Bio-Essence 24K Rose Gold Water

Product Details

Formulated with 98% genuine 24K GOLD, Bio-essence’s 24K Bio-Gold series promises to restore skin’s natural glow with various all-in-one benefits. Glow from within. Uniquely enhanced with Bio-Energy Fluid, 24K Bio-Gold is formulated to promote rapid absorption into skin to give you long-lasting smooth, moiturized, soft and youthful complexion, forming a strong protective shield over skin to fight free radicals and slow down signs of ageing.

  1. 23 hari dah guna .

    5 out of 5, reviewed on April 27, 2019

    Hi semua…. nak share kat u olls….ye memang produk rose gold water ni terbaikkkk.. saya gune lepas sapu toner, pastu dap2 rose gold water ni kat muke & leher. semenjak penggunaan rose gold water nih, kulit muka terasa tegang & anjal je & rasa kulit muka tak berminyak langsung hingga ke petang.. . saya dah siap beli smpai 3 botol utk stok saya hehehe.. saya bagi 9.5 bintang utk produkk nihhhhh..

    5
  2. Avatar

    Shika43
    368 reviews

    Kulit lebih glowing

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2019

    Wajah semakin bersih dan kulit lebih tegang.. haruman yg tidak trlalu kuat sgt sesuai dipakai anytime… Kulit saya lebih halus dan lembut serta pori-pori semakin mengecil… texture sedikit berminyak but tidak menyebabkan my skin berjerawat… Bio-Essence 24K Rose Gold Water mampu berikan khasiat terbaik pada skin especially dari kepingan gold yang ada dalam Bio-Essence 24K Rose Gold Water… Skin lebih muda dan kurangkan tanda penuan wajah

    5
  3. Avatar

    nuramira
    7 reviews

    Kulit lembab dan glowing..parut jerawat pudar

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Saya sangat suka Bio Essence Rose Gold water sebab ia menjadikan kulit saya lembab, parut-parut jerawat dekat muka saya pun makin pudar..packagingnya cantik nampak exclusive..bau yang sangat wangii..bila pakai muka rasa tegang dan anjal..harga yang berpatutan..besttt ??????

    5
    1
  4. Avatar

    Syamimiimana62
    2 reviews

    Sejuk di muka

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Hanya 2 titik ke tapak tangan dan dap dap dap ke muka, setiap hari sebelum tidur, ia menjanjikan kulit lebih lembut, halus dan lembap.. Harga yang berpatutan selain produknya yang pekat menjadikan ia tahan lama untuk kegunaan harian sehingga 3 bulan.. Saya suka bio essence

    5
  5. Avatar

    shafika03
    3 reviews

    kulit tegang dan glowing

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    love this to the max.really recommended. not to expensive sbb kuantiti bnyak and tahan sampai berbulan2. saya selalu pakai before tdur after cuci muka.. apply everyday..lepas pakai kulit rasa tegang dan looks more healthy. if 30tahun keatas choose yg btol kuning lbih ssuai..untuk 30tahun kebawah this pink bottle is good for you..you can try this one and no need other serum..it can stand alone so boleh jimat kat situ. try ok for me I give 9 out of 10

    5
  6. Caryn Chew
    3 reviews

    很棒的开价精华液

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    这款精华液上脸很清爽而且还蛮保湿的,很不错。价格也不贵。包装很漂亮。这款精华液它的味道很清而香,每次擦都感觉好疗愈~

    5
  7. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Kulit makin tegang

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Saya ada masalah kulih berminyak . Selepas menggunakan bio essence ni kulit makin tegang dan minyak makin kurang. Hanya sapu sahaja di muka 2 kali sehari. Tidak melekit dan serap ke kulit.

    4
  8. Avatar

    Atikamudayat31
    7 reviews

    Hydrating and refreshing

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    I’ve been using this gold water for month, its very hydrating and prevent my skin from excessive oil.it made my skin soften and supple for whole day. Absorb fast onto skin and do not leave any sticky sensation which i hate it most.

    5
  9. Avatar

    zuhrahauni70
    6 reviews

    holy grail

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    rose water ni buat muka yg pori besar nampak kurang dan muka glowing je. mula nak try takut sebab risau tak sesuai tapi bila dah try terus jatuh cinta! gold glitter dia hilang bila kita apply dekat muka dan overall cepat serap. bau dia wangi tapi bukan wangi yg terlampau menusuk hidung. senang cerita memang okay laa!!

    4
    2
  10. Avatar

    wudermort59
    3 reviews

    good product

    3 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    I bought a small bottle of this to try out because everyone been raving about it and I do too!it gives the skin a softer feeling and makes my skin more hydrated after using it for almost a month. im not sure about it making my skin glow because I cant see any different. it also makes my makeup not too splotchy as it gave my skin a good base.

    3
  11. Avatar

    mimizaidi93
    16 reviews

    Kelembapan berpanjangan

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Saya sangat suka Bio Essence 24K Rose Gold kerana ia membuatkan kulit muka saya lebih lembab dan nampak lebih bermaya. Selain itu ia juga membuatkan make up saya tahan lebih lama. Sangat berbaloi dengan harga di samping packaging yang menarik. Baunya juga sangat wangi. Sangat sangat recommended!

    5
  12. Nur Nadhirah Adam
    3 reviews

    Love it !

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    This is my first bottle of it and i already fall in love ? It really give what it says! My skin feels so soft and hydrated after using it. My makeup long last and my skin looks glow. It absord really fast that your skin doesn’t feel sticky at all ??????????

    5
  13. Avatar

    solshah72
    3 reviews

    Holy grail

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    Worth the money once you see the results of the product! The quality, size and effectiveness of the product are amazing. Definitely my go-to and will repurchase again. And not to mention, it has a cute bottle!

    5
  14. Avatar

    Beby_Orked74
    6 reviews

    Serum terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Sangat berkesan merawat kulit saya.
    Ia merawat jerawat serta berfungsi memudarkan parut. Wajib ada untuk setiap orang!

    5
  15. Avatar

    lina_joe3134
    3 reviews

    I love it so much

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Bio Essence buatkan kulit saya lebih putih,bersih dan segar. Kesan yang paling jelas yang saya nampak adalah jerawat dimuka saya kecut lepas 3 hari penggunaan. Whitehead kat hidung habis hilang. Bau dia wangi dan dia tidak melekit langsung. Cepat meresap pada muka. Sangat menjimatkan kerana hanya dengan 2 titis dapat cover seluruh muka dan leher saya. Saya memang sangat-sangat berpuas hati dengan product ini

    5
    2
  16. Avatar

    winnietan90
    1 reviews

    超好用

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    保湿,不会干燥

    5
  17. Avatar

    zyhan230819
    2 reviews

    Best serum ever

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Im so in love and it really suits with my skin. It helps to reduce my sebum and pores, and make my skin looking great and radiant. Perfect for daily wear.

    5
    2
  18. Aimi Nadiah
    3 reviews

    Glowing skin

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    I have been using bio-essence water gold for 6 months. There are a lot of good reviews about this product, so I decided to try and fall in love with this product. It is works well with my skin and I can see the glowing effect after about 2 weeks of using this product. The product can last long and very affordable.

    4
    2
  19. Avatar

    Elnezyn63
    3 reviews

    One of my favorite from Bio-essence

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    I am one of bio-essence users. A fan of their products to be exact. I’ve been using this Bio-essence 24K Rose Gold Water for my face lotion for a year now. It has helps me to get a silky smooth skin and well-moistured skin. But though, a few of my friend had tried using it but it wasn’t work for them. I suppose, it is not suitable for all skin as in term everyone has different skin type. Worth to try though!

    5
  20. Chuya Adnan
    3 reviews

    OMG I LOVE THIS PRODUCT!

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    Firstly ofcourse tertarik dgn packging dia . Cair hati seorang wanita okay! Then i amek yg besar terus sbb i heard so many good review bout 24k Rose Gold . Bau best and my skin become super soft. Liang pori mengecil . Pakai pagi dengan malam je. Jimat dan berkesan!

    5
    1
  21. Avatar

    farhani17
    3 reviews

    You will love it!!

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Currently using this as my assence. Use just 1 month. The product just good not getting pimple or any other bad effect. For me it really to moist my skin.

    4
    1
  22. Avatar

    SeffyTy75
    3 reviews

    Mengecilkan pori-pori

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    The best essence yang pernah I pakai! Tiada liang pori-pori yang besar. Kulit terasa lembut dan baunya sangat wangi. Untuk botol kecil, harganya sangat berbaloi. Manakala untuk botol yang besar sebenarnya lagi berbaloi kalau diikutkan jumlah ML nya. Tiada siapa kisah kalau kesannya amat baik pada kulit muka kita!

    4
    1
  23. Kulit segar berseri

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Produk ini hadir dengan botol dan warna yang menarik. Baunya yang harum menaikkan lagi keinginan untuk mencubanya. Bio essence rose gold ini memiliki flek gold yang bertindak sebagai agen antioxidant. Texture nya sedikit melekit apabila di apply pada kulit. Namun apabila ia meresap sepenuhnya kedalam kulit, kulit anda akan berasa segar dan glowing.

    4
    2
  24. Avatar

    farissafauzi9125
    4 reviews

    MUKA BERSINAR BAK EMAS 24K!

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2018

    Design botol yang menarik & mudah digunakan. Produk drugstore yang paling mujarab untuk saya ! Tekstur yang melekit tetapi apabila kering ia terus meresap ke dalam kulit. Menjadikan kulit segar & bersinar bak emas 24k ! Partikal emas yang sangat menarik . Bau yang bila pakai nak tidur terus buat kita lena dibuai mimpi. Produk yang sangat baik !

    5
    1
  25. Avatar

    Shasha9432
    3 reviews

    Loving this product

    5 out of 5, reviewed on June 5, 2018

    I already use this for more than a month and I am living for it. The moment I applied it, my face feels refreshed. It leaves the skin soft and the pores tightened. After a while, I noticed my tiny wrinkles lessen as well. It is one of my favourite skin care regime currently.

    5
    1
  26. Avatar

    farah960505
    3 reviews

    Bio Essence

    4 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    I already use thise product for 2 month but I don’t think it has any effect on my face because it’s totally no function to my face at all. I don’t know about others

    4
    1
  27. Avatar

    BeautyZoey01
    3 reviews

    GREAT PRODUCT

    5 out of 5, reviewed on May 30, 2018

    這是一個非常好用的產品,讓我愛不釋手 ~ 搽上後肌膚亮麗,超級有彈性的呢 ~ 也不會說搽上後會黏黏的 。

    5
    1
  28. Avatar

    FarhanahA92
    3 reviews

    Great for dry-combination skin

    5 out of 5, reviewed on May 30, 2018

    Having a dry skin with oily t-zone makes it difficult for me to choose the correct type of supplementary skin care. But with this Bio-essence 24k Rose Gold Water I have finally found the perfect match for my skin. Now it is no longer a supplementary, but a definite must have for my skin care regime!

    5
  29. Avatar

    zarith14348
    3 reviews

    Skin-saviour

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    I’ve been using this for over a year now. And my skin has improved a lot! My pores are less visible now and most of my acne scares has gone to! It’s a bit drying though. Would recommend to be used with any kind of moisturizer. But it really is golden to the skin!

    5
  30. Avatar

    Suzielyn53
    4 reviews

    Im loving bio essence

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Its been 3 years using bio essence gold……before i have a very sensitive skin that white&black heads always pop up on my skin & not forgetting the small pimples???..after using bio essence my skin improved day by day…thank u bio essence..please continue to to supply us good product..thank u again?????

    5
  31. Avatar

    nurwana9163
    3 reviews

    MY LOVELY SERUM

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    Saya memang pengguna produk-produk Bio Essence.. Tak kira la Hydra Tri-Action ke, Tanaka White ke memang saya suka sebab produk-produk Bio-Essence sesuai sangat dengan kulit saya.. Tapi yang paling best adalah Bio Gold 24K Gold+Rose.. Rosegold water dia tu buat kulit saya tak kelihatan kusam lagi dan buat nampak lebih glowing.. Cuma perlu guna beberapa titik saja tiap pagi dan malam untuk dapatkan hasil yang superb.. So selain buat kulit kelihatan glowing, produk ni jugak jimat taw sebab boleh tahan lama.. Beberapa titik je dah cukup.. Jimat wang, jimat belanja dan yang penting muka glowing.. i love this product

    4
    1
  32. Avatar

    Elaiine18
    9 reviews

    值得推荐??

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    質地是比較像稠的化妝水 .不是水狀喔!
    超多金箔在精華露裡面. 延展性非常好.吸收的又很快 .很容易推勻 .不會刺鼻
    有著淡淡地香味.聞起來很舒服
    金箔也就在推開的過程中 .瞬間融合跟精華液一起. 我洗臉後直接擦這瓶精華露
    對於平衡油脂的效果 .覺得很不錯
    天天使用覺得毛孔好像有變比較小一點
    不用花大把金錢也能體驗平價美人的好產品!

    5
    2
  33. Avatar

    MIMIMYA14
    4 reviews

    Best serum ever !!

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya mmg pengguna setia product bio essence.dari miracle bio water smpai la ke serum.and what i can said abouth this serum is, it is really fantastic and da boom.dia tak macam serum lain, serum ni cepat absorb, x mnyebabkan kulit kita berminyak and paling best bau dia wangi.and i also love the packaging.i have two bottles.the rose gold and gold tu and i really love both of them.thanks bio essense for the great product ! Much love from me

    5
  34. Avatar

    miaasyu0608
    4 reviews

    Bio Essence 24k rose gold water makes me glow

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    I had try this rose gold water and it makes my face really glow. I usually used it before doing my make up. it makes my face glowing and my make up last long. I also used that before i go to bed. it clear my face very well from and pigmentation and also acne marks.

    5
    1
  35. Avatar

    Shajaraishah80
    2 reviews

    Serum paling best!

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya mmg pengguna setia produk bioessence ni, terutamanya bio rose gold water ni. Sekarang ni dah masuk botol ke 2. Mmg best sgt2. Pakai sebelum tidur, bangun pagi2 muka lembut jee. Tak perlu nak pakai mask ke atau serum lain.
    Alhamdulillah setakat ni muka mmg serasi dan taknak tukar lain dah. Muka pun glowing je tanpa make up. Rose gold biowater ni jugak mengurangkan kesan terbakar kerana sun burn. Memang best!!

    5
    4
  36. Avatar

    evelynfong70
    3 reviews

    保湿产品推荐

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    很不错的保湿补水产品,使用过后皮肤会显得很滑腻。而且最重要的是与其他产品相比,使用了这之后粘腻感不会太强。此外也不会刺激到皮肤,属于挺温和的。真心推荐!喜欢!会一直支持这产品

    5
    2
  37. Azma Azlina
    3 reviews

    Best serum ever

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    I gunakan ni sebagai serum.. dan ni sangatlah bagus mrmbuat kulit i makin glowing dan i suka sangat la serum ni.. mmg terbaik, setiap kali nak hbis, terus pi watson cari tuk dijadikan stok.. serum ni jgk membuat kulit saya lebih lembab.. sangat sesuai untuk kulit i.. saya suka saya sukaa

    5
  38. Avatar

    Valmaxcellar57
    4 reviews

    My fav serum

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    This is my number 1 go to serum. I fell in love on my first bought at Nu sentral watson. Loving the watery texture and it was not sticky at all. Applied it twice a day after shower morning and night. Loving the feeling of softness and supple skin next morning. Definitely worth every penny to spend on if you have dry skin, oily skin or dull skin. It really improves my skin alot up til this day. Really glad i found the right product!

    5
  39. Aima Shahidah
    5 reviews

    Bagus sekali!

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Hanya beberapa titik sehari, ia mampu menjadikan kulit saya lebih lembab, bersinar dan lembut. Liang pori dia wajah juga semakin mengecil. Kulit menjadi pinkish². Ia cepat menyerap, tidak melekit dan sangat wangi. Highly recommended!

    5
    1
  40. Hanna Farhana
    17 reviews

    smell good, not sticky and easily absorb into skin

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    My friend recommend me to buy this serum and let me apply to my skin overnight. I’m a type of dry and sensitive skin and it does not harm my face. Plus it make my face moisture until the morning. Then I want to buy it for myself but unfortunately it has sold out include in online shopping. I guess everyone love that serum.

    5
  41. Ling Agl
    3 reviews

    简直就是好

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    我用了好多瓶了,对我皮肤保湿作用,不会有香精味道,好用?

    5
    1
  42. Sanxuan Wan
    9 reviews

    recommended product

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    i love using it because it firms up and moisturize my face. i am a housewife with two children, this product save my time on skin care because it is effective amd easy to use. the price is also reasonable

    5
    3
  43. Avatar

    Adele900579
    3 reviews

    Absorbs fast

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    I’ve been using the rose gold essence for a while. Ow and I really like it. It absorbs to the skin super quickly and is not sticky at all and smells nice and fresh! Only down side is the price and it can be a little pricey…

    4
    1
  44. Avatar

    aemjayyyyy14
    5 reviews

    As base before make up :D

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I always apply this serum before i applied my make up. By doing this, my make up can stay last longer than before and, actually it protect your skin from make ups which applied directly to your skin. I also applied before sleep. Keep my skin glowing when i woke up. Love it!

    5
    2
  45. Fatin Redzuan
    3 reviews

    Harga berpatutan

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    Serum ini tidak melekit. Sesuai untuk digunakan. Terutamanya untuk orang yang berkulit kering. Saya dah menggunakan produk ini untuk beberapa tahun. Selain serum, penggunaan face oil juga digalakkan untuk penjagaan muka. Highly recommended!

    5
    2
  46. Avatar

    Amirah53
    3 reviews

    Cantik dengan sekelip mata

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Saya amat menyukainya dan ianya sangat berkesan untuk mendapatkan kulit yang cerah dan gebu tanpa mengeluarkan wang yang banyak.

    5
  47. Miko Ng
    6 reviews

    好用

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    我是很喜欢这个bio essence 的产品… 味道不错 而且擦在脸也不会感觉不舒服.. 整体来说是很好.. 只是价格有点贵? 如果价格便宜一点就好了

    4
    1
  48. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    awesome product

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    bio essence 24k rose gold water sangat membantu ibu saya. ibu saya mempunyai masalah jeragat yang agak teruk tetapi masalah jeragattnya semakin berkurangan selepas menggunakan this product. saya telah menghadiahkan kepada ibu saya setelah banyak kali mendengar rungutan masalah yang dihadapinya dan atas saranan kawan saya saya membelinya dan syukur ia sangat membantu. saya sangat berpuas hati. walaupun harganya agak mahal tapi sangat berbaloi.

    5
    1
  49. Avatar

    cinghui32
    9 reviews

    BIO ESSENCE

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    这个产品保湿度超高的!超级爱这个产品,而且有一阵淡淡的玫瑰香味,超舒服的香味!只是这个产品的价钱有点贵,不然我一定买几支回家放!

    5
    1
  50. Avatar

    leysa46
    1 reviews

    waste my money

    1 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    this product actually depends on ur skin type, untuk dry skin macam i tak sesuai, i bought this product masa bulan oct 2017 and that time stock untuk rose gold sangat limited sebab new product kan, and price pun agak mahal masa i beli dekat watson RM70 lebih kurang and till now no effect pun kat kulit muka i, still kering and warna tak sekata, but time apply kat muka memang sejuk and bau pun wangi rasa macam segar, tapi setakat segar saje lahh, tq

    1
    1
  51. Avatar

    Syazwany38
    1 reviews

    Most Efficient and Good Product

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Personally i fall in love with this bio essence rose gold water..my skin glowing like my 9month baby..i fell young and fresh everyday..thank you bio essence rose gold water!

    5
    4
  52. Avatar

    Yana9572
    10 reviews

    Bio-Essence 24k rosegole water

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Personally, I loved this rose gold water . It is very good for me, why? Because it is easy to keep and easy to bring anywhere. It is soft on my skin and surprisingly my skin does not tend to be oily ,because other product that I use makes my sensitive skin oily and reddish . So when I try this,it’s actually very good and I recommend this .

    5
    2
  53. Sally Pei Wen
    6 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    I have the small size pack. It is awesome and I can bring it everywhere and use everywhere.It is really good and dehydrate the skin but not feel oily at all

    5
    2
  54. Avatar

    Shaizatulrosdi72
    3 reviews

    Youthful looking skin

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    The essence absorbs faster into the skin without leaving my skin with the sticky feeling. It’s hydrating, as for the first application. It’s perfect to be worn before applying make-up, too! The gold flakes also absorb faster without leaving my skin with sparky looks. This really impressed me as it heals the breakouts and spots. It’s also suitable for sensitive skin, too!

    5
    4
  55. Avatar

    ely_9130
    9 reviews

    BIO ESSENCE AWAESOME

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Apa yang best tentang Bio Essence ni ? Pertama senang nak apply.Dua tiga titik dah cukup.Dengan pemakaian yang consistent & berterusan mampu menegangkan kulit,mengurangkan garis2 halus, kesan2 penuaan, muka jadi glowing, mengecilkan pori. Takde kesan melekit atau berminyak. Rasa natural jer kulit kita lepas pakai.

    5
    2
  56. Khadijah Fadzli
    1 reviews

    I LOVE THIS PRODUCT!! ❤️

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Ia mengurangkan jeragat saya. Thats why i love this serum, dah lah cepat serap once dah apply dekat muka, about 2-5 seconds dah serap dah ? Please beli serum bio essence rose gold ni. Tak rugi and harga mampu milik. Watsons selalu buat promotion untuk produk ni, time promotion rm15 dah boleh dapat untuk size botol kecik. Senang nak bawak pergi travel ?

    5
    4
  57. Avatar

    Suziana29
    3 reviews

    Liang pori mengecil, muka cerah, glowing

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya jatuh cinta dengan gold rose water sebab bagi effect glowing dan cerah pada wajah. Paling best liang pori pada wajah jadi kecil dan bila kena kan makeup langsung tak bercapuk. Recommended product.

    5
    2
  58. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Melembapkan kulit wajah saya yg kering

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya telah menggunakannya.Dari segi tekstur,gel Bio-Essence 24K Rose Gold Water ni sangat ringan dan cepat mnyerap pada permukaan kulit.Berbau ros wangi yg menenangkan.Terdapat kepingan gold ni dlm gelnya.Utk kesannya pula,mmg sgt berkesan utk kulit sy yg kering.Hanya dengan penggunaan tetatur selama seminggu,saya dpt rasakan kesan ketara pada kulit wajah saya.Kulit saya semakin lembap dan lembut.Mmg sgt berbaloi dibeli,saya sgt suka mnggunakannya.

    5
    1
  59. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bau ekstrak rose yg wangi dan berbau lembut

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Mmg sgt ketara kesannya..saya mnggunakan Bio-Essence 24K Rose Gold ni secara berterusan selama 1 bulan,kesannya kulit saya semakin sihat,lembut,tidak berminyak dan tona kulit juga lebih sekata..mmg sangat bagus..tekstur gelnya sgt cepat mnyerap & terasa ringan je bila dipakai..baunya dgn ekstrak bunga ros mmg sgt wangi dan berbau lembut..harganya pun sgt berbaloi dibeli dgn kualiti terbaiknya.

    5
    2
  60. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    超保湿的玫瑰水

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    bio-essence另一款gold water,保湿度很好,而且搽在脸上皮肤吸收很快,不黏腻,可惜的是价钱高了一点

    5
  61. Avatar

    ilasabran67
    185 reviews

    Bio-essence 24k Bio-Gold Rose Water

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Bio-essence 24k Bio-Gold Rose Water is a powerful anti-oxidant that forms a strong protection over skin to fight free radicals, thereby helping to protect skin against visible signs of ageing. When infused with Bio-Energy Fluid which contains ample elements and trace elements to from unique 24K Bio-Gold, it now gets absorbed more rapidly to nourish and enhance skin renewal. With a glowing lustre, it also provides skin with a natural sheen to keep it radiant from within. Rose Extract well known for its notion for beauty, this unique Japanese rose extract, also known as Eijitsu, offers wonderful hydrating benefits to the skin. The Eijitsu is extracted and filtered several times for optimal pureness and concerntration. When infused with other ingredients in the 24K Bio-Gold Rose Gold Water, it helps to quench skin with much needed hydration and refine pores so that skin feels petal-soft and moistful.

    4
    2
  62. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Wangi sangat

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Saya suka sangat dengan rose gold essence ni. Memang buat saya jatuh cinta. First apply kulit dah nampak glowing, lebih lembap. Seminggu apply rasa kulit tak kering dah. Moisture sangat kulit saya.

    Botol dia memang cantik. Warna pink tu sangat menarik. Bau essence ni wangi sangat. Bau dia lembut dan rasa tenang bila pakai. Botol dia dari kaca so kena hati-hati bila guna. Jangan sampai terjatuh pulak.

    Tekstur essence ni ringan sangat. Letak ja di muka terus serap dgn cepat. Selalu saya akan pakai lebih sebab kadang rasa macam tak rata kat semua tempat sebab dia cepat sangat absorb. Memang kulit terasa ringan dan segar ja lepas guna.

    Dulu kulit di hidung saya agak kasar, tapi lepas guna ni jadi semakin lembut. Rasa licin dari sebelum ni. Saya memang akan terus pakai essence ni sebab memang terbaik kat kulit saya ♥️

    5
    4
  63. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    My face felt a lot smoother and firmer than before.

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Nice packaging, looks pretty expensive. Used it as recommended (twice a day, morning and night), it was quite nice on the skin. The first few days I don’t apply that much because this stuff sinks so fast into your skin. Felt pretty good though.My face felt a lot smoother and firmer than before.

    4
    1
  64. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Hanya seminggu penggunaan saya telah melihat kesannya dan telah mengalaminya sendiri. Jeragat pada muka saya semakin pudar dan jerawat halus juga telah hilang. Sangat berbaloi memilikinya setanding dengan nama yang diberikan

    5
    1
  65. Nur Arina
    812 reviews

    Jeragat semakin pudar

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Hanya seminggu penggunaan saya telah melihat kesannya dan telah mengalaminya sendiri. Jeragat pada muka saya semakin pudar dan jerawat halus juga telah hilang. Sangat berbaloi memilikinya setanding dengan nama yang diberikan

    5
    2
  66. Avatar

    ShaleeGeraldine70
    7 reviews

    Absorbs fast!

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    I absolutely love this essence! Absorbs fast and hydrates your skin so it feels unbelievably soft and supple.

    5
  67. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Kulit Muka Cerah & Glowing

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Saya sangat suka Bio-Essence 24K Rose Gold Water kerana bau rose yang sangat wangi..Kulit muka saya jadi cerah dan glowing walaupun baru sahaja mencuba 5 hari..Kesan jerawat di muka juga semakin pudar dan hilang..

    4
    1
  68. Nur Arina
    812 reviews

    1 out of 5, reviewed on July 18, 2017
    1
    1
  69. Betty Foo
    42 reviews

    很好的产品

    5 out of 5, reviewed on July 1, 2017

    Bio-Essence 24K Rose Gold Water 用了之后肌肤不会干燥,肌肤还会嫩亮
    用了肌肤也感觉到很舒服

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...