Avent Bottle Natural 260ML/9oz

Product Details

Becoming a parent is one of the most beautiful experiences one can have. It is however, not an easy task. Using the best tools to help you manage this experience is essential in reducing the stress and pressure felt. Philips produces innovative infant equipment, high quality baby care and juvenile products – giving parents all around the world a reason to breathe a sigh of relief. The Philips Avent Natural Bottle is innovative and guarantees ultimate comfort when feeding your baby.

State of the Art SimplicityThese innovative bottles are created using durable co polyester, a BPA-free material. The bottle comes with a soft, non-slip grip on the sides. The angle of the bottle has been approved by experts to be optimal in reducing air ingestion. Each bottle comes with a ring and cover that gives you convenient storage as well as transport. The Custom Flow nipple adjusts to the pressure applied by your baby and reacts to dispense the right amount of liquid. It comes with micro air vents that promote a steady flow of liquid, preventing nipple collapse. Your baby will be able to feed easily and without discomfort.

Easy to useIn the first few weeks of babyメs life, there just wonメt be enough time in the day. Itメs no wonder, then, that so many moms prefer for bottles that are easy to clean. Philips Avent Natural Bottle are easy to use and easy grip that will help parents not just survive but thrive in that all important first year.

  1. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Recommended feeding bottles for babies/kids

    4 out of 5, reviewed on July 2, 2019

    I bought this Avent Bottle Natural for my baby since he was born because the teats are similar to mummy’s nipples and my baby ok to accept the bottle although he always latch. The bottles are BPA free and anti-colic which is good for baby. No need to worry that baby will get stomach flu after feeding. It is so convenient too as I only need to buy a new teat to change the old one every 6 months.

    4
  2. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    The best product for my babies

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Brought a new set for my sister to try out. It’s the best so far for both my babies. No leakage and importantly it’s safe for the kids. Although the price is higher compared to the conventional one at least this was made of safe materials and safe for the kids. The design was awesome too as it is easy to hold and grab for kids.

    5
  3. Khairun Ahmad
    4 reviews

    Wide neck

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Wide neck teat style bottle sesuai utk baby confuse. Saya guna dri baby 1 bulan

    4
  4. Avatar

    Nuyul03
    7 reviews

    puting yang seiras dengan puting ibu

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    saya dah cuba macam macam botol sejak anak saya lahir, sampai lah say ajumpa botol avent ni. Anak saya langsung tak tolak mungkin dia selesa dengan kelebutan puting yang hampir sama dengan si ibu. Yang paling best sebab botol avent susah nak berkulat macam botol botol lain. senang nak basuh. berbaloi keluarkan sikit duit untuk produk yang bagus.

    4
  5. Avatar

    Sufihanim8750
    3 reviews

    Botol Avent kesukaan anak dari bayi

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    Pemilihan puting susu yang senang untuk ibu bapa baru.Tiada kerisauan bayi tersedak susu. Botol yang mudah untuk dipegang oleh si bayi.Paling seronok, Botol AVENT produk yang mampu milik. Saya setia dengan produk ini dari anak pertama lagi.

    5
  6. Avatar

    Marshar05
    1 reviews

    Selamat

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Dibuat dengan bahan yang bebas BPA. Selamat digunakan pada bayi dan dipercayai. Ia juga tahan lasak dan lembut , senang untuk anak menyukainya. Dengan penggunaan harian ia tahan dan tidak akan cair walapun di srtil dengan air panas. Saya amat mempercayainya.

    5
  7. Hanis Zain
    6 reviews

    Avent natural

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    I really love this bottle from Avent. I love the design, the price and also the brand itself. My two kids have been using this since they were born. And i don’t see any problem when they use this bottle. They have no colic problem and they love this bottle since they first started their fomula milk feeding. And what i like most is that, i can simple go to any baby store to purchase this brand’s bottle or teats. It is very convenient for me as mother. Thank you Avent.

    5
  8. Avatar

    lizs140772
    3 reviews

    Botol yang senang diterima bayi

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sebagai ibu bekerja, perkara yang paling merisaukan bila bayi tak dapat terima puting susu tiruan. Tapi alhamdulillah, botol avent tak pernah menghampakan. Lagipun, puting senang di cari ganti dan harga amat berpatutan. Avent menyediakan botol dan puting yang sesuai pada setiap peringkat umur bayi.

    5
  9. Avatar

    ainol9279
    3 reviews

    Anak saya mudah terima dgn botol avent

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Dah bermacam botol yang kami bagi untuk anak perempuan saya , smuanya ditolak sehinggalah kami mencuba botol avent. Sangat lega apabila avent dapat menyelesaikan masalah kami. Thank you

    5
  10. Avatar

    Adekalem72
    3 reviews

    Produk yang baik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Saya menggunakan set botol susu Avent sejak mendapat anak pertama lagi sehinggalah sekarang menanti kelahiran yang ke 4. Botol susu Avent mudah dicuci, tidak mengandungi BPA memberikan keyakinan untuk tahap keselamatannya. Puting susu pula amat lembut dan bayi mudah menerimanya serta memudahkan penyusuan bayi. Walaupun agak mahal tetapi ianya berbaloi.

    5
  11. Siti Amiera
    11 reviews

    Fits well

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Fits my babys needs easy to clean last long….my babys not confusing breast feeding with bottle feeding….soft n flexible nipple….

    5
  12. Avatar

    Kaybin75
    7 reviews

    Botol mesra

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Tidak seperti kebanyakkan botol susu di pasaran, botol ini sangat uni,senang dibersihkan,dan kanak kanak mudah memegangnya.

    5
  13. Juhaniza Hassan
    3 reviews

    Avent bottle

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    Saya menggunakan botol avent utk anak saya sejak lahir hingga dia berumur 4 tahun. Saya sangat berpuas hati dengan botol susu jenama avent kerana ia sangat berkualiti setanding dengan harganya. Ia sangat tahan lama dan lasak. Saya tidak perlu menukar botol tersebut setiap bulan kerana ia masih elok jadi dengan ini ia menjimatkan kos untuk pertukaran botol.

    5
  14. Yume Eng
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    换了几次奶瓶,最后选择了Avent natural 。很耐热。设计上也很适合宝宝单手握着。Avent牌子的品质真的很不错。

    5
  15. Avatar

    Nuurul93
    5 reviews

    The best

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Botol avent menjadi pilihan saya untuk anak sejak dari lahir. Sangat berkualiti, harga berpatutan, dan rekabentuk yang senang dipegang untuk kanak-kanak. Sangat rekomen botol susu ini. Produk terbaik dari avent

    5
  16. Avatar

    sios13
    8 reviews

    Avent Terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    anak sy menggunakan botol Avent ini sejak lahir sehingga hari ini,sangat tahan lasak dan berkualiti serta selamat penggunaan nya kepada anak saya.. Avent memag terbaik!!

    5
  17. Avatar

    azlynrahman80
    3 reviews

    Avent

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Anak cukup serasi dgn avent, bila tukar lain dia cepat tahu dan akan refuse botol lain. Saya pernah cuba pelbagai jenis botol utk anak tapi avent jgk yg paling best. Selain dari design yg sleek juga berbentuk memudahkan anak utk memegang semasa menyusu. Saya amat syorkan brand Avent bagi new parents yg sedang mencari botol sesuai utk anak. Avent the best!

    5
  18. Avatar

    rizalshukor93
    1 reviews

    the best

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    sebelum ni sya guna brand m**** utk anak yg pertama tapi botol cpat pudar dan susah nak pegang. anak kedua ni ada kawan syorkan gne avent and memang btul senang nak basuh dan mudah nak pegang. baby pn senang nak menyusu botol

    5
  19. Avatar

    parzival54
    3 reviews

    Sesuai untuk bayi baru lahir

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Saya dah cuba beberapa botol susu berjenama untuk diberi pada anak saya tapi semuanya dia tolak. Sehingga ada kawan suggest brand Avent Nature ni baru lah anak saya terima. Mungkin sebab puting nya yang menyerupai payu dara ibu.

    5
  20. Ching Cherry
    12 reviews

    值得信赖的奶瓶

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    从怀孕时候准备奶瓶时,第一个映入脑海的就是这个品牌的奶瓶所以毫不犹豫的买了,到现在孩子四岁了还是在用着这个品牌,孩子很喜欢。

    4
  21. 强力推荐Avent 奶瓶

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    强力推荐Avent 奶瓶,无论是我儿子女儿我都坚持使用Avent 奶瓶,它的款口设计使我泡奶更容易卫生,奶瓶口的水份不会沾湿奶粉勺,无论是加入奶粉或米糊更容易卫生。而它拥有透气孔的设计更让我宝宝在吸食奶液时更容易的排出奶液,Avent 奶瓶的材质更是安全指数高怎摔也摔不破的奶瓶材质,我每天都需要穿烫奶瓶,奶瓶依然保存着一样形状和品质。我大爱Avent 奶瓶,Avent 奶瓶是我宝宝的第一首选。

    5
  22. Nur Syuhada
    3 reviews

    AVENT SUPERB ??!

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    Highly recommend as it super duper confy to used it! My baby used Avent since born until now she is 3years old! Never try other brand as Avent/natural is suite with her! You can find this awesome bottle at anywhere or even it has promotion at online or TCE baby expo! Just image that i never ever miss TCE expo for only to buy this awesome brand! You just carried the valuable things for your baby, love the design, tahan panas so on, and can resale the old bottle okey! Love it so muchhh!

    5
  23. Avatar

    Nurfza02
    3 reviews

    Soft and anti colic!

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Safe to my baby, anti-colic and BPA Free. I love Avent products.

    5
  24. Yee Shuen Ang
    3 reviews

    Not Bad

    3 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I try to teach my little one when she turns 2 years old, however, she dont know who to use it and milk also leaking out from bottle and wet all cloths.

    3
  25. Avatar

    Cecilia06
    7 reviews

    Feed bottle

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    So far i have no issued to this bottle. This is the only type that i have used for Avent brand so far because most of the end users said that other than this Avent Bottle Natural the rest of Avent feeding bottles are flowed out the milk.

    5
  26. Avatar

    Eliane92
    3 reviews

    Avent 奶瓶

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    我家半母乳的宝宝用Avent的奶瓶的奶嘴像RT的感觉,宝宝不在抗拒奶瓶喂养了…缺点就是排风不是很好

    4
  27. Ching Cherry
    12 reviews

    Good bottle

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    MY little one has been using this bottle for 4 years. Never think to change to another brand.

    5
  28. Caryn Wee
    3 reviews

    Good and reasonable price

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Nice to use and my kids love it…I have been used it for my 3 kids. I like the quality of bottles

    4
  29. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Best quality

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Jenama Avent sangat berkualiti..pemegang yang tidak licin,mudah dicuci dan sangat baik untuk bayi dan kanak-kanak..bpa free

    4
  30. Sanxuan Wan
    9 reviews

    recommended product

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    my son started his first avent bottle when he is 4months old..the time he is about to switch from breastfeeding to bottle feeding..luckily there is avent, that made the switching easy..and now he is four year old..still using avent water bottle..

    5
    1
  31. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    AVENT tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Jenama Avent sangat berkualiti,bpa free,pemegang yang tidak licin,mudah dicuci dan sangat baik untuk bayi dan kanak-kanak..beli sekali pon boleh pakai lama sebab tahan lasak dan susah pecah

    5
  32. Avatar

    cherrysk2808
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Highly recommend this brand of bottle. High quality and very lasting. Even it is lasting but still need to change the bottle due to hygiene purpose. It is easy to hold by baby because the body of the bottle has curve. There are few a type of patterns for mummies to choose. Suitable for baby girls and boys.

    5
  33. Avatar

    WongMengSee89
    3 reviews

    Avent is a best choices

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    这个牌子的奶瓶非常棒~我两个儿子都用这个牌子!我宝宝的所有用具,包括奶嘴,水瓶都是这个牌子的。
    Avent真的很棒,它减少了宝宝涨风问题~对于新手妈妈来说,这是最棒的选择!

    4
  34. Avatar

    zinnlau90
    3 reviews

    Good Product Quality

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    这个产品对我的宝宝很好,不容易吸风进去,减少涨风问题,而且容易清洗,每个部位都可以刷到,又很耐烧和耐摔!值得推荐!

    5
  35. Avatar

    Afizulsobri12
    3 reviews

    Pilihan terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Saya menggunakan botol philips avent untuk anak saya dari usia 6bulan sehingga sekarang hampir 4tahun. Anak saya sendiri selesa dengan botol susu jenis ini. Saya pelanggan setia botol susu ini. Jika saya tukar ke jenama lain, anak saya tidak akan menyusu.

    5
  36. Avatar

    Ilyana63
    3 reviews

    Design

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Saya memilih botol susu avent natural dari anak sulung pada tahun 2009 sehingga sekarang saya masih menggunakan botol jenama ini.Pegangan botol yang kemas menyebabkan anak saya seawal usia 6 bulan sudah boleh memegang sendiri botol susu tersebut

    5
  37. Sangat selesa

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Anak saya menggunakan botel avent dari saya dalam pantang, bentuk yang menyamai breast ibu membuatkan bayi lebih selesa dan mudah untuk menghisap.botol yang comel, tahan lasak walaupun dah jatuh beberapa kali masih tak pecah.. i like it.. tak akan curang dengan jenama lain

    5
  38. Avatar

    ayuelieyza17
    11 reviews

    sangat lasak

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    saya telah menggunakan bottle avent sudah lama dan sangat berpuas hati dengan kualitinya. ia sangat lasak dan sangat mudah untuk dicuci. ia juga merupakan sangat sesuai untuk train anak menyusu menggunakan botol. ia juga selamat kerana bebas bpa.

    5
  39. Jaeney Goh
    4 reviews

    Even breastfeeding baby accept it

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    My baby is a fully breastfeeding baby.. I’m glad that I’m choosing this brand for him. He easily accept bottle feed and no nipple confusions issues happen. Good for those parents who looking for milkbottle that are breastfeeding friendly.

    5
  40. Avatar

    zatul_emma57
    9 reviews

    Botol Susu Terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Saya pengguna tegar botol susu ini dari anak pertama hingga anak no 3. Botol susu tahan lasak, mudah di cuci dan mempunyai design yang eksklusif.

    5
  41. Avatar

    wyting11238
    6 reviews

    耐用又耐热

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    这个品牌绝对是最好!!
    我家孩子每一个都会用这个品牌
    甚至我介绍身边朋友用,全部都只有赞
    小孩子吃喝的用品最敏感
    所以喝水喝奶用这个绝对是最好的选择

    5
  42. Avatar

    ying228073
    3 reviews

    好牌子

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    这个品牌一直都是我所信赖的品牌,用了很久也觉得很好。而且用热水烫了也不会有塑料味。

    5
  43. Avatar

    hanazuka776
    4 reviews

    Botol susu terbaik pilihan bayi saya

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Saya menggunakan botol avent natural semenjak anak saya baru lahir sehingga sekarang. Senang dicuci dan anti colic. Bayi saya juga selesa untuk memegang botol sendiri

    5
  44. Chloe Aw
    7 reviews

    Avent feeding bottle

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    I really like to use this one bottle, my two children are using this one bottle, it is good do not want ordinary bottle has always need to be replaced, it is very durable

    4
    1
  45. Nurul Hafinie
    3 reviews

    HIGH QUALITY PRODUCT!

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Recommended to all mommies for baby. A bit pricing but worth to the quality. The shape of the bottle just nice for baby to hold it. Very recommended!

    5
  46. Yana O Physics
    9 reviews

    Puting yang selesa dan anti colic

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Bayi saya telah menggunakan botol susu avent sejak umur satu bulan dan dia sangat selesa dengan puting avent yg natural. Bayi saya juga tidak pernah mengalami kembung perut apabila menggunakan botol susu ini. Saya rasa walaupun harganya boleh dikatakan mahal tetapi saya tidak ragu-ragu untuk membelinya kerana bayi saya selesa.

    5
  47. Nori Azwa
    9 reviews

    barang okay

    3 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    harga yang boleh dikira mahal untuk botol susu yang kurang okay. susu meleleh keluar walaupun dah tutup dengan kemas. susu meleleh keluar dari puting botol.

    3
    1
  48. Becky Leong
    9 reviews

    Avent Natural Bottle

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Highly recommend this bottle. High quality and very lasting. Easy to hold by baby because the body of the bottle has curve. There are few type of pattern to choose. Suitable for baby girls and boys

    5
  49. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    BOTOL SUSU TERBAIK DAN BERKUALITI TINGGI

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2017

    Avent adalah jenama yang sangat saya percayai sejak dulu lagi dan saya sangat yakin akan kualitinya yang tinggi. Botol yang dihasilkan juga sangat mengikut spesifikasi yang telah ditetapkan mengikut umur bayi. Anak saya sesuai dengan botol avent, tak perlu cari yang lain dah 🙂

    5
  50. Avatar

    Shilaniza82
    1 reviews

    Always Avent

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Di awal kelahiran bayi saya, pelbagai jenama dan Jenis botol susu yang saya cuba gunakan tetapi ianya tetap tidak berhasil.. akhirnya saya mencuba Avent… Ternyata Avent menjadi pilihan si manja saya. Avent tahan lasak Dan mesra pengguna.

    5
  51. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Botol Susu berkualiti tinggi dan sangat tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Botol yg sgt berkualiti..saya dh mnggunakannya hampir 6 bulan..lansung tiada masalah dengannya..puting juga sgt tahan lama,tiada kebocoran dan lembut..botol susu dibuat dari bahan berkualiti yg tebal yg tahan lasak..walaupun harganya agak mahal dari botol susu jenama biasa,bagi saya ia berbaloi dibeli kerana kualitinya yg terbaik.

    5
  52. Avatar

    Khwoong67
    10 reviews

    我最满意的奶瓶

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    这是我最满意的一款奶瓶,我的孩子从4oz用到11oz了,一直都是它的支持着!

    5
  53. Adilla Dilla
    63 reviews

    Botol susu pilihan

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Selepas anak saya menggunakan botol susu ini,saya tidak risau susu meleleh keluar apabila anak saya hisap susu.bentuknya juga sesuai untuk di pegang oleh anak saya.Botol susu juga tahan lama,senang untuk dibasuh dan kerak susu tidak mudah melekat dibahagian dalam botol susu ini.Sangat recommended untuk ibu-ibu diluar sana.

    5
  54. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Overall quality is good

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    My son is using Avent bottle. The design is good as he can hold the bottle properly. It can be cleaned easily too with a long brush. However, the colour of the bottle will turn to milky colour very fast.

    4
  55. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Puting sangat lembut dan tebal.

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Puting botol susu avent ni sgt lembut dan tebal,walaupun anak suka mngigitnya,ia tidak mudah tembus dan bocor..mmg terbaik..design botol simple dgn grid lembut pada tepi botol yg lebih memudahkan anak saya memegangnya..anak saya sangt selesa mnggunakannya..bagi saya walaupun ia agak mahal tetapi sangat berbaloi untuk dibeli..botol dan puting tahan lama.

    5
  56. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Tak tumpah

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Susu yang dibancuh tak mudah tumpah bila guna botol ni. Bagus juga untuk elak anak tersedak. Memang jenama yang dipercayai dan bagus kualitinya. Saya syorkan pada anda semua.

    4
  57. Teh Yee
    6 reviews

    TRUSTED BRAND

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    My baby uses Philips Avent bottles natural ranges for feeding since born. Now she is using 9oz this types. The teats are soft and this bottle is very easy to be cleaned and used. It is BPA free and safe for my baby.

    5
  58. perfect for nb

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    really perfect bottle for newborn, really ok for my baby last time, the price is a bit expensive but really wirth to buy,

    5
  59. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    convenient to use

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    anak buah saya menggunakan botol susu avents sejak baby lagi. bila saya menjaganya terasa lebih selamat untuk membiarkannya pegang dan minuk sendiri sebab bot susu ni xmudah meleleh kerana lubang puting yang sesuai. jadi, baby xakan mudah tersedak. puting juga lembut dan seperti puting ibu menjadikan baby selesa

    5
  60. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Tak risau tersedak susu

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Botol susu jenama Avent ni memang jenama pilihan saya semenjak anak saya masih kecil sehingga sekarang dia berusia setahun lebih. Bagi saya botol ini bagus kerana anak tidak pernah tersedak ketika menyusu.
    Botol ini direka khas supaya mengelakkan bayi tercekik ketika minum susu. Ternyata ianya bagus menghalang bayi tersedak susu. Reka bentuk juga bagus senang untuk si manja memegang sendiri botolnya.

    3
  61. Avatar

    alc340
    46 reviews

    很好用的奶瓶

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    我家两个宝贝都是选择这款牌子奶瓶,因为安全使用,最重要宝贝用了肚子不容易涨风。

    5
  62. Avatar

    Reen89
    32 reviews

    Jenama yang terbaik

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Botol Avent tidak mudah meleleh dan bayi tidak mudah tersedak.ia memberi keselesaan kepada si manja saya ketika menyusu dan mudah ibu dan si manja saya belajar untuk memegang sendiri botol.

    4
  63. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Avent Fans

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    I have bought whole set of Avent products for my baby, because Avent is the most famous brand in baby feeding range.
    First, the quality is really good.

    Second, the humanized design easy for baby to hold the bottle.
    Last, the price is acceptable and some times we can trade in the old one and get the new one in 50% discount!

    4
  64. Avatar

    RYANIZ93
    11 reviews

    Suami senang hati

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Suami saya memang susah nak tolong bancuh susu. Alasannya botol susu telalu kecil, susah nk masukkan susu tapi ngn Avent Bottle Natural, dia dengan senang hati tolong bancuhkan. Tengah malam pun tak kisah.

    4
    1
  65. 又賓 叶
    5 reviews

    Good Quality

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Avent bottle is always a quality guarantee products! I have bought full set of Avent bottles for my baby.
    Sometimes I can trade in and get the new bottles in cheaper price!
    Thus, this is valuable for money!

    4
  66. Niki Tay
    996 reviews

    Avent Bottle Natural

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    i like to give my baby to use Avent Bottle Natural because is safe and it is a BPA-free material and my baby also like to use this brand ,

    4
  67. Hazel Wong
    38 reviews

    Avent natural

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    我的孩子都选用avent的产品…avent bottle natural品质很好

    5
  68. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Botol susu Avent terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Sebagai ibu, sayaninginkan yang terbaik buat si manja saya. Sejak dari anak saya baby lagi saya menggunakan botol susu Avent Natural ini. Ianya sangat mudah digunakan, senang d cuci, BPA Free dan yang paling penting botol susu Avent ini anti colic. Sesuai untuk elakkan anak dari terkena kembung.

    5
  69. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Plastic bottle turn milky color very fast.

    3 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    Plastic bottle will turn into milky colour after used it for certain period. The design is nice, its material is BPA-free and so far no leakage problem when my kid is using it.

    3
  70. Eunice Eunice
    18 reviews

    Avent bottle

    5 out of 5, reviewed on June 14, 2017

    很久的牌子奶瓶了,耐摔,不错用,小孩又容易握住

    5
  71. Avatar

    miera97
    131 reviews

    AVENT berbaloi

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Avent Bottle Natural 260ML/9oz bijak memilih menang memakai, bentuk yang mudah di pegang dan tahan lasak.. quality nya yang tebal sangat menjimatkan kami kerana penggunaannya yang agak lama..

    5
  72. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Acceptance by baby

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    I use this bottle for both my babies and they are fine with it since birth. It has save me alot of time and money without having to invest in many bottles.

    5
  73. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    Satisfied with the bottle

    4 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    My kid is ok with this type of agent bottle. Mummy feels safe to let my baby to use it as it is a BPA-free material and it is easy to clean. However the bottle become milky colour after used it for some time.

    4
  74. Avatar

    sitirohaida67
    44 reviews

    Puas Hati dengan Product Avent

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Anak saya memang menggunakan Bottle Avent..Bukan sahaja ia tahan lama,ia memenuhi kriteria yang saya cari dan selamat untuk digunakan

    5
  75. Avatar

    vickysiew87
    8 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2017

    good for my son choice

    5
  76. Avatar

    Faaaaarara09
    11 reviews

    Satisfied mummy

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2017

    Dalam banyak2 botol, avent natural lah satu2nya yang dia tak tolak. Kalau takde avent taktahu la mcmana nak train anak ??

    5
  77. Avatar

    Vicky Low
    242 reviews

    Not a good design

    2 out of 5, reviewed on November 20, 2016

    milk residue easily stained around the ring and very hard to clean. Plastic bottle turn milky color very fast. Like avent bottle but not this design.

    2
  78. Avatar

    Radhia81
    21 reviews

    Setia dengan botol susu Avent

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2016

    Suka sangat dengan design Avent bottle. Bentuknya yang melengkuk ke dalam membolehkan anak saya cepat pandai minum botol dengan sendirinya. Of course, di bawah pengawasan saya ketika bayi dahulu. Material botol avent juga sangat berkualiti tinggi. Walaupun saya rebus botol avent dalam air panas setiap hari, masih kekal pada bentuk dan kualiti yang sama. Avent bottle adalah yang terbaik untuk anak saya.

    5
  79. Avatar

    zazi_858663
    26 reviews

    Perfect..

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2016

    Been using these bottles for a month now and haven’t had any issues with them.
    It hasn’t leaked and bubs can drink from them really well without any mouth leakage.
    It’s easy to clean, and for the price I paid i’m really happy with the product, Would happily recommend these bottles!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...