MamyPoko Pants Extra Soft

Product Details

Keep active kicking darlings and bigger standing babies cheerful throughout the day with luxurious comfort. Sizes M-XL come with our Power Slim Absorbency Core to absorb more liquid, faster and longer.  Sizes XXL-XXXL absorbs bigger volumes of urine for even longer usage. Diaper changing has never been this easy for mummies and daddies!“

Roll up tape*
The new roll up tape feature makes MamyPoko Pants Extra Soft even more convenient for all mummies and daddies. This feature is easy to use and makes disposing diapers hassle and mess free.
* Not available for XXXL size.

Super Soft & Stretchable
MamyPoko Pants Extra Soft is equipped with cotton-like Extra Soft material for ultimate comfort with almost no irritation.
Its softer and stretchable waistband and leg gathers also enables your baby’s skin to breathe comfortably and preventing unwanted red marks on your baby’s skin.

Emphasis on Absorbency by Gender
Your little one deserves nothing but the best. With cotton-like Extra Soft materials, your child is assured of a fun-filled comfortable time with different emphasis for boys and girls.

Superior Absorbency
Giving your baby supreme dryness for longer usage and extra protection against leakage. MamyPoko Pants Extra Soft absorbs up to 5 glasses of liquids:
M size – up to 5 glasses of 40ml
L size – up to 5 glasses of 50ml
XL size – up to 5 glasses of 60ml
XXL size – up to 5 glasses of 70ml
XXXL size – up to 5 glasses of 80ml

Fun Winnie the Pooh designs!*
Diapers don’t have to be boring. MamyPoko Pants Extra Soft features 6 Winnie the Pooh designs M~XL, and 5 designs for XXL.
It gives a quick snug fit, allowing your baby to move with comfort while maintaining that super cute look.
* Not available for XXXL size.

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Another preloved form mamypoko

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    Yes, the materials is soft and so comfy to the skin. It’s like how we pamper our kids. The diapers is very good in absorption and no leakage happen so far. I personally think this is a good product even though the price is slightly higher than other brands.

    5
  2. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    The best diapers

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    I strongly recommend mamypoko pants. easy to wear and the product is very good as it absorp well and doesn’t cause skin irritation to the skin. Even when removing, there’s no unpleasant smell. Although the price is slightly higher compared to the other brand. I still using it as the product quality is assured.

    5
  3. Avatar

    yanacheku46
    3 reviews

    MamyPoko pants Standard for My Sayang

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Pampers MamyPoko pants Standard for My Sayang sgt berbaloi dari segi harga dan kualiti produk. Saya telah menggunakannya untuk anak saya sejak anak berumur bawah setahun sehingga sekarang berumur 3 tahun. Sekarang MamyPoko pants standard sudah ada design terbaru sentiasa up to date. Fabriknya sangat lembut pada kulit anak. Harga murah & berpatutan. Sangat berbaloi-baloi.

    5
  4. Avatar

    choco92
    3 reviews

    夜用最佳选择

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    还没怀孕之前,每次看广告都觉得浮夸,但是第一个宝宝还是选择买这个品牌试试,结果一用就爱上了~柔软,透气,吸水超强!一觉到天亮绝对不是问题!是一觉到天亮哦!只是…价格不便宜…果然一分钱一分货!推荐给其他朋友都赞好呢!

    5
  5. Avatar

    Krool10
    4 reviews

    MamyPoko Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Mamypoko adalah yang terbaik untuk anak2 saya..Tiga2 anak saya hanya mamypoko menjadi pilihan..sangat selesa.tidak mudah bocor.boleh pakai dalam masa yg lama.Mamypoko adalah yg terbaik mengapa perlu yg lain kalau ada mamypoko.belum cuba belum tahu.dah cuba tentu tidak akan cari yang lain lagi

    5
  6. Juhaniza Hassan
    3 reviews

    Mamy poko the best diapers

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    Saya menggunakan jenama ini dari anak saya sebulan sehingga dia berusia 2 tahun selepas anak saya tidak memakai diaper lagi sebab dia dah pandai membuang air sendiri. Satu jenama yg sangat berkualiti setanding dengan harganya. Dengan mamy poko saya tidak perlu risau jika anak saya kebocoran setiap kali memakainya kerana ia adalah selamat dari masalah kebocoran serta boleh memakainya dalam jangkamasa yang lama. Saya tidak perlu kerap menukar lampin dan ia sangat menjimatkan dari segi masa dan juga duit. Dengan mamy poko juga anak saya bebas dari masalah ruam lampin. Very recommended.

    5
  7. Eita Meraclee
    3 reviews

    Mamypoko

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Selesa.tidak tembus walau pakai 8 jam.senang cari.harga berpatutan dari ank yang sulung sampai yang nombor 4 semua pakai mamypoko.tak pernah melecet pakai walau lambat tukar lampin

    5
  8. Avatar

    Beby_Orked74
    6 reviews

    Kualiti yang mengagumkan

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Sesuai untuk anak saya yang mempunyai masalah ruam lampin sebelum ni!
    Dia sangat selesa dan tidak merengek lagi.
    Kualiti setanding harga.

    5
  9. Avatar

    sharontwin232
    3 reviews

    Good quality and value for money!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    The quality is just as good and very absorbent. Suitable for my baby to use day or night. Compared to the air-fit, this is my next best choice.

    5
  10. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    good cutting

    3 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Mamypoko pants extra soft is more cheaper than the air fit pants, the quality is quite good then the extra dry. The texture us quite soft and the cutting is good for chubby baby. Flexible waist band for chubby baby!

    3
  11. Candy Yuepeng
    12 reviews

    妈妈的首选

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    我的外甥自从用了Mamy Poko Pants (Extra Soft)后,再也不用担心晚上尿尿会漏出来,长时间穿着也不怕屁股红红痒痒,因为它的吸收耐力很强。

    5
  12. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Sesuai pada kulit anak saya yg sensitif

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Kulit anak saya agak sensitif,jadi saya kena teliti dengan pemilihan lampin yang dia pakai.Ini untuk mengelakkan ruam pada kulit.Alhamdulillah,dalam banyak- banyak lampin pakai buang yang dijual di pasaran,anak saya serasi memakai mamy poko extra soft ni.Dari usia 2 minggu sampai la usia 2 tahun lebih saya setia dgn jenama ni.

    5
  13. Avatar

    Joyce20
    13 reviews

    Fit

    3 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Easy to wear,very soft &slim..jus my baby ll have bit rashes is the diaper din change on time..overall is good n comfortable

    3
  14. Avatar

    musera76
    12 reviews

    good quality

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    this brand is good quality

    5
  15. Avatar

    Noorasiah67
    4 reviews

    Mumypoko cepat dipakai dan selesa untuk kanak2 aktif.

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Walaupon saya belum mempunyai anak tl saya selalu belikn mamypoko easy pant ni untuk ank sedara saya yg memang aktif. Bile nk pakaikn pampers lepas mndi mmg ssh tp dgn easy pants ni mmg cepat dan mudah. Xsempat baby nak lari dah siap tau. Tq mamypoko yg sgt memahami. ??

    5
  16. Avatar

    Raynne10
    2 reviews

    Good Quality

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    As a mummy , this is my recommended diaper brand in my life, start my 1st daughter hv try a lot of other diaper is not suitable to her, after I try MomyPoko I fell amazing, even overnight also clear and dry

    5
  17. Nor Rushdiyati
    26 reviews

    Kualiti yang sangat memuaskan

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    Jika dibandingkan dengan harga antara lampin pakai buang yang ada di pasaran,Mamypoko antara jenama yang mahal. Tapi berbaloi dengan kualitinya. Anak saya guna Mamypoko pada waktu malam kerana ianya tebal dan daya serapan yang sangat bagus.

    5
  18. Avatar

    KitchenCandy61
    4 reviews

    Best quality

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Mamy poko is one of the best diapers. But a bit expensive. Not always have discount or sales for this brand. Worth the money. The size fits well not like other brands the have a small cutting. Of you have extra money, this is the best diapers i would say.

    4
  19. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Pants yg sgt lembut dgn kuasa serapan terbaik

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Lampin jenama pilihan sy.Saya memilih lampin MamyPoko Pants Extra Soft ni krn tekstur permukaannya yg sgt lembut,selembut kapas.Sepanjang mnggunakannya juga ank x pernah mngalami masalah kebocoran dan iritasi di kawasan ruang lampin.Ank sy mmg kelihatan selesa mnggunakannya,permukaan lampin juga masih tetap kering walaupun dh penuh.Lampin ni mmg mmpunyai kuasa resapan terbaik.Pants juga Lebih mudah digunakan utk ank sy yg semakin aktif bergerak dan sukar utk memakai lampin jenis tape.Getah di pinggang dan paha sgt elastik dan tidak meninggalkan kesan cengkaman pada ank.Mmg terbaik,walaupun harganya mmg lebih mahal dri jenama biasa,tp ia semestinya berbaloi dibeli dgn kualitinya.

    4
  20. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mgkin saya lebih memilih mamy poko pants standard

    3 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    Permukaan lampin mamy poko pants extra soft ni mmg sgt lembut dan mmpunyai pengudaraan yg selesa utk bayi.Getah di pinggang dan paha juga sgt elastik dan lembut.Coraknya juga cantik.Tapi dari segi penyerapan ianya biasa2 saja,lebih kurang lampin mamy poko pants standard je.Mgkin saya lebih memilih mamy poko pants standard yg lebih murah & berbaloi dgn kualiti.

    3
  21. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    The quality not as good as last time

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    I don’t know is there any mummy have the same feeling like me. I feel that the quality of this Mamypoko not as good as last time. It will leaking and not suitable for night use. Air Fit will much better but of cause the cost is there also.

    3
  22. Leung QQamy
    1 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Is good to use for baby 6 months above.
    Try a few of brand this 1 is more better, two of my kids also use this! Even use the normal version also can over night

    4
  23. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Premium Quality diapers

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Mamypoko Pants Extra Soft’s materials is soft and comfortable. It gives my little one Super Premium comfort for a premium price! It is highly absorbent, breathable, and soft around the waist and legs. Although it is expensive but I think it is worth for money. It can be wear at night till the next morning with no leakage issue.

    4
  24. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Prefer Air Fit

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    I almost confuse with this Mamypoko extra soft pants with Air Fit pants. I have bought this extra soft pants because the price if more cheaper than Air Fit a little bit. But overall this extra soft pants is satisfied for me, no leaking, soft texture, flexible waist band & even suitable for night used!

    Recommended diaper pants for active baby!

    3
  25. Niki Tay
    996 reviews

    easy to wear

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    MamyPoko Pants Extra Soft is very easy to wear and very soft and good quality , more than 8hrs also no leaking , very good diapers.

    5
  26. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    recommend to all parents

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    breathable diaper quality

    5
    1
  27. Jeff Tung
    72 reviews

    quality can compare with Huggies Ultra

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Mamypoko pants exyra soft quality can compare with Huggies Ultra.
    but the price is higher than Huggies. The absorption is very good! never leaking!

    4
  28. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    cheaper than Air Fit but good quality also!

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    cheaper than Air Fit but good quality also!
    My boy wear this during day & night time also never leaking!
    good absorption and cutting.
    cheaper than Air Fit but good quality also!

    4
  29. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    MamyPoko Pants Extra Soft is absorbent and it is suitable for night use. It can support for long hours without any leakage. Its stretchable waistband and leg gathers enables my baby’s skin to breathe comfortably and preventing unwanted red marks on your baby’s skin. The texture is very soft and my baby always feel comfortable most of the time. The price of MamyPoko Pants Extra Soft is expensive.

    5
  30. Avatar

    Reen89
    32 reviews

    Kualiti lampin lembut yang menyenangkan

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    MamyPoko Extra soft Pants material yang sangat lembut dan selesa selama 12jam dan penyerapan yang unggul membuatkan si manja sentiasa bergerak aktif tanpa perlu risau kebocoran dan corak lampin yang cantik membuatkan si manja bergaya sepanjang hari

    5
  31. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    The best diaper ever

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Mamy Poko extra soft diaper pants ini sangat berkualiti di pakai anak saya. Selain lembut anak saya jarang bocor bila memakai lampin pakai buang ini do waktu malam dan semasa berjalan-jalan. Anak saya tidak mengalami ruam bila pakai bran mamy poko ini.

    5
  32. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    night use no leaking!

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    my baby wearing this extra soft pants overnight, overall is good, no leaking & comfortable.

    4
  33. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    mamypoko memudahkan penukaran lampin bayi

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    MamyPoko Pants Extra Soft memang sesuai untuk baby yang tengah aktif , tak kira la samada tengah aktif nak meniarap, merangkak ataupun berjalan kerana ianya sangat senang dan cepat untuk disarungkan.Tambahan pula anak saya yang kini berusia 7 bulan sudah pandai nak merangkak. denagn Mamypoko saya boleh memakai lampin dengan mudah. terima kasih mamy poko

    5
  34. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    excellent

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    mudah dan pantas dengan mamypoko pants extra soft. MamyPoko Pants Extra Soft memang sesuai untuk baby yang tengah aktif , tak kira la samada tengah aktif nak meniarap, merangkak ataupun berjalan kerana ianya sangat senang dan cepat untuk disarungkan ke baby. Tambahan pula ianya memberikan kelembutan extra dan well fit untuk memastikan baby selesa dan ceria sepanjang hari.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...