Drypers Baby Talcum

Product Details

Moisturizing and calming for your baby’s skin, leaving it soft and hydrated for a gentle fun bath time. Use it in your baby’s bath or during nappy changes. Suitable for all babies with dry or sensitive skin.Enriched with natural Oat Kernel extract and Provitamin B5, it soothes and keeps your baby’s skin cool and comfortable especially in our humid weather. Make sure you take it along while travelling. Seize the moments to bond with your baby when you use these caring products.

  1. Avatar

    ckin70
    6 reviews

    Bau wangi, kekal segar

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Ini merupakan kali pertama penggunaan bedak talkum baby drypers. Baby saya sangat selesa, sentiasa segar dan wangi. Pemakaian secara berterusan menjadikan kulit bahagian sensitif baby kekal kering tanpa menimbulkan kerengsaan pada celah-celah lipatan isi. Saya syorkan ibu-ibu lain juga mencuba produk ini.

    5
  2. Avatar

    Nuraini53
    3 reviews

    The best talkum ever

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Bau sgt wangi.. cegah ruam terutama masa cuaca panas dan baby berpeluh..harga mampu..lepas mandi sapukan bedak ni baby selesa.. love it

    5
  3. Avatar

    ShidaDida59
    3 reviews

    Memberi keselesaan pada bayi saya

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Talkum ni bagus sbb ada extract oat kernel yg membantu membuatkan bayi kering dan anti keradangan. Disebabkan itu saya rasa sesuai utk kegunaan bayi sebab ada bayi yg kulit sensetif. Anak saya sangat senang bila saya pakaikan bedak ini. Bau sgt wangi.

    5
  4. Yonnie Yann
    6 reviews

    很香的味道!

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    我喜欢drypers的产品,每次用了小孩的身体很香,皮肤也很好,还尿片都用上它,而且也不会想要去换别的产品来使用,出远门或者自己的妈妈家都会买一些来放着,我超级喜欢这个产品。

    5
  5. Zue Eika
    5 reviews

    Murah dan harum

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Sejak menggunakan drypers baby talcum ni saya mula meminati semua barangan keluaran dyrpers..selain daripada harga yang murah, ianya juga berbau wangi..

    5
  6. Avatar

    Eza04
    6 reviews

    wangi dan lembut

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Saya suka sangat guna drypers baby talcum ni. Guna bersama mandian dypers . Lepas mandi apply pada baby . Musim panas baby mudah berpeluh. Tapi dengan dypera baby talcum yang buat baby saya sentiasa berasa kering dan selesa. Baby dapat tidur lama tanpa rasa rimas. High recomended. Harga pun resonable boleh dapat pack besar.

    4
  7. Avatar

    nadya_isa52
    32 reviews

    Bedak Drypers pilihan ibu bijak ?

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Bedak drypers memang wangi dan teksturnya juga lembut sangat sesuai dengan kulit bayi. Tak sabar rasanya nak gunakan pada anak setiap kali lepas mandi. Sejak kenal bedak drypers memang tak tukar lain da. Packagingnya juga cantik dengan kualiti terbaik tapi harganya sangat berpatutan. Memang tak rugi la beli bedak drypers ni ?

    5
  8. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bedak talkum drypers

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya gunakan bedak talkum drypers ni sbgai bedak harian dan untuk mngeringkan kawasan lampin ank semasa menukar lampin.Baunya mmg sgt wangi dan tahan lama pada badan bila dipakai.Tekstur bedak pula halus,mudah utk diratakan dan disapu.Yg paling sy suka bedak ni melembutkan kulit dan sepanjang mnggunakannya kami tidak pernah mngalami sebarang iritasi.Berbaloi dibeli,harga pun masih berpatutan.

    4
  9. Nur Arina
    812 reviews

    Disyorkan

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Bedak talkum yang sangat sesuai bagi anak saya dan wangi. Pilihan utama saya untuk anak-anak. Saya sendiri pakai dan guna juga rasa sangat best dan selesa.

    5
  10. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Melegakan ruam lampin

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    Drypers Baby Talcum sangat sesuai untuk kulit bayi yang sensitif dan kering.Ianya diperkaya dengan ekstrak Oat Kernel dan Provitamin B5.Saya menggunakannya selepas anak mandi atau semasa bertukar lampin,berkesan untuk melegakan ruam lampin dan membuatkan anak selesa sepanjang hari.Baunya juga harum dan menyegarkan..

    5
  11. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Not always use it.

    3 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I bought one to keep at home. I will apply it on my kids body when they feel their body is greasy or itchy especially during hot weather. It can make them feel more comfortable after applied the talcum. I seldom let my son touse it as he has nose sensitive. Better to avoid it if possible.

    3
  12. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    TERBAIK!!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Menggunakan bedak drypers sejak melahirkan anak saya..hasilnya anak saya bebas ruam panas,berbau harum sepanjang hari..sehingga kini anak saya mengunakan bedak drypers..

    5
  13. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Memberi keselesaan

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Saya mula menggunakan drypers baby talcum bila saya dapat sample masa baby baru lahir..dari situ, saya dah terpikat dan terus mengunakannya sehingga hari ini..bau yang harum dan memberi keselesaan pada badan-badan anak saya..setiap kali lepas mandi, saya akan sapukan dengan drypers baby talcum

    5
  14. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Drypers Baby Talcum

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Saya sendiri menggunakan Drypers Baby Talcum ini setiap kali selepas mandi.Aroma talkum ini sungguh wangi dan menyenangkan saya.Kulit saya tidak lagi kemerahan.Saya sangat menyukainya.Harganya mampu milik dan berpatutan.Sekali mencubanya saya sudah jatuh cinta!!!Saya mensyorkan kepada semua ibu-ibu jika sayangkan anak anda gunakan Drypers Talcum ini.

    5
    1
  15. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    gentle on skin

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    this is one of my son’s favourite, its gentle on skin and affordable.
    my son uses this after bath time, he’s 5yrs plus now.
    back home town/travel always keep a bottle in luggage.

    5
  16. Avatar

    snloke319151
    16 reviews

    No more Rashes

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2017

    I like it very much because it will prevents the kids get rashes while they are playing under the hot sun.

    4
  17. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    PENGGUNA SETIA JENAMA DRYPERS

    4 out of 5, reviewed on January 7, 2017

    anak2 saya mudah berpeluh & senang naik kemerah merahan di badan si comel. alhamdulillah drypers baby talcum dapat membantu masalah saya.

    4
  18. Avatar

    harithfazlee84
    3 reviews

    good for my baby

    4 out of 5, reviewed on December 27, 2016

    Thanks for this product cause I can say bye bye to my baby dryper’s rashes. Now his skin more healthy and he is happier.

    4
  19. Avatar

    noramira62
    2 reviews

    tiada kemerahan

    4 out of 5, reviewed on December 21, 2016

    kulit bayi saya sangat sensitif lagi apabila balik kampung kerana cuaca sgat panas. apabila menggunakan drypers baby talcum ternyata berkesan. tiada lagi kemerahan.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...