SUNSILK Leave On Smoothing Cream 40 ml

Product Details

  • Smooth & Manageable Leave On Conditioner
  • Yuko Yamashita (Straight & Smooth Hair Expert,Tokyo)
  • Keratin Yoghurt Nutri Complex With 5 Natural Oils Almond,Argan,Coconut,Jojoba & Olive Oil
  • For Smooth & Manageable Hair Throughout The Day*
  1. Thor Qiao Hui
    3 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Ever since I have started using this product, my hair is not that fuzzy as before. Also, my hair is smoother than before. I could also easily style my hair using this product every morning.

    5
  2. Naim Adha
    3 reviews

    My favourite

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Selalu pakai lepas mandi,rambut jadi lembut dan wangi.tak perlu pakai minyak rambut lagi.

    4
  3. Avatar

    NickolasArthit94
    3 reviews

    Produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Saya sangat menyukai produk ini kerana ia membuatkan rambut saya memjadi lembut dan wangi. Selepas syampu rambut saya akan menggunakan krim ini untuk membentuk rambut saya supaya lurus kerana rambut saya ikal. Produk ini sangat berkesan dengan saya. Sekarang kawan saya juga menggunakannya selepas mencuba yang saya punya. Dia juga sangat menyukai produk ini.

    5
  4. Jia Khoo39
    3 reviews

    物有所值!

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    超好用的!每次洗好头一定会用!搽了非常柔顺,头发不会打结了!喜欢!

    5
  5. Nur Amirah
    3 reviews

    Sunsilk pilihan kami

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Saya telah menggunakan sunsilk leave on cream sejak sekolah menengah lagi. Hasilnya sangat memuaskan. Rambut saya menjadi lembut dan yang paling penting berbau wangi walaupun selepas seharian memakai tudung. Selepas itu, ibu saya mula menyukai produk ini dah mula memakainya sehingga sekarang. Ianya sangat membantu kami dalam menjaga keadaan rambut kami.

    5
  6. Avatar

    SMNL04
    3 reviews

    Superb!

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Sangat best guna. Saya mengalami rambut kering dan menggerbang setiap kali selepas mencuci rambut. Walaupun menggunakan perapi tapi rambut masih tidak lurus dan lembut. Bila saya menggunakan perapi tambahan sunsilk (pink), its wow!! Saya rasa rambut sangat ringan, tidak berminyak dan seperti model iklan rambut. Hehehehe!

    4
  7. Avatar

    huiching7742
    3 reviews

    香香效果不错

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    我的头发是干燥容易打结,自从使用后头发柔顺很多不容易打结味道更是香香的..这是我的经验

    5
  8. Avatar

    Nagammah18
    4 reviews

    My hair dresser

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Naturally i have wavy hair , i just need to apply this to have after saloon effect. make my look smoother and need. i just 3-5 times in a week and give me the best result. just some time its finish fast.

    4
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    SUNSILK Leave On Smoothing Cream 40 ml

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Kelembapan semulajadi dengan haruman SUNSILK Leave On Smoothing Cream menyeronokkan detik dan waktu saya mandi.Saya juga sukakannya kerana baunya yang begitu wangi dan sesuai bagi mereka yang bertudung. menggelakkan rambut daripada berbau dan menyakinkan diri.

    5
  10. Avatar

    muhd_hafiz84
    4 reviews

    untuk rambut sentiasa sihat

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    sesuai untuk semua jenis rambut sama ada lurus, kerinting dan sebagainya.apabila digunakan, rambut senang untuk disikat, rambut kelihatan berkilat, membaiki rambut rosak, tiada lagi masalah kelemumur, rambut sentiasa wangi dan berseri seri. sejak mengamalkan produk ini, terbukti tiada lagi masalah gatai kulit kepala, rambut berbau dan bercabang. mudah digunakan serta harga mampu milik.

    5
  11. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    SUNSILK Leave On Smoothing Cream 40 ml

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    Saya suka menggunakan SUNSILK Leave On Smoothing Cream sebagai perapi rambut yang mudah dan cepat digunakan.Saya serasi menggunakan perapi ini pakai di rumah dan wanita bertudung memberi bau yang segar dan sejuk di kepala.Tapi sejak mmgunakan sunsilk smoothing cream ni,kerja saya menjadi lebih mudah dan menjimatkan masa,Saya hanya perlu sapu krim ini selepas mandi & rambut akan kelihatan terurus,lmbut dan wangi sepanjang hari.Harga mampu milik dan mudah didapati di Hipermarket berdekatan.

    5
  12. Avatar

    12356
    6 reviews

    Finally no more split ends!!

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    I love this product. It’s not too heavy and sticky. It’s also easy to apply and smells wonderful. I used to have split ends but now I have silky smooth and shiny hair. The bottle is user friendly and colourful. Just wish it would be bigger.

    5
  13. Avatar

    annie_teh2825
    4 reviews

    钟情情丝

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    还是Sunsilk的产品,习惯性的洗完头发会用。味道香香的。旅行时适合带出,让头发柔顺。

    4
  14. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Bersinar dengan SUNSILK Leave On Smoothing Cream

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sunsilk Leave on Smooting Cream membuatkan rambut saya lembut dan bersinar.Minyak kepala dapat dikurangkan.Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya,baunya juga wangi.Harganya juga murah.senang untuk dipakai. bau yang sangat wangi dan kesan serta merta rambut akan menjadi terurus, silky smooth dan wangi.Bau wangi dan tidak hapak.Terbaik.

    5
  15. Avatar

    ValerieMT13
    3 reviews

    Easy care for smooth silky hair

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I reach for this whenever I’m rushing and no time for the conditioning step when washing hair. Love the fresh fragrance & it keeps my hair manageable & silky without drying it out, for a reasonable price!

    4
  16. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    smell like good and nice

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Saya beli berdasarkan bahan bahan organic yang terkandung dalam shampoo ini.Bau segar dan fresh.Lembut sebagai perapi apabila dibilas dengan air beberapa kali.packaging warna pink super duper nampak cantik dimata saya…Ada dalam koleksi dalam bilik mandi dan stor…Terbaik….

    4
  17. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    menjadikan rambut lembut dan lurus

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    setiap kali selepas menshampoo rambut
    saya menggunakan sunsilk leave on smooting cream ini untuk mengelakkan rambut menjadi kering dan tidak bermaya. Dengan penggunaan yang kerap ia menjadi kan rambut saya lembut lembab dan cantik. mudah di sikat dan di belai. produk ini amat membantu saya dalam menjaga rambut. Baunya juga sungguh wangi sekali. saya selali membeli set penjagaan sunsilk keran harganya lebih murah dan berpatutan.

    5
  18. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    can see the result immediately

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    I always apply a thin layer on my hair before outing, it can help me to smooth my hair and my hair will look shining with it. You can see the result immediately! it come with a fragrance too! No need to spray any perfume can save some money, hahhaa!

    4
  19. 溦溦 林
    473 reviews

    definitely worth the price. I will definitely continue to buy this product.

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Helps dry hair get that silky smooth look. The scent is not very strong and it’s not bad smelling at all. definitely worth the price. I will definitely continue to buy this product.

    4
  20. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    不是那么的滋润的

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    这个SUNSILK Leave On Smoothing Cream的味道是很香可是对我来说我擦了也不发觉有任何的改变,也没有说特别的柔软和滑顺的。

    3
  21. Jeff Tung
    72 reviews

    Smoother hair

    3 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I use this after wash and dried my hair. It can immediate moisture my hair and make it more smooth and silky. Just apply on the half and end area of your hair but not head skin. The price is not expensive but the result is good. This is a good product.

    3
  22. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Lembutkan Rambut Kering

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Selalu guna lepas shampoo…ia melembutkan rambut saya g kering & kusam, hasilnya bila dh kering rambut jadi lurus & lembut..baunya juga sangat wangi..senang utk guna,hanya picit & lumurkan pada rambut.

    5
  23. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Rambut Lembut

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Rambut menjadi lembut dan cantik dengan adanya SUNSILK Leave On Smoothing Cream..Saya sangat sukakan bau nya yang sgt wangi..Walaupun letak sedikit sahaja di rambut, rambut menjadi lembut dan beralun seperti di salon..

    5
  24. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Super good hair care product.

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    SUNSILK Leave On Smoothing Cream makes my hair easy to comb as it helps to soften my hair. At the same time I feel so comfortable to use it as it helps to control the frizzy hair. It smells good and my hair is easy to manage as I do not have the dry hair problem anymore. Besides that, the packaging also very colourful with pink colour and can be used in long term. The price also very reasonable and worth to purchase.

    5
  25. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    I like the smell of sunsilk cream because it has very strong fragrance after u apply on your hair. But it is quite oily. But i have use both smooth cream and repair cream. This repair cream did repair my hair but it just oily.

    5
  26. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Penyelesaian rambut kusut

    5 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Sy mng sngt malas dlm penjagaan rambut.Tp sejak mmgunakan sunsilk smoothing cream ni,kerja sy mnjadi lbih mudah & jimat masa,hanya perlu sapu krim ni selepas mndi & rambut akn kelihatan terurus,lmbut& wangi spnjang hari.Sy x prlu iron rmbut dh utk rambut lurus menawan & cantik.Sngt suka dgn produk ni,hrga pon amt brpatutan.

    5
  27. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    没有效果

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    用了很多次也是觉得没有任何效果,只是觉得头发特别的油而已

    2
  28. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    sunsilk leave on cream

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    senang untuk dipakai. bau yang sangat wangi dan efek serta merta rambut akan menjadi terurus, silky smooth dan wangi. sesuai dipakai bukan sahaja untuk golongan free hair tp juga untuk yang bertudung kerana dapat mengelakkan daripada rambut berbau

    3
  29. Nur Arina
    812 reviews

    Memberi kelembapan pada rambut

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Saya suka menggunakannya kerana ia mampu melembapkan rambut saya. Saya juga sukakannya kerana baunya yang begitu wangi dan sesuai bagi mereka yang bertudung. menggelakkan rambut daripada berbau dan menyakinkan diri.

    4
  30. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    感觉没什么功效

    2 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    我和这系列的洗发水一起用,感觉没什么功效。可能是我的发质不适合吧!

    2
  31. Niki Tay
    996 reviews

    比较喜欢这个牌子的shampoo

    3 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    比较喜欢这个牌子的shampoo,比起来这个的Smoothing Cream就比较普通洗了也没有发觉头发特别的滑的。

    3
  32. Avatar

    Eugeniecyc
    31 reviews

    快速修发

    3 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    身为妈咪级的我,对保养方面,都是选择快速而且简单的。这款免洗修发乳,真的帮了我很多。除了滋润我的秀发外,而且还有香味。当然,它的价格很吸引人,而且功效也不错,涂上后头发很容易梳理。

    3
  33. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Good but oily

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    I like the smell of sunsilk cream because it has very strong fragrance after u apply on your hair. But it is quite oily. But i have use both smooth cream and repair cream. This repair cream did repair my hair but it just oily.

    4
  34. Nur Arina
    812 reviews

    Rambut lembut

    4 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    Kulit kepala saya tidak sesuai dengan produk sunsilk tapi yg ni suami gunakannya. Mmg tak dinafikan bau wangi dan lembut je rambut suami. Sbb rambut suami sblum ni mmg kasar. Mungkin satu hari nanti saya akan cuba produk sunsilk ni balik.

    4
  35. Dyg Mass
    72 reviews

    rambut lembut dan beralun..

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Sunsilk Leave on Smooting Cream membuatkan rambut saya lembut dan beralun ketika dilepaskan.. baunya juga wangi. harganya juga murah.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...