Pureen Baby Lotion and Vitamin E

Product Details

Smooth & Non-Greasy

  • Non-greasy, light and gentle moisturizer with Vitamin E.
  • Contains mild and gentle ingredients.
  • Leaves baby’s skin extra soft and silky smooth.
  • The subtle, lingering scent is simply perfect for your baby.

 

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Good product ever

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Pureen could now beat johnson’s product. the baby range of prudct is good and i really love it. the body lotion leaves the skin soft and subtle without oily feeling and it absorp into the skin very fast and make the skin feel cool after apply.

    5
  2. Avatar

    Shika43
    380 reviews

    Cepat meresap

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2019

    Pureen Baby Lotion and Vitamin E cepat meresap dan texture cair serta cepat kering pada kulit… Saya selalu gunakan ketika kulit kering dan musim panas Pureen Baby Lotion and Vitamin E juga mampu sejukkan permukaan kulit… My baby ada ruam pada tempat pelipat dan Pureen Baby Lotion and Vitamin E bantu berikan keselesaan pada skin my baby…bau yang wangi…

    5
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Nice fragrance and it is refreshing

    4 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    I bought this Pureen Baby Lotion for my daughter since she born. It is fast absorbing and it is not greasy. I can feel her skin become silky smooth after I apply it continuously on her skin. The fragrance of the lotion is nice and refreshing. The price of the lotion is not expensive. I always buy it from pharmacies or hypermarkets.

    4
  4. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    good for baby skin

    4 out of 5, reviewed on June 3, 2019

    I bought Pureen Baby Lotion since my 1st baby born. The fragrancce is nice and my baby’s skin is soft and gentle after i applied it on him. It is fast absorption and not sticky or oily. It is easy to find at hypermarket and price is affordable

    4
  5. Ezzati Fatima
    8 reviews

    Wangi & lembut

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2018

    Saya sangat gemarkan Pureen Baby Lotion kerana ianya berbau sangat wangi, hanga yang sangat murah, mudah di dapati di mana2 kedai/ supermarket.

    Selain itu, ia sesuai dengan kulit anak saya yang mana ianya sangat wangi, teksturnya sangat lembut sesuai utk bayi & ibu. Malah sangat mudah meresap ke dalam kulit & tidak melekit. Saya sangat sukakanya..

    5
  6. Nur Ain Shuhada
    12 reviews

    Wangi sepanjang hari

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Wangi sgt bile sapu lotion ni..kulit jadi sangat2 lembut…bukan saje bayi sy yg guna ttapi sy juga guna lotion ni…

    5
  7. Solehah Qisya
    3 reviews

    halus mulus kulit

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    kami sekeluarga suka guna lotion ni..kulit bertambah lembut tak kering

    5
    1
  8. Avatar

    Laila25
    9 reviews

    Wangi yang berpanjangan

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Losyen ni kalau pakai fuhh bau dia wangi..bukan anak jer pakai saya pon turut pakai..kulit pon lembut..puren janama the best

    5
  9. Nur Ain Shuhada
    12 reviews

    Lembut,wangi

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Best sgt pureen lotion ni…wangi je setiap masa..membuatkan kulit sentiasa lembut setiap masa.bagi kulit yang kering,saye sgt mengesyorkan untuk guna baby lotion ni..

    5
  10. Avatar

    iqah199015
    4 reviews

    Lotion bayi

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sangat mengemari produk ini..Bau wangi yang tahan lama, cepat kering serta tidak melekit pada badan dan sesuai untuk anak yang kerap berpeluh..sapu pada bahagian badan yang beruam,cepat sembuh ruam yang naik pada badan..

    5
  11. Avatar

    siewsei40
    3 reviews

    A good choice of brand

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    I used this lotion for my both sons since baby until now. My sons love it so much.

    5
  12. Avatar

    nadhirahalias46
    3 reviews

    sesuai dgn kulit anak saya

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    masa anak saya 4 bulan ada mengalami kulit kering dan mengelupas..saya gunakan lotion pureen vit E untuk lembapkan kulit anak saya..dan ianya berkesan..lotion ni mempunyai bau yang nyaman dan tidak melekit..mudah diserap dan selesa digunakan..

    5
  13. Pureen Baby Lotion

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Baunya yang wangi dan sangat lembut.Sesuai digunakan untuk seisi keluarga terutama pada bayi.Mudah dipakai kerana ia cepat meresap ke dalam kulit.Mudah didapati dan harga yang sangat berbaloi walaupun ia salah satu antara jenama yang popular..

    5
  14. Avatar

    wanishah123
    6 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Sy gunakan losyen ini utk diri sy dan juga anak saya..kulit kami lebih licin bila menggunkan losyen ini..losyen ni juga mudah didapati dan harga berpatutan..

    5
  15. Avatar

    ummuarissa52
    6 reviews

    Sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Bila sudah apply pada bayi sy. sangat harum baunyer dan kulit lembut je

    5
  16. Elaine Shmily
    3 reviews

    给孩子做为润肤…

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    我孩子自打从幼儿开始…几乎每天都搽一次在临睡前…

    5
  17. Avatar

    evaloh021463
    3 reviews

    For my lovely baby

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    Pureen lotion keep my daughter skin soft and smooth all the time.

    5
  18. Nazumie Nazira
    3 reviews

    Lotion yang bagus

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Anak saya sesuai pakai lotion dari Puren ni. Tak naik ruam pun pada badan. Anak jenis kulit sensitif. Kulit pun tak rasa melekit selepas sapu lotion.

    4
  19. Avatar

    nadya_isa52
    32 reviews

    Pureen losyen terbaik untuk bayi saya.

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Saya sangat sukakan tekstur dan bau losyen pureen. Memang untuk bayi dari baru lahir hinggalah orang dewasa. Teksturnya lembut dan bau yang harum memang memikat hati saya. Sejak kenal dengan losyen pureen memang saya tak tukar lain dah. Memang best dan penggunaan yang berterusan buat kulit bayi saya lembut dan lebih lembab ?

    5
  20. Avatar

    Ramlahusman16
    3 reviews

    Pureen Baby Lotion - Menghalus dan memutihkan Kulit

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Sebab utama saya memilih Losyen jenam Pureen ni adalah kesan baik losen ni pada kulit anak saya iaitu memutih dan menghaluskan kulit kusam/keras pada lutut anak saya yang telah merangka.. harumannya sangat segar & menyamankan . Kualiti terbaik dengan harga yang berpatutan. Saya sangat berpuas hati menggunakan losyen pureen untuk anak anak saya

    5
    1
  21. Avatar

    Natasha80
    5 reviews

    Very soft

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Sangat lembut bile usap dikulit..lagi2 kulit si manja..bau yg wangi dan sgt soft..love sangat ?

    5
  22. Avatar

    Eira60
    6 reviews

    Lotion Terbaik Untuk Baby Anda

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Pureen Baby Lotion mengandungi vitamin E untuk menjaga lembapan kulit juga melembutkan, Losyen yang cepat meresap dan tidak melekit ini mempunyai bau yang sangat lembut dan wangi, sesuai untuk semua jenis kulit baby termasuk semua peringkat umur dewasa mahupun kanak-kanak.

    5
  23. Avatar

    Salmalan41
    5 reviews

    Lotion bayi saya

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Saya suka gunakan lotion pureen ini untuk bayi saya sebab tidak melekit dan sangat lembut di sapu di seluruh badan bayi. Dan juga bau yang sangat wangi. Love it lotion pureen vit E !!

    5
  24. Gogilah Jayaraman
    3 reviews

    Pureen lover

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Soft to touch baby skin and nice smell. Feeling awesome when use pureen lotion. Non greasy.love the lotion

    5
  25. Avatar

    azieafida41
    6 reviews

    melembapkan kulit

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    pureen baby lotion dan vitamin e sangat wangi sesuai untuk digunakan pada semua peringkat umur.. melembutkan dan menjaga kelembapan kulit.. lotion yg tidak berminyak dan meresap dengan lembut..
    #pureen
    #pureenbabylotion
    #vitaminE

    5
  26. Avatar

    Yana9572
    10 reviews

    Pureen Baby Lotiom

    0 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Lotion bayi pureen uni adalah lotion yang sangat wangi .. Ia juga sangat lembut apabila dipakai dan bauan yang menenangkan bayi saya..

    0
  27. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Sangat berbaloi dibeli & selamat digunakan

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Losyen bayi pilihan utama saya krn:
    Pertamanya:
    Harga,harga losyen ni mmg lebih murah berbanding jenama losyen bayi lain yg pernah sy cuba,tapi kualitinya setanding jenama mahal lain.
    Kedua:
    Tekstur losyen sdri,tidak terlalu pekat,tapi mmpunyai tekstur seimbang yg mudah utk disapu dan diratakan pada badan bayi sy.
    Ketiga:
    Bau,harumannya sgt lembut,malah berbau sprti bayi.Tidak terlalu kuat baunya.
    Keempat:
    Kesannya pada kulit bayi sy.Losyen ni membantu mngekalkan kelembapan kulit bayi secara semulajadi krn ia mngandungi vit e.
    Kelima:
    Selamat digunakan,sepanjang mnggunakannya,tiada sebarang iritasi @ masalah kulit yg terjadi pad kulit bayi sy.Tidak mngandungi paraben @ bahan kimia lain.
    Berbaloi sgt dibeli bagi sy,saiz botol pun besar,berpatutan dgn harga.

    5
  28. Avatar

    noratikah63
    10 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Dari anak saya yang sulung saya gunakan losyen pureen ni. Bau nya wangi dan bila sapu kat atas kulit memang terasa sangat lembut even saya pun guna losyen ni. Kulit jadi lembut dan lembap je. Memang memuaskan hati. Anak-anak pun suka bila masa nak sapu losyen ni especially lepas mandi. Rasa fresh ja.

    5
  29. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Bagus untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Produk pureen memang menjadi pilihan saya untuk bayi saya kerana produk yang berkualiti. Losyen bayi pureen melembutkan kulit bayi. Selepas mandi dan sebelum tidur saya sapu di tangan serta kaki bayi saya.

    5
  30. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pureen Baby Lotion and Vitamin E

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    Barangan Pureen memang sentiasa menjadi pilihan saya dan anak sedara sekeluarga.Kebanyakan barangan harian baby saya adalah dari jenama Pureen kerana barangannya berkualiti.Pureen Baby Lotion and Vitamin E menjadikan kulit anak saya lembut dan halus, dengan rumusannya yg tidak melekit, memberikan keselesaan kepada anak saya walaupun anak saya kuat berpeluh.Seperti losyen Pureen ini, kulit baby yang selalu kering dan mudah naik ruam akan sentiasa lembap dengan pemakaian losyen Pureen ini. Baunya juga sangat menyenangkan. Yang paling penting, losyen ini dijamin halal.

    5
  31. Carmen Chin
    3 reviews

    Pureen baby lotion

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    I like to apply this Pureen baby lotion to my daughter. After applied, I find her skin is so soft and smooth. She likes the smell so much till she will give me a kiss after applying the lotion on her little hands.

    5
  32. Avatar

    cikmistry_65
    3 reviews

    Best of the best!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Been using this lotion since my baby was born and never chose another. It soft and sweet smell stays throughout the day. His skin moisturize all day and never has rashes. It is also affordable and worth buying.

    5
  33. Siew Ping
    5 reviews

    Pureen baby lotion

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I buy this lotion when my kids was born, before tat i using brand, but not suitable for my kids skin so my friend introduced this lotion to me, i found tat it very moisturise n good for my kids skin too, will recommend to others if got chance

    5
  34. Avatar

    Maizatul05
    29 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Lotion yang sangat lembut pada kulit bayi..tidak menyebabkan iritasi pada kulit dan sangat nyaman bau nya.

    5
  35. Avatar

    lsw112578
    1 reviews

    香香滑滑~

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    我宝宝一出世就用Pureen Baby Lotion到现在已经4岁了,还是在用它,味道香香的,用了皮肤滑滑的, 好用~

    5
  36. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Lotion dengan vitamin e yg melembapkan kulit

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Baunya sgt wangi dan tidak terlalu berbau kuat..paling saya suka losyen pureen ni sgt cepat menyerap,lansung x meniggalkan kesan melekit pada badan anak saya..anak saya pun nmpak selesa memakainya..baunya tahan lama pada badan..lotion pureen ni juga mngandungi vitamin e yg melembutkan kulit..saya sendiri juga mngunakan lotion ni..harganya memang berpatutan utk dibeli,1 botol juga tahan lama.

    5
  37. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    smoothen my baby's skin

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I always applies baby lotion on my baby’s body and hands after we showered him. The fragrance is nice and it do not have the sticky feel on his body. I feel his skin is smoother and not that dry skin after applied it continuously.

    4
  38. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Lembut sangat bau pureen losyen

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Lotion PUREEN angat berpuas hati dengan pureen baby lotion kerana boleh digunakan pada bayi dan saya juga menggunakannya. Sangat lembut meresap ke dalam kulit dan sangat sesuai pada kulit bayi yang sensitif.Kami sekeluarga suka kannya…

    5
  39. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Watery Lotion

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    I got this Pureen baby lotion from a hamper in my baby fullmoon party. We start to apply lotion on my baby skin when he is 3 months old. This lotion is water base and it absorb fast in baby skin, non-sticky feel. It make my baby skin smooth and always come with a nice taste!

    4
  40. Alisha Amanda
    20 reviews

    Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    kulit bayi sangat sensitif, oleh itu pemilihan losyen adalah sangat penting. Pureen Baby Lotion and Vitamin E merupakan pilihan yang tepat, kerana sifatnya yang sangat lembut dan tidak berminyak. Selain itu, Vitamin E yang terdapat dalam produk turut membantu melindungi kulit bayi serta mempercepatkan pemulihan kulit yang kering, menjadikan kulit bayi lebih halus dan lembut.

    5
  41. Nor Rushdiyati
    26 reviews

    Lembut sangat bau pureen losyen

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    Losyen pureen sentiasa ada dalam beg saya. Bukan setakat anak je yang guna tau. Testur yang ringan dan bau yang powdery sangat sesuai dengan anak saya.

    5
  42. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Love the fragrance much

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    I applied this lotion on my son daily after his shower. His skin is smooth and free of dryness after I applied the lotion on him.

    5
  43. Avatar

    Chen2nat08
    52 reviews

    Baby fresh lotion

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I love the smell of baby powder and this lotion smells wonderful! Makes me smile whenever I catch a whiff because it smells like fresh baby scent to me…. Lotion is easy to apply and fast drying thus leaving no sticky feeling at all. Baby’s skin is soft and smooth thanks to this lotion and again, smell wonderful!!!!! Reasonably priced so I feel happy to lather away on baby’s body!

    5
  44. NO MORE STICKY MOMENTS

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    WHAT I LIKE WITH PUREEN LOTION IS NOT STICKY AT ALL.. i LOVE USING IT FOR MY BABY.

    5
  45. Avatar

    alc340
    46 reviews

    经济又实惠的lotion

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    两个宝宝出世到现在还是一直用这牌子的lotion,因为我信赖它。

    5
  46. Avatar

    Victoria Low
    242 reviews

    Pureen Baby Lotion

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    我宝宝一出生就开始用Pureen Baby Lotion. 就在冲凉过后擦全身,妈妈我很喜欢这个味道,宝宝皮肤也很滋润,滑滑的。妈妈也有用哦!

    4
  47. Avatar

    ARamalina2221
    18 reviews

    Lembut dan sesuai utk semua peringkat usia

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Saya sangat sukakan teksur nya yg halus dan lembab. Baunya sangat wangi. Harga juga berpatutat. Seisi keluarga saya mengunakanya seharian.

    5
  48. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Nice lotion

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    Suitable for my baby who has dry skin. After apply it for few week, his skin look smooth and soft.

    4
  49. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Perfect for baby skin

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Pureen lotion is perfect for my kids. I apply the lotion on my kids’ skin every time after they shower. I can feel their skin is extra soft and silky smooth after I started applying it on them.

    5
  50. Avatar

    jet68
    75 reviews

    satisfied

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    my sister buy this for my son.found that its suitable for my son,im really satisfied with it function where not oily or sticky. really gently for my baby skin.
    It is easy to find at market or grocery shop and price is cheap,love it.

    5
  51. Avatar

    geegee48
    43 reviews

    lotion untuk bayi saya

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    saya selalu menggunakan lotion jenama pureen untuk kulit terasa halus dan lembut

    5
  52. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Moisturise the skin.

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Pureen Baby Lotion is one of my favourite lotion as it can be used not only by baby but also the adults. I love the smells as it moisturise the skin which makes my skin so soft and smooth. It has a pleasant smells which I love it so much. It is suitable for all the skin types even for the sensitive skins as it easily absorbs into the skin. It is also rich with Vitamin E that is great for the skin. The packaging is very nice and suitable for everyone. The price also very affordable and worth to purchase. Highly recommend.

    5
  53. Avatar

    miera97
    131 reviews

    lotion pureen

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    memberi kelembutan pada kulit bayi, serta menghaluskan kulit, menghindarkan kulit daripada kering kerana tindakan nya yang mudah meresap. tidak berminyak dan mempunyai vitamin E.

    4
  54. Nur Arina
    812 reviews

    lembut dan mengurangkan kering pada kulit

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    wangi,melembaokan kulit dan tidak terlalu melekit,itu oandangan saya bagi losyen ni. sangat menyukainya kerana baunya yang mampu tahan lama dan menkadikan kulit anak2 tidak kering. anak2 pun sukakan baunya dan selalu meminta untuk dipakaikan oada mereka

    5
  55. Avatar

    WanUmie75
    21 reviews

    Soft and good smell

    4 out of 5, reviewed on May 14, 2017

    My review for Pureen Baby Lotion is very good. I used for my baby as well as to my self. The texture is non greasy and it’s supple and moisture the skin effectively especially on elbows and knees. The smell is so good. The bottle have a small and big. So It’s easy for me to pack up for travel! Recommended to all.

    4
  56. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    lotion disukai ramai

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Pureen baby lotion ini sangat wangi. Baunya lembut sesuai untuk semua, bukan sahaja anak2, saya sendiri pun sukakan nya. Terasa lembut ditangan.harga nya jugak berpatutan

    4
  57. Avatar

    Fashiha73
    1 reviews

    Pureen baby lotion the best choice for my baby.

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2017

    Pureen baby lotion sangat bagus untuk kulit anak saya. Ia menjadikan kulit anak saya lembut dan halus, dengan rumusannya yg tidak melekit, memberikan keselesaan kepada anak saya walaupun anak saya kuat berpeluh.

    5
  58. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    Pureen baby lotion

    4 out of 5, reviewed on March 15, 2017

    I remembered first time having this Pureen baby lotion as gifts from friend.
    Skincare for baby is important as baby skin is thinner that adults.
    I find this baby lotion suitable for my son, it didn’t make him feel irritate or uneasy after apply.
    It is easy to find at hypermarket and price is affordable

    4
  59. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    Good for baby skin

    4 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    It is good for baby skin. I applied on my baby after I shower him. The smell is good and it is not oily and sticky. It can be easily absorb into the skin and can feel the smooth skin after applied it.

    4
  60. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Favourite baby's brand

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2017

    Barangan Pureen memang sentiasa menjadi pilihan saya untuk baby saya. Kebanyakan barangan harian baby saya adalah dari jenama Pureen kerana barangannya berkualiti. Seperti losyen Pureen ini, kulit baby saya yang selalu kering dan mudah naik ruam akan sentiasa lembap dengan pemakaian losyen Pureen ini. Baunya juga sangat menyenangkan. Yang paling penting, losyen ini dijamin halal.

    5
  61. Avatar

    cherrylee
    73 reviews

    gentle for my baby skin

    4 out of 5, reviewed on February 1, 2017

    I love to use this baby lotion for myself & my boy because inside have vitamin E that good for skin, gentle for skin, smell good, not oily & sticky.

    4
  62. Carrie Zoey
    141 reviews

    Good baby lotion

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    Bought a few Pureen products during warehouse sales for my nephew use. This Pureen baby lotion with vitamin E is good for his skin. Makes his skin so smooth and no rashes or dryness. Smells good too. Sometimes I will use the lotion too, not oily/sticky feeling on the skin. Easily absorb into the skin and feels smooth. Highly recommend.

    4
  63. Avatar

    Adibatul31
    9 reviews

    lembut pada kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    bersesuaian dengan kulit bayi saya, senang meresap dan cepat kering

    5
  64. Avatar

    Adibatul31
    9 reviews

    good for baby skin

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    suitable for my baby, been uset it since a year ago

    5
  65. Afievy Ivy
    40 reviews

    Pureen Baby Lotion losyen terbaik

    3 out of 5, reviewed on October 18, 2016

    Saya suka pakaikan anak saya dengan Pureen Baby Lotion kerana tidak berminyak,rasa lembut bila menggunakannya.Ia juga membuatkan kulit anak saya halus dan sangat suka dengan bau wangian lotion ini.
    Apa yang saya kurang suka ialah ia lambat menyerap ke dalam. Walaupun ia lambat menyerap namun saya tetap guna kerana ia pelembap lembut dengan Vitamin E.Saya suka beli set travel kerana senang di bawa kemana-mana.

    3
  66. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    lotion terbaik

    4 out of 5, reviewed on September 29, 2016

    sangat berpuas hati dengan pureen baby lotion kerana boleh digunakan pada bayi dan saya juga menggunakannya. Sangat lembut meresap ke dalam kulit dan sangat sesuai pada kulit bayi yang sensitif.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...