Palmer’s Bottom Butter

Product Details


Palmers Bottom Butter helps soothe and prevent diaper rash. It provides a protective moisture-proof barrier that keeps wetness away from baby’s sensitive skin.

 

Facebook Page

  1. Rizuwanj27
    3 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    Its scent and texture is so fine. Wveryone should try this at least once

    4
  2. Hisyamuddin43
    3 reviews

    Palmer’s Bottom Butter

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2018

    Produk ini merupakan produk yang sangat ampuh dalam merawat kesan luka akibat daripada aktiviti penyusuan. Ia memberi kelegaan kesan lecet pada puting ibu tersebut, malah ia juga dapat membantu merawat ruam bayi akibat pemakaian lampin pakai buang. Alhamdulillah,saya telah menggunakan produk tersebut pada isteri dan anak-anak saya.

    5
  3. Merawat kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    Sebelum ni risau bila kulit bayi saya merah kerana pampers. Tetapi sekarang tidak lagi dengan produk ini kulit bayi saya sudah pulih. Produk yang sangat bagus.

    5
  4. Jannah9735
    2 reviews

    This is soo good .

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    Saya memberikan product ni kepada anak saya dan walaaaaaaaaa dia amat berkesan untuk kulit anak saya walaupun dia mempunyai kulit yang agak sensitif .

    5
  5. Shanice Hui Li
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    Personally I like cocoa butter,and now this product is very easy and convenient, cocoa butter makes the skin smooth and smells like cocoa.

    5
  6. Asyura1235
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    It really works . It reduces redness on baby skin and keep the skin moisturised . It also has cocoa butter which is good for dry skin . I really love palmers product . Really recommend it for everyone.

    5
  7. Mrymmohdisa46
    3 reviews

    The best!

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    I have been using this for quite awhile and i love it! Works incredibly well and quickly. The price is great for how much you get and it lasts. So good for my super sensitive babies, does not cause any irritation. Very much recommended.

    4
  8. PILIHAN BIJAK BUAT ANAK

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Anak saya mempunyai kulit yg selalu shj mengalami keradangan ruam disebabkan kain lampin dan juga sabun yang tidak sesuai tapi sejak guna produk ini saya tidak perlu risau lagi , dengan adanya produk ini ruam anak saya dapat direda kan .

    5
  9. dillanidz03
    3 reviews

    Safe for your baby

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    My baby has very sensitive skin. Using this cocoa butter cream really help her a lot! It is very soft and safe for your baby. Now she is the most happiest girl I guess..

    5
  10. Laila Ayiken
    3 reviews

    worth trying

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    as expected, it does what it claims. “helps soothe and prevent diaper rash. It provides a protective moisture-proof barrier that keeps wetness away from baby’s sensitive skin.” why not try this product because it may help your baby’s problem

    4
  11. Udeng6912
    1 reviews

    Anak tersenyum ibu gembira

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Beginilah ungkapan yang paling sesuai untuk produk ini..ianya sangat selesa dan membuat si anak tersenyum…hati si ibu mana yang tidak gembira melihat anak kecilnya gembira…superb…

    5
    1
  12. Nurussofwah13
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    Product yang sangat bagus sebab tidak melekit, mudah untuk di sapu dan paling bagus product ini sangat mujarab. Dalam masa sehari dah berkurang masalah kulit anak saya.

    4
  13. kresar10
    3 reviews

    Mesra Alam

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Seronok gunakan produk ini, disebabkan mujarab yg begitu cepat, mngkin disebabkan mesra alam dan tiada bahan kimia yg boleh merosakan kulit anak kita. tidak melekit.

    5
  14. Nararina02
    3 reviews

    High recommended!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    It is good for baby. I’ve saw my friend use this product to her baby. It help to treat diaper rash and keeps wetness away.
    This product also soothes irritated baby skin. High recommended! 😉

    5
    1
  15. faridnurul888923
    4 reviews

    Nice..

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Good product n easy to use…worth buy..

    5
  16. Ibrahim91
    3 reviews

    Produk bagus

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Produk ini elok bagi kulit kanak kanak ataupun bayi. Produk ini mudah sahaja digunakan, hanya perlu disapukan pada permukaan kulit kanak kanak atau bayi yang gatal ataupun merah sama ada digigit oleh serangga seperti nyamuk, semut dan sebagainya dan harganya juga berpatutan.

    5
  17. Misstyrah9697
    1 reviews

    Produk yang bagus

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    The best product that i ever used. Boleh guna untuk hilangkan parut besides buat kulit jadi lebih lembut. For babies , highly recommended !

    5
  18. Asrul Abdullah
    1 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Disyorkan kepada semua ibu untuk anak-anak mereka. Ia tidak mengandungi bahan kimia dan selamat untuk kulit bayi. Saya secara peribadi menggunakan ini dan tapak saya menjadi lebih lancar. Jempol besar untuk jenama ini

    5
  19. Rudiah34
    3 reviews

    Cocoa butter

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    One of the best products i’ve ever used. Treat my scars and soften my skin

    5
  20. Gabby0139
    3 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Recommended to all mummies for their little ones. It contains no chemical and safe for babies skin. I personally used this and my palms got even smoother. A big thumbs up for this brand .👍🏻

    5
  21. Sam06
    2 reviews

    不错

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    不错我母亲喜欢用 使她的干燥的皮肤变得柔顺

    5
  22. Syazwani Ramlan
    1 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Love this product…works really well and absorbs into the skin quickly.i love it and my skin cepat lembut macam baby heheb

    5
  23. Violet Teh
    3 reviews

    Good Product

    3 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    By you need Try it out ,Because some people are sensitive

    3
  24. antibiotictz52
    1 reviews

    Nice and quick dry

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Product was good and the effect not bad and recommend for those who was not much time to use the kind of lotion because this product easy to dry and much longer for day activity

    4
  25. Anneteo28
    3 reviews

    Great product!!

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Love this product…works really well and absorbs into the skin quickly

    4
  26. Dianamehat08
    4 reviews

    Must try

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Its a great product for kids… The smell is nice, u can apply as much as u want…it absorb really quick

    4
  27. Zara Nasruddin
    4 reviews

    VERY MOISTURE

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    It’s thicker and more moisturizing than any of the others. I have severely dry skin and it keeps my skin looking beautiful. I also had a lot of scarring recently from a bad reaction to poison ivy and it’s only been 3 weeks and 90% of the scarring isn’t even visible anymore.

    4
  28. suhaidi4152
    4 reviews

    outstanding product!!!

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    It reduces the redness and itchiness on my baby’s skin.Contains less chemicals and consist of organic sources.Great work,Palmers!

    5
  29. Stephanie Khoo
    3 reviews

    good

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    是很好用很保湿皮肤价钱也不贵…都负担得起只不过有点油腻…比较喜欢晚上用…

    4
  30. akid9716
    3 reviews

    MENYEGARKAN & HARUM !

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Satu produk yang sangat sesuai digunakan oleh ibu bapa dan penjaga untuk anak-anak mereka. Kelebihan pada bauan dan kesegaran selepas digunakan sangat digalakkan untuk digunakan oleh orang ramai.
    Maka, saya menyeru kepada orang ramai untuk mendapatkan satu produk ini dan dipakai setiap hari.

    5
  31. Maslinda59
    3 reviews

    Kulit lebih lembut dan wangi

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya suka baunya yang sangat Wangi dan semulajadi. Kulit jadi lebih lembut dan gebu. Saya gunakan setiap Kali lepas mandi

    5
  32. Allecram28
    6 reviews

    Highly recommended product Palmers bottom butter

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Very recommended to all mothers out there to try this amazing product. Its work well on your beloved one. This can reduce the redness and prevent the bacteria from harm ur baby. Contain no harmful chemical and safe to use. Suitable to all type of babies skin.

    5
  33. Haani84
    3 reviews

    Good hand cream!

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    I’ve been trying this hand cream because I always working with water, my hand will be dry after that. With this coconut oil hand cream, it will smoothen my hand and moisturise it back. The smell also good seems like coconut shake! The size is also practical and it’s also natural and free from paraben!

    5
  34. nxr87
    1 reviews

    great product!!

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    this product works wonder for my baby nephew! i also used it on me & it actually suits me. great work palmer!

    5
  35. legend90
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    this product are so good to use and its not harmful to use to anyone and its suitable to use at old man,young man and even children can use this product too.

    4
  36. cantikbaik81
    3 reviews

    produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    produk ini sangat berkesan utk kegunaan baby yang baru lahir. Setelah menggunakan nye beberapa hari, baby semakin pulih dan kurang menangis. Thank you ! Servis yang ditawarkan jugaa sangat efektif.

    5
  37. dzirah1101198820
    1 reviews

    Works really well

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    The best nappy rash cream i ever used to my baby and the ingredients inside the cream is hypoallergenic and safe for baby, smooth texture and it help to soothen the rash quickly.

    5
  38. Ahmad Zharfan
    3 reviews

    Worth your money

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    It helps soothe and prevent diaper rash. It provides a protective moisture-proof barrier that keeps wetness away from baby’s sensitive skin. Good for your offsprings.

    5
  39. bellikanmasin82
    6 reviews

    The bestt product

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Very promising product that give me new hope

    5
  40. Siti Suhaila
    4 reviews

    Love the aroma

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    First, this bottom butter product really works for my nephew to heals the nappy rashes. Now, I’m using Cocoa Butter Massage Cream for Stretch Marks. This kind of products also works well on me. I love the aroma of cocoa butter since the first time using it. It give the scent of calming to me. I feel like doing my chocolate spa. I started use it since my second trimester and will continue to use it even after I deliver my baby. The strecth mark on my tummy also reduces a lot. I love the texture because its not sticky at all and absorb well once you apply it compare to other brand which give bit oily and sticky. I will recommended this products to all mommy-to-be out there. You can get it at affordable price and will not regret purchased this product.

    5
  41. Danial Alwie
    4 reviews

    Trusted product

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    This item is very effective. I’ve been recomanded by my friends and its really worth it. I would buy another and recommand to friends and family. Very easy to use

    5
  42. Syafiq Shahrudin
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Isteri serta anak sayang telah menggunakan product ini dan kesannya adalah terbaik.

    5
  43. Meghan Muhamad
    1 reviews

    Palmers bottom butter—baby’s joy

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    One of the best products I’ve used on my child. He used to get nappy rashes all the time and other products just wouldn’t do the trick. But just after a few applications of this butter, my child seemed to have no problems at all.

    5
  44. Hasrul9539
    6 reviews

    Best baby oil

    3 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    This baby lotion is very suitable to all baby

    3
  45. NaniZamri27
    3 reviews

    Its useful

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    It works well and fast on my skin. Not too sticky n good for sensitive skin too

    5
  46. palmer bottom butter terbaek

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    palmer bottom butter memang terbaek,produk yang terbaek pernah saya gunakan,kulit lebih licin dan mulus seperti bayi,betul2 puas hati

    5
  47. Erza Yusrina
    6 reviews

    Great product !

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    This product works very well especially for my skin. Once apply it, my skin will be like a newborn baby skin!

    5
  48. Nadiya24
    3 reviews

    Recommended

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Sangat sangat bagus! Anak saya dah tak nangis lagi sbb gatal gatal dah hilang. Ubat ni mmg sangat berkesan untuk kulit sensitif baby. Masalah sy dh selesai 😊 anda bila lagi?

    4
  49. Hanim Zainuddin
    3 reviews

    Good quality

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Tekstur krim sangat smooth dan sesuai pada kulit pada semua perimgkat usia. Harga yang berpatuttan pada kualiti yang terjamin. Baunya agak wangi dan menyenangkan. Semua kawan kawan saya suka pakai kerana sangat membantu.

    4
  50. Andree54
    1 reviews

    Good quality product

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    5 out of 5, reviewed on November 8,2018

    Very encouraging and it is appropriate for the sensitive skin of the child and even myself try it. It reduceds the redness and itchiness on the skin. Contains less chemicals and consists of organic sources. Definitely recommended !

    5
  51. Muhd Amiruddin
    10 reviews

    Coklat vitamin yang sedap

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Inilah majerin yang bervitamin sedap. Ia kaya dengan vitamin c yang bagus untuk kulit kita. Percayalah anda akan terkejut dengan kita punya masakan . Masakan bertambah sedap dan suami akan lebih sayang tak keluar rumah sebab makanan rumah lebih menyelerakan dari kedai makan di luar . Cubalah sekarang anda takkan rugi

    5
  52. syamil637634
    2 reviews

    Good Value For Money

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    This item u can buy a lot. Muahh

    5
  53. Super duper awesome products

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Masa pregnant anak pertama, 1st trimester saya takut sangat perut saya jadi tak cantik. Saya tanya doktor kat klinik boleh ke guna losyen or krim untuk sapu kat perut then doctor say no problem as long as produk tu tak mengandungi bahan kimia yang kuat. Then saya guna sampai saya bersalin memang perut saya clean. Takde parut pun. Time pregnant anak kedua pun saya guna sapu kat perut gak.nanti kalau ada rezeki anak ketiga pun still nak pakai produk ni.. Love it!

    5
  54. Liyana Yusa
    1 reviews

    Worth it!

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Dah guna untuk adik saya yang masih bayi. Worth it! Love the products. Recommended

    5
  55. Uda60
    2 reviews

    Palmer cocoa butter

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Palmer cocoa butter memang bagus sebab ianya mengandungi bahan yang melembutkan dan memberikan lembapan pada kulit saya.. Saya amat mengesyorkan produk ini kepada mereka yang mencari losyen pelembap.. Bukan sahaja kerana kualitinya tetapi baunya yang sungguh enak.

    5
  56. Amanda Balqis
    1 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Alhamdulillah , product ni sangat sesuai untuk saya yang mengalami kulit kering . Bukan sahaja product yang bagus tetapi bau yang wangi membuatkan semua orang suka menggunakan product ini

    5
  57. Livoon82
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Sooth baby skin and reduce the redness very fast

    5
  58. farahnordin32
    3 reviews

    in love

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    im lovin it….alhamdulillah sgt sesuai utk sy yg ade masalah kulit kering…ia jga mengurangkan masalah tumit merekah…very recommended

    5
  59. Atennabila23
    3 reviews

    I love it!

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I love how this product actually works. It never fails to satisfy me in term of reducing the itchiness. I just using it from time to time. Loved it!

    4
  60. Izzat_amiruddin05
    3 reviews

    Cheer my loved ones!

    2 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    My lovely Ayiez got recovered from a bad condition after two painful weeks.This product really helps me a lot.Really thanskful I found this product.

    2
  61. Intanorsheira_13
    4 reviews

    Very good for dry skin

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I used this everyday because i have a dry skin problem. It is very good and smells very delicious. Eventho it is quite expensive, i think it is better than vaselline. Go try this one ! SUPERB

    5
  62. 98Aljannah17
    3 reviews

    produk yang sngat berbaloi

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    produk yang bagus dah lah wangi dan selesa di gunakan . kulit jadi mulus je . takde pedih2 terbaik ! nak dibandingkan dengan losyen jhonson i lagi prefer produk ni ! terbaik

    4
  63. Farahsyed2393
    3 reviews

    Palmers lotion

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    Ive used this brand when i was having a dry skin problem especially when its a jot weather.

    Palmers lotion were quite moist and suitable to my skin fortunately.love it.

    5
  64. zalinazal53
    4 reviews

    Tiada Lagi masalah Kulit Kering dan Ruam

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Tiada lagi masalah kulit kering dan ruam pada anak dan juga saya..
    Produk yang mudah di dapati Farmasi dengan harga yang berpatutan.
    Kulit kering dan masalah gatal-gatal pada kulit juga dapat di atasi dengan cocoa Butter by Palmer super duper best👍👍👍

    5
  65. zalinazal53
    4 reviews

    Tiada Lagi masalah Kulit Kering dan Ruam

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Tiada lagi masalah kulit kering dan ruam pada anak dan juga saya..
    Produk yang mudah di dapati Farmasi dengan harga yang berpatutan.
    Kulit kering dapat di atasi dengan cocoa Butter by Palmer super duper best👍👍👍

    5
  66. mikeyy49
    3 reviews

    my review

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    It helps to moisture your skin and to keep your skin comfortable for most of the time. It is suitable for user with sensitive skin as well as for baby.

    5
  67. Syahirah Yusak
    3 reviews

    So smooth on skin

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Cocoa butter by Palmer’s is not only moisture your skin, but it also has the vitamin E to repair your skin from redness and dead cells. It also has good smells that’ll make you drool for it.

    5
  68. Zu Izrina Fitri
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Saya amat berpuas hati dengan hasil selepas menggunakannya. Ia berkesan untuk saya. Ia berpatutan dengan harga yang ditawarkan dan terdapat dikebanyakan kedai. Saya akan membelinya lagu

    5
  69. MaCherieNia91
    3 reviews

    Rashes? Palmers Bottom Butter is your new bae!!

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    I’m overweight and yes, sometimes I do have issue with my thigh area (just so you know that it is just not only meant for babies). So, I bought his Palmers Bottom Butter and I love it!! It helps to sooth out the rashes within a day or two. Love the scent very much. Smells like a combination of cocoa, butter and coconut or butterscotch. Go and get it!!

    *Less effort needed-just rub at the affected area
    *Worth your money-affordable
    *Smells very nice and calming
    *Small size tube – easy to carry or tuck into your handbag, convenient for travelling

    5
  70. MuhammadRafie01
    3 reviews

    Worth every penny!!

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Been using it for the past 3 weeks now and can’t help but falling in love with this product, loving the fragrance and what’s important is it reduces the rash that i got😍.

    5
  71. NurO26
    3 reviews

    Great product.

    4 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    I have been using it for quite a while and it really helps with my dry skin. The fragrance is not too strong which I like in a product. A reliable product.

    4
  72. Ammar32
    3 reviews

    Memang terbukti berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Alhamdulillah saya sangat berpuas hati selepas menggunakan produk ini kepada anak saya…memang terbukti berkesan untuk menghilangkan ruam-ruam di bahagian badan…ini merupakan produk yang paling mujarab bagi menghilangkan ruam bagi kanak-kanak..

    5
  73. Lalalili02
    3 reviews

    Berkesan sangat

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Kulit anak sangat sensitif. Semua produk lain membuatkan kulitnya lebih merah. Tetapi dengan menggunakan produk Palmer’s bottom cream ni masalah anak saya selesai.

    5
  74. Jalove20
    3 reviews

    Sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Produk ini membantu dan sangat berkesan. Ruam ank saya Sgt teruk. Sjak saya gunakan lotion ni,ruam lampinnya kini tiada. Tidur pun tak terganggu. Disyorkan utk beli produk ni.

    5
  75. Mawar21
    2 reviews

    BEST lotion

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Lotion ni sesuai utk Baby yang ada masalah ruam. Tidak kira bayi sahaja, Kanak-kanak Serta dewasa juga boleh menggunakan . Dan Ia selamat Serta halal digunakan.

    4
  76. kamnurul0819
    9 reviews

    Produk terbaik teruk!!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Kenapa produk ni terbaik teruk? Sebab kulit kering dah xkering dah. Sila beli 😊

    5
  77. Cik Ismail
    2 reviews

    kulit kering dah tak ada

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    thanks for cocoa butter .best gila.
    tips penjaagan utk kulit kering sangt sesuai kalau apply. tak cya? cuba try.. best teruk
    hehehe
    .
    pakai malam. jangan skip tgk result nanti..

    5
  78. fanaazleen13
    3 reviews

    Soothing

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    It helps to sooth my baby bottom on a very hot day.

    5
  79. Cindy Ang
    3 reviews

    好产品

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    味道也不错。。搽了宝宝的身体很滑,也不会粘粘的

    5
  80. mungcelako91
    3 reviews

    nice prodyct

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    terbaikkk

    5
  81. Sh Sh
    3 reviews

    The best product to treat rash or to prevent rash.

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    A well trusted brand in our family. We always uses Palmer’s brand as its soothes rashes and reduces redness. I would not recommend other brand aside from Palmer’s as its works the best!

    5
  82. Misstie27
    3 reviews

    Tak melekit

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Tekstur tak melekit, bau wangi dan sangat sesuai pada anak saya..saya akan beli lagi.

    5
  83. ameirulizuddyn25
    7 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    I’ve been using this product for a year and it hasn’t failed me once.. 😁 Great product & highly recommended

    4
  84. Syafiqmustafar49
    3 reviews

    Kualiti terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Saya mempunyai kulit yang kering. Sejak menggunakannya kulit akn sentiase lembab. Bau pon amat menyenang kan. Product ini sangat sesuai dengan saya.😘

    5
  85. afiqaharifen59
    3 reviews

    Palmer Cocoa Butter

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Produk Palmer sangar bagus untuk kulit sensitif terutama kepada penghidap ekzema tidak kira bayi mahupun dewasa. ia mengandungi bahan bahan semula jadi yang memberi kelembapan semulajadi kepada kulit untuk kulit tampil dengan lebih segar, halus dan memberi kelembapan sepanjang hari. selain itu, ia juga bagus untuk menghilangkan kesan parut sekiranya mengamalkan penggunaan setiap hari selepas mandi. sangat bagus dan berkesan 100%

    5
  86. Fieqa CL
    4 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    It helps to reduces redness for baby skin

    5
  87. saarastore35
    4 reviews

    Best product Ever

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Bau yang sangat fresh dan sedap, sangat lbit diguna, tak pernah tak guna untuk my baby

    5
  88. saarastore35
    4 reviews

    Produk Terbaik

    0 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Baunya sangat sedap dan best, tak pernah tak guna untuk anak.Memang terbaik.

    0
  89. Nurul Syakilah
    25 reviews

    My Favourite Lotion

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    The best ever n forever lotion baby I had! Bau sangat freshly and wangi. segar je bau bila apply pada baby.

    5
  90. Sharifah Syuhada
    3 reviews

    Palmer cocoa bottom butter

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Its not only good for baby, i use it for my cellulite and its gone in 3months. Affordable price.

    5
  91. Lowjasmin13
    6 reviews

    Palmer’s Bottom Butter

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Loving it. Non sticky, giving smooth & refreshing effect. Smell good too. Help to cure cracks on skin especially after heaving washing of doing housework.

    4
  92. AsyieQin RosKhiry
    6 reviews

    Sesuai

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif..saya akan beli lagi!

    5
  93. Heals The Skin

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Once I discovered Palmers Bottom Butter, it’s all I use. Until my daughter was 12 months old I rubbed some on her at every diaper change and it kept her from getting rashes.

    5
  94. Great baby cream product with affordable price

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    My wife really love cream product from Cocoa Butter Formula because it’s nicely in term of odour & make our baby skin really soft & so good smell… always practise it to our baby from his age of 1 months till now.. I really love products from COCOA BUTTER FORMULA, love to use it more for next baby..😊

    4
  95. loosie34
    3 reviews

    Baik untuk bayi

    3 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Bagus untuk anak saya. Cuma isteri tidak berapa suka bau koko. Haha

    3
  96. Amin Razak
    3 reviews

    So good

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    I bought this product for my wife as she gave birth for our very first lovely daugther. This product removes all the cizer operation scars very quickly. Now my wife skin are smooth and natural. Totally will repeat order for this product. Worth buying

    5
  97. nonumisai199140
    1 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Love to use it..when i was giving birth on pass april i had problem when my baby breastfeed and i use this product to cure it.

    4
  98. Good Product

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    My baby go well with this product

    5
  99. Linz32
    3 reviews

    Palmer cocoa wow

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya cuba guna produk ini selepas disyorkan oleh kawan.masa tu baru lepas kena chiken pox.banyak kesan hitam dari chiken pox.selepas gunakan produk palmer cocoa ni.memang nampak perbezaan.bekas chiken pox yang hitam hilang dgn cepat.terima kasih palmer cocoa

    5
  100. Maizura Nadzrah
    3 reviews

    Worth buying

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    I used it although I’m an adult because the smell is very good and it works well on me. Although, I feel a bit itchy after application but it really works well on my skin. I have rashes on my thighs.

    5
  101. Shfqa Mohd
    1 reviews

    Fabulous product

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    I found this product very effective and have a nice smell. Also, the price is affordable and i would recommend this product to my family and friends. All i can say it is a good investment! Good job palmers!

    5
  102. Fikri Kamaruddin
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    One of the good product for baby rash problem. It reduce rash itchy and good for baby skin.

    5
  103. Izan67
    3 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    It was A best ptoduct for my skin..it make my skin feel soft And beauty..

    5
  104. Muhammad Muzafar
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    sangat berguna kerana ianya sangat berkesan semua digunakan seisi keluarga dan org tua juga boleh pakai untuk kulit yg kering

    4
  105. Farazimah23
    3 reviews

    keajaiban cocoa butter

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Bayi saya mempunyai kulit yang kering tetapi sensetif..selalu timbul ruam di sekitar punggung dan leher.dengan palmer’s bottom butter..ruam hilang dengan 3 kali sapuan sahaja.hebat

    5
  106. Wong Lee
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    这个用了皮肤很滋润,很好用, 尤其是我这种干燥皮肤

    5
  107. Constance02
    6 reviews

    Great skin care

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    I’ve been suffered from bed bug after my holiday and it leaves quite an amount of scars on my leg. I’ve bought quite a number of lotions to lighten the scars. Palmers’s product works out very well by far. I wouldn’t say the scars will disappear immediately, but it’s definitely effective to lighten it.

    4
  108. nrmaisarahrzf50
    2 reviews

    Acne Scars

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    This product is very useful for someone that is dealing with acne scars. This product may take a quite some time to fade the acne scars but the product is worth the money.

    4
  109. Good Product

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Nice lotion for my baby. We all love it..

    5
  110. eliza5776
    6 reviews

    effective product

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    i will give it 5star.
    palmer’s product has always been my favourite lotion ever. price is affordable. efficiency is at it’s best. now my baby is rash free and i can have 1 thing less to worry about

    5
  111. Review

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    A good product to use in daily life. affordable to buy for all people. Good to know this product

    5
  112. Mummy_adam42
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    This product was very good

    5
  113. Ainur Jalalia
    3 reviews

    Very Moisturizing

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    My skin is quite dry and sometimes it quite rough. I find this product helps in moisturizing my skin and makes my skin soft. It also soothes irritation on my skin and reduces itchiness. So much like on this product!

    5
  114. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Feeling fresh with Palmers Bottom Butter

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Apply Palmers Bottom Butter makes good especially for the baby skin. It feeling soft and comfortable. Moreover, it contain sufficient moisture and be hydrated skin. It provide a solution to baby sensitive skin and good choice for its soothe.

    4
  115. Zhe Tee
    3 reviews

    Best

    3 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    It is best to apply on skin and great for dry skin. Would definitely to buy it next time. Good for our babies skin. The price is fair and reasonable. The babies feel comfortable

    3
  116. Jennifer07
    3 reviews

    很滋润

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    本款含有纯可可油能提供丰富的滋润并具有软肤功能,令皮肤保存充足水分。针对宝宝肌肤易敏感,红肿和痛痒,可以平缓瘙痒滋润呵护肌肤。

    5
  117. fadzilah83
    2 reviews

    GREAT PRODUCT

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    I like this product.. Coz help for me this for me… If u skin dry this product can be help…

    4
  118. Titazzi62
    3 reviews

    Fabulous cream

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    This is awesome diaper rash cream. I used this on my baby’s irritated skin and it worked wonders. It is in a tube type dispenser and allows just the right amount to come out. The cream is thick and luxurious but easily absorbed leaving baby’s skin feeling soft and hydrated. You can put it on thick and it will stay on as a barrier protectant until the next diaper change. I would recommend it to everyone. It is a great product and value for money.

    4
  119. Hashima Hasbullah
    4 reviews

    Works Wonders

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    I started using this product when I was pregnant the 1st time and it quickly became a close companion for me. Have had 3 children from normal births but barely a stretch mark on my belly. Now I still use it for general purpose.

    5
  120. Fairus Zainal
    1 reviews

    Tiada Lagi Kerengsaan Kulit Di Bahagian sensitif Bayi

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Pada permulaan saya sekdar ingin mencuba produk ini untuk anak saya, kerana saya telah juga mencuba beberapa produk lain seperti bedak dan juga krim yang lain, ia hanya memburukkan keadaan anak saya, kesan lampin pakai buang yang lembab telah menjadikan ianya bertambah serius, mujut saya tertarik untuk me cuba produk ini, hasilnya sangat mengkagumkan, kini saya tidak lagi gusar mengenai masalah ini.

    5
  121. n_gelina12
    6 reviews

    Memang Menakjubkan!

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Saya menggunakan produk ini setiap kali selepas mandikan anak saya..Ianya menakjubkan kerana bila disapu pada kulit anak saya yang melecet, ianya dapat mengurangkan rasa sakit dan pulih dalam masa yang singkat..Baunya yang wangi dan harum juga sangat menyenangkan bukan sahaja pada bayi tapi juga kepada ibu.

    5
  122. majimbu8502
    3 reviews

    Produk yg terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Produk yang betul-betul membuatkan kulit kembali pada bentuk asal dan berkesan mengurangkan kemerahan pada kulit bayi . Tidak rugi memilikinya.Setiap rumah wajib ada satu..memang produk terbaik

    5
  123. HakeemHaris20
    3 reviews

    The Best Cocoa Butter product...ever....

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    My family have been using Palmer’s product since 10 years ago and is still a loyal product user until today….

    5
  124. fadzilah83
    2 reviews

    GREAT PRODUCT

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    I like this product… This product help for me…

    4
  125. Nur Ashikin Bt Jem
    6 reviews

    Baik utk strechmark

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Menghilangkan parut pada perut terutama selepas beranak.

    5
  126. roseniah46
    3 reviews

    Produk Yang Sangat Bagus

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Bottom Butter sangat sesuai digunakan untuk bayi. Cepat berkesan menghilangkan kesan-kesan merah dan kerengsaan. Tidak mengandungi bahan kimia yang kuat dan boleh melembutkan kulit bayi yang bermasalah. Bau yang wangi dan segar sangat membuatkan bayi kita selesa. Saya memang highly recommend produk ini bagi semua ibu-ibu di luar sana yang mempunyai bayi kecil bermasalah.

    5
  127. 016828303490
    3 reviews

    Kegunaan seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Tidak lengkap dalam keluarga tidak ada produk ini. Baik untuk anak-anak mahupun orang dewasa. Selepas mandi boleh disapu ke anak untuk memberi keselesaan dan untuk orang dewasa masalah kulit kering boleh guna produk ini.

    5
  128. ZetyPotter30
    3 reviews

    Berkesan untuk parut scretchmark di perut

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sangat sesuai untuk digunakan oleh para ibu yang mempunyai masalah scretchmark yang degil. Produk ini merawat masalah scretchmark dengan berkesan. Sangat di cadangkan 👍🏻

    5
  129. SyahieNotty3640
    1 reviews

    Kulit tidak lagi merah

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Produk yang ternyata berkesan untuk mengurangkan ruam panas,baik untuk bayi dan berkesan juga untuk orang dewasa.Kebaikan cocoa butter memang tidak dapat disangkal lagi,malah dengan haruman yang ringan,ia sesuai di gunakan bila bila masa sahaja.Produk ini memberi perlindungan ekstra kepada kulit.Sememangnya produk yang terbaik.

    5
  130. Peggy Qi
    3 reviews

    奇怪的味道

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    味道是非常的奇怪, 但是非常滋润, 自少我怀胎的时候用了几瓶可能有帮助, 自少肚子没有那么难看

    4
  131. aniktom10
    3 reviews

    Produk yang berkesan!

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Bayi saya mengalami kulit kering dan gatal-gatal. Kawan saya telah mengsyorkan saya pada produk ni. Setelah beberapa sapuan pada kulit yang bermasalah, kini kulit bayi saya sudah pulih seperti biasa. Terima kasih kepada produk ini.

    5
  132. 少 君
    5 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    This product can help my wife cover her skin and very smoothly. 真的很好用👍

    5
  133. abidah63
    4 reviews

    anak saya tidak lg terjaga waktu malam

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    anak saya kerap jaga diwaktu malam untuk tukar lampin, kemudian menangis lagi sambil tergaru2. sejak guna krim palmers, anak saya tidur lena.. kami ibubapa juga dapat tidur yang cukup, tq palmers!!! problem solve, sleep like a baby!!

    5
  134. Zozo87
    12 reviews

    Fantastic product

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    I absolutely kind this product . It actually sorted the problem of my baby’s rashes . Also it’s very gentle and soothing . My baby loves it and will let me apply on her . Besides , it has great fragrance . Love this product and I will definately recommended this. Rational price with good packaging too

    5
  135. Lembut dan mengurangkan rekahan pada kulit.

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Krim yang mudah di gunakan dan lembut pada kulit anak saya.. Sejak dari anak sulung hingga anak yang ke-4 saya masih setia menggunakan krim Palmer Cocoa Butter.. Saya juga tidak ketinggalan menggunakannya.. Ia dapat mengurangkan rekahan pada kulit saya dan melembutkan kulit seperti kulit bayi

    5
  136. Adiba Zafira
    3 reviews

    Like the smell

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I like the how natural the smell of it. Use it before on my niece n it dont feel thick at all.

    5
  137. Amisa YuhiSuzumiya
    3 reviews

    The Best

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Easy to apply, non greasy, smell good, moisturizing and shooting my skin. Always love it and make my day.

    5
  138. Angie57
    3 reviews

    Palmer's Bottom Butter terbaik!

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Saya sangat sukakan lotion ni, bukan sahaja boleh guna untuk baby..orang dewasa pun boleh guna. Untuk baby, saya sapu sebelum pakai diapers, memang tak akan timbul ruam..merah merah pun kurang. Suka sangat!

    4
  139. Shyuan Ngu
    3 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    This product is good and suit for me. It help soothing my skin and help on my drying skin which i face for so long. I will continue support this product to help in my skin problem.

    5
  140. Rohaizad06
    3 reviews

    Love It!

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I’ve been using Cocoa Butter Formula when im pregnant and I Love the result, the texture and the smells. No stretch mark at all…

    5
  141. Muhdimran9672
    3 reviews

    Perghh Baik punyaa!!!

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Sebelum ini saya pernah pakai Sebab Adik saya punya.Bau dia tidak busuk.macam bau coklat pun ada. Tidak terlalu melekit. Alhamdulillah dia repair skin barrier saya lebih baik daripada sebelum ini.senang cerita. Orang dewasa boleh pakai juga.

    5
  142. Abgndoi18
    1 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Tidak terlalu berminyak seperti yang sya guna sebelum ini.Sya sarankan lebih baik guna yg ini berbanding yang lain

    5
  143. Umieto15
    12 reviews

    Love the smell

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Most of nappy rash lotion bau ubat but palmer comes with cocoa smell..loving it!

    4
  144. Eelly39s28
    7 reviews

    palmer's bottom butter owesome 🍀

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    This is the best diapers cream out there. I wish they had kept this formula because it was the best. I recommended it to anyone and everyone. It didn\’t stick and make the rash worse, it always healed it within a day, no matter how bad the rash was. And it smells good and natural formula .

    5
  145. Shahrizan09
    3 reviews

    Hebat!!!

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Dah lama saya cari produk untuk baby saya..sebelum ni ade try pakai produk lain tapi this one better. Recommended!

    5
  146. amaninaazhar25
    3 reviews

    i love palmers cocoa butter so much 💕

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    sy sangat berpuas hati dgn produk palmers cocoa butter . dia menjadikan kulit sy lembab sepanjang hari . kulit sy sangat kering . dh bermacam losyen sy cube , tapi palmers cocoa palinh sesuai dengan kulit sy . sy sangat suka palmers cocoa butter

    4
  147. hilfaakmal08
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This product is so good for my baby. I think you guys must try this product for your baby. And the price is affordable. Babies who has rashes on their diapers can try this product.

    4
  148. zuraiabdullah95
    2 reviews

    Good Product

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Nice smell and easy to apply.Not so oily and absorbed within a minute.

    4
  149. Liyana Salikin
    3 reviews

    Best cream for baby

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This cream helps to prevent diaper rash & its good for baby skin because baby tends to have rashes or itches. This cream should be your baby’s bestfriend at home or during travel

    4
  150. Saiful Naserun
    3 reviews

    Sangat Bagus

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sesuai untuk menegangkan yang keresangan kemerahan kulit kanak, ianya juga sesuai digunakan oleh dewasa

    5
  151. ReenRichard26
    3 reviews

    PALMER'S BOTTOM BUTTER

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    7/5 I can say 😍 It helps to reduce redness, itchy and rashes on my baby’s skin. It works perfectly as a pocket-sized saviour for my baby and Its so helpful. The chocolate and butter aroma helps my baby sleeps soundly. Thank you bottom butter 💞

    5
  152. wongnn36
    6 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This cream is really good. After washing plates , I will use it and my hands are really moisturised. It also makes my body and legs soft and nice. Furthermore, it smells good with the cocoa butter formula.

    5
  153. Mawar21
    2 reviews

    Produk terbaik !

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Produk ini bagus untuk bayi mahupun orang dewasa untuk menggunakan kerana ia Berfungsi untuk menghilangkan ruam atau kegatalan pada bayi. Dan ia selamat utk digunakan

    5
  154. don78
    1 reviews

    Antara produk terbaik

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Bau nya yang harum dan mudah dipakai. setakat ni memang selalu juga pakai bersama keluarga. Bau chocolate butter tu memang favourite lah. Senang untuk dibawa travel atau pergi ke tempat yang udara nya kering. memang recomended !

    4
  155. Liza9959
    3 reviews

    Say bye to strecth mark !

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Cepat meenghilangkan kesan strecth mark di perut semasa mengandung dan selepas bersalin.

    5
  156. Sabariah87
    5 reviews

    Kualiti setandjng harga

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Palmer’s cocoa butter sangat sesuai digunakan oleh ibu mengandung untuk mengurangkan kesan parut dan rekahan pada kulit perut.Ia juga mengurangkan kesan gatal akibat regangan kulit .Ia tidak meninggalkan kesan berminyak pada kulit dan sesuai digunakan pada bila-bila masa.Namun begitu,harganya yang tinggi mungkin dapat dimoderasi dengan pakej produk yang lebih kecil supaya lebih ramai orang tertarik untuk membelinya.

    4
  157. AmirulMustazim62
    3 reviews

    Good for sensitive and dry skin

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This product is quite good and very suitable who those who has dry and sensitive skin. This product contains rich vitamin E where it suit for us to wear it everyday. It also can be use as a moisturizer hence the skin will become more soften and pinkish. Our skin not look pale and always moist.

    5
  158. kiroro9207
    2 reviews

    Worth to buy

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Palmers product is very suitable who has dry skin. It is rich vitamin E makes it suit to wear everyday. It can be use as moisturizer and makes the skin become soften and moist for the whole day

    3
  159. Fiffymjrm71
    6 reviews

    Bottom butter

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Krim ini sangat sesuai digunakan kepada yang mempunyai masalah kulit kering..lagi2 kanak kanak yang mempunyai masalah kulit seperti ekzema.
    Apabila memakai cream ini, Kulit juga menjadi lembut dan lembap. Ia mengandungi minyak jojoba, vitamin e dan banyak lagi bahan yang alami. Anak saya memang ada masalah ekzema , sejak mencuba menggunakan Palmer’s Bottom Butter ini masalah saya kini selesai.

    5
  160. Adahwan8065
    3 reviews

    Cocoa butter formula

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Saya sudah menggunakan product ini. Ia bagus digunakan Untuk seisi keluarga.Juga diperkaya kan dengan vitamin E. Bagus untuk melembutkan kulit.

    4
  161. Ladyy Pitt
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sangat sesuai digunakan untuk hilangkan kesan selulit pada anggota badan

    5
  162. Syafiqsyahmi60
    3 reviews

    Produk yang bagus dan dijamin selamat

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sesuai dan selamat untuk bayi dan kanak- kanak dan diperbuat dari bahan bahan organik yang selamat untuk kulit produk yang terbaik #terbaikboss

    4
  163. Faiz Aziz
    2 reviews

    Great Product!

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Really good product and have very nice smell! I loved it so much!

    5
  164. taniabecks9247
    4 reviews

    Stretch mark

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    I am satisfied with the product. the stretch mark on breasts, butt and hip improve a lot within 2 months. I would repeat the application to see further result. A product that is gentle on my skin as well.

    5
  165. zhafar8779
    3 reviews

    Good Nappy Oitment

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    It is one of the best nappy rash lotion! I certainly love it. The bottle, the smell, everything. It helped my baby with his bum problem.

    4
  166. Shuanger81
    3 reviews

    Good smell

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    Smell is good but may cause insect to come around the product.

    4
  167. Venis Ng
    2 reviews

    Good for baby

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    Palmers Bottom Butter can prevent diaper rash. It provides a protective moisture proof barrier that keeps wetness away from baby’s sensitive skin. very Good for baby and adult

    5
  168. Fashazainal828
    1 reviews

    I love this product

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Produk ini sangat bagus digunakan untuk mengatasi kulit kering & menjadikan kulit lebih lembut. Love this product so much.

    4
  169. norsyaqimmi62
    4 reviews

    nice product ever!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    i used this product for my roughly skin heel. after 3 days i apply through it the results so nice and my heels be soft and smooth again.thank you cocoa butter!

    5
  170. nazzaini47
    1 reviews

    Sensitive skin no more

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    I have a sensitive skin which tends to break out no matter if they are dry, they will get flacky and leeave scars.

    However.. after using this product, its like all of my goes away in a blink of the eye. Thank you very much for creating and releasing this product

    5
  171. Mohd Zulhilmi
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    This product is too good to make sure my baby can play more happily without to worry about redness and itchiness on his skin

    5
  172. maezrshd23
    3 reviews

    Savior

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    I bought this for my niece because she always have rashes and redness on her skin, and it’s the best decision I made for my niece. The redness is no longer there, and it makes me happy that she’s not crying about it anymore. Totally recommended! 👌🏻👏🏼👍🏼

    5
  173. Nurjieda92
    4 reviews

    Good Quality products

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    This product is good for soothing the babies bottom skin . It prevent rash or drying skin after the babies wearing the diapers for a day . It comfort the babies skin with the A , D vitamins . The pure cocoa butter helps with any skin discomfort and its a very good natural product .

    4
  174. Aisha Nizam
    3 reviews

    Awesome!

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    I love their product! Eventho it takes times but it still works. Theor formula is superb!

    5
  175. produk yang elok

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    This product works wonders for my baby.It reduces the redness and itchiness on my baby’s skin.Contains less chemicals and consist of organic sources.Great work,Palmers!

    4
  176. Nurul Chang
    1 reviews

    Produk yg elok

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Produk yg baik dan berkesan. Baik utk mereka yg ada ekzema

    5
  177. Maira80
    3 reviews

    Produk terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Produk ini sangat bagus untuk kulit bayi yang mengalami gatal gatal. Ia mampu melembapkan kembali kulit yang kering akibat kegatalan

    5
  178. Maryjanepipot12
    1 reviews

    Great skin product!

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    It’s good for my skin. I’m suffering with very dry skin, gladly it’s help!

    4
  179. Aniki087891
    1 reviews

    Palmer's Malaysia

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Palmer’s Cocoa Butter Formula. Rich, luxurious formula – providing 24H of moisture for soft, smooth skin.

    5
  180. frdnanadz89
    3 reviews

    Very soft to skin

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    I like this coco butter cause I’ve tried so many lotion before but nothing works on my cellulite. But this lotion reduce my cellulite and soften my rough skin

    4
  181. Hazellee9492
    3 reviews

    Great skin product!

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    It’s a great product full of vitamins! It helps to keep my skin moist and smoothen my scars, worth the value of the money! Definitely recommend!

    5
  182. Arissa1784
    1 reviews

    Amazing

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Very good for baby skin, soft and easy to apply…sekiranya bayi ade ruam lampin sangat sesuai digunakan bagi membantu keselesaan kepada bayi anda

    5
  183. Mayboh Wong
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Keep my skin moisturizing all days even i hv a sensitive skin . Ingredients v vitamin e is good for skin who hv some ache scar, redness n itchiness. This product can help n do well on ur skin.

    5
  184. Nur Aishah Azriy
    23 reviews

    Great brand lotion

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    I’ve been using this for over years and my whole family using it as moisturizer.

    5
  185. tunanuna76
    1 reviews

    Palmers the best!

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    produk yang bagus untuk bayi .baunya sangat wangi .boleh digunakan untuk mengurangkan kemerahan dan kegatalan pada bayi.Good job ,palmers!

    5
  186. Roza17
    9 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    Product palmers memang saya percaya dari dulu mampu melembapkan kulit dan bahan semulajadi selamat untuk bayi.saya beri pada kakak untuk dipakai pada bayinya.memang berbaloi katanya!

    5
  187. Nana41
    9 reviews

    Bye bye ruam

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Saya gunakan pada baby sebelum memakai lampin. Baby selesa dan tiada ruam di punggung dan celah peha. Ibu boleh tersenyum

    4
  188. Kelwinchin09
    1 reviews

    Not bad

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Just bought it for my nephew, due to her sensitive skin that always cause itchiness whenever she play with her own toys and scratch her own hands, after using this product her mother told me that she didn’t scratch her own hands even the scratch are getting disappear.

    4
  189. Fauzan Firdus
    3 reviews

    Worth the money

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    This product is much recommended for parents with newborn baby because it’s very useful for baby with sensitive skin. It can avoid rashes. The price is reasonable so you don’t have to worry spending alot of money for a good product.

    5
  190. Evellyn81
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Item goodnext time buy again

    5
  191. Paranganjing58
    3 reviews

    Really recomended

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    It is highly recommended. It works well on me . It reduces my itchiness because my skin is very sensitive yet this palmer makes me feel better. I believe organic substances in this product should suitable with everyone. Thankyou palmers

    5
  192. Fithebomb97
    3 reviews

    Highly recommended

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    It is highly recommended. It works well on me . It reduces my itchiness because my skin is very sensitive yet this palmer makes me feel better. I believe organic substances in this product should suitable with everyone. Thankyou palmers !

    5
  193. lis_capri48
    6 reviews

    sangat selesa

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    produk ni saya guna semasa pantang kelahiran bayi sulung..sangat berkesan bagi melegakan crack dan itchiness di bahagian puting.saya syorkan produk ni to my friend and my sister.they also love this product.

    5
  194. kuro031374
    1 reviews

    It Works!

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Im having very dry skin, I used it to my cracked skin. it heals! Safe! And the smell is good. This product helps me to get rid of itchiness and redness around neck and hands. Love this product so much! This is the best supplement to get smooth skin and heal the scar. This product work well for me. Will recommend to whoever needed it.

    5
  195. MunirahZM36
    3 reviews

    Highly suggested

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Produk ni lembut untuk kulit baby. Sangat wangi dan bau seperti coklat. Sesuai juga untuk orang Dewasa. Ramai orang tegur kulit makin lembut lepas pakai produk ni. Sangat digalakkan untuk pakai sekiranya kulit anda kering.

    5
  196. Vinny Lam
    3 reviews

    Strongly recommended

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    This product work well for me. Will recommend to my friend who needed.

    5
  197. Jia Khoo39
    3 reviews

    超好用!!!

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    之前因为怀孕的关系,皮肤变得很干燥,朋友介绍我用了这个产品后,就爱上啦!超好用的!又很保湿!大爱

    5
  198. emelycny09
    10 reviews

    Best for use

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    My skin very dry, I used it to my cracked hands and heels. it heals! Safe for used. And the smell goods

    5
  199. bellikanmasin82
    6 reviews

    The best med for skin

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    This is the best medicine to get smooth skin and heal the scar perfectly

    5
  200. nazira9056
    2 reviews

    The best product.

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Selalu beli jenama ni untuk kegunaan harian. Boleh hilang parut and selamat digunakan untuk sesiapa sahaja.

    5
  201. Ayaazzahra30
    4 reviews

    Produk yang berkualiti

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Boleh menghilangkan parut luka dan sangat lembut. Tidak berminyak. Baunya sangat best dan menyenangkan.

    4
  202. Karweitoh10
    2 reviews

    Great!

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    This product helps my kid to get rid of itchiness and redness around her neck and hands. Love this product!

    5
  203. amielia_adwa48
    2 reviews

    Very usefull product

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    My sister has an experienced on using this Palmer’s Bottom Butter. She used the product for his son. The son actually has sensitive skin and he got rashes around the buttock. By using Palmer’s Bottom Butter,it helps to reduce the redness and itchiness around the buttock and also others place. So, I’m recommend other person to use this product because it was very good.

    5
  204. Batrisyia Haizan
    3 reviews

    Sutera atau kulitku?

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Kulit selembut sutera seolah olah seperti menyapu butter pada kulit badan sendiri. Bau yang sangat menarik dan enak sehingga saya hampir termakan krim ini. Saya rekemen kepada semua orang yang mempunyai masalah kulit untuk pakai krim ini sebab ia sangat menakjubkan dan saya gerenti anda tidak akan menyesal

    5
  205. Sofie69
    1 reviews

    Best product ever !

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Saya dan adik saya selalu guna this lotion setiap hari sebab kulit kami dry, scar dan kemerahan. Kami sangat berpuas hati dengan produk ni.

    5
  206. Muhammad Hatif
    3 reviews

    Very good product!

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    This product works for myself 🙂

    5
  207. Kiranita Jastine
    5 reviews

    PALMERS BOTTOM BUTTER

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    Best product to reduces the redness and itchiness cause by napkin, my baby don’t feel and pain and the rashes were heal the very next day, I will recommend it to anyone.

    5
  208. hakimi97
    1 reviews

    TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    Say guna ini untuk ruam pada anak sy, guna hari ni esok dah baik.. sangat lembut dan mudah mresap.. tak memedihkan.. anak pun selesa..wangi ?

    5
  209. Wengmun31129616
    3 reviews

    Smooth

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    Really loving how smooth it leaves my skin. Does not clog my pores and smells really amazing. Truly would recommend to anyone with trouble dry skin. Very inexpensive too! Helped my dry skin and patches on my legs. Will definitel Repurchase.

    4
  210. Surializa Haron
    4 reviews

    Good for cracking heels too

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    I try to use it on my heels. It did wonderful job!

    5
  211. farah_huzaini91
    1 reviews

    Lembut pada kulit

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Sy sangat menyukainya kerana cepat menyerap dan lembut pada kulit

    5
  212. Muhd Amiruddin
    10 reviews

    Sangat sesuai untuk semua usia

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Bagus dan lebih berguna dari mana mana produk

    5
  213. koda50
    6 reviews

    Ruam hilang dalam masa 2 hari sahaja

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    walaupun kerap menukar lampin, masalah ruam tak juga hilang. Alhamdulillah, selepas suami saya belikan palmer lotion untuk ruam lampin, masalah beransur pulih. Selain tu, lotion ni serbaguna, jika kulit tangan atau kaki, kering dan gatal, sapu jer lotion palmer ni. Sekejap dah hilang.. Terima kasih Palmer bottom butter lotion..

    5
  214. Ilyas98959
    1 reviews

    Produk yang bagus

    4 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    Produk ini sebenarnya dapat membantu memulihkan kulit kering dan dapat melembutkan kulit, saya telah menggunakannya untuk memulihkan tumit yang merekah dan ianya sangat berkesan

    4
  215. Amanda88060408
    3 reviews

    Kulit halus dan lembap

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Produk ini sangat bagus dan berkesan. Ia sesuai untuk bayi, kanak kanak dan dewasa. Produk ini melembapkan dan menghaluskan kulit seluruh badan kita. Produk ini menggunakan bahan organik

    5
  216. Surianti Amin
    3 reviews

    Kulit terasa lembut dan lembap.

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Bukan sahaja sesuai untuk digunakan oleh bayi, tapi turut sesuai digunakan untuk orang dewasa. Saya telah gunakannya sebab mengalami kulit kering terutamanya di siku dan kaki. Bila saya menyapukan krim ini, kulit saya rasa sangat lembut da lembap. Rekahan di tumit juga turut berkurangan setelah menyapunya. Saya suka, saya suka! ?

    4
  217. Irene Yeoh
    1 reviews

    高品質的美容聖手

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    这品牌的产品质量非常好,用了皮肤不会油腻也不会觉得緊绷。重要的是对我过敏的皮肤不会干燥。曾经我因为用错産品而脱皮,用了它过后大概三至四天已看到明显改善。

    4
  218. Nur Amalia Azman
    2 reviews

    The best

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    The best Product ever

    4
  219. Michelle Diaz
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Love the smell and the sense of moisturisation that this product provides. I have been using it for years now. I think I would continue to use it for a very long time.

    5
  220. Rudiah34
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    I have very harsh & dry skin. I used this to my cracked heels and within one bottle it heals! 😉

    4
  221. dinaziny9870
    1 reviews

    super product

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    this is an amazing product to get rid of dry skin and soothes any discomfort. totally recommend to anyone who’s looking for a oil based cream that works wonders on our skin.

    5
  222. Mai Sarah
    8 reviews

    Produk yang menyenangkan

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    This brand mempunyai rangkaian produk yang baik bagi penjagaan / merawat masalah kulit terutama bagi ibu hamil . Bau nya juga sangat menyenangkan dan mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan basah atau berminyak . Datang dalam pelbagai saiz juga memudahkan pengguna membuat pilihan untuk travel atau simpan di rumah

    5
  223. Chin Hann Lin
    3 reviews

    Bayi selesa ibu gembira

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Sangat sesuai merawat ruam bayi dan lembut pada kulit bayi

    5
  224. Hogzilla736
    3 reviews

    Very recommend product

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    I’ve been using this since 2010 and i promote to my family. This oil very suitable for any kind of skin. And easily to buy in any store especially watson and guardian, very good oil

    5
  225. AyinMK87
    1 reviews

    Good quality product

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    I have tried this for two times and its smoothly helps to make the our skin more soft. This product can get at all Pharmacy or Guardian or Watson also.

    5
  226. sasha9594
    6 reviews

    Good product good quality

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    its so suitable with my niece after bath i apply to her whole body.. reduces dry skin occur with her skin..

    4
  227. Haikal Abd Halim
    1 reviews

    I use the product

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Good for dry skin

    4
  228. Lawrence Kiat
    3 reviews

    High Quality Product

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    After using it, the skin becomes realy smooth. It only needs to add a little to feel the effect. My nephew loves it and feels very refreshing upon using it.

    4
  229. mummy_riz84
    2 reviews

    Good for my baby

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I used this cream everytime during diaper changes. It really helps to reduce redness and prevent from nappy rash.

    4
  230. Alice Luii Luii
    3 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    this product is good to use for blemish function. In others hand, this product price not expansive and reasonable.

    5
  231. Ashley Lau
    3 reviews

    Smooth and moisturizing

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I have used this product and fell in love with it instantly ! Loved the texture, and the good smell of it . Will definitely love to recommend to my friends n family !

    5
  232. Ooi Wei Jie
    23 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    It act like moisturizer. Very good for dry and sensitif skin. It wont cause uncomfotable feeling on the skin after using. Very soft. Its smells really good. Very recommended!

    4
  233. Azfalina13
    8 reviews

    Terbaik untuk kulit

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Saya suka menggunakan produk ini yang terbukti berkesan setelah menggunakannya. Malah ruam dapat berkurangan dan hilang. Produk ini sangat selesa digunakan untuk seisi keluarga dengan bau wangian koko yang boleh menenangkan setelah menggunakannya.

    5
  234. Ilisagha93
    3 reviews

    Very moisturize

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    I always believe in Palmer’s Cocoa Butter Formula. I don’t have any kids at the moment but my sister in-law apply this cream to her son and daughter and they love it. It works for both my neice and nephew. It really reduce the itchiness, rashes and really moisturize the skin which keep the babies happy all they long. What else are we looking for righttt

    5
  235. Chiera74
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    I love it,perfect.Very recommended

    4
  236. atikah2275
    7 reviews

    THE BEST MOISTURIZER EVER!

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Once when i decided to use this palmers bottom butter on my baby’ skin, it keeps her skin moisturized and leave a good smell instead! With a bouncy skin, I’m trying it on my skin as well and the result was never disappointed.

    5
  237. Sabrinahadam78
    1 reviews

    The best moisturizer

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    It act like moisturizer. Very good for dry and sensitif skin. This product works well for my niece from nappy rashes. And also for my pimple scars. Its smells really good. Very recommended!

    5
  238. CT Zue
    7 reviews

    Wangi macam cupcake!

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Saya dan anak2 sangat suka losyen ni sebab ianya wangi macam bau cupcake di kedai kek..haha! Ia juga ceoat melegakan iritasi disebabkan kulit kering..

    5
  239. Jasmine JB
    25 reviews

    Bye bye to dry skin

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Very good product. Highly recommended.

    5
  240. Wilson Wong
    1 reviews

    Moist and good for my skin

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    I am having dry skin and it does cause me a lot of problem, after using this, my skin problem is getting better and the bad symptoms are decreasing. As my skin is flaky and very itchy sometimes, this product is mild for my skin and the itchiness is reducing.

    4
  241. sofis81112
    3 reviews

    good product

    3 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    This product is completely soothing our baby.it moist our sensitiviti skin and the ingredient came from natural sources..simply it’s quite Marvellous!

    3
  242. Nur Yusfilzah
    1 reviews

    Sangat berkesan dan lembut pada kulit

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    Sesuai untuk kulit baby mahupun org dewasa..baunye pun best, bila digunakan sgt lembut pd kulit..langsung tak ada kesan alahan..sangat sesuai.. memang the best this products..?

    5
  243. airaazman41
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    i’ve been using this product for the past 3years and i am fully satisfied with this product. with the smell of the cocoa and your skin will become very soft. as myself.. i will feel like a baby because of the smell is irresistible..

    5
  244. nora24108031
    7 reviews

    Sangat lembut dan bkesan

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Produk ini sangat lembut..baunye yg best dan rasa macam peanut butter

    5
  245. wahida30
    6 reviews

    only the best

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Palmers is not only the best, but it’s the ONLY cocoa butter I will use. It’s thicker and more moisturizing than any of the others. I have severely dry skin and it keeps my skin looking beautiful. I also had a lot of scarring recently from a bad reaction to poison ivy and it’s only been 3 weeks and 90% of the scarring isn’t even visible anymore.

    5
  246. widurisha13
    3 reviews

    Memberi keselesaan kepada bayi

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Saya telah menggunakan product ini untuk anak saya. Saya berkesan untuk menghilangkan kemerahan. Saya sangat recommend produk ini.

    5
  247. Huskar69
    3 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Bottom butter the best product in the world
    the pure ingredient. I have been using these for years for my family.me and my family love bottom butter. Wont use other products anyway.

    5
  248. Aisyxh68
    3 reviews

    Cocoa butter smell is too much

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    I bought it coz i thought itll be cute to have a lotion with cocoa butter smell. But the first time i used it, the smell was too much and i got uncomfortable with it. For someone who can tolerate the smell you can try it but of not i recommend you to buy the unscented one :’)

    3
  249. Kikinnv57
    3 reviews

    GREAT MOISTERIZER

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    I love the product very much !!
    The product help me to faded my acne scars, relief my sister allergic and moist my skin from rinkles. The small container make me easy to bring it everywhere.

    5
  250. Airesh26
    3 reviews

    Super Moisturizing Cream

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Well moisturizes,does not stain and smells wonderfull!

    5
  251. deealan65
    3 reviews

    great product

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    this product works well on my baby skin. my baby have a sensitive skin so we have tried may products before. the fact that Palmers only use organic source makes me want to try this product and im really satisfied!

    5
  252. endiawa83
    2 reviews

    Amazing Product!

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    As a mother of 4 kids, I highly recommend Palmer’s Bottom Butter for your baby. It never disappoints and does the work it promised you. Your baby will be protected from irritating nappy rashes leaving the skin smooth, supple and healthy.

    5
  253. Aeffey Ating
    3 reviews

    It is better than i expect

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    I wonder why i didnt know this product more earlier. When u first use this i never thought it could be this good. It helps reduce itchiness and red spot that always appear on my back . Suprisingly good

    5
  254. faradilla10
    1 reviews

    Love the nature product

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Instead to be a good consumer, i choose this product for me also my family. Its rather than good for something natural like this.

    5
  255. Thiea Fatiha
    2 reviews

    good poduct

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    this product is very usefull and suitable for all type of skin

    4
  256. farzanasiti31
    4 reviews

    Soothing

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    This product help me solve my baby problems for itchiness and redness. Soothing dan really soft to skin. Great on fading the dark skin tone of the bottom caused by using diapers.

    4
  257. Lilylien92
    3 reviews

    The best product ever!

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    I like to use this products because my rashes relieved and the itches gone. The texture not so oily and absorb fast through the skin. I’m so surprised my baby nappy rashes relieved so fast, after trying other products. Its recommend those have easy rashes when hot day, dry skin or itchy skin. Good products!

    5
  258. Mabel Sze
    3 reviews

    Recommended item for everyone

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Double benefits. Helps me to stay moisture all the time. Comes in small packaging as well so can take it with as you travel . Love this brand so much it helps a lot with my baby skin and sometimes I am using it too, because its gentle for the skin. Recommended item for sure!

    5
  259. Hasrul9539
    6 reviews

    Baby comfort

    1 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    It make our baby become more comfort

    1
  260. mina432126
    6 reviews

    神奇膏

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    怀孕期间,肚皮被撑得很痒所以就使用这个产品来滋润皮肤。它味道好香、油性刚刚好可以让干燥的皮肤变得更加光滑、也可以达到止痒效果。

    4
  261. Lunabessa36
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    I love this brand so much it helps a lot with my baby skin and sometimes I am using it too, because its gentle for the skin. Recommended item for sure!

    5
  262. Muhd Najmi
    3 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Palmers is a great products. I use this brand since i pregnant. I use it since my kids are still baby until they grown up. Palmers never disappointed me. Palmers Bottom Butter helps soothe and prevent diaper rash. It provides a protective moisture-proof barrier that keeps wetness away from baby’s sensitive skin.

    5
    1
  263. Grace Koi Lim
    3 reviews

    GREAT PRODUCT

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    这个品牌的lotion真的很保湿宝宝的皮肤
    冲完凉帮宝宝搽了 皮肤变得更细嫩哦!
    而且他的味道不会太过浓,有淡淡的味道。
    真的很不错!
    各位妈咪们可以试下哦!

    4
  264. Jessie Ngelayang
    2 reviews

    Sweetest smell

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    Double benefits. Helps you to stay moisture while you are out and about and you smell as sweet as chocolate. Comes in small packaging as well so you can take it with you as you travel everyday. Easy to apply, can even use it while you are in the public transportation. Love it

    5
  265. Vanessa Wong95
    3 reviews

    https://100comments.com/palmers-cocoa-butter-formula-massage-lotion-for-stretch-marks/

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    这个让我怀孕时肚皮受到致润!不然痒到我,可能生后整个肚皮花完了!

    4
  266. lyca29
    3 reviews

    amazing product for whole family

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    this is nice and amazing to everyone no matter baby or senior citizen also…very moisture and nourishing without oily..leave my skin soft and plump

    4
  267. Jazlanjamri98
    3 reviews

    Cocoa great product

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    Sejak isteri saya mengandung, produk ini yang banyak membantu masalah kerekahan. Sangat berkesan. Thanks palmer

    5
  268. Laila25
    9 reviews

    Produk yang sangat magic

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    Saya suka jenama cocoa butter formula..dari crim baby sampai ke nipple crime untuk diri saya..memang the best…lembut..kulit pon cantik..bagus untuk baby juga..tiada chemical

    5
  269. snsaffurra260
    8 reviews

    Best baby cream

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Suitable for my baby and even for me and my husband. My baby has quite sensitive skin and I had to choose the best cream for my baby. I had tried several other creams but not as much satisfaction as this one. I love it! I hope more discounts been given to this product as I would buy in bulk, though.

    5
  270. Bellabelly9039
    3 reviews

    Amazing

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Its good, leave the skjn wll moisturised but the smell can be overpowering somehow

    5
  271. Ying Xiao
    9 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    this is good product for my baby

    5
  272. ashaalias91
    3 reviews

    great nappy cream

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    awesome cream for baby nappy cream! less itchiness and redness for baby

    4
  273. Mohd Menja
    1 reviews

    Ezoey17

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Palmers is a great greet greet products. I use this brand since i pregnant. I use it since my kids are still baby until they grown up. Wow Palmers never disappointed me and good for all

    5
  274. Lola71
    3 reviews

    No more rash

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    Found this product online. A litlle bit sceptical at first , however after ordering it and using it. The result were amazing. My 1year old son always have rash around the buttock area. However, after using this product, the rash was gone completely just within 3 days. Simply amazing

    5
  275. Joleen Bong
    3 reviews

    Great products

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Palmers is a great products. I use this brand since i pregnant. I use it since my kids are still baby until they grown up. Palmers never disappointed me.

    5
  276. Tiffany Lim
    5 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Very good,after use it my son diaper rush so fast can recover

    5
  277. aettikraching86
    3 reviews

    Lotion for our skin

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Polly lovely

    5
  278. Wq052036
    3 reviews

    Niceee

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    This product make my skin more moisture! It is really suitable for very dry skin to solve the dry skin problem! But the product’s design not really convenience for use, but price is friendly! I recommence the body lotion and body oil!

    5
  279. Araduas Razali
    1 reviews

    Great product, poor design

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    It’s a great product, real deal but poor design if you ask me. It’s not very attractive to look at for a sec but it can be useful if we can improve it design a lot S more will buy it.

    4
  280. Trusted Brand

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    I used products from this brand since high school until now. This brand’s product is very suitable for my skin because with every use, my skin will feel softer. Apart from the soothing smell, this texture is also very soft. Now with Palmer’s Bottom Butter, baby’s skin will be even more protected and avoided the skin rashness.

    4
  281. Wen Chuan Ng
    3 reviews

    My newborn nephew savior

    4 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    My nephew was suffering of itchiness and redness few months ago after wearing diapers whole day long. The discomfort make him in a really desperate mood. My family had tried various brand of cream to improve the complications of wearing diapers in long time but can’t find a effective one until we meet Palmers! It really soothen the itchiness and sensitivity. And now, there is no more redness or itchiness problem of wearing diapers ?

    4
  282. Katherine6956
    17 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Its very good product. Make your skin radiants and healthy. Your skin also looking naturals.

    5
  283. AnnaAqish9793
    3 reviews

    Kesukaanku dan bayi

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Produk ini sangat saya sukakannya. Bayi juga menyukainya. Produk ini sangat baik untuk kesihatan kulit kita dan bayi. Secara alaminya, produk ini telah memberi kelembapan sepanjang hari kepada bayi dan saya. Segalanya possible dengan palmer’s bottom butter.

    5
  284. ArmAzman62
    3 reviews

    Sangat berkesan!

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Isteri saya menggunakan produk ini untuk anak saya dan ternyata ia berkesan dengan kulitnya halus dan lembut

    5
  285. Ruby MenMen
    4 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    it is a good product for dry skin. It keep my skin moist whole day and help to solve my baby’s bottom part redness.

    4
  286. rose578262
    3 reviews

    Trusted brand

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Saya berasa amat berpuas hati dan baby saya pun merasa selesa dgn mengunakannya

    4
  287. Ekasabri1203
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Suitable for newborn baby, takes 2-3days for nappy rash problem. Easy to use & really works to solve rashes & itching on baby skin. Very recommend!

    5
  288. nrnizzati2151
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    it is good for dry skin.It helps to moisturize dry skin and after skin will feel smooth like a baby

    4
  289. Ooi Wei Jie
    23 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    It is a good product. Keep my skin moist whole day. It will be better if it have a smaller pack so that it can be carry anywhere during travel.

    5
  290. Nabilatul Nadiah
    1 reviews

    Amazing peoduct.

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I’m in love with this product. It also can be used for adults. I used to have rash at my shoulder , then i decided to try it. It works perfectly. I think i noticed my rash toned down after 4 days and after a 2 weeks , its gone.
    So I’m loving it. I would reccomend for it to have in a smaller tube so that it can be carry anywhere like a travel size tube.

    4
  291. azreen9835
    3 reviews

    The best product to have

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Its good for baby and also for anyone who have dry skin and want smooth skin like a newborn baby. I already use this to my younger sister (baby) and sometimes i also apply this to my skin. I really like it and recommend all of you that read my review to buy because its reasonable with price okay ♥

    5
  292. atikah2275
    7 reviews

    SUCH A HELPFUL PRODUCT

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This product helps me a lot to cure my baby’s bottom part when it comes to redness due to pampers usage. I hope this product can remain forever to us so that we can save our baby from itchy skin

    5
  293. syafiqahhaslin02
    1 reviews

    Smooth & Silky

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Excellent lotion quality especially the Coconut range. Affordable and easy to get!

    5
  294. Mazlira Amira
    3 reviews

    Recommendation product

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    Bau yang sangat menarik dan wangi..bila sapu kat kulit baby mmg best sangat…??

    5
  295. n_gelina12
    6 reviews

    Produk yang Bagus Dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Sangat berkesan kepada kulit anak saya.Lembut dan gebu..Baunya juga wangi dan lembut.

    5
  296. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Palmer’s Bottom Butter

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Seminggu lalu saya terima produk ini selepas menang contest.Saya melihat produk ini dijual di guardian,Watson dan Tesco. Harganya berpatutan. Walaupun mcm sedikat mahal tetapi kualitinya bagus. Krim yg bagus utk digunakan kepada kanak kanak. Sesuai juga utk bayi yg masih memakai pampers.Selesa digunakan seisi keluarga.

    5
  297. Ida Anum
    42 reviews

    Sesuai dgn kulit baby

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Sangat sesuai Dengan kulit baby sy.. Bau nya pon sgt wangi.. ?

    5
  298. BestReview13
    3 reviews

    Nice Product

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    The product is goos and suitable to use for babies

    5
  299. abdmuaizs69
    3 reviews

    Terima kasih palmer bottom butter

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    Masalah ruam pada kulit baby hilang dan kulit menjadi lembut. Bau pun sedap.. Terbaik!!!

    5
  300. Pikyuntonly10
    1 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    It is a good product which reduce the redness and itches of baby’s skin. It can moisturise Baby’s Skin and make them feel comfortable.

    5
    1
  301. Sheqin45
    3 reviews

    Tiada lagi ruam pada bayi

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Pada bayi yang ada kesam ruam dan untuk kurangkan parut ruam terutama kesan ruam masa pakai drypers.. elok pakai ni sangat recommended ..

    5
  302. Rae50
    3 reviews

    Great product!

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    I really loves to use this product cause it really helps with you in your daily life:)

    4
  303. Liana Nana
    9 reviews

    paling terbaikkkk...

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    paling terbaikkk… kesan strech mark dah makin menghilang… harga yang mampu milik dah berkualiti tinggi… yang penting kesan strech mark selepas bersalin hilang sedikit demi sedikit… ia mengembalikan keyakinan saya ..

    5
  304. Jeff T
    1 reviews

    Good on baby's skin

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Love this product as it is not only environment friendly, it is also great for baby’s skin. It really works in clearing my toddler niece’s bottom from redness, rashes and itchiness. What a great bottom butter that is also free from harsh chemicals and fragrance.

    5
  305. A Rahim
    3 reviews

    Love this!

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    My baby’s diaper rash and itchiness are history, thanks to this amazing baby bottom butter. It’s so effective in addressing the ugly red rashes on her bottom, too. So gentle and works well, we love it so much!

    5
  306. Mirul Joe
    2 reviews

    Barang bayi yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Kulit bayi tidak lagi mengelupas selepas menggunakan produk Palmer ni.. Mmg terbaikk

    5
  307. syys8862
    2 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    This product make my niece skin not as dry as before! It moisture her skin a lot and no more itchy

    5
  308. Jasmine JB
    25 reviews

    smooth

    3 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Very suitable for baby to use as it is a very gentle product

    3
  309. Aisyah
    21 reviews

    No more redness

    4 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    Well obviously i don\’t use it for myself. I give a feedback on behalf of my sister. She kept complaining that her baby has nappy rash and then she bought this product. I guess it works well as she stops whining about it and doesn\’t have any problem regarding redness or itchiness anymore. Lesson learned here is, you need to buy a good product for your baby and it\’s okay to spend money to keep them happy.

    4

  310. ekin8869
    2 reviews

    bagus utk newborn

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    sgt bagus digunakan utk bayi !

    5
  311. anvinesha15
    3 reviews

    Like this product

    4 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    This product is very good on babies. This is proven as my sister have used this product for her baby and her baby skin is free of rashes..and also this product is friendly environment..

    4
  312. Rhuiyong49
    9 reviews

    Good for baby

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I like this product very much . It work on my baby skin especially having baby rash or itchiness .it really help reduce the redness on the buttock area . Thank you Palmers

    5
  313. Sherene Wong
    1 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Good for my baby! Love it so much

    5
  314. Natasharhmt35
    9 reviews

    good

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Product ni okay untuk protect kulit baby dari melecet. Merah2.so baby tetap selesa. Macam my first baby sensitive sikit kulit mase below 3 month. So pakai ni okay la. Tak ada lah baby meragam je tak selesa. Sakit.

    4
  315. Noor Azhar
    72 reviews

    Palmer's Bottom Butter

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Palmer’s Bottom Butter is the best solution to prevent my baby skin from dryness and itchiness as its ingredients that contains pure cocoa butter, Vitamin A & Pro Vitamin B5 helps to soothe, restore and protect my baby’s delicate and sensitive skin. Simply apply this after bath, nappy change or whenever necessary.

    5
  316. sabarina37
    374 reviews

    Ruam tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Palmer’s Bottom Butter sangat efektif pada kulit yang sensitif. Saya menggunakan krim ini pada kulit anak saya untuk ruam. Ia berkesan, malah meninggalkan kesan yang amat baik untuk anak saya. Ruam tiada lagi, kesan merah pun tiada. Kulit juga lembut dan lembap. Ia mengandungi minyak jojoba, vitamin e dan banyak lagi bahan yang alami. Anak saya memang ada masalah kulit ekzema tapi tidak kritikal. Menggunakan Palmer’s Bottom Butter ini masalah saya kini selesai.

    5
  317. soolayhoon82
    142 reviews

    avoid diaper rash

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    just need to apply a small portion on baby’s bottom area it can help to prevent nappy rash on your baby skin. Non-sticky feel and easy to apply. An new alternative choices for me in nappy cream!

    4
  318. ahsha96
    20 reviews

    Best Cocoa Butter formula for Baby's Bottom

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    As a mum, It’s really tough & heartbreaking to see our child having nappy rash. I faced the same problem too. My 1 year old baby boy has sensitive skin. I have tried a few products for nappy rash in the market but was a bit disappointed until I was introduced to Palmer’s Bottom Butter formula. After using within 3 to 5 days, I could notice the smoothness of my baby’s skin, and the nappy rash disappeared as well. I was overwhelmed with joy. My motherhood journey is going on smoothly thanks to Palmer’s bottom butter.

    5
  319. Nysamael8558
    3 reviews

    Baik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Ketiga2 anak saya menggunakan krim ini.sangat baik untuk bayi dan kanak2 yang menggunakan pampers.kulit licin dan tidak timbul ruam

    5
  320. JoresTai17
    3 reviews

    是个好产品

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    宝宝常面对尿布疹的问题,使用Palmer’s bottom butter有效舒缓宝宝皮肤的不适。
    是宝宝必备用品。

    5
  321. hpeng61
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    is good for skin…like it

    5
    1
  322. gohkaiqi36
    3 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    It is good for dry skin and the skin get smooth after apply it. It does not contain huge amount of chemicals and it is protective.

    5
    1
  323. ainul74
    3 reviews

    Sgt menarik

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Kerap kali saya melihat produk ini dijual di guardian. Harganya berpatutan. Walaupun mcm sedikat mahal tetapi kualitinya bagus. Krim yg bagus utk digunakan kepada kanak kanak. Sesuai juga utk bayi yg masih memakai pampers.

    5
    1
  324. velariasiskalyn38
    2 reviews

    Teringin nak cuba

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Dah banyak cream yang saya guna untuk baby saya yang kulit sensitif semua tak jalan,sekiranya diberi peluang,saya nak sangat try cream yang nii

    5
  325. Fyzadani01
    23 reviews

    Sangat Bagus Untuk Kulit Baby

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Seminggu lalu saya terima produk ini selepas menang contest.Setiap kali tukar pampers saya sapukan di kulit sensitif my baby.Sangat sesuai dan bau pun wangi.Loves it

    5
  326. Chen2nat08
    46 reviews

    stiil best buttock cream ever

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    I have used Palmer’s bottom butter since my first child. Glad to see that the quality has not changed and it continues to be a fantastic product for baby. Really good cream that I will slather onto baby’s clean buttocks everyday during every diaper change because I do not have to worry of unnecessary additives. It does not contain zinc oxide and yet it keeps baby’s bum-bum rash free with no redness in sight. It is slightly yellow in color which might put off some parents but that is the natural color of cocoa butter and it does not stain clothing or cloth nappies. Love how creamy it is and easy to apply without leaving a thick, sticky feeling. There are some creams out there which is difficult to wash off and leaves a white film no matter how hard you try to clean it up. Glad that Palmer’s is easy to wash yet works wonders at keeping redness at bay. Definitely recommended!!!

    5
  327. Nurin26
    10 reviews

    PALMERS BOTTOM BUTTER BEST GILER!

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    BAU DIA MEMANG MENGANCAM GILER WEH AHAHAH RASA CAM NAK MK. SBB DIA ADA BAU COCOA PASTU MCM UBAT II SIKIT..YG BESTNYA BILA KITA PAKAI JA COMFORM KULIT JADI LEMBUT MCM KULIT BABY GITU HEHE APA II PUN I LOVE IT! ?

    5
  328. Liana Nana
    9 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    sangat bagus… ia menenagkan kulit anak sy yang kemerahan akibat kerengsaan kulit baby… disamping itu selamat digunakan ..
    ia juga boleh digunakan oleh org dewasa jika berlaku gigitan nyamuk@serangga kecil..

    5
  329. wanyrahman23
    1 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Very encouraging and it is appororiate for the sensitive skin of the child and even myself try it. Short words do you really want to buy this past for our family use

    5
  330. mad_1761
    3 reviews

    What an outstanding product!!!

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    This product works wonders for my baby.It reduces the redness and itchiness on my baby’s skin.Contains less chemicals and consist of organic sources.Great work,Palmers!

    5
  331. Syafika Sarwani
    3 reviews

    Very good and works fastly

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    I have use it during py first baby and really works on me

    5
  332. SarahZainal01
    3 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on March 28, 2018

    This product works wonders for my baby.It reduces the redness and itchiness on my baby’s skin.Contains less chemicals and consist of organic sources.Great work,Palmers!

    5
  333. koka_556619
    3 reviews

    很好用

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    这个品牌的保湿品自我感觉不错用哦。油性刚刚好而且对皮肤的很好。能改善皮肤从干燥变得更光滑了。对干燥的皮肤说再见。

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.