Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink

Product Details

The raw material is extracted from top-quality New Zealand Zespri® kiwifruit

The ORAC of New Zealand kiwifruit is 1.5 times of American kiwifruit

Unique extraction method to remove the skin and seeds which can easily lead to human allergies

Contains Actinidin, an active kiwifruit enzyme that helps maintain digestive function

Unique probiotics help to boost their natural population of good gut bacteria

Rich in dietary fiber, can promote the movement of material through the digestive system, soften the stools and solve the constipation problem

Contains active kiwifruit polyphenols, can regulate physiological function and maintain health

Actazin has been proven to be safe for the human body, suitable for all people

  1. Connie Yee
    1 reviews

    Good 👍👍👍👍

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    奇异果拥有很多维他命,也拥有很多营养,平常人比较少吃奇异果,但把奇异果变成营养品,却是方便的方法~

    5



    0
  2. Hayyiqan6730
    2 reviews

    The best

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    The best fiber drink ever👍

    5



    0
  3. Loong Loong
    3 reviews

    Bagus

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    saya mula mengamalkan wise Nutrition sejak 4 bulan lalu. Produk ini amat berkesan untuk orang yang mengalami masalah pencernaan. Rasanya yang masam manis buah kiwi dan amat sedap sekali. Minuman ini perlu di bancuh dengan air sebelum di minum. Lagi sedap jika di minum sejuk2. Memang terbaik untuk melawaskan dan baik untuk mereka mengalami masalah sembelit. sedap

    5



    0
  4. Amieranick79
    1 reviews

    Memberi kepuasan yang tidak terhingga

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Kecergasan yg berpanjang perlu untuk menjaga kesihatan harian anda. Dgn minuman kesihatan ini. Ia membantu menjaga kesihatan yg berpanjangan dan berkekalan.

    5



    0
  5. Paggie18
    3 reviews

    Nice Product

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    i like this product because it contain fiber which is good for digestion and also solve the constipation problem.Taste good, so I am no longer afraid to go to the toilet. Is good product

    5



    0
  6. Irachann1528
    3 reviews

    Very recommended

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Personally I am not a fan of fruit. As a result I have constipation problem. My friend of mine suggest to consume kiwi fibre drink. Without any futher I tried it and its work! Not only it helps me get rid of my constipation problem but also I feel realy energized

    5



    0
  7. Daren You
    3 reviews

    ....

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    …..

    5



    0
  8. Suzyee95
    1 reviews

    MINUMAN BERKHASIAT

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Minuman yang sangat sedap dan baik untuk kesihatan.

    5



    0
  9. Winnie01
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    saya mula mengamalkan wise Nutrition sejak 4 bulan lalu. Produk ini amat berkesan untuk orang yang mengalami masalah pencernaan. Rasanya yang masam manis buah kiwi dan amat sedap sekali. Minuman ini perlu di bancuh dengan air sebelum di minum. Lagi sedap jika di minum sejuk2. Memang terbaik untuk melawaskan dan baik untuk mereka mengalami masalah sembelit. sedap

    4



    0
  10. Amirulisraf76
    2 reviews

    Minuman berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Paling sedap . Sekali cuba , pasti mahu lagi . Selepas minum , perut terasa selesa sanggat2 . Rugi la kalau tak cuba . Beli jangan tak beli , tak beli rugi . Skali beli, mahu lagi .

    5



    0
  11. Azizah Amirhamzah
    4 reviews

    Bagus untuk kesihatan

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Saya suka jika dapat guna produk ini. Jika diberikan sample produk ini. Saya pasti akan mencuba nya untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah saya. Produk ini bagus untuk kegunaan kulit muka kita. Terbaik

    5



    0
  12. zhian35
    4 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I bought this product for my mom. The unique extraction help with his digestive system. Apart from that, this fiber drink improve my skin smoothness. The most important thing is, it’s delicious and unforgettable taste.

    5



    0
  13. nursyazwana01
    2 reviews

    Improve my dad's health

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I bought this product for my dad. The unique extraction help with his digestive system. Apart from that, this fiber drink improve my skin smoothness. The most important thing is, it’s delicious and unforgettable taste.

    5



    0
  14. Randy61
    3 reviews

    Tasty and effective

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I love the taste so much I’m really addicted to it since the first time i tried it. It also improved my stomach and digestion. A really good drink indeed.

    5



    0
  15. XiaoWai Wong
    1 reviews

    Highly recommended

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    The best product I ever met

    5



    0
  16. Faez Luqman
    3 reviews

    Bagus untuk kesihatan

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    It is good for your body.. banyak memberi impak kepada badan dengan kandungan yang bagus dan bebas dari benda terlarang.

    4



    0
  17. lohkokbeng28
    4 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Healthy is wealthy.
    This valued healthy food gives us the fundamental need solution.

    5



    0
  18. Babyliyana26
    2 reviews

    Good digestion and healtier product

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    This product helps me digest so well that i have problem with my digestion system but after i take this drink. It helps me digest so well. In the same time, it helps me take care of my skin and refreshed my body system. I just take one pack a day and that enough that you can see the change in 3 days. I love this product so much. Very cheap and reasonable. Can be share will whole family

    5



    0
  19. Nick Tan
    3 reviews

    Good Drink

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    My fravo drink kiwi fibre

    5



    0
  20. Jing Fen
    7 reviews

    Good quality product

    3 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    This kiwi fruit drink is fortify with fiber which can help in digestion system. The price is reasonable. It can be drink everyday and make our life easier. The taste is good too.

    3



    0
  21. Mic24
    3 reviews

    good product

    3 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Good product quality and good services. Price is reasonable.I like it so much

    3



    0
  22. Sha24
    6 reviews

    Good for diet

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Sangat recommended… Bagus sgt2 kpd yg nak jage kesihatan. Diet yg seimbang mst LA Ade detox…so ni la produk yer… Mcantikan kulit Dan body. I love it.

    5



    0
  23. Janice Loh
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Good product quality and good services. Good value for money. The price is reasonable. My family like it very much. We love the product. We highly recommend it. Thank you.

    5



    0
  24. cwl941108
    3 reviews

    Tasty and refreshing

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I like this drink so much that it is a compulsory drink for every morning.
    After consuming this drink, I feel so energized and refreshed to go for work everyday, in addition it kinda delicious as the kiwi fruit is so thick but not too sweet, as I don’t like sweety stuffsl😂

    4



    0
  25. Aneesch72
    2 reviews

    Wonderful

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I love kiwi and this is just wonderful!

    5



    0
  26. Cody John
    6 reviews

    Good

    3 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Minuman yang bagus untuk membantu melancarkan penghadaman.

    3



    0
  27. Tchong14
    3 reviews

    Good for health

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Let us can alway healthy

    5



    0
  28. Dk C't Zahara
    5 reviews

    good for body

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Minuman yg bagus untuk kesihatan. Kepada sesiapa yang mengamalkan gaya hidup sihat, saya menyeru anda untuk membeli produk ini. Selain itu, cara penyediannya sangat mudah dan rasa yang sedap. Minuman yang berkhasiat kepada sesiapa yang meminum.

    5



    0
  29. hayadmuhamad60
    3 reviews

    Sedap berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sangat mudah untuk disediakan dan rasa sedap sama seperti buah kiwi sebenar. Memudahkan saya yang bekerja untuk konsisten mengamalkan minuman ini. Badan menjadi lebih sihat dan memudahkan proses pelawasan setiap hari sejak saya mula mengamalkan minuman ini. Saya sangat recommend minuman kesihatan ini kepada semua orang.

    5



    0
  30. Rourou75
    3 reviews

    Mengatasi masalah constipation

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya menghadapi masalah constipation dan pernah menggunakan produk lain tapi tiada kesan yang banyak. Selepas minum kiwi fiber drink ni selama 2 minggu sahaja, masalah constipation saya telah menjadi lebih kurang. Sehingga sekarang (3 bulan) saya minum produk ni, masalah sistem penghadaman saya telah berjaya diatasi dan menjadi lebih slim.

    5



    0
  31. paulachantya65
    4 reviews

    Minuman berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya sangat suka akan minuman ini kerana Ianya mudah disediakan dan rasanya seperti buah kiwi yang sebenar.Ianya sangat berkhasiat dan sesuai untuk penjagaan tubuh badan.

    5



    0
  32. Sanju95
    11 reviews

    Fiber drink for overall health.

    5 out of 5, reviewed on December 26, 2017

    Rich in dietary fiber, can promote the movement of material through the digestive system, soften the stools and solve the constipation problem

    Contains active kiwifruit polyphenols, can regulate physiological function and maintain health

    Actazin has been proven to be safe for the human body, suitable for all people

    5



    1
  33. Shahrul64
    157 reviews

    Kesan yang menarik

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2017

    Saya sudah mencuba Wise Nutrition New zealand ini. Rasa yang sedap dan manis2 buah. Warna nya agak putih nak kehijauan. Rasa yang sedap. Produk ini mempunyai serat yang tinggi. Amat sesuai untuk saya dan isteri. Dapat membantu melawaskan sistem dalam perut. Saya senang membuang setiap pagi. Tidak seperti sebelum ini. Perut pun terasa kempis. Produk yang sangat sesuai untuk saya. Menjadi kan saya lebih yakin dan terasa sihat. Minuman ini mempunyai pelbagai khasiat. Sesuai sesiapa sahaja yang ingin mencuba.Cara penyediaan nya amat mudah. Hanya perlu bancuh dengan air sejuk dan goncang. Dan minum..sedap sekali.

    4



    0
  34. khalylaAliq61
    23 reviews

    Membantu Penghadaman

    5 out of 5, reviewed on December 15, 2017

    Kiwi Fibre Drink dr Wise Nutrition sangat elok untuk di amalkan.. ia membantu kita mengawal dan melancarkan pencernaan dgn baik.. tidak amenyebabkan cirit birit. Rasenya yg mild tidak terlalu manis dan sangat mudah disediakan.

    5



    0
  35. syafiah97
    51 reviews

    rasa sedap dan melawaskan sistem pencernaan

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    saya mula mengamalkan wise Nutrition sejak 3 bulan lalu. Produk ini amat berkesan untuk orang yang mengalami masalah pencernaan. Rasanya yang masam manis buah kiwi dan amat sedap sekali. Minuman ini perlu di bancuh dengan air sebelum di minum. Lagi sedap jika di minum sejuk2. Memang terbaik untuk melawaskan dan baik untuk mereka mengalami masalah sembelit. sedap dan bagus untuk tubuh badan.

    4



    0
  36. CikSue38
    328 reviews

    Nice and good product! Berkesan untuk saya

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2017

    Terima kasih 100comments. Saya dapat rasa produk ni lepas menang contest. Dpt 1 box dengan 15sachet x 8g. Comel dan cantik je packaging dan box produk ni. Simple but nice. Dkt box certified SIRIM, IQNet, GMP dan juga ada logo vegetarian. So sesuai utk semua golongan. Kena simpan tempat sejuk dan kering bawah 30°C. Sachet pn comel je tak besar mana. Kuantiti powder 1/4 drp sachet saja. Packaging sachet tebal ya. Mula2 saya ingatkan air bancuhan akan berwarna hijau mcm dlm gambar pd sachet. Salah rupanya andaian saya. Bancuh2 air bancuhan warna ala2 browning color. Its okay. Bau powder ada bau masam2 bila bancuh bau buah kiwi lebih kuat. Kalau nak bancuh saya sarankan bancuh guna air suhu bilik. Lebih mudah larut berbanding bancuh guna air sejuk peti ais. Air bancuhan seperti ada keladak2. Tapi bila minum tak rasa pn keladak2 kasar melekat kt mulut atau tekak. Smooth je. Kebetulan saya rasa nak demam dan payah nk buang air besar. Dengan minum bancuhan kiwi wise nutrition drink ni demam saya terus kebah. Elok tak jadi demam dan pelan2 saya pn da boleh buang air besar dengan lawas. Agak berkesan produk ni dengan saya. Rasa minuman kiwi wise nutrition ni pn sedap. Jangan bancuh dengan air panas ya. Nnt mati kultur2 hidup tak boleh nk bantu penghadaman kita. Overall nice and good product!

    5



    0
  37. Blowwater9907
    1 reviews

    Nice product

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    It was very good for my health but that was only a problem that i not happy with is this product suitable for old people because it have good effect for me but i not sure whether it is good for my parents or not?

    4



    0
  38. Isaac315729
    1 reviews

    Highly recommended

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    4 out of 5 star should given. It’s extracted from high quality kiwi, zespri. Its come with high fibre especially good for people with digestion problem..

    4



    0
  39. ceci199326
    1 reviews

    Highly recommend product

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    This product with high vitamin C and fibres is suitable for everyone. My family members and I who suffer from digestion problem have greatly improved after consumed the product. Previously, our face look pale most of the days and suffer from stomachache. We look energetic and shinning when the digestion problem being overcomed.

    5



    0
  40. salman18011356
    1 reviews

    Product yang berkesan

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Sesuai kepada semua golongan terutama golongan wanita kerana ianya digalakan digunakan kepada golongan ibu. Ty

    4



    0
  41. Rabiatul13
    2 reviews

    WISE NUTRITION.

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    It is that helps maintain digestive function, maintain health and suitable for all people.

    4



    0
  42. Iqbal Irfan
    1 reviews

    Bagus untuk wanita

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    memamg nampak perubahan apabila ibu sy gunakan produk ini…kulit dia tak lagi kusam dan tidak bermaya….sangat rekomen kpada yang ingin mencuba…sbb ia bagus untuk kesihatan dan tidak ada sebarang bahan tersembunyi

    4



    0
  43. Keddy97
    1 reviews

    Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Pertama sekali, minuman ini minuman berupa jus yang enak serta mempunyai banyak khasiat. Elok di minum dalam rutin sehari hari kerana minuman ini mampu membantu proses penghadaman kita. Saya sarankan semua orang untuk miliki Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink dan jadikan sebahagian keperluan utama dalam kegunaan harian kita supaya kita dapat kekal aktif dan sihat tubuh badan. Terima kasih

    5



    0
  44. elmarz125
    1 reviews

    Kesihatan Sangat Penting

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Minuman yang mengandungi Vitamin C amat penting kepada manusia. Ianya mampu membantu kita menengani masalah kulit terutamanya. Kepada mereka yang mempunyai masalah kulit, anda di nasihatkn agar mengambil minuman yang mengandungi vitamin C ini.

    5



    0
  45. Misa97
    1 reviews

    Good for me

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    I have been used this product before. It is good for me and it also very helpful for lead to a healthy body. This is my first experience for buying this healthy drinks but I not regret.

    5



    0
  46. Ajue17
    2 reviews

    Sedap sangat

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Rasanya sangat sedap… Seperti kiwi sebenar… I like it..😊

    5



    0
  47. zara0648
    1 reviews

    good for body

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    produk ini sangat bagus untuk kesihatan tubuh badan kita. juga mengandungi banyak khasiat. perasa buah kiwi yang sedap dan berkhasiat. saya menyarankan anda untuk cuba produk ini yang berkhasiat dan mungkin dapat menyelesaikan masalah anda.

    5



    0
  48. Effisaifullah14
    1 reviews

    Amazing Kiwi Benefits

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    This amazing product have great quality kiwi taste and benefit. I great and healthy after few weeks of usage. Ordering for more in future!

    4



    0
  49. joemcd2003200338
    5 reviews

    Amat terbaik!

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Saya amat menyukai, ia amat lazat dan berkhasiat. Sesuai untuk semua peringkat umur dan lapisan masyarakat untuk kehidupan dan kesihatan harian mereka.
    Senang dibawa kemana-mana untuk kegunaan dan keperluan harian.
    Kalau mula2 nak try tu memamg saya rekomen 👍👍👍☺️

    5



    0
  50. Jing Fen
    7 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Good product for healthy lifestyle

    5



    0
  51. ilasabran67
    176 reviews

    Good Fiber Drink

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    very good fiber health drink. It can help to expedite the process of digestion. it tastes good and not so sweet.

    I really like this health drink and would like to buy it again in future.

    4



    0
  52. Missfiza65
    8 reviews

    This drink is superb !

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    This drink is really healthy and superb .. keep in touch 😘

    5



    0
  53. Jacob Xian
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    very delicious and very good for health

    5



    0
  54. Freedom Lean
    1 reviews

    Great

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Great

    4



    0
  55. Matz_198652
    1 reviews

    Produk kiwi

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Ramuan kiwi sangat baik untuk kesihatan dalam tubuh Kita….terbaik

    5



    0
  56. yvaine15
    1 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Is a great product

    5



    0
  57. chunhang38
    2 reviews

    very delicious and attrach me

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    the drink was very delicious and very good to me and has good smell . i buy it for my family and all of them say very good, i will buy it again aft finish

    5



    0
  58. Norman Chua
    1 reviews

    Too sweet

    3 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    It taste too sweet to me. I prefer getting the real kiwi fruits as it rich in fibre and vitamins as needed. Although the effect is good, helps in digestion but the sweetness is still my concern.

    3



    0
  59. SitiNurjalina48
    37 reviews

    Sedap dan melawaskan

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    terasa sangat sedap dengan rasa kiwi yang sebenar dan melawaskan pembuangan

    5



    0
  60. Xiao Long
    190 reviews

    Too sweet

    3 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    It taste too sweet to me. I prefer getting the real kiwi fruits as it rich in fibre and vitamins as needed. Although the effect is good, helps in digestion but the sweetness is still my concern. Overall not really recommend unless u wish to boost your sugar level.

    3



    0
  61. Karen Lee
    8 reviews

    Excellent!

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Love the kiwi flavor as it is my favorite fruit!! I helps a lot for my digestive system and I just can’t live without it. A must try product! I recommended to my friends and family and none of them dislike it.

    5



    0
  62. Shiila Man
    10 reviews

    minuman yang berkhasiat

    3 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    minuman yang berkhasiat dan sesuai untuk semua

    3



    0
  63. MimieHMZ21
    3 reviews

    A healthy drink

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    This product is good for our daily life because contain lots of nutrition that can make the body more energize.

    4



    0
  64. Yanayani09
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    I think this product is good because Kiwis are small fruits that pack a lot of flavor and plenty of health benefits. Their green flesh is sweet and tangy. It’s also full of nutrients like vitamin C, vitamin K, vitamin E, folate, and potassium. They also have a lot of antioxidants and are a good source of fiber.

    5



    0
  65. Miachai91013057
    1 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Effective

    5



    0
  66. Kaiwei95
    1 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink ia actually a great supplement for me. It helps me a lot and increase my appetite. Besides it also can avoid constipation, remain go toilet daily. It’s such a great things for me. It really help a lot and give me a healthy lifestyle.

    5



    0
  67. jiahuiwong13
    1 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I don’t really like it as it contains too much sweetening and the artificial flavoring, I myself prefer getting pure psyllium husk and blend into my fruit juices, or make it simple with apple cider and honey, at least I know the actual intake of fiber intake

    5



    0
  68. Elly5654
    2 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    First try on it and it taste good unexpectedly….can have a try on this product.

    5



    0
  69. Cheney Chai
    10 reviews

    Nice taste of kiwi

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    The taste of kiwi very nice and delicious, also very healthy too.

    5



    0
  70. FARA34
    94 reviews

    like it!!!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    rasa kaya kiwi.. terbaik untuk kesiahatan. bagus untuk pengambilan harian

    5



    0
  71. Suweilim42
    2 reviews

    Too artificial flavoring

    2 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    I don’t really like it as it contains too much sweetening and the artificial flavoring, I myself prefer getting pure psyllium husk and blend into my fruit juices, or make it simple with apple cider and honey, at least I know the actual intake of fiber intake, and cost effective in a very natural way.

    2



    0
  72. gan834671
    2 reviews

    Great

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    The product offers you a great amount of benefits because it fills with nutritions and contain Kiwi\’s extract which makes the drink even deliciously healthy.

    4



    0
  73. Ernn Rou
    1 reviews

    Sedap dan Sihat Untuk Badan

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Suka sungguh rasa kiwi yang wangi dan sedap diminum. Di samping itu, sistem penghadaman saya telah bertambah baik dan lancar. Berat badan sudah semakin turun dan badan semakin lamping. Terima kasih 100 comments dan New Zealand Kiwi Fibre Drinks.

    5



    0
  74. Qh Niessa
    1 reviews

    Healthy

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    The product offers you a great amount of benefits because it fills with nutritions and contain Kiwi\’s extract which makes the drink even deliciously healthy. It\’s a great drink for those who wants to lose some weight !

    5



    0
  75. Sarinie Jamal
    12 reviews

    Kesukaan saya

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Dengan rasa kiwi yang lazat dan berkhasiat, sistem penghadaman saya menjadi bertambah baik. Wajib guna setiap hari.

    5



    0
  76. hamira90
    11 reviews

    sedap

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    rasa kiwi yg lazat dan menyegarkan serta kenyang setiap pagi

    5



    1
  77. AizaMan
    219 reviews

    Sistem penghadaman lancar

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Minuman fiber kiwi yang membantu saya mengatasi masalah sembelit sekaligus melancarkan sistem penghadaman..Buah kiwi sangat kaya dengan vitamin dan mineral yang baik untuk kesihatan..Wise nutrition kiwi fiber drink membantu memberi tenaga untuk saya sihat dan segar sepanjang hari..Rasa kiwinya juga sedap..

    5



    0
  78. SitiNurjalina48
    37 reviews

    I love it

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    I LOVE IT.. I LOVE THE TASTE SO YUMMY

    5



    0
  79. NINA9015
    6 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    it is so good

    5



    0
  80. Syera Syera
    137 reviews

    Good tasting

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    I first found these drinks on 100comments.com. With all the publicity about reducing sugar intake these sachets make of sugar free drink. I have tried several different flavours but have settled on this “Exotic” as being my favourite. It is very convenient to be able to make a sachet of refreshing drink to keep in the refrigerator when I need it, and I don’t have to carry heavy drinks from the shop. The high vitamin C content is a definite bonus.

    5



    1
  81. really healthy!

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    love the taste , really healthy, love it soo much! can have everyday as routine and clean diet.

    5



    0
  82. IntanDzarina47
    29 reviews

    Bagus untuk kesihatan

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Ia bagus untuk sesiapa yang mengalami masalah sembelit Dan juga sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit yang sensitif.

    5



    0
  83. Humairah Zawadi
    7 reviews

    Sangat baik..

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Mengandungi khasiat yang tinggi..

    5



    0
  84. Sarah
    125 reviews

    Did not work well on me

    3 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    I have tried this product for one week. But it did not work on me. My constipation problem still occurs and it did not soften the stools. There is no instructions written on the box on how frequent I should take this drink and I should take this before or after eat. So I just take this once a day. Maybe I should try consume it twice a day for better result. And I hope this product can provide some instructions on how much we should consume this product on the box. It taste okay. Not too sour and not too sweet. I took it with cold water and it just taste okay.

    3



    0
  85. rosnah07
    177 reviews

    sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Rasa kiwi yang segar tidak perlu lagi kupas kulit hanya tuang air dan kacau.sangat berkhasiat dan pelbagai manafaatnya.sedap dan harga yang berpatutan.anak anak juga boleh menikmatinya tanpa ragu-ragu.

    5



    0
  86. Gee Gee
    319 reviews

    sedap dan melawaskan pembuangans

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    saya dah mencuba wise nutrition new zealand kiwi fiber ni,rasanya sedap,baunya juga sedap,hanya bancuh dgn air sejuk ataupon air pada suhu bilik,kacau dan boleh terus minum,penydiaan juga mudak sperti 123,ia juga melawaskan pembuangan saya,ia amat bagus selain sedap

    5



    0
  87. Siti Sarah Musa
    45 reviews

    Rasa kiwi yang sedap

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Sangat berkhasiat sesuai untuk kami sekeluarga

    5



    0
  88. FARA34
    94 reviews

    Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Terbaik dengan rasanya yang sedap, bagus untuk masalah sistem penghadaman.

    5



    0
  89. irenechan597430
    53 reviews

    You will fall in love

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    You will diffently be pleased with the taste, I think I overdosed because I drink 4 packs a day, the taste is very refreshing, i can say I have a bowel move everyday. Before I had to drink tea. Thank you Wise Nutrition for saving me. You will not be disappointed.

    I loved this little to go packets , fit right in my bag and ready to use with my bottled water ,or whenever I eat not to mention the fiber . Delicious and fills me up between meals; significantly reduces cravings during midnight.

    5



    0
  90. Elizabeth Kam
    52 reviews

    taste nice and improve bowel movement

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Wise Nutrition New Zealand Kiwi Fiber Drink taste nice and improve bowel movement, my family love this because it\’s tasty , nutritious and really helps for improving digestion and bowel movement

    5



    0
  91. Nor Othman
    1342 reviews

    i like this

    5 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    i like this product because it contain fiber which is good for digestion and also solve the constipation problem.

    5



    0
  92. maryam18
    309 reviews

    MINUMAN BERKHASIAT

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Minuman ini mengandungi pelbagai khasiat..Ia juga sesuai untuk semua orang..

    5



    1
  93. Fedelika Eka
    3 reviews

    Good👍👍

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    👍👍👍👍👍

    5



    1
Get Reviews Widget

Leave a review

Similar Products