Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray 50ml

Product Details

Experience the warmth of irresistible sweet femininity with this sensual oriental woody fragrance.

 1. Avatar

  samza16
  5 reviews

  Perfume yang sangat wangi

  5 out of 5, reviewed on December 9, 2018

  Perfume vanilla dari Avon ini sangat wangi. Saya sangat Suka dengan bauanya yang sangat Lembu Dan tahan lama. Saya tak Boleh bertukar perfume lain selain perfume vanilla soft musk sahaja pilihan hati saya untuk kegunaan harian saya.

  5
  1
 2. Avatar

  Fae09
  4 reviews

  Love ???

  5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

  I loveee sooo muchhhh. Mak saya suka sangat beli minyak wangi Avon dia dah guna lama minyak wangi avon and tak pernah tukar minyak wangi. Dia cakap bau dia sangat lembut and tahan lama. Disebabkan mak saya guna minyak wangi ni sampai sekarang bau dia tahan lama and nice tak kuat sangat bau dia

  5
 3. Avatar

  Sueadah03
  6 reviews

  BERBAU HARUM DAN TAHAN LAMA

  5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

  Saya sangat sangat suka perfume ni kerana bau nya sangat wangi dan tahan lama. Membuatkan lebih yakin apabila bersama dengan kawan dan suami.

  5
 4. Hanis Zain
  6 reviews

  Avon Vanilla soft musk

  5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

  i loveeee the fragrance of this perfume. it just meets my taste. the soft smell is just mesmerizing. this is my favourite perfume. the price is also reasonable too. but i notice the smell is not as long lasting as before. but i still love this perfume. i used it long ago and will use it until Avon stop the production.

  5
 5. Avatar

  nuradzlin75
  3 reviews

  Jatuh cinta!

  5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

  First time guna perfume ni dah rasa jatuh cinta sbb wangi sangat2! Bau dia sangat soft dan buat fikiran rasa release…lepas ni mmg beli jenama yg ni je kalau dah habis…

  5
 6. Avatar

  yqammarina54
  8 reviews

  Bau vanilla

  5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

  Perfume yang mempunyai wangian vanilla yang asli. Serius segar dan wangi. Bila berpeluh, memang dapat atasi bau peluh. Tahan sehingga 8 jam. Lagi tahan kalau sembur pada kulit berbanding baju

  5
 7. Ester Madial
  5 reviews

  haruman yang sangat lembut

  5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

  sis paling suka bau perfume ni, tak tahu la kenapa tapi dgn haruman yang sangat lembut dan menyenangkan minda membuatkan saya tidak pernah terlepas untuk membeli..Tq AVON

  5
 8. Avatar

  Kemaakmal02
  7 reviews

  Bau yang lembut

  5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

  Saya telah beli dan guna avon vanilla soft musk ini. Setelah saya guna,saya sangat suka akan bau vanilla soft musk ini.Bau yang sangat lembut dan tidak terlalu keras. Vanilla soft musk ini juga senang didapati di kedai-kedai dan harga yang berpatutan.Saya sangat suka dengan avon vanilla soft musk ini

  5
 9. Avatar

  Sha24
  21 reviews

  Harum dan segar

  5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

  Wangian vanila yang membuatkan sentiasa harum dan segar sepanjang hari. Bau yg lembut tidak menyengit hidung. Sangat wangi. Love it.

  5
 10. Pn Sue Sofia
  14 reviews

  Wangi dan berbaloi

  4 out of 5, reviewed on May 14, 2018

  Sangat wangi selembut namanya Avon Vanilla Soft Musk..rasa vanila yang kuat dengan harga yang mampu milik

  4
 11. Avatar

  deidre08
  3 reviews

  Pay for the price

  4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

  Though this is a good scent, but it doesn’t last as long as I hoped. Nor does it smell as strong as it should. It dissipates very quickly and probably last an hour max. Still recommend due to the scent and affordability. It just means you gotta spray it often and even more so if you go outside during the day.

  4
 12. Aima Shahidah
  5 reviews

  Menyegarkan Hari Anda!

  5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

  Oleh kerana harga yang berpatutan, saya mencuba sebotol. Bau yang sangat lembut dan sesuai untuk dipakai ke mana mana.

  Seminggu kemudian, dah tinggal separuh botol. Rupanya, mama dan adik pon tumpang pakai ?. Sekarang ni dah berbotol² pakai.

  Paling best, bila dah petang, bauan vanilla menjadi makin feminin. Maksudnya, antara berbau vanilla dan tidak. Bau sikit sikit je tapi rasanya itulah punca ‘keseksian’ minyak wangi ini. Sangat digalakkan mencuba.

  5
  1
 13. Reahana Isa
  3 reviews

  Tahan lama

  5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

  Sy pernah guna..bau nye tahan lama dan sy sgt suka kn nye..hari2 pn rase nk pakai haha

  5
 14. Ira Iera
  16 reviews

  Wangi

  5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

  Bau yang sangat wangi…bau setanding brand mahal..berbaloi beli…

  5
 15. Avatar

  AdamAmsyar95
  81 reviews

  Bau vanilla yang lembut & feminim

  5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

  Wangian Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray ni memiliki bauan yg sgt feminim dan lembut utk wanita.Sy dah guna hampir 2 tahun,mmg tiada sbrang masalah.Suami pun suka wangian ni.Lembut je bau vanilla nya dan tiada bau yg mnyengat sprti wangian lain yg pernah sy cuba.Dan 1 lg yg sy suka ialah semestinya harga.Harga mmg lebih rendah tapi kualitinya setanding jenama mahal.Wangian juga tahan lama bila dipakai.

  5
 16. Avatar

  Afiza_Rahim60
  350 reviews

  Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray 50ml

  5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

  Saya sangat suka dengan produk Avon dan berbau Vanila.Hampir setiap haruman bauan rumah saya semua jenama Vanila dari bilik tidur,tandas dan dapur.Vanila mampu merangsangkan control diet saya kerana aroma terapinya membuatkan saya kenyang lebih awal.Tambahan Avon dah lama keluarkan Produk Vanila ini lagi la saya suka.Saya mula pakai purfume Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray ini ketika sekolah rendah lagi.Kawan kawan suka nak mendekati saya kerana haruman kekal berpanjangan.Harga mampu milik dan mudah didapati di centre Avon berhampiran.Avon suka menawarkan barang yang berkualiti dengan harga yang sangat berpatutan.Saya ada beberapa jenis haruman dari Avon dan Vanilla Soft Musk ini adalah salah satu wangian kegemaran saya dari pagi sehingga malam.Selepas membasuh baju, wangian masih melekat di baju.Memikat jiwa.

  5
 17. Avatar

  DK39
  9 reviews

  Wangi sangat

  5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

  Bau wangi sangat-sangat. Bau dia lembut sangat. Saya memang suka bau yang lembut macam ni. Really love it. Kepada mereka yang suka wangi bau dia lembut tu, ni memang sesuai. Dahlah wangi dia tahan sampai ke petang tak payah nak sembur berkali-kali. Sangat digalakkan untuk try wangi ni. Best

  5
 18. Avatar

  amelia45
  3 reviews

  Wish i could eat it !

  5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

  Avon was my first brand that i know, which is i know it since i’m 13, and now i’m 25. The smell of this Avon Vanilla Soft Musk fragrance was sooooo SOFT and yummy until i felt like i want to eat it (because it’s make me hungry) ! I love the smell of the soft vanilla and the sweetness. It’s always remind me of McDonald ice-cream cones and vanilla extract. Not only me, but my fiancé also love the smells ! We love it, its was my 3rd bottle by the way. Ohh I bought it for my mother birthday last year, she love it and… She bought it again herself last week. In short, Avon Vanilla Soft Musk was an excellent choice! Definitely will buy it again!

  5
 19. Avatar

  Norafazr93
  2 reviews

  Wangian berpanjangan

  5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

  Vanilla soft musk .. Wangian yang sanggat wanggi .. Perisa vanilla yang mengharumkan .. Bau yang cukup lembut membuat orang sekeliling terpukau .. Wangian yang tahan lama .. Wangian dan haruman yang sanggat menyegarkan ..

  5
 20. Avatar

  Nurirah13
  365 reviews

  wangi dan lembut

  4 out of 5, reviewed on December 8, 2017

  saya suka bauan Avon Vanila soft musk ini. saya telah menggunakan sejak lama dulu. Sangat wangi dan tahan lama. Tiada tandingan yang lain. Harganya juga murah. Baunya tidak memeningkan kepala. sungguh lembut dan harum sekali.

  4
 21. Avatar

  Afiza_Rahim60
  350 reviews

  Vanilla avon memukau

  4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

  Avon mewujudkan katalog supaya mudah memilih purfume dan ada bauan di kertas majalah avon.Vanila ni memang sesuai dengan citarasa saya di waktu sekolah.Bau manis manis sesuai dengan saya aktif berpeluh naik turun bas sekolah.Kawan kawan suka dan tanya saya…esok lusanya mereka pun tiru saya memakai bauan yang sama…Sungguh memukau dan berjangkit kesan positifnya…

  4
 22. Avatar

  NurulDeng08
  470 reviews

  Bau yg sgt feminim & tahan lama

  5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

  Saya suka bau wangian avon vanilla musk ni yg sgt wangi,lembut dan berbau feminim.Baunya juga sgt tahan lama bila dipakai.Botol yg sangat simple & spray yg mudah utk digunakan.Sememangnya wangian yg berbaloi dibeli,harganya pun berpatutan.

  5
 23. Kaushelia Shelia
  366 reviews

  Good perfume

  5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

  Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray 50ml is very nice and smells good as it makes me feel good all the time. Besides that, the packaging is very classy and it stands for long hours through out the day. Besides that, it really suits me as it does not have strong smells which makes me feel comfortable to use it all the time. The price also very reasonable. Highly recommend and worth to purchase.

  5
 24. Gee Gee
  321 reviews

  pernah menjadi pilihan wajib

  5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

  avon vanilla soft musk ni memang sgt wangi,pernah menjadi pilihan utama saya,ianya murah dan bau pon tahan lama…

  5
 25. Avatar

  ilasabran67
  185 reviews

  LOVE IT!

  5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

  I love everything about Vanilla! Wangi dan tahan lama!
  .
  Love it.. Love it..Love it..Love it..

  5
 26. Avatar

  AizaMan
  219 reviews

  Bau yang lembut

  4 out of 5, reviewed on September 16, 2017

  Wangian Avon vanila soft musk yang lembut dan tidak terlalu kuat..Tetap tahan lama sehingga 8 jam..Semburan yang sedikit sahaja untuk bau yang wangi dan segar..

  4
 27. Avatar

  nurul_zayana8767
  20 reviews

  Love Vanilla Smell

  5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

  Saya sangat suka dengan bau vanilla AVON.. selalu saya beli semasa ada promosi dan dapat murah.. sangat bestt..

  5
 28. Avatar

  AieenDeen28
  900 reviews

  Bau lembut & wangi

  4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

  Sy suka baunya yg lembut & x terlalu menyengat..paling penting harganya amat murah tp kualitinya setanding dgn minyk wangi mahal..Wangian pon tahan lama..mmg berbaloi

  4
 29. Avatar

  irfan12345696
  96 reviews

  good

  5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

  Saya sangat suka dengan produk Avon kerana selalu menawarkan barang yang berkualiti dengan harga yang sangat berpatutan. Saya ada beberapa jenis haruman dari Avon dan Vanilla Soft Musk ini adalah salah satu wangian kegemaran saya. Wangiannya kekal segar dari pagi sehingga malam. Walaupun selepas membasuh baju, wangian masih melekat di baju.

  5
 30. Nor Othman
  1346 reviews

  recommended

  5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

  CN suka bau Avon Vanilla Soft Musk ni sebab sweet je. Harganya pula murah. Kalau beli yang roll on tu cuma RM6.90 waktu promosi. Memang berbaloi sebab baunya seperti jenama perfume mahal tapi harga yang murah.

  5
 31. Avatar

  LyaAkif
  11 reviews

  Emmmm Baunya Cukup Wangi

  5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

  Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray .. Saya salah seorang penggemar minyak wangi avon dan sangat suka akan bauan terhasil daripada Avon Vanilla Soft Musk Toilette Spray. Dengan satu semburan bau yang mengancam kalbu dan suami sangat sangat suka bauan ini. Bau yang sangat feminin yang dengan wangian kayu aroma sensual oriental pastinya menggamit rasa kegembiraan yang cukup i dah saat satu semburan di sebarkan..

  5
 32. Nur Arina
  812 reviews

  Sangat wangi

  5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

  Perfume kegemaran saya kerana mempunyai bau yang sangat unikndan wangi. Saya sukakannya. Suami pun suka dengan bau perfume Avon ini. Tiada tandingannya lagi.

  5
 33. Avatar

  Sarah
  149 reviews

  Wangi dan tahan lama

  4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

  Saya sangat suka dengan produk Avon kerana selalu menawarkan barang yang berkualiti dengan harga yang sangat berpatutan. Saya ada beberapa jenis haruman dari Avon dan Vanilla Soft Musk ini adalah salah satu wangian kegemaran saya. Wangiannya kekal segar dari pagi sehingga malam. Walaupun selepas membasuh baju, wangian masih melekat di baju.

  4
 34. Avatar

  sabarina37
  374 reviews

  kesukaan ibu

  4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

  Minyak wangi kesukaan ibu saya.Dia memang peminat tegar barangan Avon.Salah satu,minyak wangi ini.Bau yang lembut.Harga berpatutan.berbaloi memilikinya.Harumannya pun tahan lama.

  4
 35. Cekgu Norazimah
  136 reviews

  Bau yang sangat sweet

  5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

  CN suka bau Avon Vanilla Soft Musk ni sebab sweet je. Harganya pula murah. Kalau beli yang roll on tu cuma RM6.90 waktu promosi. Memang berbaloi sebab baunya seperti jenama perfume mahal tapi harga yang murah.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...