Bestari Fried Chicken Coating (Original 1kg)

Product Details

Descriptions

Bestari – ‘Mudah dan sedap‘ with wonderful array quality of products (premium), tasty and conveniently use. We value add with modern day conveniences, good quality, variety and choice that everyone can enjoy delicious and tasty food.

  1. Norsabariah85
    140 reviews

    syok!

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2020

    Memang tepung goreng serbaguna. Bukan setakat ayam je boleh guna ni tapi nak buat tempura sayur pun boleh. Rangup keraknya. Rasa pun memenuhi citarasa.

    4
  2. PRINCESS NURUL
    141 reviews

    Bestari Fried Chicken Coating (Original 1kg)

    5 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    sebelum ni saya guna tepung beras + tepung gandum sblm nk celup dlm tepung saya perlu gaul aym kat putih telur dgn adanya Bestari Fried Chicken memudahkn saya kerja di dapur hanya basahkn aym & gaul di tepung sahaja

    5
  3. CikSue38
    819 reviews

    Tepung kepsi original flavor

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Seriously goreng ayam guna tepung ni sebijik macam rasa ayam goreng kepsi. Sedap mcm tak percaya je. Bancuh je dengan air. Senang sangat. Cuma jangan bancuh cair sangat. Nak buat mcm ayam goreng kepsi tu kena golek2 beberapa kali atas tepung bancuhan dengan air dan tepung kering. Oh ya tak perlu tambah garam atau perasa lain. Tepung ni dah sedia sedap. Goreng tempe, tahu, bergedil guna tepung ni pun sedap yakmat. Sangat disyorkan

    5
  4. Maawardah Mohamad
    248 reviews

    Mudah, cepat dan sedap

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2019

    Tepung serbaguna ini memudahkan saya untuk mempelbagaikan hidangan untuk keluarga terutama anak saya. Mereka sngat suka makan ayam yang digoreng bersalut tepung ini. Seolah-olah makan hidangan ayam goreng restoran segera yang terkenal. Rasanya sangat lazat dan rangup. Tidak perlu ditambah garam.

    5
  5. falienra1019
    10 reviews

    Sangat mudah dan sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Tepung bestari fried chicken ini memang telah digunakan oleh keluarga kami kerana rasanya yang sedap dan rangup.. anak-anak pun sangat menggemarinya apabila kami menggoreng ayam menggunakan tepung ini.. sekiranya habis kami akan cepat-cepat mendapatkan nya di pasaran kerana kami rasa tidak lengkap hidup kalau stok tepung bestari ini tiada di rumah.. tepung ini memang terbaik…????

    5
  6. azila65
    3 reviews

    Pilihan Utama

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Tepung serbaguna untuk pelbagai gorengan. Penggunaan yang mudah sahaja, hanya campurkan dengan sedikit air sahaja tanpa telur atau perasa untuk menjadikan masakan lebih rangup dan sedap. Teksturnya yang halus menjadikan masakan lebih cantik dan menyelerakan.

    5
  7. Husna848618
    24 reviews

    Mudah dan sedap

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Tepung pertama yang sedap dan menyenangkan kerja saya sebagai seorang ibu dan isteri. Adunan yang lengkap dengan garam dan rempah bermutu, sangat sesuai digunakan untuk menyalut ayam, kentang, sotong dan sebagainya. Tidak sampai rm10 kita dapat menikmati ayam goreng setanding dengan ayam goreng KFC . Tidak ada tepung gorengan yang setanding dengan jenama Bestari ni. Pilihan nombor satu saya dan keluarga.

    5
  8. Efiza Kman
    40 reviews

    MUDAH DAN SEDAP

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    Saya pernah menggunakan tepung serbaguna Bestari dalam masakan ayam goreng. Ia menjadikan ayam goreng lebih rangup, sedap dan berperisa. Anak-anak saya sukakannya.

    5
  9. CikSue38
    819 reviews

    Tepung goreng bestari original sedap

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Menggoreng menggunakan tepung goreng serbaguna bestari original ni menghasilkan hasil gorengan yg rangup dan sedap. Mudah saja. Hanya bancuh tambah air sahaja dan celup bahan yg nk digoreng dan goreng dengan minyak yg cukup panas. Confirm menghasilkan hasil gorengan yg superb. Rangup diluar dan lembut didalam. Cukup masin dsn perasa. Bancuhan tidak boleh terlau cair atau pekat. Sedang2 je. Biasanya saya goreng tepung serbaguna bestari ni dengan ayam, cendawan, bawang, roti dan membuat jemput2 atau cekodok. Sedap sangat. Ayam goreng boleh lawan ayam goreng restaurant fast food famous tu. Tepung bestari original ni sesuai utk semua golongan. 1pek 1kg boleh guna berbulan bulan. Pek pn mudah disimpan.

    5
  10. Nurizzahsafie34
    28 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Tepung bestari memang terbaik tak ada brand lain yang boleh lawan. Mudah untuk didapati dan harga pn berpatutan. Senang untuk disediakan. Rasanya memang sedap secukup rasa dan tepung tak keras rangup just nice.

    5
  11. Anelia23
    137 reviews

    Easy to use and save my time

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Tepung ni sangat mudah digunakan. Sebabnya dia tak perlu tambah telur, tambah apa2 bahan lain. Cuma perlu tambahkan air sahaja. Rasanya sangat sedap.

    Selalunya saya akan goreng ayam dan salut dua kali supaya dapat kerak yang tebal dan rangup. Anak saya pun suka makan ayam goreng yang disalut tepung ni.

    Selain ayam, saya selalu buat cendawan goreng tepung. Rasa dia sangat lazat. Saya guna cendawan enoki. Memang rangup dan penuh rasa.

    Harga tepung ni pun tak mahal. Mudah dimiliki.

    4
  12. mizarifin91
    136 reviews

    mudah, rangup dan sedap

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    saya sangat suka menggunakan tepung serbaguna bestari ni. sangat memudahkan da tak perlu dicampur telur kedalam adunan. boleh digunakan kering mhupun dijadkan adunan basah. hasilnya gorengan memang cukup rasa dan rangup. selalunya saya hanya tambahkn air dan sedikit serbuk cili untuk meedaskan sedikit sebab yang ini perisa asli. xperu diletakkan perasa gara dan gula dah. memudahkan kerja saya. teung ni juga senag didapati di pelbagai kedai serbaneka dengan harga yang berpatutan

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...