Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

Product Details

Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream provides:
– Immediate Soothing Relief.
– Long-lasting Moisturisation.
– Softer, Smoother Skin.

  1. Avatar

    farra72
    1 reviews

    tiada lagi tumit merekah.

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    saya da gunakan selama setahun. Saya sangat2 berpuashati dengan kesan yang ditunjukkan pada tumit kaki saya. kini saya yakin utk pakai heel pergi ke mana2. terima kasih aiken.

    5
  2. Kar Ling
    18 reviews

    保护脚裸

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream可以修复我的脚裸,不再严重脱皮

    4
  3. Iefa Hasani
    6 reviews

    Tiada lagi masalah tumit berkerak

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Aiken sangat membantu dalam proses mengatasi masalah kulit tumit berkerak. Hal ini kerana, aiken dapat mencegah kulit tumit daripada kering serta melembapkan kulit tumit. Kelembapan yang tahan lama menyebabkan saya sangat jatuh cinta dengan produk aiken ini. Produk ini juga dapat mengurangkan bau kaki dan memberi kesegaran berpanjangan kepada kulit kaki saya.

    5
  4. Erza Yusrina
    6 reviews

    Great product !

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Highly recomended. Tak menyesal beli.

    5
  5. Wan Yee
    3 reviews

    Good for dry and cracked skin

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Very effective for dry foot. Continue to use for a few days makes your foot soothes, smooth and moisture. Cracked on the foot will become lesser as well. The smell of the cream is nice as well. Really love this!!!

    5
  6. Avatar

    jennifer592925
    3 reviews

    脚皮的救星!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    这款对于常常穿拖鞋还是赤脚在家的人很有帮助,我本身的脚皮因为常常穿拖鞋的原因导致脚皮非常厚还裂了非常难看,它真的救了我,每一天晚上睡前涂上一层在穿袜子第二天起来你会发现你的脚皮一天比一天更好了

    5
  7. Avatar

    mashe84
    3 reviews

    aiken

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    saya ada masalah tumit kaki merekah..setelah menggunakan aiken krim ini, masalah tumit kaki saya tiada lagi..krim ini sangat bagus sekali

    5
  8. Lee Christina
    3 reviews

    GOOD

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Previously my foot was crack and in dull condition… I bought and tried a lot products but still can’t treat it. But this,yes, I find out the solution to make my foot moisture all day! Love it so much! 5 stars rating!

    5
  9. Pang Ka Fui
    3 reviews

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream help me to smoothing my heel and also have whitening fungsion!my heel always injure after wearing shoes or high heel … after i use it my heel look smoother and soft! my heel look more nice and beautiful. i always use it after shower !i hope others also can have a try about it also thanks!

    5
  10. Avatar

    Rabiatulamri32
    9 reviews

    Krim terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Dulu kaki merekah.bila pkai ni hilang mslh kaki merekah.cpt myerap.sng bawak travel.harga xmahal

    5
  11. Avatar

    fisha552039
    3 reviews

    The Best Product Ever

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Cream lembut dan cepat serap. Bau wangi dan juga senang dibawa kemana-mana saja. Boleh tahan almost 2bulan. Tumit kaki jadi lembut dan the best kesan merekah hilang.

    5
    1
  12. Avatar

    lau_sf802
    6 reviews

    Great product

    4 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Applied surface of foot, moisture and minimal the crack. It’s like intensive moisturizer, use always

    4
  13. Rachel Lu Xuan
    9 reviews

    Worth a try

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Overall for me it’s okay, worth a try.

    4
  14. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Kerja rumah yang berat dan memerlukan penjagaan khas kulit kaki dan saya sangat memerlukan Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream untuk istirehat kaki dan sapu diwaktu malam.Dapat memperbaiki kulit menjadi sihat dan tidak merekah.Pulih dan krim tidak melekit.Saya selesa menggunakannya.Krim ini memberi kelembapannya yang tahan lama menjadikan kulit sentiasa lembab dan tidak kering.

    5
  15. Elia Laily
    6 reviews

    Hilang rekahan kaki

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Sebelum ini saya amat tidak selesa dengan tumit kaki saya.. akhirnya saya berjumpa produk yang sesuai utk merawat rekahan kulit.. sangat2 puas hati..

    5
  16. Avatar

    Maizatul05
    29 reviews

    Penyelamat terbaik!!

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Aiken intensive care cracked heel cream sangat menyenangkan saya…sangat berkesan pada tumit saya yang pecah2..saya berpuas hati dengan Aiken.

    4
  17. Avatar

    vionlee80
    3 reviews

    Really work!!

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Aiken help to solve my cracked heel problem. Now crack lines is reduce and cure. I will continue to use let it. Recommend use morning and night time.

    5
  18. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Kurang mnyerap dgn cepat & agak berminyak

    3 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Sy pernah mncuba Krim Aiken intensive care cracked heel ni pada tumit kaki sy yg merekah & sakit ketika hamil.Utk tekstur krimnya agak berminyak & tidak menyerap dgn cepat.Bila sapu sy perlu tunggu ianya kering dulu utk mngelakkan kesan lekit,sbb tu selalunya sy gunakan hnya pd waktu malam.Bau pula sy kurang suka,bau agak kuat dan tidak wangi.Tapi kesannya boleh tahan la,ia melembutkan balik tumit kaki sy yg keras hnya dgn beberapa kali penggunaan.Utk harga pun krim ni masih berbalouli dibeli.

    3
  19. Diari Wawa
    3 reviews

    Berkesan

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Aiken berkesan seawal seminggu.. lepas seminggu boleh melihat perubahan yg agak ketara.. tapak kaki menjadi licin tanpa rekahan2 di tumit

    4
  20. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Prefer Ellgy Plus

    2 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Tried this when I couldn’t bought Ellgy Plus, the result is so-so only. I will still prefer use Ellgy Plus (Orange packing) because Ellgy Plus can see the result immediately. But this one have to keep on apply for few days only can see the result.

    2
  21. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Selesa pakai,krim cepat menyerap.AIKEN

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Saya mengalami sakit tumit dan tapak kaki mudah sangat mengelupas dan makan air.Aiken intensive care cracked heel cream mampu membantu menghilangkan cracked heel. Fyza suka kelembapannya yang tahan lama menjadikan kulit sentiasa lembab dan tidak kering.Bau natural jer…Dikala tumit kali merekah Aiken Intensive care cracked hell cream adalah penyelamatnya, Sapu siang dan malam bila keadaan sesuai.

    4
  22. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Tumit kaki merekah

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Akibat faktor usia dan persekitaran lantai,tumit kaki saya merekah dan pecah..Berasa malu kerana ramai kawan2 yang tegur akan hal ini..Ahli farmasi mencadangkan saya menggunakan krim Aiken Intensive Care Cracked Heel yang dapat membantu merawat dan membaiki sel2 kulit yang mati dan merekah..Mengagumkan kerana selepas seminggu penggunaan krim ini, kesan rekahan di tumit berkurangan dan kulit berasa segar dan lembab..Tidak rugi untuk mncuba..

    5
  23. Avatar

    CikSue38
    427 reviews

    Aiken cracked heel cream

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Tumit kaki mengelupas dan merekah saya berjaya dikurangkan hanya dengan menyapu aiken cracked heel cream. Sebelum tidur sapu pada tumit yg merekah. Mmg bau agak kurang menyenangkan tidak berbau wangi. Tidak menjadi masalah kerana kaki bukan terletak pada hidung. Kesan mula terlihat seawal 3 hari. Kulit tumit mula bercantum dan kesan rekahan semakin berkurang. Kena sapu hari2 baru berkesan pantas. Masuk hari seterusnnya kulit tumit kembali licin dan lembut. Cream tidak memberikan kesan melekit selepas sapuan. Selau beli kt farmasi dan harga dalam kategori boleh tahan la. Senang dibawa kemana2 dlm.tube yg comel.

    4
    1
  24. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream berkesan untuk melembutkan bahagian tapak kaki yang kering dan merekah tapi saya kurang suka dengan baunya yang agak tidak menyenangkan tiada bau bunga bungaan..tapi sedap lepas sapu tido malam lebih sempurna…

    5
  25. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Selesa pakai,krim cepat menyerap dan tiada kesan lekit

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Kawasan tumit kaki saya yg merekah dengan teruk dan sangat kering kembali lembut lepas guna krim kaki aiken ni..mmg sangt efektif,kesannya dah boleh nmpk hanya selepas 3 hari penggunaan saja..tekstur krimnya mmg cepat meresap dan tiada bau..mmg saya sgt selesa gunakannya,tanpa kesan lekit..kulit kaki yg keras juga mnjadi semakin lembut dan kemerahan seperti dulu..dipek dalam tiub kecil yg mudah utk saya bawa kemana2..mmg sgt berbaloi,harga berpatuta..mudah nk didapati di kebanyakkan kedai dan farmasi.

    5
  26. 溦溦 林
    473 reviews

    It really does heal your dry or damaged skin

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    When I was using the previous ones, I always had to scrub off dead skin every day so my feet would be smooth. It really does heal your dry or damaged skin, simply amazing! I highly recommend this one!

    4
  27. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    sangat membantu

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya mempunyai tumit kaki yang sensitif dan merekah walaupun masih dalam limgkungan 20 an. Tumit kaki saya kelihatan teruk dan membuat saya malu. Selepas saya menggunakan Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream, saya dapati masalah tumit kaki saya semakin berkurang dan menjadi semakin lembut. Harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi.

    5
  28. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Kaki kembali lembut

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    I’m 28 years old but my foot like 40 years old. So sad. My friend suggest this Aiken cream to heal my crack, grossy, hard foot. A month I use it and i notice that my foot became smooth than before. The crack also not too visible like before.

    This cream smells like menthol, mint. Its not oily and absorb quickly.

    5
  29. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Jenama Aiken memang tidak mengecewakan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit. Aiken intensive care cracked heel cream mampu membantu menghilangkan cracked heel. CN suka kelembapannya yang tahan lama menjadikan kulit sentiasa lembab dan tidak kering.

    5
    1
  30. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    keep on to apply for better result.

    3 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Skin become softer & smoother after applied it but you have to keep on to apply for better result.

    3
  31. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    have to keep on

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    you have to keep on to apply the cream to maintain your skim turn to smooth from dry.
    i stop it and the dry skin will come back fast.

    4
  32. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    Saya surirumah tangga sepenuh masa buat kerja rumah ke sini ke sana serta saya jgk kerap keluar bjalan.. Membuat tumit kaki saya jadi kasar serta merekah.. Saya pergi ke fmasi & mencuba AIKEN INTENSIVE CARE CREAM alhamdulillah tumit saya beransur pulih.

    5
  33. good solution for crack heel

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    good solution for heel crack. really love to use and no need to wear socks to cover and the very fast cure

    5
  34. Syera Syera
    137 reviews

    So so

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    My verdict on this product:

    ?im not a big fan of its smell–
    it smells abit of menthol
    ?doesnt irritate the skin
    ?a lil bit sticky
    ?takes time to dry and absorb into skin
    ?will definitely purchase again ( if in need)

    4
  35. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Awesome Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream is well known to treat effectively. It can be purchased from the Watsons as the price is very reasonable and I normally bought it during promotion. The cream is very mild and nice to use as it easily absorb into the skin. I normally used it two times in a day which is in the morning and at night before going to bed. I feel so satisfied with the product and highly recommend to everyone.

    5
  36. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Super product Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream

    5 out of 5, reviewed on June 30, 2017

    A very good product which helps to heal the cracked heel and it is safe to use as it does not harm the skin. I have been using this Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream for my legs for quite long time as I have been suffering the pain recently. My daughter has recommend me this Aiken Intensive Care Cracked Heel Cream as it miraculously work wonders and I feel so satisfied after using the cream. It healed very fast and the price also very reasonable. It is a bit greasy and oily which sometimes I need to wear socks to cover my leg. It absorbs quickly into my skin and moisturize my skin so effectively. Besides that it has a quite strong smell. Overall it is a nice product and I highly recommend this product.

    5
  37. Syera Syera
    137 reviews

    No skin irritation

    3 out of 5, reviewed on June 10, 2017

    This is how i do it:

    Soak my feet in a pail containing warm water and salt ( this is to soften the heel ans salt acts as antimicrobial agent)
    Use a pumic stone to remove the dead skins ( do this by rubbing ur feet with the stone)- dont have to be harsh on it, u can just do it gently dry heel with clean towel
    apply Aiken cream
    My verdict on this product:

    im not a big fan of its smell– it smells abit of menthol, doesnt irritate the skin
    a lil bit sticky, takes time to dry and absorb into skin, will definitely purchase again ( if in need)

    3
  38. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Rekahan tumit berkurang

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    Saya mengalami masalah tumit kaki merekah dan pecah.Sejak gunakan Aiken Cracked Heel Cream saya dapat rasakan perbezaan pada tumit saya.Kulit semakin lembut dan gebu.Rekahan tumit juga semakin berkurangan dan kulit tidak lagi kering.

    4
  39. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Penyelesaian masalah tumit

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    saya memang tiada masalah tumit merekah tapi saya mengalami kulit kering dan kulit mati serta keras di bahagian tumit.Ia salah satu boleh menyebabkan tumit saya sakit,pedih dan hampir merekah.Saya cuba aiken krim rekahan tumit ni ternyata berkesan.Memberikan kelembapan dan melembutkan kembali tumit kaki saya.

    4
  40. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    Aiken mngurangkan masalah saya.

    4 out of 5, reviewed on January 24, 2017

    Saya surirumah tangga sepenuh masa buat kerja rumah ke sini ke sana serta saya jgk kerap keluar bjalan.. Membuat tumit kaki saya jadi kasar serta merekah.. Saya pergi ke fmasi & mencuba AIKEN INTENSIVE CARE CREAM alhamdulillah tumit saya beransur pulih.

    4
  41. Mohamad Che Halim
    136 reviews

    Produk Yang Berkesan

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    produk ini berkesan dan tidak mempunyai kesan sampingan. Saya suka Aiken.

    4
  42. Noor Atiqah
    22 reviews

    Penyelesaian Tumit kaki merekah

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Saya menggunakan aiken Cracked heel cream pada waktu malam sebelum tido. Apabila bangun di waktu pagi saya dapat melihat perubahan tumit lebih lembut . Selepas menggunakan setiap hari hampir 3 tube. Perubahan pada tumit kaki sangat ketara. Kurang merakah. ?

    4
  43. Afievy Ivy
    40 reviews

    Berkesan tapi lambat menyerap

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Saya ada masalah rekahan pada tumit kaki.Lepas memakainya ianya dapat memberikan keselesaan dan kelembapan serta merta kepada tumit kaki saya.Rekahan pada tumit kaki juga semakin baik selepas pakai secara konsisten.

    Tidak berapa suka dengan baunya dan ianya juga sedikit melekit serta mengambil masa untuk kering dan meresap kedalam kulit.

    Tetapi saya pasti akan membeli lagi (jika memerlukan)

    4
  44. Yaya Mohd
    8 reviews

    SELESAIKAN MASALAH TUMIT KAKI MEREKAH

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Selalu guna waktu pagi dan malam sebelum tidur. Hasil yang memberangsangkan apabila melihat tumit sudah mula berkurang kesan rekahan dan kulit tumit teras kurang kasar.Perlu amalkan secara konsisten.

    4
  45. Yaya Mohd
    8 reviews

    SELESAIKAN MASALAH TUMIT KAKI MEREKAH

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Selalu guna waktu pagi dan malam sebelum tidur. Hasil yang memberangsangkan apabila melihat tumit sudah mula berkurang kesan rekahan dan kulit tumit teras kurang kasar.

    4
  46. Penyelesaian masalah tumit merekah

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Dikala tumit kali merekah Aiken Intensive care cracked hell cream adalah penyelamatnya, bukan itu sahaja ianya juga mampu menghaluskan dan menggebukan tumit kaki.

    0
  47. Fadzi Razak
    20 reviews

    Berkesan Melembutkan vs Bau Kurang Menyenangkan

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Berkesan untuk melembutkan bahagian tapak kaki yang kering dan merekah

    Apa yang saya tak suka:
    1. Bau yang kurang menyenangkan

    Heel cream ini memang berkesan untuk melembutkan bahagian tapak kaki yang kering dan merekah tapi saya kurang suka dengan baunya yang agak tidak menyenangkan

    0
  48. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Aiken membantu mengurangkan masalah tumit ber'kerak'

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Jenama Aiken memang tidak mengecewakan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit. Aiken intensive care cracked heel cream mampu membantu menghilangkan cracked heel. CN suka kelembapannya yang tahan lama menjadikan kulit sentiasa lembab dan tidak kering.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...