STABILO Boss Highlight Pen 3 colors in 1 set fluorescent

Product Details

  • For school, office use
  • Easy and long lasting usage
  • Pink, yellow, green
  1. Avatar

    empiang13
    3 reviews

    Very Useful

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    Highlighter ni memang dah jadi first choice saya since di sekolah menengah lagi, and sekarang saya dah study di U but still pkai highlighter ni and jenama yang sama. Tak dapat move on ngan produk ni since bila highlight di kertas nipis pun tak tembus ke belakang but still dapat tngok tulisan-tulisan yang dihighlight dengan jelas. Terbaik!

    5
  2. Avatar

    NAini23
    3 reviews

    Stabilo boss highlighter pen 3 colors memang the boss! ?

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Mudah pegang. Mudah menanda-matanya licin, lancar dan cukup kelebarannya untuk menanda tulisan. Warna terang dan menarik. Saya guna untuk menanda point-point penting ketika membaca Al-Quran. Saya tanda untuk ayat-ayat yang boleh digunakan ketika berdoa. Pernah sebelum ini menggunakan jenama lain atau yang lebih murah lagi (kedai rm2) tetapi tak beli lagi selepas itu. Tak berbaloi. Sekarang Stabilo jadi pilihan. ??

    5
  3. Avatar

    cikaxx1159
    13 reviews

    tahan lama

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    pen highlight stabilo ini mudah untuk diguna kan dan senang untuk menanda nota… warna juga terang dan tahan lama..setia mengguna kan nya dari zaman sekolah ke zaman kerja sekarang

    5
  4. Avatar

    Fakrul41
    6 reviews

    Stabilo highlight

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Dari sekolah sampai la ke universiti aku still setia dengan stabilo highlight nie.sangat-sangat membantu aku highlight nie terutama dalam study aku.contohnya bila nota aku akan gunakan highlight nie untuk tanda point2 yang penting

    5
  5. Mohd Aimran
    1 reviews

    stabilohighlight

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Dari zaman sekolah, sehingga lah belajar sampai ke universiti, stabilo highlight dan aku untuk nota Dan assignment memang tak dapat dipisahkan.. Memang tak pernah guna brand lain selain Dari stabilo highlight Dan guna sampai la zaman kerja ni…sebab Boleh tahan lama kalau brand ni.. Brand lain aku pernah Cuba pakai sekejab je. Stabilo highlight forever for me. ?

    5
  6. Martin SH
    3 reviews

    方便学生、办公人士使用

    3 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    整体来说是耐用的,也好用只是设计方面有点太大只。很难放进笔盒。然后相对来说绿色的荧光笔真的是起不到Highlight的作用。

    3
  7. Avatar

    Yong85
    6 reviews

    Highlight the point!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Stabilo highlighter that provide stability of the colour that provide bright colour to helps people to highlights the important notices,notes,point ,keyword and more that suitable for everyone!

    5
  8. Avatar

    jacquelinetan84
    6 reviews

    惊讶!

    3 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    2002年我买了這品牌黄色的荧光笔,放在公司用。离开那家公司如今已十多年了,我才在旧笔盒内找到它。以为都干了旧到可以丢掉了,哪知开来一画,竟然还有荧光色也!一切如新!好神奇!所以现在又继续使用!

    3
  9. Dong Biang Ding
    3 reviews

    Useful

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Suitable for students who need to memorise a lot of important content, key points, keywords and formula. I always use them for note-taking and revision. Different types of colour can be use for different content or topics. I can say that it is a necessary stationery for students.

    5
  10. Hayachi Fiteri
    7 reviews

    Sangat berguna

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    sebagai pelajar separauh masa dengan menggunakan stabilo boss highlight sangat memudahkan saya menghafal apa yang penting untuk peperiksaan. Warna yang terang memudahkan saya untuk menanda nota yang penting bukan sajanboleh digunakan untuk belajar ia juga boleh digunakan di office untuk aktiviti harian.

    4
  11. Avatar

    aiman19
    3 reviews

    good highlight

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    senang buat kerja. memudahkan saya menghafal. ink lambat habis. tapi mudah hilang. sangat berhantu. oleh kerana terlalu berkualiti, ramai yang pinjam. pinjam sampai tak pulang pulang. berhantu betul. terpaksa beli banyak banyak. tak guna betul. beli lah highlight ni banyak banyak

    5
  12. Dhaniy Rizal
    27 reviews

    I like it's colour

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    The highlighter is quite Nice to use. Especially it is brighter than other kind of highlighter. And it is big to hold it. ?

    4
  13. Avatar

    Zulhelmimorad07
    3 reviews

    highliGht

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Its Easy me to highlight words

    5
  14. Nakrooz Foo
    1 reviews

    很喜欢它的颜色够鲜艳

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    颜色特别好看!也很好写,经济又实惠,感觉性价比较高。握感佳,笔尖软硬适中,粗细恰到好处,不透纸,用起来是是最好用的了!

    5
  15. Avatar

    junyentan94
    3 reviews

    颜色很亮

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    颜色很亮很鲜艳。但是会印到纸的背面。

    4
  16. Avatar

    yoonrc43005
    11 reviews

    Companion during studies

    4 out of 5, reviewed on June 2, 2018

    It is one of my campanion during my study time as colour are able to enhance our memory when we study.

    4
  17. Avatar

    nutricat53
    8 reviews

    GREAT HIGHLIGHTER PEN!

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I have been using these highlight pens many years and they are still my favourites. The colours are just great and many to choose from. Stabilo BOSS highlighter really is the BOSS of highlighter. The only problem I find is although the pens are mentioned to be refillable/rechargeable, I never knew how.

    5
  18. Avatar

    KoayWL50
    15 reviews

    Nice color

    3 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    The color is nice. It can be easily seen as the color is very bringht. But I don’t like the body of the highlighter because it is too ‘fat’ and difficult to hold it. Overall okay ??

    3
  19. Kang Andy
    22 reviews

    always the choice for student

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    stabilo is always my choice when coming to stationery. This highlighted sentences using this item always attract my attention when revising my study.

    4
  20. Avatar

    aisyahahmad9626
    9 reviews

    Stabilo suits for students!

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Seriously, these highlighters is the best as it comes with variety of colours. Students especially will feel very enthusiastic to learn when they used this. It is also come with 3 in a packet and it is affordable. Everyone should buy this!

    5
  21. 君蔚 林
    3 reviews

    Cool highlight pen

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    真的好用哦,每次用highlight pen最怕就是出水太多印到下一页,这个牌子的完全不会哦,耐用度也很高???

    5
  22. Avatar

    EddieChong49
    3 reviews

    Colors make study n working easier

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Black and white although looks tidy and clean, but with certain highlight, Stabilo make the learning and working much more interesting ???

    4
  23. Ida Anum
    42 reviews

    Warna yg sangat cantik

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Sejak waktu Sekolah Saya telan menggunakan stabilo Boss Highlight pen untuk mengulangkaji pelajaran.. Warna nya yg Terang Dan sangat cantik menarik perhatian Saya..

    5
  24. Avatar

    nurhasikenraman13
    9 reviews

    Warnanya menarik

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya paling suka guna highlight dari stabilo. Warnanya sangat cantik dan tidak terlalu basah.

    4
  25. Nurin Adlina70
    3 reviews

    best highlighter

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    recommended compare to others highlight . the color is clear and this highlight does not easily dried out even i just uncap it for a long time

    5
  26. Foocheng Lee
    3 reviews

    STABILO Boss Highlight Pen 3 colors in 1 set fluorescent

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    我喜欢使用这款Stabilo Boss高光笔,因为当初它陪我熬过了中学,就连现在在上班的我也在用它。很好用。

    5
  27. Avatar

    JAMIE32
    18 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya sudah menggunakan STABILO BOSS HIGHLIGHT PEN ni dari zaman sekolah menengah lagi. Highliter pen ini memang sangat membantu saya dalam mengulangkaji pelajaran. Warnanya yang pelbagai memudahkan kerja saya untuk membuat nota, terutamanya ‘highlight’ nota penting. Selain itu, harganya juga berpatutan bagi saya seorang pelajar sekolah menengah.

    5
  28. Kuan Peng
    5 reviews

    Stabilo highlighter

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Stabilo highlighter is my choice during study time. it help me a lot in my study. high recommend to everyone..

    5
  29. Yong Wei
    3 reviews

    荧光笔

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    中学时期用的笔,不管是读书时还是准备考试都用它记录重点。

    4
  30. Naomi Limz
    3 reviews

    最佳帮手

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    这STABILO BOSS HIGHTLIGHT带给我不少的帮助。 它也很方便的带去任何地方。 当我要摘要点的时候,必需使用它。它使我生活带来无比轻松。当我重读的时候 都直接可以读到重点,并不会浪费很多时间再去找要点在哪里。 它在我生活中是不可缺少的最佳帮手。

    5
  31. Avatar

    fong_jk9679
    21 reviews

    Highlighter for me and you

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    The highlighter i always bring to my university. I always need this for my study and its help me a lot. Highly recommend this product to everyone especially for student for their studies purposes.

    5
  32. Nadzirah Zulkifli
    3 reviews

    Stabilo highline Pen Terbaikkkkk

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Stabilo Highlight Pen! memang terbaiklah memang menjadi pilihan utama di tempat kerja saya iaitu Pusat Pemulihan Dalam komuniti Nur Kasih untuk kegunaan pejabat dan take note kegunaan harian.Stabilo Highlight Pen juga merupakan pilihan utama digunakan dalam kelas Pra Sekolah Pembelajaran OKU saya untuk tujuan menarik minat pelatih oku untuk mengikuti kelas mewarna.Sudahla murah warna juga terang.TERBAIKLAH…STABILO Highlight Pen rugi kalau tak beli

    5
  33. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    The best highlighter

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    I’ve been using this stabilo boss highlighter from my childhood times. Highlighting my notes with these highlighter make me easily to spot the important point. With fluorescent colour it shine out from the dullness. It also makes my note more attractive with their colour. Really love it. The pen shaped easily worked on. Not easily spread out. Importantly it last longer. My favourite colour is the yellow one. My all time favourite ?

    5
  34. Gee Gee
    321 reviews

    nota penting menjadi indah bewarna warni

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    saya menggunakan stabilo boss highlight pen ni untuk menanda nota2 penting semasa belajar bahkan sehingga kini..jadi saya memilih warna yg berbeza untuk menghighlight setiap nota2 yg bagi saya sangat penting,warnanya yg terang,mata nya yg lebar memudahkan saya untuk menanda setiap nota saya..selain itu nota saya juga nampak indah kerana bewarna warni dan mudah untuk saya meneliti..harga nya yg murah juga buat semua org mudah memiliki nya,sangat mengesyorkan pada orang ramai

    5
  35. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Senang nk highlight nota

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Sangat mmbantu saya dlm mnyiapkan kertas kerja..senang nk higlight guna marker highlight stabilo ni..warnanya terang & sangat sesuai utk pelbagai nota..markernya juga tebal & dakwat tahan lama..

    5
  36. 溦溦 林
    473 reviews

    耐用

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    这个 Highlight Pen 的墨水很多我用了几年的还是很多的墨水的,而且价钱也不会贵很便宜的

    4
  37. Nor Othman
    1343 reviews

    Mampu milik murah jenama ni

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Stabilo stationery still offer the best Highlighter. It comes in different colors and different sizes too. Affordable price and I use this brand since in secondary school.

    5
  38. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Perlu Bnyk Pilihan Warna lg

    3 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Highlight Pen Stabilo ni sngt terang warnanya..tahan lama & senang digunakan..Tp mgkin kalau tambah bnyk lg pilihan warna,sy akn beli semua…

    3
  39. KJ Cheah
    225 reviews

    Long Lasting

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    It’s long lasting ! I used the pen for years. It’s efficient and effective for important statement in books.

    5
  40. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Terang dan jelas

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Saya pengguna highlight stabilo ini.
    Bagi saya ia produk yang sangat bagus kerana warna terang dan membuat tulisan yang di highlight menjadi terang dan jelas.

    4
  41. Miko Tan
    324 reviews

    超值得的

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    可以用很久,我用了3 ,4 年了还是很多水超值得的

    4
  42. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Memudahkan susunan kerja diikuti dengan teratur

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Saya memiliki beberapa warna yang berlainan mengikut fungsi tugas, masa & aturan yang berlainan. Dengan warna terang yang digunakan, agak mustahil untuk saya terlepas dari mengikuti apa yang telah saya tanda memandangkan saya hanya menggunakan pada tugasan yang penting sahaja.

    4
  43. colouful

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    masa study , memang perlu sangat, mudah untuk menggariskan tips/isi penting , sejujurnya, da kerja sekarang pown , masih menggunakan untuk lorekkan kawasan dalam pelan.

    5
  44. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Valuable for Money!!

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    I can’t really remember how many years I have used for this Stabilo Boss highlighter!
    It is still perform with nice ink until today! This is very valuable for money!

    5
  45. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    STABILO Boss Highlight Pen 3 colors in 1 set fluorescent

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    我打个5星给Stabilo Highlight Pen。当初它陪我熬过了中学,再陪我4年大学,就连现在在上班的我也在用它。很好用,颜色也很鲜艳,但不回把字体盖掉。我赞!

    5
  46. Niki Tay
    996 reviews

    耐用

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    很耐用,用了很多年他的墨水还是有的,买一支用了几年超值得的。

    4
  47. Betty Liew
    263 reviews

    Attractive and affordable Highlighter

    4 out of 5, reviewed on May 29, 2017

    Stabilo stationery still offer the best Highlighter. It comes in different colors and different sizes too. Affordable price and I use this brand since in secondary school.

    4
  48. Betty Liew
    263 reviews

    Attractive and affordable Highlighter

    0 out of 5, reviewed on May 29, 2017

    Stabilo stationery still offer the best Highlighter. It comes in different colors and different sizes too. Affordable price and I use this brand since in secondary school.

    0
  49. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    one highlighter used up to 3 years!

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    This is the awesome highlighter i have used, valuable for money!

    4
  50. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    use for important note

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    I like the colour, it’s bright and attarctive and easier for me to find all the important notes after using it.

    4
  51. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Pen 3 colors in 1

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    highlight 3 warna ini selalu ada pada harga barang di pasaraya untuk mengenal pasti diskaun yang di berikan samada 10% 20% atau 50%.. ini pengalaman ketika saya bekerja di supermarket..

    5
  52. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    use for homeworks

    4 out of 5, reviewed on March 22, 2017

    good to use this highlight pen, loving green and yellow color.
    This is suitable for adults and kids to use.
    My son using this for his homework revision and his classmate also using too.
    Price is affordable and easy to find at hypermarket too.

    4
  53. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    sangat menarik dan memudahkan kerja harian saya

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    warnanya yang pelbagai dan terang memudahkan saya untuk membuat laporan dan mencatit minit mesyuarat. sesuai juga digunakan untuk menanda nota . Stabilo Boss Highlight Pen teman saya setiap masa.

    4
  54. Avatar

    SalinaSalihudin
    76 reviews

    Attractive and Super Easy

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2017

    I love using this Stabilo Boss Highlight Pen because it is very attractive, fluorescent and easy to use whenever needed. It really makes my works easier, efficient and effective especially during meeting and while reading books.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...