Carrie Junior Baby Shampoo

Product Details

Carrie Junior Baby shampoo provides gentle yet effective cleansing for hair and scalp. It has a built-in conditioner to keep baby’s hair soft, shiny and healthy and is suitable for everyday use.For gentle yet effective cleansing of hair and scalp, Carrie Junior Baby Conditioning Shampoo is enhanced with Fruito-E. The natural combination of fruit extracts, Fruito-E is rich in vitamins and nutrients, to help condition, nourish and protect baby’s hair and scalp

  1. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Bau yang sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya jatuh cinta dengan carrie junior shampoo cherry flavour.. bau rambut anak saya sangat wangi dan kekal wangi sepanjang hari. Saya sangat berharap agar carrie junior mengeluarkan refill pack untuk produk shampoo sahaja kerana dipasaran hanya terdapat refill packs untuk bath & shampoo.

    5
  2. Zulhakim87
    1 reviews

    Bagus untuk kanak-kanak

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Pada pandangan saya, produk ini sangat sesuai untuk kanak-kanak terutamanya bayi. Hal ini kerana, ianya sesuai bagi rambut mereka. Ianya juga mempunyai bau yang sangat harum.

    4
  3. Anis9185
    4 reviews

    Love this product so much :)

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    I really love the fragrant of this shampoo. it’s really long-lasting when my baby use it even after evening hours. The fruity smells even lingers around d house if the bathroom door is open. 🙂

    5
  4. mashe84
    3 reviews

    carrie junior bahy shampoo

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    syampu bayi yang sangat wangi..anak saya sangat gemar menggunakannya..tidak pernah bertukar dengan jenama syampu yang lain..kedua-dua anak saya menggunkan syampu tersebut dari bayi

    5
  5. Chan RD
    5 reviews

    Rambut lembut dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Anak sy mmg suke kan syampoo nie! katenye bau sungguh wangi, malah ia menyegarkan. melembutkan rambut anak sy, dan bau yg kekal hinggan bjam2 lamenye!

    5
  6. Ekasabri1203
    6 reviews

    Carry Junior Baby Shampoo

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Pilihan yang terbaik untuk kanak-kanak, tidak memedihkan mata & bau buah yang sangat menyegarkan. Anak-anak sangat sukakannya.

    5
  7. Mimihamizah79
    22 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Carrie Junior is a premium range of children’s toiletries that helps you bond with you little ones by making their bath time a fun time.

    The vibrant packaging is playfully designed in the shape of an elephant’s foot to spark your kids’ imagination in the bathroom. Its gentle formulation is enriched with Fruito-E, a special combination of fruit extracts rich in vitamins and nutrients to nourish, moisturise and protect. Carrie Junior cleans your little ones’ delicate skin and hair gently and effectively. It is suitable for everyday use.

    5
  8. AieenDeen28
    900 reviews

    Shampu bayi dengan bau raspberry yg manis.

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Ank sy mmg suka mandian & shampu Carrie Junior ni.Pilihan utama sy juga pertamanya dari segi harga,mmg lebih rendah & berpatutan utk dibeli,tapi mmpunyai kualiti setanding jenama mahal.Keduanya,tekstur shampu ni sdri yg sgt pekat dan bnyak berbuih.Selamat digunakan utk bayi & kanak2,x memedihkan mata.Ketiga,sy mmg tertarik dgn baunya,bau raspberry yg manis.Bau juga tahan lama.Keempanya yg paling ank sy suka,ada mainan ni belakang botol mandian @ shampu carrie junior ni.Ank sy mmg suka kumpul mainannya.Yang terakhir, shampu ni mudah didapati di kebanyakkan kedai.Berbaloi utk dibeli.

    4
  9. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Carrie Junior Baby Shampoo segar SENTIASA...

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Carrie Junior Shampoo Comel harum ini sentiasa menjadi pilihan kami sejakkecil.Bau yang menyegarkan seakan gula gula membuatkan adik suka dari rutin membasuh rambut sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.Tidak berminyak dan rambut senang diurus.Dengan harga berpatutan dan packaging yang menarik. Carrie Junior Baby Shampoo pasti pilihan kami menggunakan Carrie Junior Shampoo adalah yang terbaik.

    5
  10. Xiao Long
    190 reviews

    A bit to try

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    I got a bit to try for my kids from my sister as my kid having sensitive skin. It turn out to be ok for his skin. This shampoo smell good and doesn\’t cause irritation to the eyes as promised. Would try to purchased and use for long term and see the result. So far ok for him after a week of usage.

    4
  11. Nur Arina
    812 reviews

    Mandian yang menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Mandian carrie junior ni sangat wangi dan anak-anak lah yang paling suka apabila waktu mandi kerana mereka dapat bermain dengan buih carrie junior ni. Memang terbaik

    4
  12. cpyn18
    235 reviews

    It is tear free shampoo and its scent is nice

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Carrie Junior Baby Shampoo is tear-free shampoo. It makes my kids’ hair gentle and soft after I washed their hair with it. It has nice scent as well. But, I prefer to buy 2-in-1 shampoo (Head to Toes shampoo) whereby I can use it to wash their hair and body. It is more convenient to me.

    4
  13. Aikoaiko25
    1053 reviews

    Carrie Junior Baby Shampoo

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Really like this shampoo, I use it once and a while for something different but use it regularly on my daughter. One of my favorite smells is her hair after her bath with Carrie Junior Baby Shampoo SMELL.

    4
  14. Kuanyuchua91
    15 reviews

    Good for baby

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I like the smell of this shampoo for my baby and its good to use for baby because its mild shampoo after shower and even my baby getting sweat the smell is still there

    4
  15. Syera Syera
    137 reviews

    Still love it

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    To be frank enough, I’m not a fan of this ‘groovy’ smell as I find I’m bathing my baby with a pail of melted cotton sugar. However, both my mum and hubby loves the smell (even my in-law love it!). It doesn’t smell that awful and that mild scent makes our bathroom filled with long-lasting smell. It’s hard to explain as I’m not into the smell.

    I kinda love with the texture as it’s easy to rinse off. The texture is not as thick as Johnson’s Baby Bath Cream. Carrie Junior Baby Bath – Groovy Grapeberry comes in a vibrant deep periwinkle plastic bottle with yellow cap. The bottom of the bottle looks like an elephant’s feet.

    Despite of the smell, I still love how it does not make my baby’s skin over-dry. In fact, I also apply this when washing her hair in which it makes her hair very soft, no sticky hair. If you love the smell, you can actually mix with water, and make it as your fabric spray (that’s what my mum did, anyway).

    4
    1
  16. AieenDeen28
    900 reviews

    Waktu mandi lebih selamat

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Waktu mandi lebih selamat dgn carrie junior..dulu sy selalu risau nk mndikan anak saya dgn shampoo krn takut termasuk ke dlm mata bayi & mnjadikannya x selesa..carrie junior ni selamat utk bayi,shampoo yg mmbersih kulit kepala bayi dgn lembut & menjadikan rambutnya lebih lembut & bersih…baunya juga sangt wangi.

    5
  17. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Nice packaging Carrie Junior Baby Shampoo

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Carrie Junior Baby Shampoo is a great product which is safe to use as it helps to cleanse the scalp effectively. The shampoo is very mild as it makes the baby hair soft without any irritation to the eyes. Day by day the bay’s hair also very shiny and healthy. The smells also very nice and pleasant. It works wonders and very nice to use daily as it has no chemicals. Ideal for the baby as it has the natural combination of fruit extracts, Fruito-E which is rich in vitamins and nutrients. Gives a great nourishment and protect baby’s hair and scalp always. I am sure the baby will love it so much.

    5
  18. leekahseng12
    323 reviews

    he price is acceptable

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Carrie shampoo is not bad to use, the smell is very nice!
    the price is acceptable.
    I have used one bottle for my baby but after that I have change to another brands.

    3
  19. Kellychan21
    502 reviews

    Tear free shampoo

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    It is tear free shampoo thus i no need to worry my baby’s eyes will suffer if shampoo accidentally splash into her eyes. The fragrance is so nice and my kids love it. The price is abit expensive if no offer price.

    4
  20. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    ?

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Kini saya tidak risau lagi untuk mencuci rambut baby saya?. Shampoo carrie junior tidak memedihkan mata dan sangat harum.

    5
  21. alc340
    46 reviews

    洗发液

    3 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    家里的小孩很喜欢这味道,个个都很爱洗头。

    3
  22. syifakhalid199134
    5 reviews

    Carrier Junior sangat wangi

    4 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Carrier Junior Shampoo membuatkan rambut anak saya lembut dan wangi. Harga yang berbaloi dengan kualiti produk yang bagus.

    4
  23. muslimahamami01
    10 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Bai yang harum dan membuatkan rambut anak saya menjadi lembut.

    4
  24. Lysan Low
    12 reviews

    Use it since young

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2016

    Use it since young until primary school. A product that I’ll still pick up from the rack even as an adult.

    5
  25. Mooi Leng
    8 reviews

    ?

    3 out of 5, reviewed on September 5, 2016

    Good

    3
  26. Fiza Rahman
    20 reviews

    Tak pedihkan mata

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Sesuai sangat dengan tagline Carrie Junior Baby Shampoo ni. Masalah nak shampoo rambut anak-anak bila mereka takut sebab ianya boleh memedihkan mata. Tapi dengan Carrie Junior Baby Shampoo ni, hari-hari basuh rambut pon tak per sebab baunya yang segar dan wangi.

    4
  27. Aien Zunnur
    40 reviews

    Kanak-kanak pasti suka

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Inilah jenama yang ada di bilik mandi saya ketika saya kecil. Dengan trademark tak pedihkan mata , ya, memang tak pedih, membuatkan saya seronok di bilik mandi. Rambut sentiasa bersih dan segar guna syampu ni. Warna packaging menarik dan harga berpatutan jadi tiada masalah untuk dimiliki.

    4
  28. Ain Nadzri
    10 reviews

    Bau yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Carrie Junior Shampoo sentiasa menjadi pilihan kami sedari kecil. Bila sudah besar ni, adik adik pula yang guna syampu ni. Bau yang menyegarkan seakan gula gula membuatkan adik tidak lepas dari rutin membasuh rambut sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Dengan harga berpatutan dan packaging yang menarik, kami pasti pilihan kami menggunakan Carrie Junior Shampoo adalah yang terbaik.

    5
  29. Azlinda Alin
    12 reviews

    Carrie Junior Baby Shampoo Wangi Anak SUka

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Carrie Junior Baby Shampoo Wangi , Anak dah pandai memilih. Suka yang wangi-wangi. Harga pun berbaloi

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...