Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige

Product Details

Perfectly fit formula giving smooth and long lasting finish to cover skin imperfections. Enriched with Squalane Oil to prevent dry skin. The 2-Way Whitening formula, from combination of Natural Whitening Powder, Vitamin C derivate and Sunscreen protects skin against sun rays and makes your skin fairer.

  1. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Simple 😍

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2019

    Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige ni best pakai. Muka tak rasa berat dengan bedak. Refill dia pun boleh je bawak ke hulu ke hilir. Kecik compact dan comel. Bedak pun tak berterabur senang2. Sangat ssuai dengan kulit saya yg tak berapa cerah dan tak berapa gelap. Muka tak capuk pun bila pakai. Hilang kesan2 minyak berkilat kat muka.

    5
  2. Wawa Hasan
    7 reviews

    Tahan lama

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Suka sangat sebab tahan lama and jimat.. Dah 10 tahun setia tau.. Senang bawa and sesuai untuk semua Jenis kulit

    5
    1
  3. Sya Zana
    6 reviews

    Produk terbaik untuk kulit saya

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Best sangat pakai compact powder ni. Dan lagi best boleh dipakai dalam 2 cara samada dengan span bedak kering atau basah. Kedua dua cara tetap ngam dengan kulit wajah, tak bercapuk dan mekap tahan walaupun lepas balik dari kerja!

    5
  4. Avatar

    Seryy02
    3 reviews

    Affordable compact powder

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    I highly recommended to use this compact powder. I have been use this for 2 years and i never change it. Its really easy to use and make your skin look smooth. Its so affordable for your daily use. I use natural white tone.

    5
  5. Avatar

    ezaty_hoon65
    9 reviews

    No. 1 For me

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    So far, this is my no. 1 compact powder for me. My entire family is using this for ages now. The code I bwen using is the Natural Beige as it’s not to dark and not to pale for me. I won’t switch to others because this is my no.1 must have item for me. I carry it everywhere I go.

    5
  6. Avatar

    Angel8756
    3 reviews

    Murah tapi berkualiti

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Antara item yang must have bagi saya. Bagi sesiapa yang kulit berminyak macam saya memang patut cuba yang ni. Oil control the best, dan yang paling harga dia yang tersangat reasonable. LOVE IT!!

    5
  7. Avatar

    aiza22904
    3 reviews

    Tidak bertukar pada yang lain lagi

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Inilah Bedak paling lama bersama Saya. Tak pernah lagi bertukar pada yang lain. Hari Hari pakai walaupun mahu ke kedai runcit. Bedak yang meyakinkan Saya apabila keluar rumah. Bila dipakai, ia kekal lama Dan yang paling penting langsung Tak bercapuk. Tidak Ada foundation pun ia cantik dipakai begitu sahaja. Sangat recommend pada sesiapa mencari Cari Bedak untuk mereka.

    5
  8. Avatar

    NurinzaTeddie04
    3 reviews

    ALL TIME FAVOURITE COMPACT POWDER

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    The best compact powder ever…jarang tukat compact powder yang lain, sebab pixy ni best, sesuai dengan kulit, dan x perlu foundation pun. Memang terbaik.

    5
  9. Avatar

    Marhainy94
    3 reviews

    My skin looks glowing

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Pixy is really nice I don’t have to use foundation and it’s easy to use. My skin looks glowing and lively.

    5
  10. Ainur Jalalia
    3 reviews

    All Time Favourite Compact Powder

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    I’ve been using this compact powder since forever! It will always be the perfect compact powder and I don’t even plan on changing to other compact powder until I get old. It is actually repairing your skin even though it’s a compact powder. It doesn’t make your face look too cakey or too powdery. It blends with your skin naturally and softens your skin. I love Pixy!

    5
  11. Avatar

    haifaamirah59
    3 reviews

    Perfect two way cake

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Bedak compact yang senang digunakan dan dan senang dibawa. Ianya tidak mudah bercapuk dan melengkapkan make up rutin saya. Ia juga membantu melindungi kulit saya dari sinaran uv yang tinggi. Dan juga sesuai untuk kulit sensitive macam saya??

    5
  12. Avatar

    AwinAyuna58
    5 reviews

    Bedak Kekal Lama Pada Wajah

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Pixy UV Whitening Two Way Cake Perfect Fit kegemaran saya. Bedak tahan lama dan tak bercapuk. Sangat berkualiti setanding foundation berjenama di pasaran.

    5
  13. Hani Syafini
    3 reviews

    Setia dengan pixy

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Saya pernah hadir kelas belajar makeup, katanya kalau tak da bajet utk beli bedak nars, belilah bedak pixy sebab hasilnya sama saja… Balik kelas tu terus beli pixy dan sampai sekarang setia dengan pixy.. harga sangatlah mampu milik, quality sgtlah terbaik… Ada banyak pilihan warna, sesuai sangat dengan kulit rakyat malaysia.. pakai bedak ni finishing makeup sangatlah halus dan flawless..

    5
  14. Nisha Lavenda
    3 reviews

    Pixie is awesome

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Kulit sy jenis yg brminyak, mmg sensitif klau silap pkai produk..sbb tu nak pilih bedak pn kne hati hati klau silap jenis mmg sng naik jerawat..nseb baik sejak pkai pixie muka lngsung tk breakout , pkai foundation apa je pn tak nmpk brkecapuk dgn bdak pixie..klau nak cepat, then xsempat pkai foundation, boleh bsahkan sponge utk apply bedak pixie sebagai foundation ..sbb dia 2 in 1 ..sgt sgt rekomen pda smua ..

    5
  15. Izz Nieyna
    7 reviews

    Ringan, mudah dan murah!

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sy penggemar bedak pixy ni. Sesuai sgt utk oily skin tak payah nk touch up je tiap masa. Yang paling best boleh tahan setahun lebih pulak. Good value for money ??

    5
  16. Avatar

    Atikamudayat31
    7 reviews

    Best compact powder

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    Saya pengguna setia produk ini, dan ternyata saya berpuas hati dengan produk ini. Tidak mudah bercapuk, mudah sebati dengan kulit, warna yang tersedia juga sangat bersesuaian dengan kulit saya. I love this product sooo much

    5
  17. Avatar

    Fitrah80
    7 reviews

    Terbaik

    3 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Pernah paki produk ni, sngt berkesan tak bertompok.. Produk ni than lama… Tak pyah make up2 tebal ckup paki bedak ni dah nak flowless. Wlaupun packaging tak berpae oke.. Tapi quality produk ni bolh tahan..

    3
  18. Nurul Hidayah
    3 reviews

    Bedak menutup cela

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Bedak ni menutup liang pori yg berminyak dan cela di wajah andaaaaaa

    5
  19. Avatar

    Liyana1040
    1 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Saya sangat menyukai bedak ini….ia sangat selesa dan mampu menutupi kesan berminyak pada muka saya….barang juga dapat dalam keadaan baik.. Love it

    4
  20. Avatar

    ainisuhaily75
    3 reviews

    I feel more confident with it

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Kulit muka saya sesuai dengan bedak pixy ini. Bedak ini tahan lebih lama dan sekata diatas muka saya walaupun saya memakainya diawal pagi. Saya sangat selesa dengannya

    5
  21. Dieba Anm
    3 reviews

    BEST TWO CAKE FOUNDATION EVER

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    saya mempunyai kulit yang sangat berminyak di bahagian t-zone. dulu, suka pakai produk dari maybelline tapi disebabkan produk tersebut tak sesuai untuk muka saya, wajah saya makin teruk berminyak, akhirnya saya kenal produk pixy powder dari kawan dia dan cuba untuk memakainya, for the first time, i fell in love with this produk, saya memakainya seharian dan muka saya tak berminyak dan walaupun saya berpeluh, makeup saya tidak bercapuk dan di bahagian t-zone masih kekal cantik meletop. walaupun saya lap peluh di muka, makeup saya tak berbelang, dan powder senang meresap dan menjadi sangat natural. sehinga kini saya masih menggunakan powder PIXY, I’m really love this product.

    5
  22. Avatar

    janiceniajane10
    6 reviews

    Perfect pixy

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Saya telah menggunakan pixy dari zaman sekolah(2010) sehingga lah sekarang(sudah bekerja-2018). Faktor utama saya masih setia pada compact powder pixy kerana murah, harga mmpu milik. Senang didapati di mana2 drugstore. Selain itu, compact powder pixy mberikn toner yg sekata pada kulit saya dan saya sangat berpuas hati.

    5
  23. Avatar

    atikah2275
    7 reviews

    COMPACT POWDER YANG TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Dari dulu saya amat menitik beratkan kesan compact powder yang ringan tetapi tahan lama! Pixy powder memang pilihan saya. Ke mana saja saya pergi, pixy powder akan sentiasa membuatkan kulit muka saya terlindung dari sinaran uv dan membuatkan solekan saya tahan lebih lama.

    5
  24. Avatar

    Hunnybunch87
    7 reviews

    Bedak yang soft ?

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    I liked this powder very muchh ?selain harga yang berpatutan..bedak ini juga sangat ringan apabila dipakai n mudah utk dibawa kemana mana..ia sangat berbeza dgn produk yang lain..??

    5
  25. Engku Elysa
    3 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Bedak yang sangat soft. Buat kulit sy tidak berminyak. Bila pakai nampak macam natural beauty. Sy guna white cream dan ianya sesuai dgn kulit sy.

    5
  26. Avatar

    lina_joe3134
    3 reviews

    Sangat ringan dan selesa

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Pixy compact nie sangat-sangat best sebab dia ringan. Kita tak rasa seperit bermake up tebal. Dia tidak bercapuk. Sesuai untuk kegunaan harian. Dalamasa yang sama memberi perlindungan uv untuk muka.

    5
  27. Avatar

    AishahAhnaf15
    3 reviews

    Pixy

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Saya dah menggunakan Pixy sejak 2007. Masa tu zaman sekolah. Saya suka texture pixy yang ringan dan tak terlalu tebal dimuka. Saya selalu pakai kod natural. Mudah di bawa kemana2 dan senang nk letak dalam porch bag.

    4
  28. Avatar

    fattcatts91
    3 reviews

    Quality Minus the Hefty Price Tag

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    As a cabin crew, it is important to ensure our grooming remains impeccable at all times. Pixy was initially introduced to me by another cabin crew who also uses it in her makeup ritual as she looks beyond flawless with minimal touch up while I was flying with her. I tried it and has been hooked ever since- and this is coming from someone who uses Chanel’s powder! Since then I have ditched my Chanel powder and use this religiously for both light and heavy makeup. For a flawless looking makeup look, the trick is to use it on top of your foundation to set it up. If the face gets slightly oily, just tap some on your face and you’re good to go. The downside of Pixy is that it only comes in three skin tones which may not suit some others. But if it does suit your skin, it’ll work like magic! I’ve lost count of how many I’ve bought throughout my usage and I’m not stopping.

    4
  29. Best

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    Dr sekolah pakai pixy until dah keje. Tak pernah tukar . Texture best . Good coverage . 2in1. Boleh pakai basah or kering .

    5
  30. Affrina Yasmin
    3 reviews

    AMAZING

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Been using this since forever! You can wet the sponge and use the powder as foundation. Good coverage. I usually use this to set my makeup bcs it just gives the coverage that i wanted. Alrdy my 5th refill!

    5
  31. Fatin Suhaidi
    3 reviews

    Fast touch up

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Has been using this pixy compact powder since high school. Really love it. Sometimes i just aplly pixy on my skin and ready to go ~

    4
  32. Avatar

    Adenakka16
    1 reviews

    Bedak tahan lama dwajah Dan tidak bercampuk..

    3 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya suka memkai bedak berjenama pixy ni,sebab apbila saat Kita memkainya,wajah nampak gebu je…tau!!
    Kalau xcya boleh coba …than lama plan Tue..

    3
  33. Avatar

    mimimeow36
    3 reviews

    Pixy Tropical Beige

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    This is the darkest shades that i can find. Although this shade is lighter than my skin tone, it can cover up my original tanned skin tone. Really good powder to cover your skin. Can be use as finishing powder of your makeup too. I recommend you guys to use this powder.

    5
  34. Avatar

    farah960505
    3 reviews

    Pixy

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    Pixy ni dah macam high end product dah. Sangat berkualiti dan sangat sesuai dengan kulit saya. Dah dekat 4 tahun saya menggunakan pixy dan takkan pernah berpaling ke produk lain kerana bedak pixy sgt berkualiti dan harga yang sangat berpatutan .

    5
  35. Avatar

    raihanafauzi2594
    4 reviews

    love

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    bedak pixy ni penyelamat saya…suka sgt dgn bedak ni. Penah try few brands lain tp last skali balik kepada pixy.Saya suka refill size ni,..kecil senang bawa travel..bedak ni ringan dan sepanjang pakai xpernah naik jerawat disebabkan bedak ni.

    5
  36. Avatar

    athrah84
    3 reviews

    Rasa mcm pakai bedak mahal

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    Pixy is the best powder & senang untuk bawa travel.Boleh guna 2 cara kalau terlupa bek foundation.Cuma basahkan sponge & terus blh jadi foundation. Love it!

    4
  37. Nur Hanisa Salam
    13 reviews

    Ringan dan selesa

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    Sejak beberapa tahun ke belakang sy menggunkan bedak compact pixy ni dan sehingga kini sy still mnggunakannya… bedak ni senang di bwh kemana mana.. sangat selesa tidak berminyak dan ringan d muka… yg paling best bedak ni x bertompok tompok kat muka tau… sy pengguna setia pixy even banyk produk bru yg d keluarkan sy tetap guna pixy.. da la jimat tak perlu gunakan kos yg tinggi..

    5
  38. Avatar

    nurwana9163
    3 reviews

    Perfect Compact Powder

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    Saya suka sangat guna bedak compact pixy. Texture ringan, tak mudah bercapuk dan paling penting mudah luntur di muka.. So saya tak perlu nak touch up lagi.. Bila saya buat aktiviti air seperti snokeling, bedak still x hilang di wajah.. Tak perlu lagi risau nak buat aktiviti air sebab wajah masih boleh nampak cantik.. Suka sangat.. Bila habis je bedak ni tak perlu susah-susah.. Cukup dengan beli refill dan topup pada bekas yang lama.. Pixy UV Whitening Two Way Cake ni ada banyak pilihan warna.. Tapi yang saya suka warna yellow beige.. perfect for me.. warna kulit orang melayu kita.. i love very much ?

    5
  39. Avatar

    zarrazik98
    2 reviews

    Zaman berzaman

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Pixy two way cake ni memang sejak dulu masa belajar di kolej sy pakai. Untuk sapuan nipis xperlu basahkan span. Untuk sapuan tebal dan full cover sy akan basahkan span dan sapu rata. Makeup lebih tahan lama, UV PROTECTION! Xrisau langsung xpakai sunblock.. Sbb tu kulit muka flawless selàlu dan cerah bersinar.

    5
    1
  40. Aini Adhira
    3 reviews

    Cantik dan simple

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Dah lama guna pixy sejak belajar lagi.Mudah dan cepat ,tak perlu nak touch up lebih-lebih.Selalu guna untuk makeup harian sebab dia tak bercapuk dan still maintain cantik.Dan bahan yang digunakan jugak tak buatkan muka kita rosak.

    5
    1
  41. Avatar

    koizumi2824
    3 reviews

    Confident!

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Pixy UV Whitening Two Way Cake, it is a good compact for my face and also my mom and litle sister. I have been used this one from a year ago and now still on it. It give me a confidence when using it, it is not too strong effects, it give a natural color. Very light on my face, and i don’t feel like to change it to another compact now. I am already satisfied with it. Lastly, of course it is an affordable one for everybody.

    5
  42. Avatar

    hajaridzlan98
    3 reviews

    Love it and never changed

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    since young until now i\’m still using this pixy. make up for event also use this pixy. Texture ringan and sesuai for all skin. before this ada juga try nak guna compact lain tapi semua tak masuk semua tak kena, pixy juga pilihan hati dan kulit. Thank you pixy, jarang mengecewakan. love it and very recommended!

    5
  43. Avatar

    nnmjs56
    9 reviews

    Cantik kemas dengan Pixy!

    5 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Saya dari bujang sampai sudah berkahwin masih menggunakan bedak compact Pixy ni. Apa yg saya suka selain texture dia yg ringan dan tidak bercapuk pada kulit, saya juga suka ia sebab hanya perlu beli bedak refill nya dan digantikan pada bedak yang telah habis.. much love! Affordable and easy to bring anywhere!

    5
  44. NorAshikin Mokhtar
    5 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I bought it at first because of the free refill. Then i instantly love it because it is super cute,easy to bring , lightweight, the texture is also light and easy to apply.

    4
  45. Avatar

    Aqmallya25
    5 reviews

    Wonderful product ever!

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I had been using it since university until now. My skin type is oily. I use it after sunblock or foundation. It makes my makeup really smooth and not so oily. Besides, I just in love with the packaging, small, easy to carry and travel friendly. Really love it!

    5
  46. Avatar

    Wawa9336
    12 reviews

    Best compact powder ever!

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    This is one of my compact powder that I really loveeeee used it since I am in high school till now! The variation of colors is so nice. I am a normal code user and in love with the toned. I am a red white toned, this compact powder make my skin look more natural and sooo nice! Love it! No need to buy any expensive compact powder, it’s really suitable for me.

    5
  47. Nur Hanisa Salam
    13 reviews

    Pixy mylovely compact powder

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Sy tak mnyesal pon guna pixy ni… dulu guna produk lain muka rasa berat n x selesa… selepas sy mngunakn bedak pixy ni muka rasa selesa sngt.. pergi keja pagi balik ptg bedak still ada kat muka… sy guna kan bedak pixy ni memang sngt lama da.. n mudah nak dpt.. cuma cari kat watson je.. sy peminat setia pixy xkn tukar yg lainnn?????

    5
  48. Ida Anum
    42 reviews

    Harga yang berpatutan

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    Bukan semua barang murah xelok.. Akan merosakkan kulit bila kite memakai nye.. Dgn Harga bawah rm10 sy sgt berpuas Hati dgn Kualiti bedak pixy 2 way cake ini.. Sgt sesuai dgn kulit sy.. Blh digunakan Dengan 2 Cara.. Guna span basah atau kering.. Akan dpt hasil yg berbeza..? ?

    5
  49. Avatar

    Fyda27
    3 reviews

    Highly recommend

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Pixy daripada jepun memang berkualiti. Sesuai utk semua kulit. Sgt2 high coverage Dan than lama.

    5
  50. Avatar

    shahira72
    11 reviews

    Bedak yang awesome

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Bedak pixy ni sangat sesuai dengan kulit saya.Bedak ini tidak capuk langsung malah kekal lama dimuka.Ia juga mampu melindungi kulit muka saya daripada sinaran UV. Harga yang berpatutan dan sangat mampu milik.

    5
  51. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya suka menggunakan bedak ini kerana sesuai dengan kulit muka saya dan paling murah.Bedak refill pixy Ini hanya yang berpatutan.Mudah dipasangkan pada bekasnya.Tekstur bedak yang lembut dan berbau wangian wangi dan lembut.Warna tona yellow beige sesuai untuk kulit saya kuning langsat.Bila berpeluh muka akn nmpk berkilat dan sekata.Saya gunakannya Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige dengan span basah untuk kesan yang nmpak lebih neutral.Tekstur bedak ini sangat menyerlah bila mula mencair diwajah saya. Wajah tampak berseri-seri dan membangkitkan lebih keyakinan.Bedak ini tidak bercapuk bila dikenakan. Kulit nampak lebih lembut bak sutera.Saya selesa menggunakannya.

    5
  52. Terima kasih pixy

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Sejujurnya ini adalah tahun kelima saya menggunakan pixy . Teksturnya sangat best. Sy boleh menggunakannya sama ada kering atau basah bergantung pada mood saya. Pixy juga menampakkan muka saya berseri walaupun tanpa sebatang foundation atau krim. Terima kasih pixy

    5
  53. Avatar

    Eli89
    4 reviews

    Pixy two way cake

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Bedak ni sangat best dan texture yang sangat ringan. Saya suka pakai bedak pixy sebab tahan lama dan keluar rumah tak pakai makeup tebal pon tiada masalah. Harga produk ini juga sangat berpatutan dan paling best dia boleh refill kalau dah habis. Selain itu, bedak ini juga 2 in 1 sebab bedak ini boleh buat foundation. Sangat best!

    5
  54. Avatar

    tohirahmahat60
    3 reviews

    menyerlahkan kulit wajah saya

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    saya sgt suka bedak compact pixy ni.. teksturnya lembut dan sekata.. ibu saya juga suka menggunakannya kerana ia dpt menyerlahkan kulit wajah dan ia juga tahan lama.. kulit saya adalah jenis berminyak , dan pixy powder ini sgt membantu utk mengawal penampakan minyak di wajah sy

    5
  55. Efiza Kman
    40 reviews

    Sesuai untuk kulit muka saya

    2 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Saya telah menggunakan pixy selama beberapa tahun. Baunya harum dan warnanya sesuai dengan kulit saya. Saya biasa mengenakan solekan yang ringkas sahaja.Oleh itu saya rasakan pixy sangat sesuai untuk saya.

    2
  56. Sarinie Jamal
    12 reviews

    SOLEKAN PALING RINGKAS

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Bedak yang paling sesuai untuk yang tak cukup masa untuk bersiap. Saya telah menggunakannya sejak 9tahun yang lalu. Tak perlu bedak asas kerana PIXY UV Whitening Two Way Cake SPF 15 ini sudah lengkap. Boleh digunakan secara kering atau basah. Solekan tidak bercabuk walaupun ketika berpeluh.

    5
  57. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    MENCUBA FREE SAMPLE DARI PIXY

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    SAYA TELAH MENCUBA SAMPLE PERCUMA DARI Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige, IANYA SANGAT BAGUS DAN SESUAI DENGAN KULIT MUKA SAYA. SESUAI UNTUK DIGUNAKAN UNTUK LAPISAN MAKE-UP SUPAYA TIDAK NAMPAK TEBAL DAN HANYA NATURAL SAHAJA.

    5
  58. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tona bedak yg sesuai dgn kulit wajah kuning langsat

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Bedak ni mmg paling murah..bedak refill pixy ni hanya rm10+ je..mmg berbaloi sngt beli,.mudah dipasangkan pada bekasnya..tekstur bedak sgt lembut dan berbau wangian yg wangi dan lembut..warna tona yellow beige ni sgt sesuai utk kulit saya yg kuning langsat..bedak tahan lama,bila berpeluh muka akn nmpk berkilat dan sekata..selalunya saya gunakannya dgn span basah utk kesan yg nmpak lebih neutral..

    5
  59. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Tak sesuai dengan saya

    3 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Bila pakai nampak macam kusam dan tidak cantik. Warna dia mungkin tak sesuai dengan saya.

    Refill ni comel dan kecil saja tapi spam tak bole masuk sekali. So tak berapa ok la macam tu. Bau dia agak kuat sikit.

    3
  60. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Saya sukakannya.

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Tekstur bedak ini sangat menyerlah bila mula mencair diwajah saya. Wajah tampak berseri-seri dan membangkitkan lebih keyakinan. Bedak ini tidak bercapuk bila dikenakan. Kulit nampak lebih lembut bak sutera.

    5
  61. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kurang suka. Tidak sesuai dengan tona kulit saya,nampk kusam.

    3 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Bedak pixy ni untuk sesetengah orang memang cantik bila pakai.
    Tetapi untuk saya,saya kurang suka kerana ia tidak sesuai untuk tona kulit saya.
    Saya nampak kusam dan gelap bila memakainya.
    Saya terus berhenti menggunakannya bilanada kawan menegur tidak sesuai dengan saya.

    3
  62. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Make Up Kekal Lama Tanpa Kesan Bercapuk

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Bedak Pixy UV Whitening Two Way Cake SPF 15 Refill Yellow Beige sangat bagus kerana tahan lama di muka.. Bila berpeluh, make up kekal cantik dan tidak bercapuk..Muka nampak licin dan sekata dari pagi hingga petang..Awesome!!!

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.