NESTLÉ Natural Set Yogurt

Product Details

Discover fresh and exciting ways to enhance your dishes with NESTLÉ Natural  Set Yogurt. With a new look, NESTLÉ Natural Set Yogurt is a tub of possibilities that helps you to experiment and create wonderful dishes that will pleasantly surprise you.  It is a healthy ingredient that makes your curries richer and tastier. Each serving of 100g contains only 57kcal and 1.6g of fat compared to 28.3g of fat in the same amount of santan (coconut milk). Above that it offers a refreshing base for dips, a perfect marinate sauce and creates mouth watering desserts and smoothies as well.

  • Low In Fat
  • No Sugar Added
  • Contains Calcium
  • No Colouring
  1. Avatar

    NickolasArthit94
    3 reviews

    Yogurt kegemaran

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Saya akan mengambil yogurt ini setiap pagi ketika breakfast. Saya seorang yang mengalami gastristis, dan sentiasa perlu ada yogurt dalam diet harian saya. Saya sangat menyukai jenama ini dan harga dia juga berpatutan. Saya akan sentiasa memastikan yogurt ini sentiasa ada di dalam chiller saya. 🙂

    5
  2. Ti Wui Shan
    15 reviews

    美味健康

    4 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    好喜欢的优格, 任何时候都可以代替不好的零食, 加入蜂蜜和水果就再美味不过。偶尔也用于煮咖喱, 或用于煮炸鸡或炸香蕉, 可让食物香脆好吃。

    4
  3. Avatar

    Wesnee93
    3 reviews

    My life can’t without milo

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Every morning I must drink a cup of milo! I can’t without it every morning.

    5
  4. Avatar

    Wesnee93
    3 reviews

    Very delicious and healthy yogurt

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I very love this nestle yogurt, it’s very delicious and healthy

    5
  5. Avatar

    yoonrc43005
    11 reviews

    MIX with anything u like =D

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    This yoghurt could be mix with anything you like be it vegetables or any fruits and do your meal of the day!

    4
  6. Lexus Yiap
    3 reviews

    初體驗

    4 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    去逛大賣場時看到這一罐Nestle Natural Set Yogurt有減價優惠,以為這是可以直接食用就買下來,卻不曉得這是用來配製其他料理如沙律和咖喱的純優酪乳。前幾天打開來直接吃了一口才覺得不妙,那味道酸到不行。一開始打算把它丟掉算了,但又覺得可惜。後來就做了一個嘗試,就是在純優酪乳裡加入煉奶,再加上一些切塊的水果,攪拌均勻後收進冰箱冷凍,五分鐘後拿出來就是美味可口的水果優酪乳了!

    4
  7. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Pilihan lebih sihat,Kurang kandungan lemak

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya amalkan NESTLÉ Natural Set Yogurt ni dlm sarapan sy dlm usaha utk turunkan kadar kolestrol sy.Bagi sy rasa masamnya seimbang dgn kemanisan buah bila sy gaulkannya dgn buahan segar.Teksturnya juga sgt pekat,mudah diolah dlm pelbagai masakan.Rasanya juga tidaklah terlalu berkrim tapi masih sedap utk dinikmati begitu saja.Tidak mngandungi sebarang perisa atau pewarna tambahan,kurang kandungan kolestrol dan semestinya pilihan yg lebih bijak utk sy.Harganya pun masih berpatutan utk dibeli.

    5
  8. Avatar

    cheongwaisim48
    3 reviews

    Not bad

    3 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    As mentioned in the packaging, this yogurt is no flavour and coloring. Im one of the consumer that purchase free flavouring and coloring product. Because yogurt is one of the healthy snack/diet food.

    3
  9. Avatar

    kikoyinyee67
    3 reviews

    Healthy and natural yogurt

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Been consuming this as part of my breakfast for healthy diet. Its sweetness and sourness level are suitable to my taste. Taste better when pair with fruits. Not as creamy as I first expected, which makes it to be my yogurt choice.

    4
  10. Jing Fen
    10 reviews

    Always my favourite

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I always buy Nestle Set Yogurt and mix with oat, fruit or canola bar. The taste is good and price reasonable. The quality of this product is guarantee, natural and no added preservative.

    5
  11. Avatar

    lilyyana03
    2 reviews

    Produk wajib setiap kali beli barang keperluan

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Rasa yg sangat natural dan enak. Dimakan begitu sahaja atau bersama pelbagai resepi tidak kira savoury atau dessert. Saya juga buat masker untuk kulit yang bermaya dan lembap.

    5
  12. Avatar

    BumbleBee34
    25 reviews

    alternatif dalam masakan

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    keluarga saya telah lama mengamalkan penggantian yogurt dalam masakan terutama bagi menggantikan santan. ia lebih sihat dan sedap. rasa lemak2 masam yogurt membalancekan rasa masakan seperti kari. bagus juga utk salad dressing ,smoothie dan buat kek.

    5
  13. Avatar

    ajuezura75
    21 reviews

    My Fav ..

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Sedap kerana rasanya masam2 manis, rendah lemak dan elok untuk usus. Boleh dikata penuh dengan kebaikan lah… Yummy..Yummy…

    4
  14. Avatar

    Suriyanpu73
    3 reviews

    Good quality, best alternative

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Being an Indian, yogurt/curd is a must in most of the home cooked dishes. It is a struggle sometimes to get fresh curd, so instead I tried this Nestle yogurt and guess what? This is the only yogurt I’ve been buying for the past few months as this yogurt lasts longer and the freshness stays. Definitely one of the best alternatives for raw/fresh yogurt. Give a try.

    5
    1
  15. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Masakan lebih lemak berkrim

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Selalunya sy gunakan NESTLÉ Natural Set Yogurt ni dlm masakan sy,rasanya agak masam utk dimakan begitu saja seperti yogurt biasa.Tapi bila digunakan dlm masakan,yogurt ni mmbantu mmberikan rasa lemak masin,teksturnya pun sgt pekat dan mudah diolah.Digaul bersama salad buah @ sayur pun sedap.Berbaloi dibeli,harga pun berpatutan.

    4
  16. Avatar

    plbeh8901
    3 reviews

    Good replacement for coconut milk in curry

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    One stop solution for healthier choice in cooking. The best replacement for coconut milk especially in cooking curry and also also butter in tuna spread. Low in fat and cholesterol which is good for your health. A definitely must have for cooking.

    5
  17. Avatar

    hanizazlan97
    7 reviews

    Good for health

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Good and nice..

    5
  18. William Liang
    1 reviews

    Excellent body building food

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    For the past 2 years have been consistently consuming 2 tubs of Nestle natural set yogurt weekly. With only 1.6gm of fat as opposed to 4.1gms of protein. This is excellent food to build muscles. Add some fruits to the yogurt and you have a pretty balanced meal.

    5
    1
  19. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Pilihan sihat

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Saya mengunakan produk natural yougurt ini didalam masakan kari saya untik menambah rasa lemak ianya sangat sedap digandingkan.rasa lebih berkrim dan masam membuat kari lebih istemewa dan lebih sihat.saya juga mengunakan yougurt ini sebagai mask muka sebelum tidur memang pilihan yang bijak???

    4
  20. KJ Cheah
    225 reviews

    NESTLÉ Natural Set Yogurt

    3 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    一岁宝宝由于体重体高都不达标,医生建议给优格,所以就买了Nestle 原味优格给宝宝吃。自己是吃了一口,感觉又涩又酸不好吃,但宝宝却大爱,一口接一口吃不停。吃不完的就拿来做yogurt melt 给宝宝,他也是很喜欢。

    3
    1
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Rasa plain dan agak masam utk dinikmati begitu saja

    3 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Selalu saya hanya gunakan NESTLÉ Natural Set Yogurt ni untuk masakan dan desert saya..kurang gemarkan rasanya yg plain dan agak masam utk dimakan begitu saja..tekstur yogurt ni sgt lemak berkrim dan kaya dgn kalsium..sememangnya plain dan natural tanpa sebarang pewarna mahupun perisa,ia juga tidak mngandungi gula tambahan..pilihan yg lebih sihat,semestinya berbaloi dibeli,harganya berpatutan.

    3
  22. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    Rasa asli tanpa gula

    3 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Yogurt plain ni xde la.rasa xsedap.tp sebab x de perisa/plain ianya bukan la kegemaran saya….rasanya plain ,sedikit ke masaman..sgt sesuai utk masak.tp bila xde perisan lain…masih boleh dimakan

    3
  23. Avatar

    sios13
    8 reviews

    Nestle Natural set yogurt

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    mempunyai rasa yogurt yang asli.Sesuai dimakan begitu sahaja …Saya sangat menyukai nya.Ia tidak mempunyai perwarna serta rendah lemak,setiap kali membeli belah mesti saya membeli yogurt.Produk yang sangat terbaik…

    5
  24. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    NESTLÉ Natural Set Yogurt rasa buah sebenar

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Memang menjadi pilihan NESTLÉ Natural Set Yogurt rasa buah sebenar.Setiap kali shopping barang dapur tak akan lupa beli yogurt nestle.Rasanya sudah tentu sangat sedap kerana mempunyai rasa masam-masam dan manis. tiada pewarna, rendah lemak, tiada gula tambahan,serta mempunyai kalsium.. sangat baik untuk kesihatan.Terbaik…

    5
  25. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    i prefer blueberry tastes.

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    The taste of this brand is good but I feel a little sour, it’s the best taste of blueberry tastes. but this plain Yogurt sometime i will add some fruit like mango or banana , will be more nice .

    4
  26. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Bagus Utk Pencernaan

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Yogurt NESTLÉ Natural Set sgt bagus utk sistem pencernaan..Walaupun rasa plain tetapi tidak berbau susu lgsg..Saya amat menggemarinya..Setiap hari saya akan mengambil Yogurt NESTLÉ Natural Set bersama potongan buah2an yg segar..Sistem pencernaan menjadi baik dan badan menjadi langsing..Terbaik!!

    5
  27. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    yogurt asli

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    mempunyai rasa yogurt yang asli.Sesuai dimakan begitu sahaja atau pun dimasukkan dalam salad.Saya menyukai nya.Ia tidak mempunyai perwarna serta rendah lemak.Seminggu sekali saya akan guna yogurt ini untuk dijadikan mask.Kulit saya jadi lembut dan licin.Produk yang bagus.

    4
  28. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tanpa pewarna & Perisa tambahan

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Tanpa pewarna & perisa tambahan..rasa yogurt asli yg kaya dgn kalsium & pelbagai vitamin…sy suka mkan dengan salad buah,sngat sedap & hidangan yg sihat kerana yogurt ni x mngandungi lemak..

    5
  29. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    TANPA PEWARNA

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Saya amat sukakan Natural Yogurt,lagi~lagi bila dicampur dan dimakan dengan salad buah,rasanya amat mengagumkan

    5
  30. 溦溦 林
    473 reviews

    NESTLÉ Natural Set Yogurt

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    i like buy the plain yogurt than at home i add some fresh fruit mix together eat this is very nice yummy.

    4
  31. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    NESTLÉ Natural Set Yogurt memang sangat masam bila makan begitu sahaja, oleh itu saya pelbagaikan dengan membuat kek, ais krim yoghurt bersama kekacang dan buah-buahan, serta boleh juga disatukan bersama salad buah, rasanya sudah tentu sangat sedap kerana mempunyai rasa masam-masam dan manis. tiada pewarna, rendah lemak, tiada gula tambahan,serta mempunyai kalsium.. sangat baik untuk kesihatan.

    5
  32. Niki Tay
    996 reviews

    Natural Yogurt

    4 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    Best plain yogurt ever.The price is reasonable as well, and every time I see it in the supermarket, I have to buy it.

    4
  33. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    有点酸

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个牌子的味道是不错的只是我觉得有点酸,它的蓝莓的口味最好吃的。

    3
  34. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    NESTLÉ Natural Set Yogurt

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    NESTLÉ Natural Set Yogurt suka beli yg asli kerana saya lebih suka canpurkn dgn buah kering kegemaran saya sendiri.. ia lebih gemar & sedap…

    5
  35. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    yogurt asli yang sedap

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    natural yogurt ni sangatlah sedap rasa nya. baik untuk kesihatan kerana rendah lemak. sesuai untuk orang yang ingin berdiet.

    4
  36. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Good but could be better

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    My family consumes quite a bit of yogurt. We prefer to buy plain yogurt then add jam, honey or fruits for a healthier option. However, unlike other brands, I find the Neslte Yogurt is ‘gummier’ and has a much slimier consistency. Hence, I only buy this brand when there are no other alternatives. Given that it’s by Nestle, I had expected the quality to be better.

    4
  37. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    yogurt kesukaan kami sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Dahulu saya memang tak suka plain @ natural yogurt.tp disebabkan suami memang peminat tegar yogurt, sekarang saya dah menggemari plain yogurt dan nestle natural set yogurt memang terbaik harga juga berpatutan.biasanya kami makan begitu sahaja.dan kadang2 , dimakan bersama capati atau dimasukkan dalam penyediaan nasi beryani! Memang terbaik!

    5
  38. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Healthy Yogurt

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    NESTLÉ Natural Set Yogurt is very healthy for our body and I always eat it during breakfast. Sometimes I eat it together with fruits as it adds delicious taste. Besides that, it is full of calcium and very good for the bones. The packaging is very nice and suitable to eat at anytime. A great way to eat to have healthy life style as it does not contain any preservatives, and no added sugar. Highly recommend.

    5
  39. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Good for my smoothies, pudding & cake.

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I love cook. I love baking too. also, I am a healthy person. Thats why I always make my own smoothies using fruits & vege, add some amouy of this natural yogurt. No need any sugar then. For making pudding & cake, this natural yogurt will be completed the scent & aroma.

    4
  40. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    good and healthy

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    It’s good for digestion, I always add in fruits and nuts. I’d recommend putting some honey if you can’t stand the sourness.

    4
  41. healthy!!!!

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    so healthy and very very suit for diet! and also very suit ad mask..plz do try! ur face skin will bemore moister!

    5
  42. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    use for my Oatmeals

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    This yogurt is fresh and valuable for money! The packing is just great to serve my 1 week oatmeals.
    I add it to my daily oatmeals, it is fresh and rich of calcium!

    4
  43. Syaz Yahi
    5 reviews

    For my family consumption

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    I usually mix this with fruits like strawberry, oranges or apples. I like that it has the original taste unlike other flavored yogurt I feel it is too sweet. This helps me to poop easier and I lessen my stomach aces.

    5
  44. Gee Gee
    321 reviews

    plain tapi sedap

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2017

    saya suka nestle natural set yogurt kerana rasanya yg sedap..walaupon plain rasa yogurt nye yg sedap

    4
  45. Avatar

    King87
    15 reviews

    Yogurt

    5 out of 5, reviewed on June 29, 2017

    It’s really good to have yogurt around the house. It’s a natural creamer, meat softener and a truly healthy diet by its own.

    5
  46. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    fresh & valuable for money

    3 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    this nestle yogurt is fresh, the price is acceptable! valuable for money.

    3
  47. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    nestle yogurt terbaik

    0 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    Yogurt kesukaan suami Dan anak2. Memang menjadi pilihan. Tiap Kali shopping barang dapur tak akan lupa beli yogurt nestle

    0
  48. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Light and creamy

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    Prior to my many experiences eating NESTLÉ Natural Set Yogurt over the past years, I hated Yogurt in general, but soon later, my taste buds begin to appreciate the light and creamy taste of yogurt, especially after discovering my love for spicy Indian food and NESTLÉ Natural Set Yogurt. It is honestly the best combination on any curries or spicy food as it mellows the flavours, but not empowering them until it tasted different. It really stands out on its own and does not clash with other flavours, rather it elevates and complements the spicy dishes, like our all-time favourite mamak mee goreng. The best thing about it is that it’s really affordable and not overwhelmingly sweet like Marigold. Two thumbs up.

    4
  49. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Good with fruits

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    Nestle natural set yogurt, abit sour to me but good to eat with fruits especially mango. Can use to make overnight oats too.

    4
  50. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Ais krim fav!!!!

    4 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Nestle Natural Set Yogurt ni sedap.Sejuk lembut je rasa.Tapi tak selalu beli sebab kat kawasan perumahan saya tak de jual.so kena pergi bandar,nikmat makan.Ais krim ni rendah lemak,mengandungi kalsium,tiada gula tambahan dan tiada pewarna.Selamat untuk di makan.

    4
  51. Annette Rowena
    30 reviews

    Long-lasting and Rich

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    Luscious texture and flavours dishes very well. The fact that there no added sugar and colouring makes it a win in my grocery purchase. A fantastic source of calcium and goes well with Indian home-cooked meals.

    5
  52. Avatar

    miera97
    131 reviews

    NESTLÉ Natural Set Yogurt

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    NESTLÉ Natural Set Yogurt memang sangat masam bila makan begitu sahaja, oleh itu saya pelbagaikan dengan membuat kek, ais krim yoghurt bersama kekacang dan buah-buahan, serta boleh juga disatukan bersama salad buah, rasanya sudah tentu sangat sedap kerana mempunyai rasa masam-masam dan manis. tiada pewarna, rendah lemak, tiada gula tambahan,serta mempunyai kalsium.. sangat baik untuk kesihatan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...