Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins

Product Details

Experience the triple delight of crunchy, aromatic peanuts and healthy raisins coated with rich chocolate – all in one bite. So delectable, one is never enough!

  1. AkuHudHud27
    158 reviews

    Interesting to snack

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2021

    It is very interesting to have a colourful snack. Nips absolutely one of them. Chocolate coated with peanut or raisin in them with nice colourful coatings. When eat either you pick peanut or raisin. It is actually can be guess. The smaller one must be raisin and the bigger one is peanut. I love the smell of the nips once opened the pack. One never good enough.

    4
  2. Shika43
    687 reviews

    The best snacks..

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins adalah snacks paling sempoi dimakan anytime tak kira apa jua keadaan memang enjoy… Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins memang akan dapat rasa ksimis dan kacang sebiji2 dalam Nips ni… saya juga gemar membuatkan cookies campurkan Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins… Menarik minat kanak2 dan semua golongan dengan pelbagai warna dan rasa…

    5
  3. MyCat95
    3 reviews

    Nips

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Saya suka nips peanut . Sebab kacang dia satu2 . Tak kedekut langsung . Setiap warne nips tu pun best sangat . Sesuai dimakan waktu pergi picnic atau somewhere . Tengok tv pun sedap makan . Sedar2 dah habis dah .

    5
  4. WP61
    24 reviews

    nips一口接一口

    4 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    大学时期,上课必备的零嘴, 一包里两种口味,吃每一粒都让你有不同的惊喜,好像猜猜乐!

    4
  5. CikSue38
    819 reviews

    2 in 1. Peanut + raisin. I love it!

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Nips peket purple ni kombinasi antara nips kacang dan nips kismis. Mmg best. Dlm 1 peket boleh rasa dua2 terus. Coklat pn tak berapa manis. Boleh bezakan antara nips kacang dan nips kismis. Yg kecik2 sikit tu kismis la. Hehe. Seronok makan nips ni. Sedap. Harga pn tak mahal. Boleh buat snack p mana2 pn. Letak dlm handbag takde masalah.

    5
  6. EuniceNg41
    3 reviews

    cheap and sweet

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    when u wanna eat smthing sweet, this is ur choice~ cheap price yet it also taste nice! not too sweet for me, and the packaging size is just nice..i like both raisins and peanut in one package

    4
  7. AizaMan
    219 reviews

    Kacang dan kismis

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Love it! coklat yang tidak terlalu manis dengan kacang dan kismis didalamnya..Bentuknya juga tidak terlalu besar dan senang digigit..Harga pun murah dan banyak terdapat di kedai dan pasaraya..

    4
  8. Aikoaiko25
    1052 reviews

    小孩子最爱

    3 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    小孩子最爱吃的这个巧克力有花生和涂有丰富巧克力的健康葡萄干两种选择的而且很小一个可以一口气就吞下去了很适合小孩子吃的哦!

    3
  9. NurulDeng08
    470 reviews

    Sesuai dijadikan snek & dekorasi manisan

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Saya sangat sukakan gabungan kacang & kismis dalam coklat Nips peanut & raisin ni.Saya dapat makan 2 perisa coklat kegemaran saya dalam 1 pek.Saiz kacang & kismis dlm coklat nips ni sgt besar.Kismis lembut dan berjus.Kacang juga besar dan ranggup.Disalut dgn coklat nips yg sedap.Semestinya sgt berbaloi utk dijadikan snek & dekorasi manisan.Harganya pun berpatutan utk dibeli.

    5
  10. IntanDzarina47
    29 reviews

    Saya hanya akan makan jack n Jill kacang saja

    3 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Biasanya kalau makan jack n Jill kacang and raisins ni saya akan buang yang kismis dan makan yang bersalut coklat kacang tu saja. Sedap sangat.

    3
  11. AieenDeen28
    899 reviews

    Saiz kacang & kismis besar

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Saya suka kerana dpt rasa dua perisa berbeza dlm 1 plastik..gabungan coklat & kismis mmg sedap,tekstur kismis sgt lmbut & saiznya besar disaluti dgn coklat Nips yg nipis,sememangnya sedap..kacang juga besar & ranggup..hrga berpatutan & mudah didapati.

    5
  12. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Rasa coklat nips yang sangat sedap dan mempunyai kismis di dalamnya. Seperti kita ketahui kismis mampu memberikan tenaga kepada kita apabila kita mengambilnya. Malahan kini rasa kismis disertakan dengan coklat.

    5
  13. Nur Atikah
    66 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    The combination of peanut and raisins was created a new sensation and I really love the taste.

    5
  14. sallyinlee93
    1004 reviews

    2种口味!

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    这个里面有2种口味,有花生,有葡萄干。
    很特别!口感更丰富!

    4
  15. Kellychan21
    503 reviews

    I love the combination of peanut and raisin

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    I love the combination of peanut and raisin. It is just perfect taste when eating it. It is crunchy and it is not that sweet. Normally I will drop by convenient shop to buy it if I am tired when driving.

    4
  16. Niki Tay
    996 reviews

    Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins

    3 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    buy this Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins can eat 2 flavor, my husband like eat peanut so almost i will find which 1 is peanut than give him eat.

    3
  17. Nur Arina
    812 reviews

    Sedap dan rangup

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Saya suka dengan jack & jill peanut & raisin ni sebab kacangnya walaupun disalut dengan coklat, ianya tetap rangup dan juga kismis yang besar. Coklatnya tidak terlalu manis juga sesuai dimakan ketika dalam perjalanan jauh.

    5
  18. qisstiera75
    118 reviews

    Kekacang dan kismis

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Sedap apabila coklat dicampur kacang dan kismis. Dapat rasa kelainan pada coklat tersebut.

    4
  19. fionayyl03
    526 reviews

    A splendid mix of raisins and peanuts in one fun-sized bag

    4 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    This product is such a great way for a pick-me-up as it is always available at any convenient store or supermarket. I like the ratio of peanuts and raisins in one bag, although I’d much prefer the ones that have just purely peanuts in them. This is because sometimes the raisins tend to be hard and still have seeds in them, whereas the peanut variant is just peeled and de-shelled peanuts which I much rather prefer. I like it nonetheless and would definitely purchase again.

    4
  20. Riduan Halim
    136 reviews

    Nips Terbaik

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2017

    Rasa coklat nips yang sangat sedap dan mempunyai kismis di dalamnya. Seperti kita ketahui kismis mampu memberikan tenaga kepada kita apabila kita mengambilnya. Malahan kini rasa kismis disertakan dengan coklat.

    4
  21. Betty Liew
    263 reviews

    Crunchy bite of the chocolate

    3 out of 5, reviewed on May 29, 2017

    Nips has been famous since I was in University. Affordable price and is crunchy. Add in the ice cream to create a nice taste

    3
  22. Rebecca Koay
    150 reviews

    Balanced Peanut/Raisins

    3 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    I’m a raisin lover but my boyfriend is not. So in order to compromise, we would often get this pack of Nips as it has both peanut and raisins in one. Pro tip: Raisin Nips are larger in size than peanut Nips. 😛

    3
  23. miera97
    132 reviews

    Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins

    3 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Jack n’ Jill Nips Peanut and Raisins kaya dengan kacang dan kismis didalam.. boleh makan bersama aiskrim, deco untuk kek dan brownies, warna warni pada nips memang jadi kegilaan anak-anak saya.. sekali cuba pasti nak lagi…

    3
  24. Aznor Azizul
    153 reviews

    The Best Candy Companion

    4 out of 5, reviewed on April 20, 2017

    If you feel like you want to pop something into your mouth during a busy period, then Nips would be a great choice because it is so sweet and crunchy and plus the raisins can keep you going on forever.

    I prefer this over other candy because it is healthier to consume and doesn’t cost as much as Snickers or other chocolate bars.

    You won’t regret it for taking this one along during your long journey.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...