Shokubutsu Sakura Whitening

Product Details

Arouse your senses with the delightful scent of sakura blossom. Shokubutsu Sakura Whitening with Sakura extract helps whiten skin to produce a more flawless skin and also removes blemishes. The delightful scent of sakura leaf and evening primrose helps whiten skin, making it flawlessly fairer through its renewed radiance.

Pamper your senses with Shokubutsu Sakura Whitening for a fairer and anti-oxidant effect for illuminating radiant glow. No more whitening lotion as you can achieve the glowing and fair skin by only use Shokubutsu Sakura Whitening body wash. Notice the differences after several applications as your skin will be soft, flawless and supple after several applications.

Usage instructions: 

Lather all over the body and rinse off. Avoid contact with eyes, if it does, rinse thoroughly with water.

  1. Avatar

    Eisza198612
    5 reviews

    For smoother skin

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    I have been using this for quite sometimes. The smell, is so fresh. Since then i never change my body wash anymore. It really make my skin smoother. The price also affordable. Even my husband also use it.

    5
  2. Mastura Nordin
    4 reviews

    Sabun Mandian Pilihan Hati

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Saya pengguna shokubutsu, saya sangat suka sabun mandian ini.Ia sangat wangi,menyegarkan dan bersih.Mengandungi NUKA oil, membantu mengurangkan anti-penenuan.

    5
  3. Avatar

    Mrd9314
    3 reviews

    Bau Sakura yang Menenangkan

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Saya sangat suka menggunakan Shokubutsu Sakura Whitening. Wangian sakura sangat menenangkan saya sewaktu mandi. Hilang rasa penat seharian saya mandi menggunakan body wash ini. Sangat-sangat berpuas hati dengan produk ini. Shokubutsu tak pernah mengecewakan.

    5
  4. Mohammad Junid
    3 reviews

    Wangi

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Sabun wangi. Tak pedih hidung. Lelaki pun boleh guna

    4
  5. Amira Suhaimi
    3 reviews

    Wangi dan lembut di kulit

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Body wash shokubutsu tak pernah menghampakan. Bau wangi lepastu kulit rasa lembut segar je lepas mandi. Harga pun berpatutan.

    4
  6. Avatar

    ninapaiz65
    3 reviews

    Worth the price

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    This shower gel has got a nice, flowery smell and doesn’t have to apply much since it’s quite soapy (which i really love). It makes my skin soft and the scent sticks on my skin for a long time. The price is affordable and the product is easily available in stores.

    4
  7. Avatar

    caffeine3x29
    3 reviews

    Love Shokubutsu since 2002

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    I have been using Shokubutsu for a long time. It doesn’t dry my skin and smells good too. When i rinses with water it doesn’t leave any acess.

    5
  8. 凯婷 薛
    3 reviews

    喜欢

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    喜欢它的味道 买过很多shampoo但是它是我最喜欢的一个味道 洗完过后你就会觉得自己好像是少女?但是说真的味道真的很好 洗完也不会有黏黏的感觉

    5
  9. Avatar

    Eunise979
    6 reviews

    纾解疲惫

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    最喜欢它的花香了,使用过后全身都是它的味道,工作一天的疲劳仿佛也纾解了不少,心情觉得很好。

    5
  10. Avatar

    Rizuana46
    3 reviews

    Refreshing smell

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    I like the smell of this shower cream, everytime after bath it make me smell good and refreshing

    4
  11. CT Zue
    7 reviews

    Shokubutsu sakura whitening

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Saya sangat suka wangian dari shower gel shokutsu sakura whitening ini. Ia memberikan wangian yang menenangkan setiap kali penggunaan di samping lembut pada kulit. Refill pack ini juga sesuai bagi memastikan kelestarian produk hijau.

    5
  12. Avatar

    Nikahmad73
    3 reviews

    Wangi dan Menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Antara body wash yang paling diminati oleh saya dan keluarga. Body wash ini menghasilkan haruman yang menyegarkan apabila diguna. Selain itu, haruman yang dihasilkan juga bertahan lama. Ini menjadikan produk ini merupakan produk kegemaran saya dan keluarga.

    4
  13. Avatar

    Nadhirahafiqah59
    3 reviews

    Everlasting scent

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    I’m loving the scent so much. Its also making my skin so soft and looks babyish

    5
  14. Avatar

    Baby12317
    3 reviews

    忠实粉丝

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    我是shokobutsu 的长期使用者。
    第一次用了就爱上了。
    天天用了 清凉爽快 洗澡后还有浓浓的香味闻着都很舒服 不会像其他的味道太过浓郁。
    没试过的可以买来用看看哦

    5
  15. Avatar

    BerryMui56
    3 reviews

    首选沐浴用品

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    这个真的 价钱不贵 而且重点是洗完后 味道还是浓浓的 超香 感觉上闻到都心情特别好 而且不会洗了皮肤干干的 绝赞!

    5
  16. 仪 玉
    3 reviews

    味道香

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    味道很香,洗了皮肤滑滑的。一旦用了就爱上了。洗完后香味很久才散去。

    5
    1
  17. Jiani Kong
    3 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    使用后皮肤很柔滑,味道也很香。

    5
  18. Avatar

    nnmjs56
    9 reviews

    Shokubutsu thorrbaik!

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Sy sangat2 suka kepada produk jepun. Terutama sabun mandi shokobutsu pink ni. Bukan sbb dia berfungsi sbgai whitening sj. Sy suka sabun ni sbb dia berwangi lembut dan paling penting banyak buih! Selain tu, klu habis, beli refeal dlm pack plastik je. X pyh beli yg dlm botol tu lagi. Amat berbaloi!

    5
  19. Nor Fadilah
    6 reviews

    Bauan yang sangat harum!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya amat sukakan keharuman produk ini. Dengan bauan bunga sakura yang harum dan selepas menggunakannya kulit menjadi sangat lembut dan baunya tahan lama. Buihnya sangat banyak. Seriously produk ni memang terbaik. Harga sangat berpatutan!

    5
  20. Love the smell

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Sabun mandian wangian sakura ini benar2 menambat hati saya. Saya sangat menyukai bunga sakura dan produk ini telah menjadi pilihan saya. Baunya yang wangi memberikan kesegaran dan rasa selesa selepas mandi. Sabun ini juga tidak melekit dan wangiannya sangat sesuai untuk merehatkn minda selepas mandi. Saya mendapati produk ini agak sukar didapati kerana selalu kehabisan stok. Saya amat menyukai produk ini.

    5
  21. Avatar

    CCL30
    10 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    我会买这个产品也是因为妹妹的介绍然后加上包装的设计真的很漂亮很吸引人。不用不知道,用了就迷上了。用了后皮肤很干净很香又很持久。个人对这款樱花香味的情有独钟, 哈哈哈

    5
  22. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Ekstrak bunga sakura yg wangi dan melembutkan kulit

    4 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Tekstur mandian Shokubutsu Sakura Whitening ni mmg sgt pekat dan kaya dengan buih.Bau ekstrak bunga sakura yg sgt wangi dan bau tahan lama,bila mnggunakannya sy dapat rasakan seperti memakai losyen tanpa kesan lekit sbb ia mmg mnjadikan kulit sy lembut,lembap dan berbau wangi.Hanya dgn beberapa kali penggunaan pun sy dh dpt rasakan perubahan kulit sy.Utk kesan pemutihan tidak begitu ketara krn ia memerlukan penggunaan yg konsisten.Tapi mmg berbaloi mnggunakannya harga pun berpatutan utk dibeli.

    4
  23. Avatar

    Annabeth13
    3 reviews

    Wangi dan menyegarkan!

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Saya menggunakan produk ini selepas badan saya menjadi gelap akibat berpanas ketika kerja. Selepas menggunakan mandian ini, saya dapat bahawa kulit saya menjadi cerah seperti sediakala. Wangian mandian ni juga amat menyegarkan! Saya dan keluarga sangat suka menggunakan mandi ini!

    5
  24. Adilla Dilla
    63 reviews

    Melembutkan kulit

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Saya suka beli shokubtsu sakura whitening yang refill pack ini kerana isiannya lebih banyak dan harganya jauh lebih murah.selain itu bau wangian sakura pada sabun ini sangat best.Badan lebih segar dan nyaman lepas guna sabun ini.

    4
  25. Niki Tay
    996 reviews

    long lasting scent

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Shokobutsu Sakura Whitening its non-sticky and easy rinsing formula that will leave you refreshed after a shower. the smell great too, with its enchanting nature infused long lasting scent

    4
  26. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    My family loves it

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    My family loves to use this shower gel as it is rich of bubble and we feel refreshing and hydrating after shower with it. The sakura floral scent is nice and makes me feel refreshing always after shower. The price of the shower gel is reasonable and affordable. I prefer to buy refill packs than bottle as it is much more cheaper if buy refill packs.

    5
  27. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Refreshing

    4 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    The smell is refreshing and stays for long even after my bath and put me into a relaxation mode. The texture of the shower foam is slightly creamy and do not have pump out a lot of the shower liquid as it will produce enough foam for the entire body. My family like it very much.

    4
  28. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    used to buy their refill pack

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Shokobutsu body shampoo because is very valuable for money.
    I used to buy their refill pack!

    4
  29. Jason Lim
    106 reviews

    so refreshed

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    I have to say , I have so many positive things to say about it! Taking a shower with this shower foam this morning really put me in a good mood. The smell relaxed me and I feel so refreshed

    4
  30. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    We all like Shokobutsu body shampoo because it is very valuable for money.
    Just a small patch can wash whole body, rich of bubbles!

    Shokobutsu Sakura Whitening can help in whitening & come with a blossom fragrance, this is very suitable for all ladies!

    5
  31. 溦溦 林
    473 reviews

    花香味

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    看到这个的樱花的design 图画已经令我很想买了,买了后第一次开了用很喜欢他的味道很香的花香味道。

    4
  32. Elizabeth Kam
    52 reviews

    smell great and a lots of bubble

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    if you love bubble wash you definitely love this, the smell is great and the foam is thick. You will enjoy your shower with Shokubutsu

    5
  33. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    BERSIH

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Sabun mandian yang sangat lembut dan wangi apabila dipakai..Sangat suka gunakanya,dapat membersih badan saya dari segala kekotoran setelah seharian di luar rumah

    5
  34. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My family favourite shower gel

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    My family loves Shokobutsu Sakura Whitening much. Its fragrance is nice and pleasant. The nice smell keep us fresh in whole day. i feel refreshing and moisture after shower with it. The price is cheap if got offer. I prefer to buy refilling packs rather than bottle one as refilling pack is much more cheaper.

    5
  35. Ijah Mizah
    11 reviews

    pilihan suami

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Sabun ni bukan saja saya pakai malah suami saya suka pakai kerana bau dia yang sangat wangi dan lembut pada kulit. Bau dia yang menyenangkan membuatkan suami saya hilang segala kepenatan selepas seharian kerja diluar.

    5
  36. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Rich Bubbles

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    We all like Shokobutsu body shampoo because it is very valuable for money.
    Just a small patch can wash whole body, rich of bubbles!

    Shokobutsu Sakura Whitening can help in whitening & come with a blossom fragrance, this is very suitable for all ladies!

    5
  37. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Smells amazingly floral

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2017

    Everything about this shower cream is totally up to par with its standards. The product is not too slippery and hard to wash off while the scent lingers on your skin for a relatively long time even after coming out of the shower. The cream is delicately thick and viscious but does not feel heavy on the skin, instead cleanses well off any dirt, grime, sweat or impurities from the body. I love this as it does not cause me to have irritations or cause my skin to be itchy after using it. This product is definitely worth the purchase.

    5
  38. Avatar

    kockhong80
    56 reviews

    The smell is nice

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I like the floral smell as it keeps me refreshing after I shower. The smell also can lasts long after shower.

    4
  39. Betty Liew
    263 reviews

    Skin more brighter and smooth

    3 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Love the easier wash off body shower. It brighten up my skin but seeing result in long term use. Affordable Refill pack.

    3
  40. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Mencerahkan

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Suka sangat guna Shokobutsu Sakura Whitening, baunya yang wangi dan harum memangla saya suka. Pulak tu boleh mencerahkan kulit. Dah la harum, kulit pulak jadi cerah. Memangla ramai yang suka. Memberi perlindungan pada kulit. Banyak kebaikkan dapat dengan Shokobutsu Sakura Whitening ni. Kulit lembut dan halus saja. Suami pun suka.

    4
  41. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Smell is great

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    The smell is great and immediately you will feel refreshing after using it.

    5
  42. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    suitable for all skin types

    0 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    This shower foam is enriched with Japanese Sakura Leaf extract which helps to whiten skin leaving it fairer with a renewed radiance. Shokubutsu Sakura Whitening is faithfully pure and natural making it highly suitable for all skin types.

    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...