Maybelline Volum’ Express Magnum Waterproof Mascara

Product Details

Collagen formula & mega brush plumps up lashes to create 9X the volume instantly for the lushest, most gorgeous dramatic lashes.

  • Collagen-enriched formula plumps up lashes
  • Exclusive Mega Brush build 9X volume with one quick sweep
  • Contact lens safe and ophthalmologist-tested
  • Waterproof
  1. Angel Siow
    4 reviews

    I like this mascara

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    This mascara is amazing just as the purple colour mascara Under their product and it’s so nice and waterproof, it’s long lasting , we even dun need fake lashes to make our lashes longer , only with this product , we can have long lashes!

    4
  2. Avatar

    Gracecjc98
    3 reviews

    Eyelash extension

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    It is able to extent the length and filled your eyelash. Eyelash will looks longer and more. Generally it is good to use and priceis reasonable. Sometimes the liquid might stick on top of your eyelash, you might need to use tissue to wipe it gently. Overall, it is easy to use .

    5
  3. Avatar

    Minyul53
    9 reviews

    Favorite mascara

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    This is the one of my favorite mascara…sebab pertama water proof, lepastu ada fiber akan membuatkan bulu mata korang nampak lebih lebat..dan yang paling best…xpayah nk gaduh kepik2 dah bulu mata tu..pakai mascara ni dah boleh membuat bulu mata korang lentik dah dengan fiber tuu

    5
  4. Avatar

    Azeerazie64
    3 reviews

    Maybelline magnum volum express honest review

    4 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Mudah untuk dipakai, tahan lama dan bulu bata akan nampk lebih lebat dari biasa. Maskara ni tidak seperti maskara yang pernah saya cuba, kerana ia sangat tahan lama dan waterproof. Sgt berbaloi

    4
  5. Avatar

    msladyiana42
    3 reviews

    Loving it

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    Saya dah pakai maskara lama dah.produk yang bagus dan blh pakai maskara ni without heavy makeup.

    5
  6. Avatar

    aiza22904
    3 reviews

    Maskara Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Saya mencari Cari Mana maskara terbaik bagi Saya. Ternyata, Maskara inilah yang paling sesuai dan Saya amat sukakanya kerana ia tidak menjadikan di bawah mata Saya bercapuk dan hitam. Sangat long lasting, melentikkan dan mencantikkan bulu mata Saya. Sangat recommend pada sesiapa yang mencari Maskara Terbaik untuk mereka.

    5
  7. Avatar

    carlthecutiepie86
    6 reviews

    worth buying

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    honestly saying, one of the best mascara that I ever been used. really glad that I bought it though. the product is easily applied, simply long lasting and gives me extra volume, plus it’s waterproof ! not forget to mention about fast delivery service 😉

    5
  8. Avatar

    Hanisnadia21
    3 reviews

    Bulu mata lebih panjang

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Maskara ini sangat seronok ! Selepas apply maskara ini pada bulu mata, mata anda akan menjadi lebih besar dan bulu mata makin panjang. Maskara ini juga tahan lama, dan mudah untuk dicuci walaupun tidak menggunakan pencuci make up.

    5
  9. Avatar

    Nuyul03
    7 reviews

    Mascara paling ajaib !

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya ni jenis bulu mata nipis,dan jarang. So kalau tak pakai apa apa memang tak nampak macam ada bulu mata. Tapi sejak beli dan pakai mascara ni saya dah tak risau. Bulu mata jadi lebat dan lentik. Zasss dan paling best tak berketul pun. Look like original eyelash

    4
  10. Avatar

    abidah63
    4 reviews

    sangat sesuai untuk bulu mata jarang dan pendek

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    sekali beli, terus repeat berkali-kali, dah bertahun guna memang puas hati. Untuk orang yang berbulu mata jarang2 dan pendek macam saya, patut cuba produk ni. memang akan up kan volume bulu mata korang dan keyakinan diri pun ‘up’ juga tau…?

    5
    1
  11. Avatar

    Karenhu70
    6 reviews

    超好用的

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    我现在也是用着这一个产品,我觉得它很好用,刷起来很融密,看起来眼睛很大,很喜欢这个产品

    5
  12. Avatar

    Eelly39s28
    7 reviews

    No need bulu mata palsu ⭐️

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Very waterproof mascara ever,sangat melentik bila di gunakan,tahan lama..i very love it ❤️❤️

    5
  13. Avatar

    yati34
    3 reviews

    Maybelline Mascara

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Produk yang sesuai untuk yang suka travelling atau bersukan kerana mascara ini waterproof. saya akan pakai mascara Maybelline Volum’ Express Magnum ini setiap kali saya keluar shooping, jogging atau bersama family. ia membuat mata saya lebih terserlah kerana mascara ini membuat bulu mata lebih lebat, tebal dan melentik. dan ia senang dicuci…ll

    5
  14. Avatar

    Adahwan8065
    3 reviews

    Maybelline volum waterproof mascara

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Saya sudah menggunakan product ini dan ia sangat mudah digunakan.

    5
  15. Kikilala Nasy
    10 reviews

    Harga berbaloi dengan kualiti

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2018

    Saya adalah pengguna Maskara Jenama Maybelline dan tetap memilih maskara ini kerana kualiti produk ini sangat baik. Antaranya, ianya membantu saya memanjangkan bulu mata tanpa perlu memakai bulu mata palsu. Selain itu, walaupun ketika waktu hujan, maskara ini tidak akan tanggal kerana ianya adalah waterproof. Memang sangat berbaloi menggunakan produi ini.

    5
  16. Avatar

    Yanalee17
    3 reviews

    The best mascara everrrrrr

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    If someone asked me to name three important grooming items that I absolutely could not live without, I’d respond quickly and confidently: Give me a toothbrush, moisturizer and MASCARA. This mascara give me the bright-eye look in the morning and it’s feel very light whenever i’m wearing it.

    5
  17. Avatar

    Nurjieda92
    4 reviews

    Best makeup collections

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    Mascara is one of the most important things when it comes to my makeup routine . This product gives me the natural volume eyelashes and surprisingly it don’t smudge when i applied it and it is the best for my makeup collections .

    4
  18. Avatar

    Mikko13
    4 reviews

    浓密

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    刷上去 浓密好看也防水

    5
  19. Nurul Hidayah
    3 reviews

    Sexy mascara

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Serius pakai mascara membuatkan bulu mata anda makin sexy and high volume.recomended

    5
  20. Avatar

    solshah72
    3 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    The best drugstore mascara to volumize your lashes

    4
  21. Zhe Yoong
    6 reviews

    Long lashes

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    I have been using this mascara for quite a long time and I really like it. It helps lengthen your eyelashes and provides volume to it. I love how it is waterproof and doesn’t smear. However, it doesn’t have much curling effect and I need to use the curler before applying it.

    4
  22. Ardillaa III
    3 reviews

    Mudah dipakai

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Mascara terbaik yang pernah saya pakai. Ia nya mudah dan sangat cantik bila menggunakanya.

    4
  23. Avatar

    evimei7971
    10 reviews

    美哒哒

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    我只用maybelline 睫毛膏 因为真的防水又耐用。使用后眼睛放大两倍????

    5
  24. Avatar

    Meiqi74
    3 reviews

    真心好用

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    maybelline推出的睫毛膏都还不错好用的,比起很多大牌品牌它的质量可以说一点都不差,尤其是我们这些少睫毛的妹子,真是一大福利啊,而且它也很耐,防水效果也不多说了.不错?

    5
  25. Avatar

    myla23
    2 reviews

    Maybelline magnum mascara memanjang & melebatkan bulu mata

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Mascara terbaik yang dapat memanjangkan,melebatkan bulu mata & kalis air

    5
  26. Carol Kong
    10 reviews

    Long lashes is never a problem

    3 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    I had always wanted long curl lashes. By using this mascara, my lashes appears to be longer and curler without having to go for eyelash extension. However, this mascara tend to smudge. Hopefully maybelline will look into this.

    3
  27. Avatar

    Edriana41
    3 reviews

    Just okay

    3 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Since i dont hv long lush lashes, i decided to try this one out. Yes, it’s waterproof. Easy to apply. Less clumpy. Just doesnt make my lashes curl.

    3
  28. Fìghtin Fìnå
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    long lasting for this mascara.I love it!

    5
  29. Lynn Yi Lin
    3 reviews

    Good for thicken lashes

    3 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    I would say it’s better for people who’s having thick and long lashes at first. My lashes are actually short and easily to fall instead of stay up as time goes by. After using this mascara it does help me achieve a doll look. But it’s hard to let my lash being curled for long time. No matter what it’s consider good as it’s an affordable drugstore makeup

    3
  30. Avatar

    Wawa9336
    12 reviews

    Melentik bulu mata

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    Besttttt sangat pakai. Tak pakai curler pon bulu mata lentik sangat bila pakai maskara ni. Lepastu senang nak cuci time solat dan bila cuci pon tak comot. Memang nice lah! Best maskara ever yang i pernah pakai.

    5
  31. Nazatul Khairani
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Sangat suka mascara ni! Menambahkan volume bulu mata saya menjadi lebih menarik. Mudah untuk ditanggalkan dan tidak mencomotkan mata saya. Recommended!

    5
  32. Avatar

    chrissynaidu56
    3 reviews

    Waterproof

    3 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    It is waterproof, and holds a curl really well.
    But it doesn’t really lengthen so I don’t like it that much. My lashes don’t look that different when I use it. Also very hard to take off, but all waterproof mascaras are like that I think.
    I like to use this with other, non-waterproof mascaras. So that the curl is held for longer, and it doesn’t go everywhere. And I like to use just a little bit on the bottom lashes, because it won’t smear.

    3
  33. Avatar

    AuntyAleesa83
    3 reviews

    Mascara

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    This product ia superb..ot make my eyelashe look so curl and i dont have to wear any fake lashes for my natural makeup..im sonin love qith it

    5
  34. Avatar

    ili76
    2 reviews

    bulu mata menjadi lebih lentik dan panjang

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    selepas menggunakan mascara ini bulan mata saya semakin tebal.. liquid nya pun tidak berketul menanpakkan kekemasan apabila menggunakannya..saya sangat suka maskara ni..

    5
  35. Avatar

    Entan
    3 reviews

    Good long lasting Mascara

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    I have been using this mascara about few years already. I’m so in love with with it. I have a small eyes, once I applied the mascara, my eyes looks bigger a bit. The texture is very light, easy to remove, last longer and its does not smear. I recommend all of you to try this mascara. No regret !

    4
  36. Avatar

    waileechoo13
    3 reviews

    Not bad

    4 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    I like this product, I use this product has been 1 year ago, it’s very natural and waterproof, very suitable for my oily skin!

    4
  37. Avatar

    atikah2275
    7 reviews

    MY SLAY MASCARA

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    If you never tried out this mascara please do so cause I’m so in love with thr result since the texture is very light. Easy to remove and the best part it is last longer than i ever expected. Do buy this one guys for your future day ti go through!

    5
  38. Avatar

    Bona246
    3 reviews

    Get noticed!

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    This mascara has changed my life. Ive tried other mascaras from other brands, but none like this none. It doesn’t smudged at all and last long. And most important thing is my crush started tp notice me since o wear this mascara,

    5
  39. Avatar

    Elainne71
    12 reviews

    Good product.

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    这款很棒哦 价钱不会太贵。很容易使用。使用后 我的睫毛都翘翘弯弯的 重点是 根根分明!! 哈哈 很喜欢。我从刚开始学化妆到现在差不多3年这样吧 我都很喜欢这个牌子的化妆品。上妆后 很自然 不会很油腻这样。卸妆水我也用这个品牌的 很好用 容易卸。大推???

    5
  40. Atikah Rasid
    21 reviews

    Love love love

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    I am in love with this product because everytime i used them my eyelashes looks longer more than usual. Among all other products this one is the best to make your eyelashes longer and beautiful❤️

    5
  41. Avatar

    aryan28
    5 reviews

    Menyeronokkan

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Saya dah pernah menggunakan mascara ni wlupun bula mata sy pnjg tp sy mnyukainy, kern bulu mta sy tliht lbih tebal dan kemas. Ia memudhkn sy mggunaknny krna x trlalu mlekat dan wterproof . Saya sukakannya.??

    5
  42. Avatar

    Yeanhua9712
    4 reviews

    睫毛看起来很分明,很自然

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    用了许多的睫毛膏,觉得这让我最满意,因为它让睫毛很分明,一根一根的看起来很自然,只要出门都会用上它。

    4
  43. Avatar

    LohKM56
    3 reviews

    Maybelline MAGNUM Mascara

    3 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    It is definitely waterproof and long lasting. However, the product is not works well on my eyelashes as they didn’t look natural and you need to spend longer time to remove the mascara.

    3
  44. Dang Wangi
    3 reviews

    suka sangat

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    saya suka dengan mascara ni sebab bila digunakan bulu mata saya terus melentik panjang tanpa mengunakan pelentik bulu mata lagi . mascara ni juga melebatkan bulu mata saya dengan cepat sekali. mascara ni kalis air so nak nangis ke berpeluh ke xperlu risau tak luntur pun .

    5
  45. Avatar

    sitifairus26
    3 reviews

    Produk yang menjadikan bulu mata melentik panjang

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    1 PRODUK YANG BAGUS KERANA TIAP KALI MENGUNAKANNYA BULU MATA SAYA KELIHATAN LEBIH PANJANG.. DAN TIAP KALI MENGGUNAKAN IANYA TIDAK BERGUMPAL DAN TIDAK COMOT .. KERANA IANYA SANGAT BAGUS .. DAN LAGI 1 IANYA JUGA TIDAK MELEKAT SESAMA BULU MATA KETIKA MENGGUNAKANNYA ..AMAT PUAS HATI .. DAN AKAN SYORKAN PADA WANITA DI LUAR SANA

    5
  46. Avatar

    Miema198282
    6 reviews

    Maybelinne Mascara

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    The mascara works on me. It makes my lashes longer. Also, my eyes look bigger.

    4
  47. Ida Kamal
    3 reviews

    Superb

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Memang best pakai mascara ni. Rekemended

    5
  48. Avatar

    nursabrina03
    3 reviews

    First Mascara!

    4 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Pertama kalinya, mascara pertama saya pakai ialah ni. Ini pun disebabkan kawan saya yang pakaikan dan saya sangat teruja ketika itu disebabkan bulu mata saya kelihatan lebih tebal dan lentik. Selain itu, ia juga tahan lama walaupun untuk menghilangkannya agak sukar tapi saya tetap sukakannya! Ramai yang tegur lepas saya pakai ni, nampak mata saya lebih besar dan menggoda hehee.

    4
  49. Avatar

    HusnaZakariya16
    3 reviews

    WORTH IT

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    First of all, the price is affordable. Secondly, this mascara last longer than i thought. It is suitable for occasions like dinner or even a date with your partner where ofc you want your eyelashes stay curly and “alive” from morning till night. So for me this mascara is the best so far. 🙂

    5
  50. Avatar

    Ronnie20
    3 reviews

    The best mascara

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    This is the best mascara i ever used.. it gIves my lashes full volume and curl, and i dont usually need to use lashes curler when i use this. It is long wearing and waterproof, and makes me look like i am wearing fake lashes!! Love it!

    5
  51. Avatar

    Farazeman51
    3 reviews

    Best waterproof mascara

    4 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    The mascara is long lasting and waterproof. It makes my eyelashes look natural and sometimes I dont have to use any curler. I bought them during sale and I will repurchase this again!

    4
  52. Avatar

    Jssiejess41
    3 reviews

    Amazing

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    A very strong waterproof mascara and give my eye lashes a big volume and it really open my eyes. People often mistaken me and said that I use fake lashes, but I swear I only use this amazing mascara. I even wore it when I go for swimming and surprisingly my eyelashes still looks good on it! Love it!

    5
  53. Avatar

    Phylliskok61
    3 reviews

    Amazing product

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Yes,this is an amazing product,used this about 1year. Waterproof and easy to use. It’s become my favorite mascara.

    5
  54. Avatar

    iz1921
    3 reviews

    Best choice of mascara

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    i already used this mascara for years and i never change to other brand. This mascara is really good even i wear it while swimming my eyelashes still looks good. worth buying to buy and to try for those who want long lasting good eyelashes

    5
  55. Avatar

    KaoruRozer39
    3 reviews

    result was superb yet affordable

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    one of the satisfying mascara I have ever used. The price is affordable and one application makes my eyes look bigger! one of the beuty hacks i need to share with you, without getting your eyelash extension done ?

    5
  56. Sanxuan Wan
    9 reviews

    best mascara

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    i used maybeline mascara since i first started to use mascara, and i never thought of changing brand, because it is easy to use and waterproof. the effect is also long lasting until i remove it with makeup remover.

    5
  57. Novita Fitriani
    3 reviews

    My Favourite

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Always be my favourite. Maybelline Volume Express Magnum Waterproof Mascara with reasonable price already make my eye lashes look longer and keep it in a long time.

    5
  58. Avatar

    Syaheera2303
    3 reviews

    Bulu mata tampak lebih panjang

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya sangat sukakan produk ni. Malah saya merupakan peminat setia produk Maybelline! Bulu mata saya makin bertambah panjang apabila saya memakainya!

    5
  59. Avatar

    amoyspt94
    5 reviews

    Good Product

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I love use this product! Makes my eyelashes looks longer!

    4
  60. Avatar

    Aizaitul01
    3 reviews

    Jenama kegemaran

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Salah satu jenama kegemaran saya yang selalu saya guna kalau untuk maskara.setakat ni dah guna tiga botol mascara.maklumlah bagi saya kalau pakai makeup macam tak berapa best kalau tak pakai maskara.Pakai mascara jenama maybeline tak comot dan senang digunakan.

    5
  61. Avatar

    fashac7ara53
    6 reviews

    Sangat melentik dan lebat

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Bulu mata saya jadi cantik dan natural. Melentikkan bulu mata dengan beberapa kali sapuan. Sangat berpuas hati dengan maybelline. Tidak mudah comot dan kali air. Bg sy ia Mudah dibersihkan dan mudah digunakan

    5
  62. Avatar

    Kimyean78
    3 reviews

    Worth the price

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Maybelline has a good range of mascara, including this! I sweat heavily so this one totally suits me

    4
  63. Avatar

    SyaK01
    1 reviews

    Best sangat

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Selalu nya kalau pakai mascara mesti berketul dan melekat comot semua… tapi dgn maybelline ni tak rase berat selesa je kalau pakai berjam jam.. lagi pulak susah nk comot walaupon kena hujan skli.. air mata pon sama??

    5
  64. Avatar

    Buttercup84
    3 reviews

    Thicker eyelash

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Been using this for years now. It’s easy to use and doesn’t smear as easily. Loving how the mascara gives extra volume to my eyelashes thus making my eyes bigger. It doesn’t make my lashes clump together which is really great as it doesn’t make my lids feel heavy

    5
  65. Avatar

    Thivyasri90
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Im using this about one year plus. It is waterproof. And after u apply this, ur eyes will look like barbie doll. Yes its amazing but it’s took some time to wash out because it’s waterproof mascara. Valuable price and easy to apply

    4
  66. Avatar

    YvetteC51
    3 reviews

    Volume and Curl

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    My eyelash is not that long and use to do the eyelash extension before. After I use this mascara, my eyelash even more longer and looks more volume, it’s show nature and easy to use.

    5
  67. Hanisah Salihin
    13 reviews

    Long lasting

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    This product is good because it keep your eyelashes curly and long lasting and water proof. If you wanna go for solat, you need eye remover to clean it up. But this product is good.

    5
  68. Avatar

    ainnur9639
    3 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Not a big fan of mascara . But this one get the job done quite well with almost no mess . Good job .

    4
  69. Avatar

    amynadiah35
    3 reviews

    Mudah di dapati dan berpatutan

    4 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    saya dah 3 tahun guna mascara ni best guna sebab buat mata saya nmpk lebih panjang dan lebat. Tambahan pula mascara ni sangat mudah di dapati mana mana drugstore pun ada jual so its easy to find ?

    4
  70. Nur Amanina
    6 reviews

    menawan memukau

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    saya suka guna mascara ini kerana ia membuatkan bulu mata saya lebih lebat,lentik,menawan serta memukau . . bila guna ia saya rasa diri sangat cantik dan selesa . . sesuai sangat dengan saya yang suka make up ni

    5
  71. Avatar

    Suziana29
    3 reviews

    Best mascara

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Mascara yang selesa dipakai, bulu mata nampak lebih lebat dan panjang after apply. Tak tinggalkan kesan hitam dibawah mata. Suka sangat2.

    5
  72. Jebat Derhaka
    6 reviews

    Produk rare

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Mascara maybeline memang best..xya susah pakai bulu mata palsu..pakai ni je terus lentik lebat..terbaikk

    5
  73. Aishah Norjamaeyah
    88 reviews

    Wow

    5 out of 5, reviewed on December 17, 2017

    Saya pernah menggunakannya. Maybelline Volum’ Express Magnum Waterproof Mascara ni membuatkan bulu mata saya lebih tebal dan lebih panjang. Mata saya juga tampak lebih wow! Dan menggoda. Ianya juga tahan air. Jadi mata saya tidak comot bila terkena air.

    5
  74. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Maybelline Volum’ Express Magnum Waterproof Mascara

    4 out of 5, reviewed on December 14, 2017

    Kebaikan:
    Kalis air @ waterproof.Kalau kena hujan pun masih kekal lagi warnanya.
    Tahan lama @ long lasting.Formula mascara ni mampu mengekalkan bulu mata untuk waktu yang lama
    Menebalkan bulu mata sehingga 10 kali ganda
    Kurang bergumpal
    Harga berpatutan
    Kekurangan:
    Walaupun mascara ni boleh memberus setiap helaian bulu mata,tetapii susah nak berus bulu mata pada bahagian dalam mata.

    4
  75. Avatar

    belle57
    3 reviews

    Maybelline

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Mulanya cuba untuk suka-suka ja, sebab aunty saya punya kan. Jadi, saya pun cubalah kejap, kasi test di bulu mata. Lepas tu, saya tengok cermin, eh cantik pula bulu mata jadinya. Kenapa? Sebab melentik bah itu mata, siapa nda suka bulu mata melentik? Kesimpulannya, saya memang suka ini product.

    5
  76. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    melentikkan bulu mata

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya merupakan salah seorang penggemar mekap dan maybelline merupakan salah satu jenama yang digemari oleh saya. Saya menyukai maybelline volum express magnum waterproof mascara berbanding jenama lain kerana ia sangat senang digunakan dengan berus melentingnya. Ia juga membuatkan bulu mata saya lentik, lebat serta menawan dan paling penting ialah ia kalis air.

    5
  77. YenYen Dior
    30 reviews

    我的睫毛神器

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    我本身的睫毛超短的,自从使用了它,开始发觉到它的帮助!涂上睫毛膏以后眼睛也放大好几倍哦……

    5
  78. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    搽起来超翘的睫毛膏

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    睫毛膏必买maybelline的,这支主打大容量,我的睫毛膏搽起来超浓密,而且很翘,还有很防水

    4
  79. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    mascara hebat

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    saya suka make up product dripada brand maybelline. begitu juga dengan mascara volume express ni. sangat mudah untuk dipakai lebih2 lagi bagi orang yang xpandai mekap macam saya ni. sapuan nipis je dh menampakkan bulu mata lebat dan panjang, yet still natural dan tak berketul. botol packaging juga berwarna terang senang nak cari disebalik barang mekap lain dalam pouch brg mekap.

    5
  80. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Enhance the eyes look bigger

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Maybelline Volum’ Express Magnum Waterproof Mascara is a nice product which volume up my eyes lashes and make my eyes look bigger. I feel so nice to use this mascara as it makes me feel good and my eyes look attractive all the time. The packaging of this mascara is very nice and suitable to bring along anywhere. I always put it in my handbag so that I can touch up any time. Besides that, I do not need to worry if I get wet in the rain as it is waterproof and makes me the mascara stay longer always. My eye lashes also always thicker and it is highly recommend. Overall worth to purchase.

    5
  81. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    love this product

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    This mascara very nice, it makes my eyelashes looks natural and beautiful i love it

    5
  82. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Saya dah cuba maskara ini sambil memakai contact lenses. Ternyata ia tak mengganggu contact lens saya. Senang untuk dipakai dan bulu mata saya nampak lebih lebat dan lentik! Ia tak bergumpal dan tak mudah melekat. Sangat recommended

    5
  83. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bulu mata Lebat & manawan

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Salah satu maskara kegemaran saya..ia menjadikan bulu mata saya lebih lentik & lebat.Yg paling penting ianya kalis air & sangt mudah digunakan dgn berus yg melenkung.

    4
  84. Pinky Bibi
    44 reviews

    nice and easy to use.

    3 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    nice and easy to use. Maybelline Volum’ Express Magnum Waterproof mascara is long lasting but after need use a lot remove just can remove it .

    3
  85. Avatar

    Cabana90
    12 reviews

    Comfirt with this mascara

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Menampakkan bulu mata lagi panjang and lebat

    #Maybelline
    #Volumemascara

    5
    1
  86. Avatar

    Cabana90
    12 reviews

    Comfirt with this mascara

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Menampakkan lagi bulu mata yang lebat dan panjang

    5
  87. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    looks natural and beautiful

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    This mascara very nice, it makes my eyelashes looks natural and beautiful i love it

    4
  88. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Bulu mata saya kelihatan lebih lebat

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Bulu mata saya kelihatan lebih lebat dan mata tampak menawan. Harganya juga berpatutan dan amat mudah digunakan.

    4
  89. 溦溦 林
    473 reviews

    good & cheap

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    i has been using this mascara for 1 years now. this brand mascara is Cheap and good use

    4
  90. Niki Tay
    996 reviews

    just so so only ..

    2 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    so so only not very good use .Ok lah bought it during sale..but cant quite hold the curl well.. have to pay more effort to remove it…

    2
  91. Miko Tan
    324 reviews

    Maybelline Mascara

    2 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    每次买到都觉的干干的浓浓的,不知道是这样的吗?很难涂,因为液体很厚。

    2
  92. Gee Gee
    321 reviews

    awesome

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    saya suka menggunakan maskara maybelline volume express magnum ni kerana ia membuat bulu mata saya nampak lebat dan melentik,ia juga waterproof..sangat2 suka

    4
  93. Avatar

    salsabwz90
    4 reviews

    The best drugstore mascara ever made!

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2017

    This product is very popular even among beauty bloggers & vloggers because the results is fantastic!

    5
  94. Avatar

    Ayuni70
    83 reviews

    Sangat mengagumkan

    5 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    Saya dah cuba maskara ini sambil memakai contact lenses. Ternyata ia tak mengganggu contact lens saya. Senang untuk dipakai dan bulu mata saya nampak lebih lebat dan lentik! Ia tak bergumpal dan tak mudah melekat. Sangat recommended

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...