Happy Call Hermal Cycling Double Sided Jumbo Grill Pan 32cm + Manufacturer Direct Supply

Product Details

Two Surfaces
The happy call Double Sided Pan provides two types of surfaces – a flat surface and a riffled surface. Both sides distribute the heat evenly so you are able to get perfectly grilled meat every single time! Other than grilling, the Double Sided pan is also ideal for frying and also can be used as a pressure pan so you can experience meats that are falling of the bone without sacrificing hours of your time!

Non Stick Coating
You do not have to worry about pieces of your meat sticking on the pan. Durable and easy to maintain, the Happy call Double Sided Pan can also be use with different cooktops such as halogen, electric, ceramic, or your traditional gas range. Versatile and efficient, this kitchen tool is a true asset for your home.

  1. Avatar

    Sabilaharun05
    3 reviews

    Kena memiliki

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Pan yang terbaik dan anda harus memilikinya kerana cara masakan anda akan menjadi lebih cepat dan senang. Pan ini tidak melekat dan boleh memasak dengan pelbagai cara. Anda harus mencubanya dan pasti anda menyukainya.

    5
  2. Avatar

    yusnizamyusuf31
    3 reviews

    MUDAH UNTUK DIGUNAKAN

    4 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Berpuas hati dengan pan ni……sebab pan ini tidak meleket ketika memasak dan paling penting makanan yang di masak tidak berminyak

    4
  3. Avatar

    zulhafiq9238
    5 reviews

    Convenient

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    I think every family this kind of stuff at their kitchen. Its non sticky magic pan. High pressure and suitable for slow cooking method. It recommended for grilling and also steaming.

    4
  4. Pemanggan yg tidak melekat

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Mudah digunakan,tidak melekat dan mudah dikendalikan.

    5
  5. Avatar

    Sueadah03
    6 reviews

    MUDAH DIGUNAKAN

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    pemanggang senang digunakan. Saya suka panggang ikan didalam alat ini kerana alat ini tidak mudah melekat. Apabila dibasuh kotoran mudah dihilangkan.

    4
  6. 进 文
    3 reviews

    煎得简单

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    不管煎鱼,鸡蛋,肉,还是炒什么都很方便,又能盖着来焖,油汁又不会弹出来,又不会焦底,用了很多年都还没坏 ,很耐用

    5
  7. Avatar

    vyvy93
    3 reviews

    No more oil splat!

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    The main reason I’m buying this pan is because double sided and no oil splat when frying like frying fish. And big thumbs up for me. You only need a minimal oil or no oil for cooking with happycall. And flipping your cooking with double sided happycall pan has never been so easy but it can be a tad heavy for some. A good buy.

    4
  8. Avatar

    ekg54
    3 reviews

    No more oily food

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    I like to used it because it doesn’t need oil to cook. Easy, non sticky, and fast cook.

    5
  9. Avatar

    hsquak94
    9 reviews

    HAPPY CALL SIMPLE AND EASY

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    With Happy Call, I can cook simple dishes within minutes. I use to cook pan cake, grill chicken, popcorn, pizza, fry fish……for my lovely family. It can also easily wash.

    5
  10. Syoknya Happy Call

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    Saya suka memasak menggunakan double side happy call ni boleh digunakan pelbagai cara lagi-lagi anak-anak saya suka beef stick atau chicken chop. Sangat2 memudahkan dan saya tak perlukan pemanggang lain bila adanya happy call double side pan ini.

    5
    1
  11. Avatar

    fadzilah1578
    3 reviews

    Produk yang bagus

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Saya sukakan produk ini. Ia memudahkan kerja saya untuk memasak kerana ia boleh digunakan untuk membakar, mengukus dan menggoreng. Selain berkualiti, tidak mudah calar, ia juga senang untuk digunakan dan mudah dicuci.

    5
  12. Avatar

    irfanrosli2167
    3 reviews

    Everyone Can Grill

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I love this product. This product make me easy to grill chicken, fish and meat in house. When I used this product i save time to grill because no need to burn charcoal

    5
  13. Avatar

    Tasya26
    3 reviews

    Jimat masa untuk memasak

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Bagi saya,ia sangat best bila kita masak daging,ayam,ikan dengan menggunakan happy call hermal sebab bukan saja dapat menjimatkan malah ia dapat menghasilkan masakan yang sempurna .

    4
  14. Ahmad Hanif
    9 reviews

    Memasak Semudah ABC

    3 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Dengan menggunakan Happy Call Grill Pan dapat menjimatkan masa untuk memasak dan boleh digunakan untuk kukus, goreng dan bakar.

    3
  15. Avatar

    Sun9264
    1 reviews

    Sesuai untuk orang bujang

    4 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Perkara paling best kalau pakai pan ni nak grill ayam/daging senang. Disebabkan sy bujang dan tinggal rumah sewa pan begini memudahkan saya tak perlu oven yang ambil ruang dan kalau nak pindah mudah. Kalau amalkan healty food ni kalau ada satu pilihan yang bijak. EZ!

    4
  16. Avatar

    Fatin4752
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Happycalls sangat bagus untuk grill masakan seperti daging atau ayam, hasilnya sangat memuaskan. Daging boleh digrill hingga lembut dan tidak mengambil masa yang lama untuk menyiapkan hidangan. Recommended kepada housewife semua, setiap rumah perlu ada happycalls.

    5
  17. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Semudah 123 kerja di dapur

    4 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    Dengan adanya happy call hermal cycling ini kerja di dapur menjadi mudah dan senang. Pelbagai jenis masakan boleh di buat. Memanggang ikan. Menggoreng. Dan stim. Saya sentiasa menggunakan produk ini. Ianya tidak melekat dan senang di guna dan di basuh. Tidak perlu menyental lama. Hanya perlu merendam sahaja. Kotorannya pasti Akan hilang. Happy call hermal cycling ini juga mudah di dapati di pasaraya besar. Harga yang berpatutan sekali. Produk pelbagai guna dan menjimatkan masa.

    4
  18. Zeety Kamalia
    3 reviews

    Semua Boleh dengan Happy Call !

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Happy Call sangat membantu kerja kerja memasak di dapur . dalam satu pan boleh masak masakan grill dan untuk dijadikan oven pun boleh !

    5
  19. Avatar

    AQiEMiY2159
    4 reviews

    HappyCall mudahkan kerja dan pelbagai kegunaan

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Kuali happycall banyak membantu kerja saya ketika di dapur. Kuali ini bukan sahaja boleh guna untuk memanggang malah boleh digunakan untuk membakar kek. Anak saya suka makan kek. Disebabkan rumah saya tidak mempunyai ketuhar, saya sering membakar kek menggunakan happycall. Kek yang dihasilkan amat memuaskan hati dan sedap.

    5
  20. Fadilah Azahari
    6 reviews

    Happy Call the best

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    This happy call can be used for many ways of cooking. Baking, grill and fry. It also easy to use and of course it is easy to take care of. It is also recommended for others who is still learning to cook because it is so easy friendly.

    5
  21. Avatar

    Marshaliza84
    11 reviews

    Tahan Lama dan Mudah Digunakan

    5 out of 5, reviewed on January 31, 2018

    Produk HappyCall Pan ini memang terbaik kerana mudah digunakan untuk memasak pelbagai resepi yang enak. Ia juga tahan lama dan sangat fleksibel. Juga mudah untuk dicuci

    5
  22. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Kuali yang ajaib

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya menggunakan produk ini sudah lama. Sejak tahun 2012 lagi. Pelbagai jenis masakan boleh dibuat menggunakan kuali ini. Memanggang..merebus..dan menggoreng. Ia akan membuatkan masakan masak dengan sekata. Tidak perlu membalik kan masakan menggunakan sodek. Boleh di gunakan kedua2 bahagian.

    4
  23. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Bakar kek tanpa ketuhar

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Yg paling sy suka pasal happy call pan ni ialah saya boleh bakar kek saya tanpa ketuhar.Kek naik sempurna tanpa hangit di bawah,pan ni juga boleh digunakan utk pelbagai masakan lg.Tekstur kedua2 belah pan yg boleh diguna.Utk grill ikan pun senang,selalunya bila guna pan lain,ikan akn melekat dan sukar dibalik,tapi x dengan guna happy call ni.Mmg sgt mmbantu kerja2 memasak saya jd lebih mudah,ia juga senang dibasuh.Mmg sgt berbaloi mmbeli & mnggunakannya,harga pun berpatutan.

    5
  24. Avatar

    asyikeen03
    5 reviews

    pan kegemaran saya happy call

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    the best non stick pan, cepat masak dan mudah untuk menyediakan hidangan. anak anak pun suka..hati senang

    5
  25. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Happy Call

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Tugas memasak saya menjadi lebih mudah dengan adanya happy call ini.Produk ini boleh digunakan untuk panggang,bakar kek dan goreng.Tidak mengambil masa yang lama untuk bakar,panggang atau pun menggoreng.Pan ini senang dicuci dan tidak melekat serta tahan panas.Saya suka membuat kek dan piza menggunakan pan happy call ini.Bentuk nya lebar dan ada pemegang.Harga nya berpatutan dan perlu ada di setiap rumah.

    4
  26. Miko Tan
    324 reviews

    方便

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    我非常怕煎鱼。每次都煎到不美没有鱼皮了,自从用了它我爱上了煎鱼,可以然我煎得很漂亮。

    4
  27. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    MEMUDAHKAN KERJA

    3 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    dengan adanya grill pan ini amat memudahkan kerja untuk membakar ikan, ayam dan sebagainya tetapi rasa yang kurang enak

    3
  28. Avatar

    ainie67
    68 reviews

    masakan tidak melekat

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Pemanggang Happy call ini memudahkan kerja memasak.Pelbagai masakan boleh dimasak seperti goreng,kukus,bakar dan sebagainya.Masakan juga tidak akan melekat dan cepat untuk memasak pelbagai jenis masakan.

    4
  29. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    help save time and efficient

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    The best non-stick pan I ever used. It can heat up quickly and evenly and make the food can be served fast. Very useful for me to cook especially scrambled eggs and fried fish. It also easy to clean and the important is it helps me to save time and efficient. Highly recommended.

    5
  30. Aishah Norjamaeyah
    88 reviews

    Susah untuk mencuci

    2 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Kuali ni memang sangat bagut kerana ia tidak melekat tetapi ia susah untuk dibasuh kerana penutupnya tidak boleh dipisahkan dari badannya.

    2
  31. Niki Tay
    996 reviews

    煎鱼很方便

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    这个拿来煎鱼,煎东西是最方便的,这个发明很好我不怕煎鱼的时候要翻面时候每次都把鱼弄的烂烂的直接翻第2面的pan去煎就可以了。

    4
  32. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    kerja mamanggang makanan lebih mudah

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Sangat sesuai untuk mereka yang tinggal dirumah yang tidak ada halaman luar untuk memanggang makanan guna arang! Masih dapat hasilkan makanan yang sedap.yang penting cepat dan berkhasiat!

    4
  33. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Bahan tidak akan melekat di kuali Happy Call

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Kedua belah pihak mengedarkan haba sama rata supaya boleh mendapatkan daging panggang yang sempurna setiap kali! Selain memanggang, pan Double Sided juga sesuai untuk menggoreng dan juga boleh digunakan sebagai kuali tekanan supaya dapat mengalami daging yang jatuh dari tulang tanpa mengorbankan jam waktu! Salutan Bukan Stick tidak perlu bimbang tentang kepingan daging yang melekat pada kuali kerana sebenarnya tidak melekat dan mudah dicuci.

    5
  34. YenYen Dior
    30 reviews

    I love it

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    I everyday use this pan to cook…easy cook and easy wash…My grandpa also buy it to use!

    5
  35. An War
    51 reviews

    Cepat dan senang

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Dengan adanya pan sebegini di rumah.kerja rumah dan memasak menjadi lebih mudah. Untuk memanggang atau apa sahaja mudah dan tidak rumit. Masakan apa pun boleh digunakan dalam pan ini

    4
  36. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Masakan panggang dan grill sedap,juicy!!???

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Memang terbaik bila guna Happy call ni.
    Masakan panggang seperti ayam dan daging jadi sedap sangat.
    Isi ayam dan daging yang digrill atau dipanggang jadi sangat lembut,juicy,tak keras dan memang sedap dimakan.
    Isi daging dan ayam juga jadi tak liat.
    Nak panggang sosej,daging burger pun sedap.
    Boleh juga bawa travel ke sana sini kerana saiz tak besar.

    5
  37. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Pan Mudah Dicuci

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Masakan sy lebih sihat krn kurang minyak bila guna pan ni…nak hangatkan balik nugget ke ape-ape yang sesuai xpayah on oven da. Jimat letrik kat situ.Pan happycall ni senang nak cuci. Walaupun lepas goreng ikan kan ade lekat2 sikit, ingat susah nak cuci rupanya lap sekali hilang terus. Tapi tetap kena masak air bagi hilang bau ikan..

    5
  38. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Happycall with double sided pan is a must have for ideal kitchen. Frying fish is easy peasy with Happycall. Besides, the food cooked evenly and you need not worry about burning. Try making popcorn with it, it’s fast and easy.

    5
  39. Amanda Sani
    25 reviews

    Senang Pakai Happy Call

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Happy Call adalah yang terbaik sebab senang digunakan untuk panggang ikan,ayam dan apa sahaja.. Yang penting tidak mudah melekit dan senang dipakai..Saya suka menggunakan Happy call sebab Happy call membuatkan makanan saya jadi sedap dan berjus…

    5
  40. Nur Arina
    812 reviews

    Mudah untuk digunakan

    0 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Dengan adanya Happy Call ini,memudahkan kerja memasak saya kerana Happy call boleh digunakan untuk apa sahaja masakan seperti gorengan,bakar,kukus dan sebagainya. Saya sukakannya.

    0
  41. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    rolled egg cooker

    3 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    use this cook for rolled egg.
    very easy and fast! double sided pan can cover it to avoid the oil split out when you are frying fish.

    3
  42. Isha Ismail
    13 reviews

    Terbaiklh Happy call

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    Saya ada belikan happy call double sided pan ni untuk my mom. Dy cakap senang nye dy nk grill ikan,daging, ayam dan lain lain mknn lah. Mmg cepat sgt masak. Mknn pon masak sekata tkdelah ada part2 yg tk masak. My mom pun suka snng nk guna,snng nk basuh katanye???

    5
  43. Elaine Chong
    7 reviews

    Convenient for cookinng

    4 out of 5, reviewed on December 16, 2016

    Happycall with double sided pan is a must have for ideal kitchen. Frying fish is easy peasy with Happycall. Besides, the food cooked evenly and you need not worry about burning. Try making popcorn with it, it’s fast and easy.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.