Johnson’s baby bath

Product Details

With JOHNSON’S® milk+rice Bath, your baby’s skin stays 2x smoother and 2x moisturized (vs. family bar soap) as he explores the rough world.

  1. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Nice fragrance

    4 out of 5, reviewed on July 8, 2019

    My kids are using Johnson Baby Bath and they love its nice smell so much. It is a no more tears formula and mummies no need to worry that it will make our kids’ eyes painful when they accidentally spill it into their eyes. It is very moisturising and it makes my kids’ skin smooth and gentle after their wonderful shower time. The price of this baby bath is affordable.

    4
  2. Avatar

    nadnod94
    22 reviews

    Essential item for my baby

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2019

    Love this baby bath sebab bau yang sangat best. Leave my baby skin soft and silky. The best part it mosturize my baby skin and leave a lasting smell

    5
  3. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    My kids' favourite shower gel

    5 out of 5, reviewed on June 3, 2019

    My kids love to use Johnson Baby Bath as its fragrance is nice. Their skin is smooth and gentle after shower with it. The price of the baby bath is affordable and can be easily found at hypermarkets.

    5
  4. Avatar

    Woon73
    15 reviews

    孩子的首选沐浴露

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    我的孩子有些皮肤过敏,对于不适合的沐浴露洗澡后会皮肤发痒。只有Johnsons baby的沐浴露适合孩子,用了皮肤不会痒,不会干燥。

    4
  5. Avatar

    M_Yusuf49
    2 reviews

    Terbaik Untuk Semua Kanak Kanak

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Dengan adanya jonhson’s baby bath ini kukit anak saya sentiasa lembut dan lembab. Amat sesuai untuk anak yang aktif dan sentiasa berpeluh. Baunya juga sungguh wangi sekali. Ia menjadikan kulit nyaman dan segar. Hanya perlu titiskan sedikit sahaja memadai untuk kanak kanak. Tidak mengandungi bahan berbahaya pada kulit kanak kanak. Sesuai untuk semua peringkat umur. Mengandungi air beras untuk menjadikan kulit lembab sentiasa. Harga yang berpatutan dan menjimatkan. Anak anak rasa bahagia dengan mandian ini.

    5
  6. Avatar

    Kamacoway40
    3 reviews

    Johnson baby bath

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    Sejak dari anak pertama hingga anak ketiga kesemuanya saya gunakan jonson baby bath..buihnya amat lembut dan harum..yg paling penting ia sangat sesua bagi kulit bayi yg sensitif…boleh dikatakan ketiga tiga anak saya mempunyai kulit yang amat sensitif..saya pernah bertukar kepada jenama lain,menyebabkan kulit anak saya mempunyai tompok-tompok kemerahan,saya amat susah hati,sehinggalah saya bertukar kembali kepada johnson baby bath..kesan kemerah merahan pada kulit anak saya beransur-ansur hilang, kini saya tidak mungkin bertukar kepada jenama lain lagi…terima kasih johnson baby bath….

    5
  7. Avatar

    auxiuying16
    3 reviews

    Good for sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    I have sensitive skin and could have skin rashes easily on my body. My dermatologist recommended me to use Johnson Baby Body Wash instead of common adult body shampoo because it is mild and does not contain any irritative ingredients. I have been using it for years and it is still one of my favorite products!

    5
  8. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Terbaik untuk kulit anak saya

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Dengan adanya jonhson’s baby bath ini kukit anak saya sentiasa lembut dan lembab. Amat sesuai untuk anak yang aktif dan sentiasa berpeluh. Baunya juga sungguh wangi sekali. Ia menjadikan kulit nyaman dan segar. Hanya perlu titiskan sedikit sahaja memadai untuk kanak kanak. Tidak mengandungi bahan berbahaya pada kulit kanak kanak. Sesuai untuk semua peringkat umur. Mengandungi air beras untuk menjadikan kulit lembab sentiasa. Harga yang berpatutan dan menjimatkan. Anak anak rasa bahagia dengan mandian ini.

    5
  9. Avatar

    yusrinamohd49
    3 reviews

    Produk yang sangat2 bagus

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya bagi 5 bintang untuk mandian johnsons baby..saya mula menggunakan mandian johnsons baby bath (soap free) dari anak yang pertama (2012).smpai la sekarang anak saya masih menggunakan mandian ni.sangat sesuai sebab kulit anak sensitif.anak2 yang lain pun menggunakan mandian yang sama

    5
  10. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Johnson’s baby bath

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Johnson’s baby bath produk johnson yang sering menjadi variasi untuk setiap pilihan.Walaupun johnson’s baby bath khusus untuk bayi,ibu dan bapa bayi pun boleh guna.Mandian ini boleh mendapatkan kulit selembut sutera dengan bau dan tekstur yang lembut,ianya memberi sejuta keselesaan selepas mandi.Kami sekeluarga suka Johnson’s baby bath.

    5
  11. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Smooth and Gentle

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    I know about this product since I’m a little child because my mum also use this as my bath companion. I use this as my kids bath companion too because I trust this brand.. Not only it is gentle on baby skin, it’s also smooth and smell like a baby smell. As for elder kids ,this baby bath can moisturise their skin too. Highly recommended.. ??

    5
  12. Nurul Ain Shaari
    32 reviews

    SUKA BABY JOHNSON'S

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Mandian baby johnson,s adalah pilihan saya yg tepat untuk anak-anak saya..syampu mandian yang membuatkan kulit anak saya bersih, segar bebas dari sebarang penyakit kulit.. kulit sentiasa bersih segar sentiasa saya amat-amat syorkan pada semua ibu-ibu yang mementingkan kebersihan anak.

    5
  13. 溦溦 林
    473 reviews

    Pretty good

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Pretty good. I love this product for my children.I like that it smells good and it keeps baby’s skin soft.

    4
  14. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    很温和

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个老字号的宝宝shampoo 好好用的不会刺痛宝宝眼睛也很温和的,家婆每次指定我一定要买这个牌子给宝宝用

    5
  15. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    smooth for baby skin

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    This is so moisture and smooth for baby skin with this rice + milk formula.
    I use this together with their lotion, the result is very satisfied!!

    5
  16. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Johnson baby bath always my favourite choice

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    My family love to use Johnson baby bath as its fragrance is nice and it is refreshing after we shower using the baby bath. We can feel the skin is soft and gentle after shower. Its nice smell can lasts for long after shower.

    4
  17. Avatar

    Chen2nat08
    52 reviews

    Good and smells great

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Definitely good priced and I grew up using Johnson’s products. I like to travel with this because everyone in the family can use this. however, I will have to be very careful when washing baby’s hair because she does cry out if it gets in her eyes although it says soap free. Well priced and affordable, it is a good choice for the family because it does not dry out the skin yet cleanses very well.

    4
  18. Shaneeya Mos
    42 reviews

    Keep skin soft and moist

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    I love the smell after I showered my kids with Johnson baby bath. My kids love the fragrance too. It also smooths and moisturizes their skin. Always make their skin soft like a baby.And it’s very easy to find anywhere and easy to carry too…entire family also can enjoy it..

    5
  19. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    This is a great baby wash and smells good. It’s a no more tears formula plus it’s soap free so won’t irritate the skin. You only need to use a little bit to get lots of bubbles and makes the whole bathroom smell nice at bath time.

    4
  20. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    My family favourite shower gel

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    My family loves to use this Johnson Baby Bath as after shower, we can feel refreshing and the fragrance is nice too. It makes our skin smooth as well.

    5
  21. Avatar

    SalinaSalihudin
    76 reviews

    Lembut pada bayi, melembapkan kulit ibu

    5 out of 5, reviewed on June 14, 2017

    Saya menggunakan mandian Johnson’s sejak dari anak pertama lagi. Ianya sangat lembut pada kulit si manja saya, melembap dan menyegarkan. Setiap kali mandi, anak saya akan ketawa girang kerana harumannya sungguh menenangkan. Bukan saja anak saya malah saya turut menggunakannya.

    5
  22. Gee Gee
    321 reviews

    kulit terasa lebih lembap

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    saya menggunakan johnson baby bath untuk diri saya,suami dan anak2 kerana selepas menggunakannya kulit terasa lebih lembap berbanding menggunakan yg lain

    4
  23. Avatar

    aizaman
    219 reviews

    Lembut dan wangi

    4 out of 5, reviewed on May 30, 2017

    Haruman yang wangi dan lembut pada kulit.Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.Memberikan kesegaran yang berpanjangan sepanjang hari.

    4
  24. Nur Arina
    812 reviews

    sangat wangi dan menyakinkan

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    mandian johnson sangat menyakinkan saya. baunya yang lembut dan menyegarkan mamou menarik minat saya dan keluarga. ianya juga berbuih dengan banyak walauoun menggunakan sedikit. baunya yang seakan-akan susu telah menarik minat saya untuk terus menggunakannya

    5
  25. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    The fragrance is nice

    4 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    I love the smell after I showered my kids with Johnson baby bath. My kids love the fragrance too. It also smooths and moisturizes their skin. Always make their skin soft like a baby.

    4
  26. Jessie Koo
    125 reviews

    Baby bath but more suitable for elder children

    3 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    I use to use this for my baby when they are younger but I felt that some content ingredients is not so soothing to baby. I switch to organic. Now my kids are elder they are more tolerant hence is economical and love the smells and they love bubbles bath. Comes in loose pack too for refill.

    3
  27. Avatar

    zulaikha08
    186 reviews

    Melembapkan kulit serta merta.

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    Saya menggunakannya sewaktu saya mengandung untuk mengatasi kulit kering yang agak serius. Kesan serta merta melembap serta harumannya tidak dapat ditandingi mana2 mandian bayi yang lain.

    5
  28. Lysan Low
    12 reviews

    Like the smell

    4 out of 5, reviewed on September 28, 2016

    Nice smell. Good to use.

    4
  29. Aien Zunnur
    40 reviews

    I love it!!!

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Walaupun johnson’s baby bath khusus untuk bayi, ibu dan bapa bayi pun boleh guna. Maklumlah nak dapatkan kulit macam bayi. Dengan bau dan tekstur yang lembut, ianya memberi sejuta keselesaan selepas mandi!

    5
  30. Fadzi Razak
    20 reviews

    Bau Lembut vs Sukar Dibilas

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Bau lembut sesuai untuk bayi
    2. Sesuai dipakai oleh semua ahli keluarga

    Apa yang saya tak suka:
    1. Sukar dibilas kerana setiap kali bilas, masih ada sisa-sisa sabun dan rasa melekit

    Overall, saya suka dengan bau yang lembut dan boleh dipakai oleh setiap ahli keluarga tapi saya telah bertukar ke jenama yang lain disebabkan oleh kesukaran untuk membilas.

    3
  31. Yumy Haylen
    15 reviews

    Long time favourite.

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    I really love it. The smell, the textures… I feels like a baby

    0
  32. Azlinda Alin
    12 reviews

    Johnson’s baby bath mudah di cuci

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Johnson’s baby bath mudah di cuci dan sesuai untuk anak-anak saya dari baru lahir hingga kini.

    4
  33. Wan Syahirah
    20 reviews

    Johnson’s baby bath pilihan sepanjang masa.

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    satu lagi produk johnson yang sering menjadi pilihan. Ada new baby dalam family je mesti beli ni..best sangat..tidak pelik la kalau ramai menggemarinya. Mungkin boleh variasikan lagi and pelbagaikan design untuk menarik pembeli 😀

    4
  34. Amelia Syahirah
    3 reviews

    My Kind of Shower

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2016

    is it weird if i say that Johnsons baby bath is still my favorite? i love the gentle smell that leaves on my body. it even smooths and moisturizes my skin. and I can definitely say it is good for the kids since all my little cousins have this one too

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...