Milo 3In1

Product Details

Details:

  • MILO 3in1 offers the great taste of MILO in a more convenient format.
  • Just add hot water to enjoy the familiar MILO taste that you love.
  • Quick & easy! It also comes in 3 other variants to suit your needs

Comes in other flavours as well:

  1. Milo Cereal
  2. Milo Hi-Fibre
  3. Milo Less Sweet
  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Convenient for traveller

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Kids has been addicted to milo. Whenever we fly, we need to bring this along. else we will b in trouble. The taste is as good as the normal one and i personally think the sweetness is still acceptable. at least it is a good drinks and we only consume a cup per day. doesn’t affect much.

    5
  2. Suzanne Fong
    74 reviews

    taste good

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    taste good

    4
  3. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    Trusted brand ever

    5 out of 5, reviewed on June 20, 2019

    It’s getting easier to have this 3 in 1 milo especially we are on travel. Been used to the taste since small and none of the brand in the market could beat the taste of milo. Strong flavo of chocolate and can be taken in cold or hot without affecting the taste. A must have in my bag for daily cravings.

    5
  4. Avatar

    dayahIshak90
    7 reviews

    Milo favourite drink

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Milo 3in1 minuman sepanjang zaman dari zaman sekolah sampai sekarang masih beli..hihi..sesuai diminum waktu pagi dan petang..kalau pergi travel akan bawa sebab mudah disediakan dan mengenyangkan.

    4
  5. Ahmad Fikri
    6 reviews

    MINUMAN KENYANG DAN SIHAT

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Secara jujurnya saya meminati milo 3 in 1 ini sebab ianya minuman cepat dan mengenyangkan ketika saya di pejabat atau di rumah..cuma bukakan pembalut dan tuang di dalam cawan disertakan air panas..mudah bukan?

    5
  6. Avatar

    Verrone24
    28 reviews

    旅行必備

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    出國旅行的時候它是必帶的!它的味道比普通的香和甜。而且很適合出去

    5
  7. Avatar

    Wmeng97
    9 reviews

    My favourite drink

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    I start my breakfast everyday with Milo 3 in1. Milo 3 in 1 is very convenient for me because you just have to add in hot water. But Milo 3 in 1 is a little bit sweeter than the orignal milo powder.

    4
  8. Avatar

    xy87
    16 reviews

    milo 3 in 1

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    milo 3 in 1 的包装可以更方便携带及饮用。甜度适中,大人小孩都能喝,搭配梳打饼也很赞。

    5
  9. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Mudah, sedap dan anak-anak suka

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Milo 3 in 1 ini memang sedap dan mudah dibawa ke mana-mana, mudah disediakan serta anak-anak saya sangat sukakannya. Saya suka milo 3 in 1 less sweet kerana saya tidak begitu suka rasa yang manis. Suka membelinya kerana memudahkan juga untuk anak saya yang berumur 12 tahun membancuhnya, cuma masukan ke dalam cawan dan masukkan air panas tanpa memerlukan bantuan saya.

    5
  10. Avatar

    JAYCHONG071491
    24 reviews

    Feel Good and convenient

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Milo is my best favorite starting when i was kid. It’s really taste good and make different favor especially put the ice cube.
    Now 3in1 packing make us more convenient where ever we go.

    5
  11. Evva Edna
    3 reviews

    Since baby

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I dont drink milk and yeah milo has been my “milk” since i was a kid. And will always be my favourite among all types of drinks.

    5
  12. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Sedap dan tidak manis

    4 out of 5, reviewed on December 26, 2017

    Milo 3 in 1 adalah minuman kegemaran saya sejak dari zaman universiti lagi. Bau coklat malt yang harum menjadikan saya tidak pernah jemu untuk membelinya. Rasa milonya juga pekat, dan tidak terlalu manis. Rasanya cukup lengkap dan tidak perlu lagi menambah gula atau susu di dalamnya.

    4
  13. Wp Champ
    17 reviews

    Best cocoa drink ever

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Milo has been my favourite cocoa drink since I am a child. Because of its convenience, 3in1 milo has always accompany me througout my study in uni. It always fill my hunger in no time when i am in rush. Ha! It tastes even better without adding hot water! 😉

    5
  14. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    the only coco drinks I will have

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Milo 3in1 is my always breakfast and also my supper. I love to drink Milo since I am a kids until now I become a Daddy. Milo is the only coco drinks I will have. This is so easy to make it, just pour it with hot water, that’s it!

    5
  15. Alvin Wong
    1 reviews

    great product

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    從小喝到大,到現在還是一直在喝的一種飲料,3合1包裝讓我更加方便 隨時隨地都可以喝到milo,出遠門也方便攜帶.always choose milo!

    5
  16. KJ Cheah
    225 reviews

    Milo 3In1

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    从小喝到大的milo,味道从来没变过,现在轮到我的小孩也很爱喝。milo 3 in 1 很方便,只需加入热水就可以喝了,而且巧克力味很浓郁,喝了就充满能量。一包包的也很方便带出国,也曾当作伴手礼送给外国朋友。

    4
  17. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    minuman ketika dalam pantang

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    saya menggunakan produk milo 3in1 ini ketika di hospital dan semasa dalam pantang. Mudah dan senang. hanya perlu tambah air panas sahaja. Tidak perlu menyusahkan orang sekeliling jika saya lapar dan dahaga. air milo segelas ini boleh di cicah dengan biskut. amat sedap sekali. 1 paket ini boleh di gunakan 2 minggu. rasa milo yang pekat dan lazat. senang dibuat dan kenyang rasanya.

    5
  18. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    MINUMAN 3 IN 1 YANG PALING SEDAP

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    SAYA AMAT MENYUKAI MINUMAN MILO DARI KECIL LAGI. KINI ADA BUNGKUSAN MILO 3 IN 1 MEMUDAHKAN LAGI UNTUK MEMBANCUH MILO DENGAN CEPAT. RASA YANG SANGAT KAW KAW SEDAP DAN MEMBERIKAN TENAGA UNTUK BERGERAK. TIDAK KIRA BANCUHAN SEJUK ATAU PANAS, MINUMAN MILO ADALAH SANGAT SEDAP DAHULU, KINI DAN SEKARANG.

    5
  19. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Milo 3 dalam 1 yg lebih mudah disediakan

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Lebih mudah disediakan,saya hanya perlu tambahkan air panas dan 1 sachet milo 3 dlm 1 ni utk mnghasilkan minuman milo kegemaran saya.Rasanya pun sgt sedap,milo yg kaw berkrim dan ia x terlalu manis.Sedap dinikmati panas ataupun sejuk.Sachet stick utk kegunaan individu yg sangat mudah dibawa ketika melakukan aktiviti luar.Sememangnya sgt berbaloi dibeli,harganya pun berpatutan.

    5
  20. 溦溦 林
    473 reviews

    好喝的

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    这个3 in 1的milo的味道很好喝的他冲起来又方便的已经调好那个味道了的好浓郁的milo而且也很方便我们可以带出门出国喝的

    4
  21. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Sedap diminum panas mahupun sejuk

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Lebih mudah untuk sediakan minuman milo yg kaw & sedap dgn adanya milo 3 in 1 ni..saya hanya perlu tambah 1 paket milo dan tuangkan air panas..milo yg cukup rasa & x terlalu manis..sedap diminum panas mahupun sejuk..mmg berbaloi dibeli,harga 1 pek pun berpatutan.

    5
  22. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Milo 3 in 1

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Walaupun milo 3 in 1 ni milo segera tapi rasa milo tetap rasa milo. 1 pek ada 18 sticks dan saya punya free 3 sticks lagi. Belian kombo lebih murah. Pek yg saya beli ni adalah untuk stock di pantri office dan juga kegunaan semasa travel. Tak perlu besar2 kerana ia utk kegunaan kontigensi. Biasa saya akan bancuh milo serbuk secara manual. Mudah bukan hanya buka sachet dan tuangkan air panas da boleh menikmati keenakan milo. Nak minum sejuk bubuh je ais da jadi milo ais. Dulu selalu juga bawa balik asrama masa zaman belajar dulu tp sy ambil pek yg lebih besar. Nk ke kuliah hanya alas perut dengan milo 3 in 1 ni. Sangat berkesan utk elakkan perut kosong dengan kekangan waktu pada masa itu.

    5
  23. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Mudah di sediakan

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Milo 3 in 1 sangat mudah disediakan dengan hanya menambahkan air panas dan kacau.Rasanya seperti kurang manis berbanding dengan milo dalam pek besar tu tapi saya sangat suka.Anak² saya pun suka minum milo 3 in 1.Highly recommended untuk mereka yg tidak suka manis macam saya dan ianya sangat mudah didapati di mana² supermarket atau kedai runcit dgn harga yg berpatutan.??

    5
  24. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    方便带出门

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    我喜欢这种包装的原因是很方便就可以带出门或travel 了,有时出国一些国家没有卖milo的我又想喝这时候就可以轻易的解决了只要加热水就可以了也不用在添加creamer的。

    4
  25. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mudah utk nikmati milo di mana saja

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Rasanya mmg x perlu digambarkan..sgt sedap..tapi saya lebih sukakan milo 3 in 1 ni kerana ia mudah utk disediakan..kat mane2 pun saya boleh minum milo dgn cepat & mudah..hanya perlu tambah air panas..dipek dlm pek kecil yg mudah utk saya bawa..mmg berbaloi utk dibeli,harga 1 pek pun murah dgn kuantiti yg bnyak..

    5
  26. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Milo 3 in 1

    3 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Dari segi penyediaan memang mudah,bukakan plastik masukkan dalam cawan dan tambahkan air panas.Tapi rasanya pada saya agak kurang kaw.Saya lebih sukakan Milo bancuh lebih sedap diminum dan penuh rasa coklat.Cuma packaging 3 in 1 senang dibawa ke mana mana jika perlu

    3
  27. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Milo 3 dalam 1

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sangat sukakan milo.Dengan adanya milo 3 in 1 ni,lebih mudah untuk saya nikmati minuman kegemaran saya dimana pun.Senang dibawa dalam pek individu.Mudah untuk disediakan,hanya tambahkan air panas dan siap untuk diminum.Rasa milo yg sedap,boleh tambah lagi 1 pek untuk air yg lebih kaw.Mmg berbaloi beli ada bnyk pek dalam 1 plastik,harga pun berpatutan.

    5
  28. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Milo 3in1

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Cepat dan pantas diwaktu yg sangat-sangat sibuk. Sangat mudah menyediakannya.

    5
  29. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mengimbau Zaman Pelajar

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Milo 3 in 1 ni mmg mengigatkan sy pd zaman pelajar..mmg sentiasa ad milo ni dlm stok..mudah disediakan..hnya perlu tambah air panas x perlu tambah gula,sedia diminum..rasanya pon sedap & x terlalu manis…Skrg pon masih beli milo 3 in 1 ni..mnjimatkan masa sy sediakan sarapan..ank2 mmg suka minum milo..

    5
  30. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Mudah dan sedap rasanya ????

    5 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Milo 3 in 1 memang pilihan saya sekeluarga.
    Ia mudah,cepat dan sangat menjimatkan masa.
    Hanya perlu tambah air panas saja dan sedia untul diminum.
    Saya suka cicah milo bersama biskut. sedap sungguh rasanya!!!??

    5
    1
  31. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    milo kesukaan

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    dari kecik sampai la kebesar ni memang xberubah .milo tetap jadi pilihan. wajib ada stok kt umah. sedap dan berkhasiat. kalau lapar tapi xnak makan masi cukup dengan segelas air milo dh mengenyangkan

    5
  32. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

    5
  33. Avatar

    penny41
    407 reviews

    大学的良伴

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    大学时期为了贪方便我会买3 in 1的milo泡来喝,只要撕开包装加热水就好了,它会比普通包装的milo甜一点

    4
  34. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Very convenient

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Milo 3 in 1 makes our life easy. If you are lazy or busy, you just need to pour it into your cup and put in hot water and stir. However, I feel that the milo taste is not strong enough. Sometimes I have to put 2 sachets to make a cup of milo.

    4
  35. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Milo 3 in 1

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Milo 3 in 1 is so easy and convenient, just add in hot water and a tasty drink is ready. Very suitable for busy people like me.

    4
  36. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Easy & Fast

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    This milo 3in1 is my wife favorite during supper time.
    Sometimes she just want a cup of hot drinks before go to bed, I will make this for her because this is easy & fast!

    5
  37. Avatar

    PRINCESS NURUL
    132 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Milo adalah minuman utama kami sekeluarga ketika minum pagi.. Milo 3 in 1 memudahkan saya bancuh ketika dimana jua saya berada, yg penting saya perlu simpn 2 or 3 pakj di dalam beg.

    5
  38. Avatar

    owengtang59
    95 reviews

    Convenient and All in 1

    4 out of 5, reviewed on June 28, 2017

    It’s really convenient and all in 1, best for busy people

    4
  39. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Milo 3 in 1

    3 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Milo 3 in 1 ini pada saya kurang kick rasanya berbanding milo biasa.Tidak boleh dibancuh dalam mug kerana rasanya kurang kalau ditambah terlalu banyak air.Kalau saya bancuhpun saya kurangkan kuantiti airnya supaya rasanya tidak mild

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...