Pureen Madame Maternity Pads

Product Details

Designed for post natal use to provide comfort and protection.

  1. Avatar

    Shaminhumairah51
    3 reviews

    Penyerapan yang baik

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Saya menggunakan maternity pad ini sejak melahirkan anak pertama sehingga yang keempat. Maternity pad ini pilihan utama saya untuk dibawa ke hospital kerana permukaan yang lembut serta penyerapan yang baik.

    4
  2. Avatar

    kinkiqing8968
    6 reviews

    月子妈妈安心睡觉

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    生了2个孩子,两次都因为有它,让我可以安心睡觉,不担心恶露漏出来,让我可以好好休息。因为,对产后妈妈来说,休息真的太重要了。

    5
  3. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    Terbaik semasa Berpantang ???

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya bersalin pada awal Januari tahun ini, beli maternity pad ni waktu hujung-hujung nak bersalin sebab kawan sarankan. Memang terbaik! Awal dua minggu memang heavy flow, best sebab tak bocor Kat panty. Kena rajin tukar lerrr… ?

    5
  4. Avatar

    YSLEE87A69
    3 reviews

    Useful

    3 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    It’s have a good protection and huge coverage area. The price is affordable and easy accessible. However the packing too small and need to buy alot during my pregnancy time. Hope they have different sizes to make.

    3
  5. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Soft & Comfy

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    The texture is soft and comfy which is good for post natal wound. It’s size is big and long enough. The price is affordable an easy to get anywhere. However, it’s have no wings and cause leakage on both side and leave stain on panty.

    4
  6. Avatar

    Ibuaiman201075
    3 reviews

    Sangat selesa

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Saya sangat suka Madame Maternity Pads kerana ia sangat selesa,tahan bocor serta lembut pada kuat..kapas yang tebal membantu penyerapan yang lebih baik..kualiti setanding jenama hebat..

    5
  7. Avatar

    huichien8228
    6 reviews

    Comfortable and soft

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    I use this product during my maternity time after delivery. I found it quite comfort and can cater for high volume of blood flow. It is also soft in texture. Good choice indeed.

    4
  8. Avatar

    Missfiza65
    11 reviews

    I also use this pad

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Hi , i also used this maternity pad while in pantang .. i dah repeat 5kali pad ni time pantang … i dont know why , but this pAd so easily n senang cari .. i like it

    5
  9. Avatar

    mamafatih85
    3 reviews

    Murah cuma kurang menyerap

    3 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sesuai digunakan semasa berpantang..cuma agak kurang menyerap bila aliran bnyk..lembut dan agak selesa

    3
  10. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Sesuai diguna kan semasa pantang

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    selepas bersalin.pilihan saya adalah jenama pureen madame maternite. Produk ini khusus untuk wanita dalam pantang dan melahirkan anak. Lapisannya amat lembut dan menyerap cecair. Sesuai sekali untuk ibu ibu. Ia juga tebal dan panjang. Amat selesa digunakan sepanjang hari.

    4
  11. Mai Azwa
    3 reviews

    Selesa!!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Saya menggunakan pad ini apabila dalam pantang. Dan ia sangat selesa kerana permukaannya yang lembutnya. Tidak mudah bocor, menyerap peluh, tidak membuat faraj saya gatal dan yang paling penting adalah kerana permukaan yang lembu tidak menyakitkan jahitan saya. Tetapi sekurangnya kena tukar 3x sehari. Sangat sangat selesa. Sesuai untuk IBU IBU yang bakal bersalin dengan harga berpatutan.

    5
  12. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Kurang menyerap aliran yg bnyak.

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Tekstur permukaan Pureen Madame Maternity Pads ni sangat lembut,mmg sgt selesa mnggunakannya lansung x merengsakan kulit..tapi yg saya tak suka ialah ia kurang menyerap aliran yg bnyak..pad jadi mudah bocor,terutama pada bahagian tepi kerana tidak mmpunyai wings utk menampung aliran tepi..kena selalu tukar pad bila mnggunakannya..pelekat di bhagian belakang juga tidak tahan,mudah tercabut..

    3
  13. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Mudah bocor

    2 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Saya pernah cuba pureen madame maternity pads ini..Mudah bocor dan tidak tahan lama..Gamnya juga senang tanggal dan tidak kuat kerana tiada sayap..Bentuknya juga terlalu besar menyebabkan saya tidak selesa untuk berjalan..Mungkin pureen patut cuba perbaharui dengan teknik dan saiz yang baru..

    2
  14. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    terlalu besar dan mudah bocor

    3 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Maternity pads ini terlalu besar dan panjang bagi saya. Selain itu ia mudah bocor ditepi panty kerana tiada ‘wing’ untuk mengukuhkannya bagi mengimbangi dengan saiznya yang terlalu panjang. Pelekatnya juga kurang kuat dan tidak kemas berada dalam panty.

    3
  15. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Pad Maternity Terbaik!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Pad maternity terbaik kerana sgt lembut, mudah dicuci. dan tidak mudah bocor..Sgt sesuai utk ibu2 dalam pantang..Harganya juga sgt murah dan mudah dicari di pasar raya..Terbaik!

    5
  16. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Permukaan lembut X merengsakan luka bersalin

    3 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Permukaannya mmg lembut & sesuai digunakan selepas bersalin krn permukaannya yg lmbut x merengsakan luka bersalin saya..selesa dipakai & mudah dicuci..tapi ia agak kurang menyerap aliran bnyak & mudah bocor terutama di bahagian tepi pad..kena selalu tukar..

    3
  17. HaFiza AizZawa
    15 reviews

    Lembut dan selesa

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Antara pilihan pad yang digunakan ketika berpantang kerana materialnya yang lembut, selesa dan senang dicuci.

    4
  18. really comfortable.

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    really suit for heavy flow, maximum absorb, soft,no need to keep changing all the time, really love it. I use after my czer delivery, really ok.

    5
  19. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Apa yang saya suka tentang Pureen Madame Maternity Pads ialah sebab lapisan atas lembut dan selesa pakai pada awal-awal berpantang.
    Apa yang saya tidak suka ialah pureen maternity pad ni cepat tembus kalau heavy flow.
    kesimpulannya kalau nak guna kena kerap tukar pad.

    5
  20. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Piliahan terbaik saya. Lembut dan selesa

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Pureen maternity ni saya gunakan masa bersalin dulu memang saya suka kerana material yang lembut dan selesa.
    Ia juga senang dicuci dan tak bergumpal-gumpal jika terkena air. Setiap kali bersalin memang ini pilihan saya.

    4
  21. Avatar

    Shaa26
    10 reviews

    Feminin pad

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Semasa saya melahirkan bayi saya memang menggunakan pureen madame maternity pad kerana teksturnya yang lembut,mudah dicuci,dan senang dibuang.semasa period juga saya suka memilih jenama ini.

    5
  22. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    too big for me

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    i no very like this buy 1 time use few pcs already give people. this is too big for me i wear this fell uncomfortable

    3
  23. Niki Tay
    996 reviews

    月子期间必用

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    我在坐月子期间必用的产品,这卫生棉的质地非常软不用担心会弄到伤口痛而且也很大不怕会漏出来的。

    4
  24. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Pharmacy introduced

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Postnatal sanitary napkins that pharmacy introduced for me, the cotton is very soft and comfortable!

    Especially our Chinese traditional rules that we can’t get wind, we will feel hot and sure sweat a lots during confinement period. Thus the breathable of the materials is very important! Pureen Madame Maternity Pads does it very well!

    4
  25. Hazel Wong
    38 reviews

    月子必备

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2017

    坐月子期间必定使用这款产品,这卫生棉的质地非常好不用担心会弄到伤口痛,缺点就是就容易变成一团

    5
  26. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    Pureen Madame Maternity Pads

    3 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Pureen Madame Maternity Pads are soft and long enough to use as post natal pads but it comes without wing, so pads will easily crumb at the sides and cause staining in underwear. Undeniable, it is made of soft material and it won’t hurt to wound.

    3
  27. Avatar

    ARamalina2221
    18 reviews

    Mudah, murah dan jimat

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Saya menggunakan Pureen Madame Maternity Pads ketika didalam pantang. Lapisan fabriknya lembut, selesa dan senang di cuci.
    Memang sgt sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin. Harganya juga berpatutan

    5
  28. Niki Tay
    996 reviews

    做月必用

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    做月的时候必用的,这卫生棉的质地非常柔软,很长很大也舒服的,不怕渗漏在床褥

    4
  29. Avatar

    may576076
    92 reviews

    不错!

    3 out of 5, reviewed on May 30, 2017

    坐月子期间第一次使用这款产品,这卫生棉的质地非常柔软,不用担心会弄到伤口不适…如果可以加宽后面的部分会更好,这样就不用担心睡觉时会弄脏床单了…

    3
  30. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    post natal used

    4 out of 5, reviewed on March 17, 2017

    this is maternity pads that been in the market for many years.
    It’s comfy and suitable for post natal used.
    It is good to use, but also depend on the flow.
    If it is frequent flow, will need to change it 3 hours a day.
    I hope they can make it with wings it would be better as worry of side leakage.

    4
  31. Dyg Mass
    72 reviews

    Pureen Madame Maternity Pads jenama yang diyakini..

    5 out of 5, reviewed on December 28, 2016

    Semasa di dalam pantang, saya menggunakan Pureen Madame Maternity Pads. Ianya lembut, selesa dan senang di cuci.
    Memang susuai untuk ibu-ibu selepas bersalin.. Harganya juga berpatutan.

    5
  32. Afievy Ivy
    40 reviews

    Lembut vs senang bocor

    3 out of 5, reviewed on October 18, 2016

    Apa yang saya suka tentang Pureen Madame Maternity Pads ialah sebab lapisan atas lembut dan selesa pakai pada awal-awal berpantang.
    Apa yang saya tidak suka ialah pureen maternity pad ni cepat tembus kalau heavy flow.
    kesimpulannya kalau nak guna kena kerap tukar pad.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...