Jack n’ Jill Cream-O Tarts Blueberry

Product Details

So very blueberry tart temptations – it’s sweet sensations straight to your heart!

  1. Avatar

    Jiaying9983
    3 reviews

    最爱的饼干

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    真的很喜欢这个牌子的饼干!很好吃 很够味!里面的陷是我最喜欢的 配着饼干吃 非常的入味 饼干香味加蓝莓酱的酸味 非常好吃!酸酸甜甜非常棒!

    5
  2. Avatar

    Survey2ukris86
    3 reviews

    Jack n Jill

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    The tart biscuit which my all-time fav.. the tast of the biscuit is so yummy and resonable priced easy to get in most of the convinient shop.. Easy to Grab N Go

    4
  3. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Jem terlalu manis

    3 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Bagi saya biskut tart blueberry Jack n’ Jill Cream-O ni hanya ada 1 kekurangan iaitu jemnya agak manis,ditambah pula krim vanilla di bawah lapisan jem yg mmg dah manis.Yg lain semuanya ok biskut sgt sedap teksturnya rapuh,lemak berkrim dan beraroma butter.Jem blueberry pun sedap,cukup rasa.Tekstur jem yg kenyal juga sedap dimakan bersama biskut.Kalau kurangkan kemanisan jem,mmg sedap bg sy.Harga pun murah & mudah nk dapat di kebanyakkan kedai2 biasa.

    3
    1
  4. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Jem yang terlalu manis

    2 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Cream o tart blueberry dari Jack n jill ini pada saya terlalu manis, terutama pada jemnya. Saya kurang suka dengan biskut ini kerana rasa manisnya yang keterlaluan. Gigi saya agak sensitif, jadi snek ini tidak sesuai dengan saya kerana akan menyebabkan gigi saya berasa sakit dan tidak selesa.

    2
  5. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Biskut berbau wangi

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Walaupun jem tart blue beri nya agak manis tapi biskut ni sgt sedap.Biskutnya Ranggup,lembut dan beraroma butter yg sgt wangi.Cuma jemnya bagi saya agak manis,mngkin kalau kurangkan sikit kuantiti jem mesti lebih sedap dinikmati.Saya suka nikmatinya begitu saja tanpa dicicah air.Sangat sedap,harganya pun murah dan berbaloi utk dibeli.

    4
  6. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    YUMMY

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Sedap… rasa blueberry bila makan susah nak stop.. sekejap dah habis 1pack.. Makan dengan anak2 yang jgak suka dengan biskut ni..

    5
  7. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    BISKUT KEGEMARAN SAYA

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    BISKUT Jack n’ Jill Cream-O Tarts Blueberry MEMBUATKAN HATI SAYA BERTAMBAH GEMBIRA WALAUPUN KETIKA SAKIT. RASA YANG ENAK DAN MEMBUATKAN SAYA BERTAMBAH SELERA MAKAN.

    5
  8. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Jem blueberry terlalu manis & kenyal

    3 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Biskut susu cream o ni sangat sedap,berlemak & berkrim.Tapi inti blueberry yg kenyal agak manis bagi saya.Teksturnya yg kenyal juga sering terlekat pada gigi saya.Rasa jem blueberry yg masam manis mmg sedap,tapi kalau kurangkan sikit kemanisannya mgkin lebih sedap bagi saya.

    3
  9. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    blueberry biskut

    3 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    saya sangat xsuka makanan yang berperisa strawberry, mulberry, blueberry ataupun sebarang keluarga berry. bagi saya berry hanya sesuai dimakan sebagai buah fresh. dapat biskut ni masa kenduri dalam goodies bag. berbulan terbiar tak terusik dan at last saya try makan. manis masam rasa blueberry. sekeping pn susah nak habiskan. biskut ni memang bukan diciptakan untuk saya.

    3
  10. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tart Blueberry Cream O

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Sedap,rasa krim susu dgn jem blueberry yg masam manis..dgn tekstur biskut susu yg ranggup..tapi sy lebih suka jika jem terletak didalam,jadi ia lebih sedap dinikmati & x mngotorkn tngan ketika mmegangnya..tapi harga mmg murah,berbaloi utk beli..

    4
  11. Nor Othman
    1343 reviews

    yummy

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    The sweet and sour taste of the berry plus the cream filling makes the tart taste a whole lot different from the other cookies that I used to eat. A great tea time companion.

    5
  12. Nur Atikah
    66 reviews

    New taste

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    The difference of taste compared to other biscuits make it really unique. The combination of of this flavor and the biscuit itself was created a new taste and it still delicious.

    4
  13. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Jika rasa blueberry lebih lagi,pasti lebih sedap

    3 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    biskut blueberry ni bagi saya rasa agak sedap dengan haruman blueberry yang wangi dan menaikkan selera untuk memakannya.
    Tidak terlalu manis dan sedap rasanya.
    Tapi jika boleh ditambah lagi rasa blueberry pasti lebih sedap.

    3
  14. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    蓝莓口味不错

    3 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    这个蓝莓口味的饼干不错吃。
    价钱也不贵。

    3
  15. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Biskut Blueberry yang enak.

    3 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    Jack n Jill Cream-O.tart Blueberry ni sangat sedap untuk dinikmati bersama Teh o sebagai snack. Saya suka aroma jem blueberry nya yang manis dan masam. Kemanisannya tak payah cakap lah,memang manis yang amat. Sebab tu makan dengan teh o tanpa gula je,harga pun murah beli yang pack kecik baru Rm1.20. Apa2 pun sedap saya tak berhenti mengunyah dan makan sampai habis.

    3
  16. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Jack n Jill went up the hill, and blueberry tart goodness came to bill

    3 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    Blueberries are one of my superfruits especially when it involves having the as snacks and desserts! Jack n Jill made an Oreo-like biscuit that has blueberry jam inside. The blueberry cream is decadent and not overly sweet, providing enough hints of actual blueberry taste that makes this product deliver the goodness it has. It is also cheap and can be easily stored with a long expiry date without it getting airy and soft. Mine went overdue for a month, but it was still crunchy and tastes as good. But, always do check if it smells funny or taste weird as a precaution. It’s a handy snack to keep, but there are better blueberry biscuits out there to explore.

    3
  17. Aznor Azizul
    153 reviews

    Perfect Blueberry Tart For All

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    This blueberry tart is an awesome choice for your home cookies because sometimes when people come to visit you, there is nothing left in your fridge to serve this tart could really come in handy.

    The sweet and sour taste of the berry plus the cream filling makes the tart taste a whole lot different from the other cookies that I used to eat. A great tea time companion.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...