Ambi Pur Febreze Blossoms and Breeze 800ml

Product Details

Refresh it! to keep fabrics fresh and odor-free.

Febreze with Ambi Pur fabric refresher penetrates deep into the fabric to eliminates odours as it dries and leaves a light, refreshing fragrance behind Febreze is the World’s #1 Fabric Refresher brand.

3 benefits of a Fabric Refresher

  • Fresh lasting scent
  • Eliminates Odors
  • Kills 99.9% germs

Removes Odors from hard-to-wash fabric

  • Mattress, Shoes, floor mat, sofa, pillow, curtains, car seats, baby trolley, sports bag etc.
  1. Avatar

    camudin38
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Pewangi ini sangat bagus untuk dipakai kepada tilam dan bantal saya. saya rasa sangat selesa apabila baring di katil saya. rasa yang nikmat sangat. saya sarankan semua orang untuk membeli produk ini kerana ia dapat mewangikan peralatan anda. anda juga akan rasa selesa untuk memakainya.

    5
  2. Avatar

    Zamaaz40
    7 reviews

    Haruman menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Harumannya sangat menyegarkan sepanjang hari,saya sekeluarga amat menyukai baunya,lebih-lebih lagi di kamar tidur.

    5
  3. Avatar

    ezzahsyazwina26
    3 reviews

    KESEGARAN BERPANJANGAN!

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Kesegaran bau yang berpanjangan membuatkan kami sekeluarga bebas daripada bau yang tidak menyenangkan. sangat berbaloi untuk kegunaan di rumah. jimat dan tahan lama. sesuai juga digunakan untuk langsir, sofa, tilam, karpet dan pelbagai lagi.

    5
  4. Yee Cheing Seah
    3 reviews

    味道很清新

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    味道很清新,每次促销都会购买几瓶收着。使用后不再有异味,感觉很清新

    5
  5. Avatar

    Raini45
    3 reviews

    Bau yang tidak tahan lama

    1 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Baunya cuma tahan selama beberapa saat sahaja. Doesn’t smell good for me. I felt a little bit dizzy after I sprayed. Saya sembur di langsir, cushion, cadar, dengan harapan ia akan berbau harum, tetapi malangnya hanya bertahan sekejap sahaja.

    1
  6. Akiah Abu Bakar
    1 reviews

    Febreeze is the best

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    Guna febreeze ni memang best. Wangi je, spray spray je kat tempat yang tak sempat nak cuci macam cadar,tilam, langsir, kasut, bantal, sofa dan sebagainya.

    4
  7. Avatar

    Monkas79
    4 reviews

    Nice scent

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Love the odour of it. Always use this on my Shoe rack and even my room to enhance the smell of my living area. But I would suggest people to not use it on things that are smelly to not worsen the odour.

    5
  8. Avatar

    Crs141289
    6 reviews

    Febreze fabric refresher

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Penyegar fabrik dapat menghilangkan bau-bau busuk yang tidak menyenangkan, ia juga dapat menghapuskan sehingga 99.9% bakteria yang menyebabkan bau. Penyegar fabrik ini sangat sesuai digunakan pada tilam katil, kasut, karpet, langsir, sofa dan ia merupakan produk yang selamat digunakan untuk hampir kesemua fabrik. Bagi saya, saya sangat suka menggunakan febreze kerana ia wangi serta dapat menghapuskan bakteria. Selain itu, ia mudah didapati di pasaran dengan nilai harga yang berpatutan.

    5
  9. Avatar

    dyra9336
    15 reviews

    Wangiii

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Saya memang selalu beli febreze, ini lah pilihan saya .. Baunya wangi dan menyegarkan .. Mampu mewangikan bilik saya dan hilangkan bau-bau yang busuk .. Saya juga boleh sembur atas katil dan supaya bila tidur rasa segar …

    5
  10. Avatar

    alifdanial95
    3 reviews

    febreze

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    febreze memang terbaik sebab selalunya kereta saya berbau busuk,jadi saya cuba lah beli febreze ni, bila dh cuba peh memang boleh dipercayai, wangi terus, xde Bau busuk lagi dah,, lepastu katil n langsir pun saya spreykan guna febreze,, nyaman bila Bau febreze nie, tq febreze

    5
  11. Pn Sue Sofia
    14 reviews

    Wangian memikat

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Semburan yang sangat wangi memenuhi ruang bilik tidur saya..ternyata dengan menggunakan febreze ini segala hama di atas katil dapat dihalang..saya serta keluarga dapat tidur dengan sempurna

    5
  12. Avatar

    tinie_serif54
    3 reviews

    Semburan Terbaik Untuk Ibu yang sibuk!!!

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Setiap semburan memberikan kesegaran kepada mereka yang berada di sekitarnya. Tiada lagi bau yang tidak menyenangkan.
    Febreze memberikan senyuman dengan setiap semburan. Terbaik?????.

    5
  13. Avatar

    Winnieong52018
    3 reviews

    Ambi Pur Febreze Blossoms and Breeze 800ml

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    自从我在电视机上看到了这个好帮手之后!我真的非常的喜欢!它不但方便使用之外还可以让我的家保持清新和清除异味免除细菌的感染!我最喜欢的是橙色瓶备有杀菌功效的清新剂,它以成为了我家的一分子,每个星期我必定会邀请它来我家做客好让我的家,房间,客厅甚至汽车拥有清新的空气和杀菌。我的床褥自从认识它以后就与它成为了好朋友,因为它不但可以让我的床褥有清新的香味之外还能消除细菌的滋生来保护我一家人的健康让我家有拥有清新芳香的空气!

    5
  14. Avatar

    iztehyz54
    6 reviews

    Make room feel fresh

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    I like this very much. It deodorise my bed sheets and eliminate dust and bacteria. And it also makes my room feel fresh. Recommend it!

    4
  15. Avatar

    amirahfarhah13
    6 reviews

    Refreshing

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I love it. The smell was so refreshing and removed the bad smells like smoke. It is easy to use and worth to buy. Its a big thumbs up for the product.

    5
  16. Xiao Long
    190 reviews

    Nice Scent

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Very refreshing after spraying on the fabric. I often use it on the bed and the curtain. The smell doesn’t last long faded slowly but at least it helps to remove odors.

    5
  17. Efiza Kman
    38 reviews

    wangian yang sangat harum

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Selain digunakan untuk semburan pada cadar dan tilam, saya juga gunakan produk ini untuk mewangikan kusyen kereta. Baunya dijamin harum dan menyegarkan udara.

    5
  18. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Smell so nice

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    I love to use this on my bedsheets. All the bad smell gone when spray this. Only good fragrance left.

    This febreze fragrance is long lasting. I like to smell it. My pillow, blanket if have bad odour, I just need to spray this febreze. I also spray on my curtain. It gives a very refreshing smell.

    This febreze come in plastic bottle. Easy to use. Just spray on any fabric we want.

    4
  19. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    saya suka guna penyegar ambi pur ni sebab utama adalah botol warna pink iaitu warna peberet saya dan baunya yang lembut dan harum. selalunya saya gunakan untuk menyemburkan pada tilam kerana kebiasaannya saya akan selalu menukar kedudukan tilam untuk memastikannya tahan lama. so setiap kali itu saya akan semburkan pewangi ambi pur ji untuk kesegaran dan juga menghapuskan bakteria. saya juga spray pada langsir dan juga baju yang hapak ketika iron baju

    5
  20. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    menyegarkan dan wangi

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Saya mengesyorkan Ambi Pur Febreze Blossom sebagai air freshener seisi keluarga. Saya sering menngunakan ia untuk menghilangkan bau hapak dari tilam serta mengekalkan teddy bear saya sentiasa wangi.selain baunya yang wangi dan menyegarkan, ia juga mampu membunuh 99.9% bakteria. Wangiannya juga tahan lama. Ia banyak membantu saya dalam kehidupan seharian.

    5
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tilam berbau segar tanpa perlu dijemur

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Sbgai seorang ibu yg ada anak kecil,tilam sy selalu berbau hacing & hapak..tapi dengan adanya Febreeze Blossom & Breeze ni masalah sy selesai..lebih mudah krn sy x prlu jemur tilam utk hilangkn bau busuk..hanya sembur febreeze & tilam sy berbau sprti baru dibasuh dgn aroma segar bungaan..bau wangi & segar yg kekal lama,,sangat jimat,1 botol tahan smpai sebulan..suka dengan tekstur semburan airnya yg cepat meresap ke dlm fabrik tanpa mninggalkan kesan..mmg berbaloi beli,harga pun berpatutan..

    5
  22. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Wangian kekal segar

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    First ambipur masa mula2 kenal sy guna penutup oren…dah lama jenama ambipur ni makin terkenal sampailah bermacam variasi termasuk warna pink ni,saya tak terkecuali membeli dan mencuba..ternyata tak sia2…sy letak di dapur dan ruang tamu…
    sembur di langsir,carpet dan sofa untuk memberi kesegaran dan tingkap harus sibuk..nyaman fresh..tak perlu risau bau yang tidak menyenangkan..suka…love it…

    5
  23. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Good to have this as use for spray his bedsheet and pillow.
    Bedsheet and pillow being washed once a week, he likes to use this to spray his bed.
    can also use for spray car seats as he says he car got smell.

    5
  24. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Ambi Pur Febreze Blossoms dapat merasai ketenangan dengan keharuman yang menyenangkan dan menyegarkan, dapat rehatkan diri dengan tenang, bau yang tahan lama, anti bakteria dan melindungi anak-anak kita, boleh di gunakan di rumah atau di tempat kerja..

    5
  25. Avatar

    chanhoiyee36
    21 reviews

    Feel fresh

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    I spray this ambi pur blossom on my mattress when my son peed on it. It helps to reduce the stingy smell ,

    5
  26. Niki Tay
    996 reviews

    Feel fresh

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    even strong smells and leaves a beautiful fresh fragrance behind. Lasts long as you only need to spray a little bit.

    4
  27. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kepala saya pening bila menghidunya

    2 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Saya xuba membeli febreze blossom ni,tetapi tidak sesuai dengan saya. Saya menjadi pening setiap semburan. Mungkin kerana bau bunga terlalu wangi yang membuatkan saya menjadi pening.
    Saya memberikan kepada kawan kerana tidak boleh menggunkannya.

    2
  28. KJ Cheah
    225 reviews

    Feel fresh for your room

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    I use AmbiPur Febreze for my mattress and it even remove the bad smell of my little son’s vomit. This spray become a necessary item for my life and I will continue using it.

    5
  29. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Bau hapak pada senang dihilangkan

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    Teramat suka menyemburnya pada helmet & kasut. Serta seat kereta yang sememangnya susah dicuci. Senang diguna bila-bila masa. Hilangkan bau hapak lebih lama.

    4
  30. Avatar

    Azyan12580
    55 reviews

    worth it

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    An amazing product,easy to use, pleasant smell and I also recommended my friend to use it

    5
  31. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Excellent

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    It is a particularly good air freshener though as only a few short sprays around the house and the place had fragrance all day, especially good to get rid of the smell of smoke.

    4
  32. Avatar

    carmen727
    37 reviews

    Odour eliminator

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    I spray this ambi pur blossom on my mattress when my son peed on it. It helps to reduce the stingy smell and release a nice smelling fragrance. I like it a lot because it was not alcoholic smell like other brand.

    5
  33. Avatar

    miera97
    131 reviews

    ambi pur febreze

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Ambi Pur Febreze Blossoms dapat merasai ketenangan dengan keharuman yang menyenangkan dan menyegarkan, dapat rehatkan diri dengan tenang, bau yang tahan lama, anti bakteria dan melindungi anak-anak kita, boleh di gunakan di rumah atau di tempat kerja..

    5
  34. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Smells really nice and lovely

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    I use this when my laundry has not gotten to be hung under sunlight because it helps me kill any bacteria from underdrying. I also use this on my beds, curtains and car seats because it mildly deodorizes the fabric without overly dominating the whole car/room. I also really like how easily the solution comes out from the spray bottle and the package design of it. It’s really suitable to eliminate any bad odours too, as it helps with clearing out ant smell of mildew and mold. It’s a great product all in all.

    5
  35. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    no more bad smell

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    my nephews complains the smell of his bedsheet and pillow.
    Good to have this as use for spray his bedsheet and pillow.
    Bedsheet and pillow being washed once a week, he likes to use this to spray his bed.
    can also use for spray car seats as he says he car got smell.
    He likes this as easy to use and just spray when needed.

    4
  36. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    berbau wangi

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Ambi Pur Febreze Blossom and Breeze sesuai digunakan untuk semburan pada tilam , kain langsir, bantal. Hanya sembur dan baunya kekal berpanjangan .

    4
  37. Dyg Mass
    72 reviews

    kesegaran berpanjangan dengan "Ambi pur febreze blossom and breeze"

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2016

    Ambi Pur Febreze Blossom and Breeze memberi kesegaran sepanjang masa di dalam ruang pejabat saya. Sebelum ini saya menggunakan jenama lain tetapi ruang pejabat saya tetap berbau kerana ada kawan sepejabat yang menghisap rokok di luar tetapi asap masuk ke ruang pejabat. Setelah menggunakan Febreze Blossom, masalah pejabat berbau tiada lagi..Ruang pejabat sentiasa segar dan harum.. Saya sukakannya…

    5
  38. Avatar

    zulaikha08
    186 reviews

    Smell Like Flowers!!

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    I love to spray on curtains, pillows, sofas, beds, carseats, helmet & babyseat. Long-lasting fragrance….defeat odour.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...