IK Yellow Copier Paper 70gsm (A4) Paper 450 Sheets

Product Details

  • Super Quality
  • Create your own digital photographs and reprints at home.
  • Suitable for all color inkjet, laser printer, copier and fax.
  • Dimensions: A4 Size
  • Sheet Weight: 70gsm
  • Finish: 100% Ultra Bright
  • Pack Qty : 450 sheets
  1. Xiiao Weii
    6 reviews

    Nice paper for printing document

    3 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Use this brand of paper in all my life include printing some document and submit hard copy of my college assignment from past five years. If you are the person who want more good quality paper you should choose a 80 gsm paper instead of this 70 gsm paper product.

    3
  2. Avatar

    noor197965
    6 reviews

    Kertas A4 berkualiti

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Sepanjang saya study master, kertas A4 ni jadi pilihan saya untuk pelbagai assingment dan hasil tesis saya. Saya pilih kertas ni sebab ia tebal dan tak mudah koyak. Selain tu saya memang tertarik dengan corak packaging brand kertas ni. Di pejabat saya juga, kertas ni menjadi pilihan untuk aktiviti printing dokumen setiap hari.

    4
  3. Avatar

    muhammadhafizi08
    3 reviews

    Murah & tebal

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Kertas tidak nipis. Sesuai untuk print gambar dengan quality yg cantik apatah lagi untuk print assignment yang bertimbun.

    5
  4. Avatar

    falienra1019
    10 reviews

    Kertas A4 kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Untuk pengetahuan semua, saya sangat menggemari kertas A4 IK Yellow ini kerana harganya sangat berpatutan dan kertas nya yang berkualiti.. sebagai seorang penjawat awam yang memang sentiasa berhadapan dengan kerja-kerja dokumentasi , kertas A4 ini menjadi pilihan saya.. kertas ini juga memberikan keyakinan yang tinggi kepada saya untuk menghasilkan kerja-kerja yang terbaik.. terima kasih IK Yellow..??????

    5
  5. Nur Aishah Azriy
    23 reviews

    Sturdy paper

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    I love how it stays dry after got hit by droplets of water. It is sturdy, thick and satisfying paper I ever used. Very cheap when I was a student need to submit report every week.

    5
  6. Jimmyq Qeun
    3 reviews

    Surprise quality

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Just recently switch to using it as previously thought that mostly all cheap paper won’t be quality enough but after using it, I was surprised of the quality of the paper that it may even surpass those which is higher in the price. Highly recommend for any office or business.

    5
  7. Avatar

    azizizaidi26
    3 reviews

    Kertas Tahan Lasak

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Antara sebab saya pilih guna A4 ik yellow:
    1. Ketebalan yang memuaskan
    2. Memang mesra pengguna
    3. Sangat smooth bila menulis pada kertas tersebut
    4. Tidak mudah koyak jika basah
    5. Kurang nampak kesan tulisan pada permukaan belakang
    6. Tidak mudah koyak jika ditulis dengan menekan mata pen atau pensel pada kertas

    4
  8. Avatar

    tinie_serif54
    3 reviews

    Penamat Cetakan Terbaik

    4 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Menjadikan hasil kerja terakhir saya terbaik dengan menggunakan kertas yang berkualiti seperti IK Yellow harga yang berpatutan.

    4
  9. Avatar

    Roon04
    3 reviews

    Mudah didapati dan tahan

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Sesuai digunakan untuk pelbagai jenis projek. Tidak mudah koyak dan tidak terlalu nipis. Mudah didapati dimana-mana kedai yang menjual alat tulis. Tambahan pula harga yang berpatutan.

    5
  10. Most affordable paper in market

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Ikyellow is the most available paper stocks in any shops & supermarkets. The packing cover in flashing yellow colour, will attract customers view at any corner of shop or in stationary sections. The grades of 80gsm, 75gsm & 70gsm will run smoothly in your fingers, without any rough surfaces. These feature will ensure no double feed in printers or photocopiers. Such grade papers are solid & bulky constructed, that won’t have see through effects, if printed on both sides. The papers are always white & clean. It’s pricing is most affordable among students & school management.

    5
  11. Avatar

    idaaputri36
    3 reviews

    Harga sangat murah dan sesuai untuk pelajar

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Mana2 pelajar yang mempunyai bajet yang ciput boleh la beli dan guna kertas A4 jenama ni kerana hrganya yg sgt murah tetapi kualiti kertasnya sgt berkualiti setanding yang mahal. Saya mmg menggunakan kertas A4 ni untuk printing dan kerja2 kuliah saya. Tiptop produk ?

    5
  12. Avatar

    jaredlaijh72
    25 reviews

    Cheaper Alternative of Other Famous Brand

    3 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    IK Yellow Paper is a budget friendly paper that will not burn a hole in pockets notably for students as it is a basic neccesity used in lecture notes printing and assignment reports. Not the best in quality but manages to do what it does best and it is black and white document printing. Use both sides when printing notes to reduce usage and send to recycle once done with it.

    3
  13. Avatar

    Iloveloki51
    3 reviews

    Murah dan berkualiti

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Sesuai utk digunakan kepada pelajar-pelajar utk membuat assigment mahupun dissertation. Produk ini juga sesuai digunakan untuk para guru dan lecture untuk memberi nota dan latihan kepada pelajar. Selain itu, produk ini juga mendapat pilihan di kebanyakan syarikat syarikat di Malaysia ini.

    4
  14. Avatar

    dilataib42
    6 reviews

    IK Yellow

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Pengguna setia ik yellow dari belajar sampai berkerja menggunakan ik yellow. kualiti kertas yang amat bagus membantu dan memudahkan urusan untuk menulis dan print assignment serta urusan2 data di perjabat. Malah jenama ik yellow senang didapati dan harga amat berpatutan

    5
  15. Nadzirah Zulkifli
    3 reviews

    Terbaik iK Yellow Paper

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    iK Yellow memamg dah jadi pilihan utama di tempat kerja saya untuk kegunaan pejabat.Kualiti kertasnya yang ringan dan bersih telah memudahkan kerja kami di pejabat.Sudahla murah Tak rugi kalau beli intuk kegunaan pejabat atau harian.Selain kegunaan pejabat,IK Yellow Paper ini juga digunakan untuk latihan kertas pra sekolah kepada golongan oku di tempat kerja saya.Mereka sangat suka menulis,melukis , mewarna dan membuat origami di atas kertas iK Yellow.

    5
    1
  16. Avatar

    Junelife92
    6 reviews

    Easy for my work

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I using this paper everyday for my work, good quality paper and the pricing also cheaper than other brand. I use it to print my consignment, note, invoice and it seldom have problem jammed paper at my printer. Previously I use other paper always have problem jammed paper when half way printing. I will continue use the brand paper!

    5
  17. Avatar

    Khalil Anas
    66 reviews

    MEMUDAHKAN URUSAN DOKUMEN

    5 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    SAYA SUKA MENGGUNAKAN KERTAS IK Yellow Copier Paper 70gsm (A4) Paper 450 Sheets UNTUK URUSAN PRINT HAL-HAL DOKUMEN KERJA SAYA. WALAUPUN KERTAS IK Yellow Copier Paper 70gsm (A4) Paper 450 Sheets AGAK NIPIS NAMUN IANYA MERINGANKAN TEMPAT RAK SIMPANAN DOKUMEN SAYA. KERTAS IK Yellow Copier Paper 70gsm (A4) Paper 450 Sheets SANGAT MUDAH DIDAPATI DIMANA-MANA KEDAI ALAT TULIS MAHUPUN PASARAYA. SELAIN ITU, HARGA KERTAS IK Yellow Copier Paper 70gsm (A4) Paper 450 Sheets SANGAT BERPATUTAN DAN AGAK MURAH DARIPADA JENAMA KERTAS YANG LAIN.

    5
    1
  18. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    My printing paper

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    I have been using this IK yellow paper for my printer as it easily to be handled. An A4 paper with 70gsm suitable for most my paperwork. Printing quite awesome. The ink does not appeared on the back side of the printing paper. Smooth printing. Working with this A4 paper also help me so much. Not easily stuck on my printer not as other brand. The price quite reasonable and also can be buy by reams. Easily spotted but must be carefull with the look alike package A4 paper with other brand. They look very similar in a glance.

    5
  19. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Kertas berkualiti & tebal

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Jenama kertas A4 pilihan sy…mmg sngt berkualiti & tebal..sesuai utk mesin print krn dakwat print x tembus pada permukaan kertas & kertas x melekat ketika di print..mmg sngt bagus,sesuai utk pelbagai kegunaa.

    5
  20. Nor Othman
    1343 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    The paper when it is loaded into the printer , remains firm and doesn’t stick to each other or cause any printer jam. Very reliable and priced very reasonably.

    5
  21. KJ Cheah
    225 reviews

    Good Quality

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    This paper quality is good. The thickness is sufficient when printing.

    5
  22. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kualiti agak bagus bagi saya

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Kertas ini kualitinya agak bagus bagi saya.
    Selain harganya kurang mahal,ia juga agak berkualiti.
    Kertas tidak terlalu nipis,mudah untuk diprint menggunakan printer.
    Printer juga tidak tersekat ketika menggunakannya.

    4
  23. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KUALITI TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Kertas yang tebal,dakwat tidak meresap ke bawah,tahan lasak dan sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur

    5
  24. Tutu AH
    14 reviews

    Strong

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Good quality and stronger, which means doesn’t tear up easily. The paper is also bright white color makes prints clearer.

    4
  25. Avatar

    steffi8279
    5 reviews

    Firm and fuss free

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    The paper when it is loaded into the printer , remains firm and doesn’t stick to each other or cause any printer jam. Very reliable and priced very reasonably.

    5
  26. Miko Tan
    324 reviews

    good quality

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    this quality is good my office and my house also using this brand ,,hmmm is only use this brand .

    4
  27. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Cheapest A4 Paper

    3 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    IK Yellow 70gsm is the cheapest A4 paper in stationary shop, I use it for my internal office used.
    But then if for outgoing document I will prefer to use 80gsm.

    3
  28. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Kertas berkualiti

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    IK Yellow copier paper lebih berkualiti berbanding jenama lain. Kertas nampak tetap standard walaupun guna berat kertas 70g sahaja. Saya guna untuk cetakan tidak pernah timbul masalah. Kertas pun tidak jadi kuning walaupun dah lama simpan.

    4
  29. Niki Tay
    996 reviews

    cheap and quality good

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    when tesco got offer this a4 paper i will buy alot to stock keep , this a4 paper is cheap and the quality is good

    4
  30. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Cheap & Nice

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    My office always order IK Yellow A4 paper because the price is cheap & the quality is good!

    3
  31. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Kertas A4 IK Yellow

    4 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Saya gunakan kertas ini di rumah dan dipejabat.Sesuai untuk kerja harian Saya Dan Saya sering menggunakannya untuk mencetak lembaran kerja murid.Harganya lebih Murah daripada Jenama lain.

    4
  32. Betty Liew
    263 reviews

    Multipurpose Use and Affordable price

    4 out of 5, reviewed on May 29, 2017

    Usually I used for personal use. And it durable and thick too. Price is affordable and I will buy in carton. The paper will not stuck in the printing machine and the printout is clear.

    4
  33. Avatar

    geegee48
    43 reviews

    kertas untuk lakaran art saya

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    saya sentiasa menyimpan stok ik yellow copper paper ni dirumah,kerana ia amat sesuai digunakan untuk print kerja2 art saya,dan kadang2 saya gunakan untuk melakar art baru saya di atas kertas ni

    4
  34. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Kertas Serbaguna

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Sejak zaman belajar sampai la jadi pelajar balik ni kertas ni sangat berguna..
    Selain guna untuk print nota, asiggnment dan segala dokumen berkaitan..
    Kertas ni pun kadang-kadang berguna untuk salin nota, buat assignment bertulis dan sebagainya..

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.