Munchy’s Muzic Bites

Product Details

Bite into this crunchy, convenient treat

Try our pocket-sized MUZIC BITES. This tasty treat is easy to take with you anywhere, to be enjoyed whenever you have a hunger attack on the move. A crispy fun snack made for your convenience and instant tummy gratification whenever and wherever you want it!

Flavour:

Chocolate,vanilla and chocolate hazelnut

  1. Kun Wei Yee
    3 reviews

    Just Nice

    3 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Always fall in love to this kind of waffle biscuit coz the taste and aroma is so nice. But nowadays people care about their health, if this products come with less sweet, I think it can be attract more publics to have it

    3
  2. mpriya7275
    3 reviews

    Favourite Snack

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Best bite-size wafer snacks with various creamy filling. Love the crunchiness of wafer and tasty cream. Can have it with tea or Milo. Hope more cream flavour will be added. Will always have this in my bagpack. Easy to munch on anywhere anytime

    5
  3. Jacck 74
    3 reviews

    Nice but just the amount very less

    3 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Very tasty but the amount is very less

    3
  4. CikSue38
    819 reviews

    Muzic chocolate hazelnut the best ????

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Saya mmg sangat sukakan muzic wafer perisa coklat hazelnut ni. Perisa vanilla dan coklat juga sedap tapi paling fevret pack purple coklat hazelnut ni. Rasa lemak coklat dengan rasa hazelnut mmg terbaik. Manis2 coklat. Sekali buka mmg tak sedar abis. Best sbb ada ziplock. Kalo nak simpan balance just tekan je ziplock tu. Tak lemau pn simpan guna ziplock tu. Wafer muzic ni senang nak makan. Size dia kecik2. Ambil dan masuk mulut terus makan. Pada saya isi dalam pack bungkusan sikit sangat. Dalam separuh bungkusan je isi wafer muzic tu. Paling taj best bila dapat wafer yg da hancur. Hancur luluh hati. Nak beli selalu belek betul2. Tak nikmat makan yg hancur. Makan yg cube tu time kunyah terasa kerangupan wafer. Mmg dijamin sedap.

    5
  5. eisya0452
    3 reviews

    MENGASYIKAN DENGAN MUNCHY'S MUZIC BITES

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    saya memang suka Munchy’s Muzic Bites yang perisa colat campur badan tu….. memang sedap gilaaa….. dengan rangup campulak dengan badam yang kat dalam tu….. memang bestlah……. kalau makan sambil tonton tv tu….. memang sebungkus pon tak cukup…

    5
  6. syafiah97
    65 reviews

    kegemaran ketika menonton tv

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2017

    saya suka menguyah munchy’s Muzic Bites ini. Amat mengasyik kan. Bentuk nya memang menarik dan rangup sekali. rasa coklat yang banyak. Kalau yang plastik ungu tu ada kacang hazel.. Sedap sangat. Tidak terlalu manis tetapi coklatnya sungguh lazat. Berbentuk menarik dan senang untuk di simpan. Kerana paketnya mempunyai zip lock. Budak2 pun menggemari snek ini. 1 snek untuk 1 mulut.. Senang di makan. selalu ada promosi beli dua percuma bekas. Harga yang berpatutan sekali. Sedap dan rangup.

    4
  7. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Kegemaran Saya dan Anak-Anak

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2017

    Munchy’s Muzic Bite ini memang kegemaran saya dan anak-anak. Rasanya sedap dan harga berbaloi berbanding jenama lain. Anak-anak memang akan grab sebungkus bila keluar membeli-belah. Saya sangat sukakan perisa chocolate hazelnut chunky kerana ianya terdapat butiran kacang yang sedap.

    5
  8. NurulDeng08
    470 reviews

    Wafer coklat dalam bentuk kiub

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Rasa biskut munchy’s muzic bite ni mmg sangat sedap..rasa wafer dengan rasa coklat penuh berkrim dalam bentuk kiub yg kecil & lebih mudah untuk dinikmati..saya sangat sukakannya,kadang mmg selalu berebut dgn ank kerana 1 pek mmg x cukup..tapi harganya agak mahal untuk beli selalu..kuantiti kiub dlm 1 pek juga tidak bnyak..selalunya saya beli bila terasa nk makan sesuatu yg manis dan coklat.

    4
  9. noorazri07
    194 reviews

    Munchy's Muzic Bite

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Sedapnya biskut ini memang tidak dapat dinafikan.Rangup dan penuh rasa coklat,anak anak saya gemarkannya.Rasa coklatnya memang hebat,kalau rasa teringin nak makan coklat tapi takde boleh je gantikan biskut ini.Saiz yang kecil cukup sekali suap masuk dalam mulut memang sesuailah untuk anak anak

    4
  10. Amalina Darif
    23 reviews

    Most Delicious Wafer I've Ever Tried

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Among all the wafers I’ve tried, this one definitely is the winner! The crunch, sweetness and taste of it is just PERFECT. I love to eat this especially while studying! However, the price is rather expensive to me, so I’ll only buy it whenever the craving pangs hit me =)

    5
  11. AieenDeen28
    899 reviews

    Biskut cube dgn inti Vanilla kegemaran.

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Saya sngat sukakan biskut Munchy’s Muzic ni terutama perisa vanilla..saiz cube nya yg comel & kecil,lebih mudah utk dimakan,hnya satu suapan..rasa biskut yg sedap & rapuh dgn inti vanilla,sememangnya sedap..biskut ni pun x terlalu manis & buat sy x jemu makannya.

    5
  12. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Nice to enjoy it along with your friends and normally i would buy plenty of them because nobody could resist this amazing wafer.

    5
  13. penny41
    407 reviews

    香脆,甜度刚刚好

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Munchy’s Muzic Bites蛮方便的,一粒一口,而且吃不完还可以封袋子

    4
  14. qisstiera75
    118 reviews

    Snek semasa menonton

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Sedap sangat perisa coklat ni. Memang selalu beli. Senang untuk disimpan dan kekal rangup kerana plastik pembalut mempunyai lock.

    5
  15. mooiimm
    78 reviews

    Delicious wafer

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Among the wafer that I try, Munchy’s Muzic Bites is the most delicious, crunchy and not so sweet. After you try one, you will non stop to eat again. It’s suitable for tea time and gathering. Enjoy it with a cup of tea.

    5
  16. Nur Arina
    812 reviews

    Biskut yang rangup dan sedap

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Biskut munchy yang sangat rangup dan sedap.sesuai dimakan ketika waktu lapang.saya sukakan biskut munchy ni kerana ianya tidaklah terlalu manis dan juga rasanya yang sedap serta sesuai untuk kanak-kanak. Saya juga sangat gemarkannya kerana ianya boleh dijadikan sebagai kudap-kudap bagi anak-anak saya.

    5
  17. aizaman46
    219 reviews

    Biskut enak

    4 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    Biskut yang enak dan sesuai dimakan pada bila2 masa..Rasa coklat yang tidak terlalu manis dan packing yang menarik..Anak2 sukakannya..

    4
  18. Riduan Halim
    136 reviews

    Sedap dan mudah dimakan

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Snak yang sangat sedap dan mudah dimakan. Saya suka snak yang sangat sedap, mudah dimakan kerana saya bekerja dalan keaadaan yang tegang dan stress so bagi saya munchys muzic bites sesuai dengan saya.

    4
  19. Aznor Azizul
    153 reviews

    A True Wafer For Everyone

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    If you are searching for the right wafer to accompany your tea time or breakfast then Muzic is the right one that can provide you with great chocolate taste and crunchy feeling that will make you wanting for it again and again.

    Nice to enjoy it along with your friends and normally i would buy plenty of them because nobody could resist this amazing wafer.

    4
  20. Zhongk3391
    144 reviews

    Crunchy and full of flavor

    5 out of 5, reviewed on March 30, 2017

    Munchy’s Muzic Bites has always been kept a childhood favorite of mine. Up till today, the flavor and quality of the biscuits and vanilla cream filling is still maintained just the way I remembered it. The one thing I don’t particularly prefer is:

    1. The colour of the wafer. It’s black like charcoal and when I had it for the first time, I thought that the biscuits were burnt, that’s why it exuded such colour. Thank goodness it wasn’t anything like that.

    What I love about it is everything else. The creamy vanilla flavored filling is really such a treat and delight to the senses because of its mild floral taste and smooth, velvety texture of cream. It pairs really well with a glass of milk which is what I normally dip into. It makes for a really fun and handy treat to take with you on road trips too, as this does not contain any traces of peanuts or gluten in it to minimize allergies of any kind.

    5
  21. kesumadewi
    110 reviews

    Sedap mudah dan mengenyangkan

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    Snek sedap dan di pekkan dalam bekas berzip yang mudah untuk disimpan

    4
  22. Fong Fong
    318 reviews

    vanilla

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2017

    It’s my favorite snacks when I feel hungry during my working hour. Taste good and usually will finish in two days.

    5
  23. atikah1059
    25 reviews

    chocolate

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    this is my snack when doing my revision…. its super delicious…..it good eat during study…

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...