love the tuna mayonnaise Ayam Brand. Tasty, creamy and ‘yummilicious’ just eating it by itself, or make a sandwich even a cracker dip. It’s a hassel free healthy food. You need not waste time cooking. Just peel off the tin and dig in. ?

    5
  85. cikbunga49
    660 reviews

    Cepat dan lazat

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Tuna memang jadi pilihan saya untuk sediakan sandwich kepada suami untuk sarapan pagi..
    Memang digemari suami dan rasanya sedap dan lazat.
    Ia mudah disediakan dan sangat menjimatkan masa saya untuk sediakan sarapan pagi yang berkhasiat untuk keluarga.

    4
  86. emilliakamarlis62
    197 reviews

    Enak dibuat sandwich

    4 out of 5, reviewed on November 3, 2017

    Ayam Brand Tuna Mayones merupakan bahan wajib yang perlu ada untuk membuat sandwich. Lagipin, dengan adanya tuna ayam brand ini, penyediaan.untuk sandwich menjadi sangat mudah. Saya hanya perlu menyediakan roti dan timun, selepas itu, hanya perlu letak sedikit tuna dan rasanya sungguh enak.

    4
  87. soolayhoon82
    142 reviews

    Sandwich for kids

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    I used to make sandwich for my kids to bring to school or as their breakfast. Ayambrand will be one of my choice beside of TC Boy. Ayambrand come with many choices of flavor, and the taste is good! Reasonable price too!

    4
  88. cpyn18
    235 reviews

    Yummy tuna mayonnaise

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    I love to eat bread with Ayam Brand Tuna Mayonnaise as it tastes nice and I like its tuna taste much. It is so easy to prepare my breakfast with tuna mayonnaise and tuna contains of Omega which is good for health. Its price is affordable and can be found easily from most of the hypermarkets.

    4
  89. noorazri07
    194 reviews

    ayam brand tuna mayonis

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Sedapnya ayam brand tuna dengan mayonis ini.Sandwich memang sedap,tambahkan sedikit lada sulah,salad segar memang terangkat rasanya.Sesuai untuk sarapan pagi juga makan malam untuk yang inginkan hidangan yang ringan.Brand pilihan saya sekeluarga.

    4
  90. AieenDeen28
    900 reviews

    Isi ikan tuna segar & berjus

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Lebih senang & cepat utk buat sandwich dgn tuna mayones ayam brand ni..sangt sedap & terasa lemak manis mayonis..isi ikan tuna juga segar & berjus..dalam 1 tin boleh buat bnyak keping sandwich..mmg berbaloi walau hrganya agak mahal sikit dari jenama lain..

    5
  91. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    For a tuna lover like me, this product is acceptable and comes with affordable price. My ways of eating is to spread on bread for breakfast. Sometimes I will add into my salad as an extra ingredients. The taste is nice.

    5
  92. KJ Cheah
    225 reviews

    Ayam Brand Tuna Mayonnaise

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    Perfect match with bread and it’s my daughter’s favorite all the time

    5
  93. CikSue38
    396 reviews

    Yummy

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Once you bite your sandwiches filling with this tuna you’ll love it as you can feel that chunk in your mouth and it is not smell fishy

    5
  94. sallyinlee93
    1006 reviews

    我的最爱!

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    加一点洋葱会更好味道!
    直接搽在面包上就可以吃了!
    弟弟和我都爱吃!

    5
  95. penny41
    407 reviews

    tuna首选

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    ayam brand是我们家三文治的首选,好吃又不油腻,有时我会炒鸡蛋然后加进tuna里面,然后搽面包吃

    4
  96. Cecelia Lee
    6 reviews

    FAVOURITE TUNA MAYONNAISE

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    I don’t like eating fresh from the cans. However, Ayam Brand Tuna Mayonnaise is the one that I wouldn’t mind having it without cooking. Fresh from the can, added some corns and I could eat it just like that. Not smelling too fishy, fine & smooth texture, filled with nutrients and can be purchased at an affordable price…easy to prepare for any meals of the day. Definitely thumbs up!

    5
  97. Niki Tay
    996 reviews

    sandwich tuna

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    if i want do sandwich i will buy this , very easy just cut few tomato and cucumber and add the Ayam Brand Tuna Mayonnaise already yummy nice, very easy and fast to prepare.

    4
  98. Jeff Tung
    72 reviews

    直接涂在面包上

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    直接涂在面包上就可以吃了,超方便!又美味!
    有时候姐姐会加一点洋葱,味道更香更可口!

    4
  99. Kellychan21
    502 reviews

    My favourite Tuna mayonese with bread

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    It is very yummy if eat bread with tuna mayonese. It is my favourite breakfast. It is so easy to prepare and you can make different dishes with tuna mayonese.

    4
  100. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017
    5
  101. sandlee51
    174 reviews

    Breakfast and Salad

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    For a tuna lover like me, this product is acceptable and comes with affordable price. My ways of eating is to spread on bread for breakfast. Sometimes I will add into my salad as an extra ingredients. The taste is nice.

    5
  102. Ain_Nasuha79
    12 reviews

    Ayam brand tuna mayonaise

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Saya suka menikmati ayam brand tuna mayonaise kerana ianya sangat lazat. Saya selalu jadikan ianya inti untuk hidangan sandwich setiap kali sarapan pagi. Ia juga halal dan dijamin selamat untuk dimakan. Kanak-kanak juga menggemari rasanya.

    5
  103. Aznor Azizul
    153 reviews

    A Great Reward For Tuna Lovers

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2017

    This is rather something that I used to share with my cats because even my cats know how good this tuna is. The mixture of tuna and mayonnaise makes the whole thing taste even better that you can eat it with anything such as bread or croissant.

    I recommend this to those tuna lovers out there because it s so easy to prepare and you can make different dishes out of this one can. A simple food with different kind of twist.

    4
  104. Fong Fong
    318 reviews

    Yummy breakfast

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2017

    Bread + egg + bread + tuna mayonnaise = yummy breakfast.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...