Pensonic 16” Stand Fan PSF-45 – Grey

Product Details

With the unbearable heat these days, having just a ceiling fan isn’t enough anymore as it usually does not circulate air properly in particular sections of the house. This Pensonic 16″ Stand Fan PSF-45 will cool off that problem with its smoo.

  1. Avatar

    Shika43
    379 reviews

    Rasa angin lebih jauh

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2019

    Saya gunakan Pensonic 16” Stand Fan PSF-45 – Grey didapur dan bilik anak diruang belajar mereka… Pensonic 16” Stand Fan PSF-45 – Grey mampu hala angin lebih kuat dan berpusing laju, terangin kuat dan sejuk…Pensonic 16” Stand Fan PSF-45 – Grey berdiri kukuh dan dapat merasa angin walaupun duduk dikerusi atau kedududkan lebih tinggi.. mudah dicuci dan dibersihkan serta mempunyai button bagi melaraskan tahap kelajuan pusingan kipas dan Pensonic 16” Stand Fan PSF-45 – Grey boleh berpusing kiri dan kanan hanya perlu tekan button dibelakangnya dan tarik button bagi tujuan berhentikan kipas tersebut … sangat mudah!!!

    4
  2. Jessie Koo
    125 reviews

    nice usable fan

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    I like pensonic as the fan is economically priced. Even better during sales. It’s light to move about to other room and easy to clean. It has a great height to be away of small children

    4
  3. Avatar

    Fakrul41
    6 reviews

    Kipas

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya guna kipas ini di ruang bilik tv. memang sejuk dan nyaman sekali. Boleh di laras ketinggian nya. mempunyai butang dan kelajuan boleh di laras. Senang di alih ke mana2. kipas ini juga mudah di bersihkan kotoran. senang di cabut dan pasang semula. tidak terlalu berat. Harga yang berpatutan.

    5
  4. Avatar

    Laila25
    9 reviews

    Kipas jenama yang berkualiti

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Penah google tetang kipas paling berkualiti..kipas jenama pensonic paling popular dalam top list..dan sekarang saya mengunakan janama ini

    5
  5. Yian Zhi
    3 reviews

    Recommend

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    This fan is good in look to place at any location. It produce strong wind but not the noise. Other than that, I have use this brand of fan for a long time and it have no problem at all.

    5
  6. Avatar

    Tashakamarudin03
    27 reviews

    Mudah dan best

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    Kipas yang mudah dan best setakat ini saya pernah pakai. Sebab saya suka berpeluh semasa makan. Disebabkan ruang yang sempit, saya meletakkan di sudut meja makan. Jadi apabila kami sekeluarga taklah kepanasan sangat. Kipas boleh berpusing dan senang untuk ditekan.

    4
  7. Avatar

    eva072416
    3 reviews

    Best Buy!

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    One of the best choose for you when you need a fan for you and your family!

    5
  8. Avatar

    nhanaani89
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Kipas ni sangat mudah dipasang dan dialihkan. Sebagai perempuan bab2 memasang memang malas nak ambil tahu. Saya guna selama setahun dan tiada2 apa masalah. Cuma ada bunyi kuk kuk kuk. Entahlah dari mana.

    5
  9. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Motor tahan lama & masih laju

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Jenama pensonic mmg elok juga dari segi kualiti.Utk kipas berdiri Pensonic 16” PSF-45 ni saya dh guna hampir 3 tahun dan ianya masih elok.Motor pun masih laju.Best guna,ketinggiannya boleh dilaraskan dgn mudah dan bila nk cuci pun senang nk lerai dan pasang.Bilah pun mudah didapati di kedai2 hardware jd bila terjatuh & bilah rosak @ patah,sy boleh beli dan pasang sdri.Utk harga pun masih sgt berbaloi dgn jenama & kualiti yg sy dapat.

    5
  10. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    sejuk dan nyaman

    4 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    Saya guna kipas ini di ruang bilik tv. memang sejuk dan nyaman sekali. Boleh di laras ketinggian nya. mempunyai butang dan kelajuan boleh di laras. Senang di alih ke mana2. kipas ini juga mudah di bersihkan kotoran. senang di cabut dan pasang semula. tidak terlalu berat. Harga yang berpatutan.

    4
  11. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Kipas berkualiti

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Sudah hampir lima tahun Saya mengunakan kipas jenama ini,sampai sekang masih berfungsi dengan baik cuma perlu rajin bersihkan habuk saja.sangat rekomen kipas jenama ini!

    5
  12. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    mudah dialihkan dan sebagai kipas tambahan

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya sudah membeli sudah hampir tiga tahun dan sekarang masih lagi dalam keadaan elok. Ia sangat mudah dialihkan dari satu tempat kerana sangat ringan. kipas pensonic ini juga boleh dilaras mengikut ketinggian yang dikehendaki serta sangat senang untuk dicuci.Harganya juga sangat berpatutan.

    5
  13. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    kipas tidak mudah rosak

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Saya mengunakan kipas jenama ini dari tahun 2014 sehingga sekarang ianya masih berfungsi dengan baik.walaupun berkali2 jatuh pecah,hanya tukar bilahnya saja.sangat berbaloi.

    5
  14. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    Mampu milik

    4 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Harga yang berpatutan,mudah dan sejuk.cuma kena kerap membersihkan bilah kipas.

    4
  15. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Boleh tahan

    3 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Angin dari kipas pensonic ini agak sejuk tapi perlu selalu dibersihkan habuk pada bilah kipasnnya..Kadang2 agak perlahan bila dibuka pada suis 3..

    3
  16. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    berkualiti dan mampu milik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Dah lebih 5 tahun guna.masih elok dan sejuk.tak pernah bermasalah walau ada beberapa Kali terjatuh. Cuma kena rajin bersihkan sebab selalu banyan habuk. Harga juga berpatutan. Sesuai untuk ruang yang tidak terlalu besar seperti dalam bilik

    5
  17. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    TAHAN LAMA

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Keluarga saya telah mengunakan Stand Fan dari jenama Pensonic ini bertahun. Tak pernah rosak,cuma sebulan sekali haruslah mencuci bilah kipasnya daripada habuk..Boleh berpusing,jadi tidak menjadi masalah untuk menghilangkan panas seisi keluarga

    5
  18. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    I’ve been using this fan for almost two years. Overall good but I already sent first service to pensonic center because of motor problem and still got warranty on it.But now, I using normally. Overall ok, and the price I got is really reasonable.

    5
  19. Avatar

    UmarHarraz10
    116 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    bagus benda ni da pakai lebih dari 3 tahun masih tahan

    5
  20. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Kipas tambahan

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Kipas syiling saja yang ada dirumah memang tidak mencukupi kerana cuaca di Malaysia adalah panas ketika ini. Dengan adanya kipas berdiri dari Panasonic ini dapat membantu di rumah saya. Ia adalah kipas tambahan selepas kipas syiling.

    5
  21. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Ringan dan mudah dialihkan

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Kipas yang ringan dan sangat senang dialihkan. Untuk rumah comel saya

    4
  22. Avatar

    ainie67
    68 reviews

    tahan lama

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    saya sudah menggunakan pensonic 16″ stand fan sudah hampir 3 tahun dan ianya sangat tahan lama.Kipas ini juga ringan dan mudah alih,ketinggiannya boleh laras mengikut keselesaan.

    5
  23. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    terbaikkk mesti beli

    5
  24. Arshad Sani
    46 reviews

    Moderate

    3 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    I’ve been using this fan for almost two years. Overall good but I already sent first service to pensonic center because of motor problem and still got warranty on it.But now, I using normally. Overall ok, and the price I got is really reasonable.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...