SHARP AM04 0.72KG NON STICK EASY TEMP SETTING IRON

Product Details

  • Stainless Steel
  • 1000W
  • Coated non-stick
  1. Zuylsyafiq71
    3 reviews

    Iron

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Positif : senang untuk pakai dan dan susah sebab tak banyak setting macam iron lain

    Negatif : kalau iron baju basah biasa kan cepat hangus dan lekat

    So saya suggest buat option untuk lapisan iron tu biar tak lekat

    4
  2. Minyul53
    9 reviews

    Murah

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Dah lah murah…pakai nk dekat 6 tahun dah…dok elok lagi

    5
  3. Azim Mustafa
    1 reviews

    Quality product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Sangat mudah dan ringan untuk digunakan.melancarkan urusan seharian saya,good value dan mudah digunakan dan tahan lama😘😘

    5
  4. Ruzi Ruoxi
    3 reviews

    Ringan dan berbaloi-baloi

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Barang sampai cepat… Servis tip top..
    Saya suka travel .. So sy suka iron ni sbb dia tak berat dan mudah dibawa.. Pada sy .. Bila guna iron ni.. Kerja sy jd cepat sbb x perlu gosok lama2.. So mmg sy rekemen sgt iron sharp ni..

    5
  5. Lily Tan
    3 reviews

    实用

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    实用性

    5
  6. CholeYong79
    3 reviews

    Kualiti baik

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Sangat puas hati…ingin beli lagi

    5
  7. pocaii75
    3 reviews

    Good, but still improvable.

    4 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    This product is good but it lacks any quality to distinguish itself on the market. Maybe the brand can work on redesigning products of this kind and appeal some more to the customers. Impress us.

    4
  8. Superb9408
    1 reviews

    BERBALOI UNTUK DIMILIKI

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Seterika ini sememangnya sangat berbaloi untuk dimiliki kerana ianya sangat mudah untuk digunakan. Tidak seperti seterika teknologi lama, seterika ini tidak mudah melekat ketika menggosok pakaian selain ianya ringan yang pastinya tidak akan membuat kita lenguh atau penat ketika menggosok pakaian. Harganya juga berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua orang. Very recommended!!

    5
  9. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Best buy and good quality

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    SHARP AM04 0.72KG NON STICK EASY TEMP SETTING IRON is definitely worth to purchase as the price is really affordable and I feel my job to iron my clothes so easy which gives lots of benefit to me. At the same time it is very lightweight and not heavy at all as it make my ironing process so smooth and my clothes are new after I iron as it is really nice to use it all the time. It does not stick to the clothes which saves my time and I can do it my ironing job so fast. It is safe to use by all the family members. Lets try and experience the great benefits.

    5
  10. Nor Othman
    1343 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    I will not feeling tired when iron cloths with this iron because Its very light and easy to iron. The price is reasonable also and quality also not bad.

    5
  11. AizaMan
    219 reviews

    Tidak melekat

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Senang digunakan dan tidak melekat pada pakaian..Sesuai untuk semua jenis pakaian sama ada tebal atau nipis..kedutan baju dapat hilang dengan mudah dan ianya cepat panas..Seterika sharp memang bagus..

    5
  12. nurhidayah04
    111 reviews

    mudah digunakan dan ringan

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Sangat senang guna.ringan dan cepat panas.kepanasan juga boleh dilaraskan. Kedut2 pada pakaian juga hilang dengan sempurna.harga juga berbaloi

    4
  13. AieenDeen28
    900 reviews

    Sangat ringan & mudah utk digunakan

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Sangat ringan & mudah utk digunakan..tahan lasak..kerja mengosok baju jadi lebih mudah dgn sterika sharp ni..sy x perlu menggosok dgn kuat utk mghilangkan kedutan..

    5
  14. rosnah07
    177 reviews

    Non stik

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Seterika yg paling best ringan suhu yg stabil kerja mengosok menjadi lebih mudah dan cepat…yg penting tidak melekat..warna juga menarik

    5
  15. An War
    51 reviews

    Seterika yang mudah digunakan

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Dengan menggunakan seterika ini,proses menyeterika baju tiada masalah. Menjadikan baju cepat hilang kedut dan garisan mudah hilang.proses menyeterika juga menjadi lebih mudab

    4
  16. Nur Arina
    812 reviews

    Sangat berbaloi

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Memang sangat berbaloi memiliki seterika ini. Walaupun ianya ringan tapi kain yang digosok juga mudah hilang kedut dan sangat cantik hasil gosokan tersebut. Ianya juga tidak menyebabkan melekat pada pakaian

    5
  17. Nurirah13
    364 reviews

    Ringan dan cepat panas

    4 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Jenama ini mudah di bawa ke mana mana. Tidak mudah rosak dan ringan. Namun ia cepat panas dan terbakar pada kain yang nipis. Tidak boleh terlalu leka ketika menggunakannya. Mudah di simpan.

    4
  18. tidak berat

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    tidak berak, murah , berkualiti, saya gunakanya semasa belajar di kampus dan masih digunakan walaupun suda 5- 6 tahun, berkualiti sangat dan tahan lasak.

    5
  19. irfan12345696
    96 reviews

    worth of buying

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    i bought for my mum, as mothers days gift, she really like it and love ironing, good quality but a bit expensive. but yet worth it

    5
  20. Amanda Sani
    23 reviews

    Sangat mudah dipakai

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Senang dipakai,ringan dan cepat panas…kain gosokkan juga nampak kemas dan cantik…memang terbaik iron baju ni..

    5
  21. UmarHarraz10
    116 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    I will not feeling tired when iron cloths with this iron because Its very light and easy to iron. The price is reasonable also and quality also not bad.

    5
  22. ainie67
    68 reviews

    tahan lama dan mudah

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Mudah digunakan dan tahan lama. Sangat ringan dan tidak memerlukan tenaga yang banyak.kerja menggosok baju setiap hari menjadi mudah dengan iron Sharp AM04.

    4
  23. Nora Yasmeen
    1 reviews

    sangat ringan dan mudah

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Sangat ringan dan mudah untuk digunakan oleh anak-anak saya untuk menggosok baju sekolah mereka

    5
  24. Lorma15
    50 reviews

    Ringan dan mudah

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Menggosok baju tidak lagi memakan masa yang lama.

    4
  25. sallyinlee93
    1006 reviews

    Light weight iron

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    This iron is good to use for primary school children.
    I use it to iron my own school uniform last time, it is light weight and more user friendly for children.

    4
  26. LiLian39
    148 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    I will not feeling tired when iron cloths with this iron because Its very light and easy to iron. The price is reasonable also and quality also not bad.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...