SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G

Product Details

Introducing the Safi Rania Gold Moisturising Day Cream Spf20Pa++ 40G! Made from the finest ingredients, it helps you to maintain or improves the condition of your body. Parents’ guidance is essential for kids who are using this product. People with alergic should seek advice from the doctor before using this product. It is definitely a must have health and beauty product! Get it now while the stock last!

  1. Avatar

    Suzie97
    1 reviews

    Produk Yang Sangat Bagus

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2020

    Saya Sangat Suka Safi Rania Gold Krim Pelembap Siang, Wajah Saya Jadi Lembut Dan Halus, Rasa Segar Dan Nyaman Dengan Baunya Yang Manis.

    5
  2. Avatar

    Shika43
    687 reviews

    The best EVER 😍

    5 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    My skin type Very Sensitive dan kering… Saya sudah menggunakan Rangkaian Products Safi Rania Lebih dari 3 tahun . . SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G antara Product yang best digunakan..saya and adik² perempuan saya menggunakan bagi mendapatkan kulit wajah lebih lembut .. my sister have eczema and SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G very work untuk skin dia… mampu melembapkan kulit dan mengurangkan rasa gatal pada tangan dan kaki beliau… Saya gunakan SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G and my face skin lebih lembut dan kulit lebih lembap…serta skin wajah semakin halus dan gebu .. SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G dengan kelebihan teknologi NANO mampu berikan khasiat terbaik kepada kulit saya…serta merawat skin yang bermasalah… highly recommended 👍 texture cream yang best dipakai .. bau juga wangi..

    5
    1
  3. Avatar

    Raja_nat70
    5 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    For me i really like cause it give my face became more radiance and white. My friends also ask me what kind of product or foundation when i told them safi rania they could not believe it cause it was really good on me.

    5
  4. Avatar

    Roslindah82
    3 reviews

    Saya suka

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Setiap orang mempunyai jenis kulit Yang bebeza, bagi saya product ini sangat berkesan kepada saya .kulit muka saya terasa lebih sihat Dan lembab, setiap Kali saya menggunakannya kulit muka saya berasa sangat selesa dan rasa sejuk, ini memang berkesan terhadap kulit muka saya. Saya sangat suka kerana menggunakan produk inisuka.

    5
  5. Noora Pidah
    25 reviews

    Pelembab Safi rania???

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Suka sngt dgn semua produk safi rania gold nii.. Memang berkesan sgt bila apply kat muka nii… Sgt lembut, kulit sekata, terjaga sgt kulit ni biar pun ddk rmh mahu pun jln… Sgt puas hati dgn tindakan sepantas kilat penangan safi rania gold nii.. Hahahah ????

    5
  6. Avatar

    yanayahaya8631
    3 reviews

    PELEMBAP WAJAH TERBAIK

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    Saya telah menggunakan krim pelembap siang Safi Rania Gold hampir 2 tahun. Sangat berpuas hati memakainya,wajah jadi lembut, sekata, meresap terus ke kulit. Tanda-tanda penuaan tidak kelihatan. Krim pelembap ini memang terbaik.

    4
  7. Avatar

    Raidah24
    3 reviews

    Sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Setiap orang mempunyai jenis kulit Yang bebeza.bagi saya product ini sangat berkesan kepada saya .kulit muka saya terasa lebih sihat Dan lembab.setiap Kali saya menggunakannya kulit muka saya berasa sangat selesa Dan nyaman.product ini memang berkesan terhadap kulit muka saya.saya sangat bersyukur kerana menggunakan produk ini

    5
  8. Avatar

    Maizatul05
    31 reviews

    Pelembap kulit muka yg terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Safi Rania Gold Pelembap yang sy yakini keberkesanan nya…lembap pada kulit dan tidak melekit…penyerapan yg sempurna

    5
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    352 reviews

    SAFI RANIA GOLD MOISTURISING DAY CREAM SPF20PA++ 40G

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Saya suka menggunakan Safi Rania Gold Pelembap siang selama 5 tahun dan hasilnya amat memuaskan hati.Kulit saya menjadi lembap dan anjal sekaligus ia menghalang penuaan kulit menjadi lebih cepat.Parut dan jeragat sekaligus hilang dan kulit ternyata bersinar dan bercahaya..

    5
  10. Nur Sa'adiah
    17 reviews

    Safi rania gold pilihan hati saya

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Safi rania gold pilihan hati saya … saya memakainya sebelum kahwin lagi … ianya sangat membantu kulit wajah saya … saya suka.. thanks you safi rania gold…

    5
  11. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Pelembab siang

    4 out of 5, reviewed on February 4, 2018

    Saya sentiasa menggunakan pelembab siang safi rania gold. Kesannya amat terbaik. Bau nya juga wangi. Krim pelembab siang ini tidak berminyak dan senang dipakai. Hanya perlu oleskan sedikit sahaja. Kesannya menghilangkan jeragat dan mengurangkan kesan penuaan. Saya sentiasa pakai pelembab ini. Mudah dan senang sekali. Tidak melekit pada kulit wajah saya. Produk safi rania gold juga mudah di dapati di pasaraya berdekatan. Harganya juga tidak terlalu mahal.

    4
    1
  12. Avatar

    Cik_9171
    3 reviews

    SKINCARE LOVE

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    day cream dia ni memang best sbb WANGI ? lagi best x melekit memang menyerap dalam kulit so tak payah risau kalau berpeluh sbb takkan kacau muka korang .. lagi 1 yang best nya kalau ada jeragat boleh guna sebab my mom pun guna jeragat memang hilang ?

    5
  13. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Good Product

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    The best part of rania gold version is it really moisturise, soften and make my mother skin radiance from time to time. My mother very like it.

    4
  14. AVERAGE moisturizer

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    pros : pelembap muka yang bagus makes ur face naturally glowing, mudah didapati dan affordable, tekstur lembut dan bau yang menyenangkan.
    cons: not hygiene, user masih perlu mengguna spatula untuk menggunakan pelembap. too oily for me then menyebabkan muka saya naik jerawat. Repurchase? No.

    3
  15. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Rich Moisture

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    The texture is good and not have a residue like oil on top of the cream. Very moisturize my skin.. Love to wear it all day..Can rinse easily without using cleanser so I think it’s mesra wuduk for Muslims user.The packaging is lovely. But if you exposed to sunray too long it will start to feel oily on skin because mixed with sweat.

    5
  16. Avatar

    Shidah8298
    16 reviews

    Melembap serta menganjalkan wajah

    4 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Produk yang sangat bagus untuk mengurangkan jeragat disamping mencerahkan
    Kulit.kulit semakin sekata,kesan penuaan berkurangan.

    4
  17. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    276 reviews

    Melembap sambil mencerahkan kulit muka.

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Gunakan krim siang Safi Rania, menjadikan kulit sedikit berkilat, namun ia melembapkan kulit dengan berkesan. Memberi kesan glowing jika menggunakan bedak asas selepas menyapunya. Ramai yang menegur kulit saya kelihatan segar dengannya. Amat berpuas hati dengan hasilnya. Penggunaan yang berterusan dapat menghilangkan jeragat nipis di muka. Saya telah mengalaminya.

    4
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Jeragat hilang

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Saya suka gunakan Safi Balqis Gold ini kerana bukan sahaja mampu menghilangkan jeragat malah mampu menghilangkan parut jerawat pada wajah saya.

    5
  19. Gee Gee
    321 reviews

    mudah dan selesa

    4 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    saya menggunakan safi rania gold untuk kulit saya,kulit lebih rasa selesa lepas menggunakan safi rania gold ni..ia juga mudah untuk digunakan

    4
  20. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Safi krim siang

    4 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Saya sukakan krim ini,namun agak sedikit berminyAK pada kulit muka.Hasilnya agak memuaskan,kulit lebih cerah Dan kurang cela

    4
  21. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    SAFI RANIA GOLD PILIHAN SURI HATI SAYA

    5 out of 5, reviewed on December 17, 2016

    Krim muka pilihan utama isteri saya,sangat sesuai dengan kulitnya dan serasi dipakai.Wajah nampak lebih cerah sekata dengan menggunakan krim secara konsisten

    5
  22. Dyg Mass
    72 reviews

    Safi rania Gold...

    3 out of 5, reviewed on December 6, 2016

    Saya pernah menggunakan produk safi rania gold ini tetapi ia tidak serasi dengan kulit muka saya…Ia membuatkan kulit saya berminyak bila terdedah kepada cahaya matahari terlalu lama.

    3
  23. Avatar

    norc_ismail98
    39 reviews

    Pelembap untuk mencerah,melindungi dan menganjalkan kulit

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2016

    Saya telah menggunakan Safi Rania Gold Pelembap siang selama 3 tahun dn hasilnya amat memuaskan hati.Kulit saya menjadi lembap dan anjal sekaligus ia menghalang penuaan kulit menjadi lebih cepat.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...