Pureen Pillow & Bolster Set

Product Details

Pillow & Bolster Set

  • 1 Pillow : 12.5” x 8”.
  • 2 Bolster : 16”

 

  1. Avatar

    Skotty98
    3 reviews

    Easy to bring anywhere

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    This baby’s pillow is easy to bring anywhere. It is so light, soft and suitable for your baby. Easy to wash. Have flexible shape and easy to fold when u want to pack it.

    5
  2. Avatar

    KateTing10
    3 reviews

    Bagus

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Senang bawa keluar and very soft

    5
  3. Avatar

    SyahmiDo23
    6 reviews

    Bantal bayi

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Pada saya, bantal bayi memerlukan permukaan yang luas dan lembut. Ini kerana, kepala bayi sangat lembut jika terdapat kesan yang keras pada bantal yang ada. Ia akan mendatangkan kecederaan terhadap bayi. Pureen pillow & bolster set ini sangat sesuai untuk bayi kerana warnanya sangat menarik untuk bayi dan ibu bapa sukakannya. Ia lebih selesa kerana mempunyai bantal peluk yang sangat sesuai dengan bayi. Tidak terlalu besar dan kecil.

    4
  4. 伟良 李
    2 reviews

    Comfortable to baby

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    I buy for my child and very comfortable them to sleep. After use this pillow they sleep well and no noisy. The pillow is 100%cotton and good for child neck

    5
  5. Avatar

    Lynelty53
    18 reviews

    Pureen pillow and bolster set

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I used this for my first baby. It’s really soft and comfortable for my baby. I can bring it anywhere. And to support my baby for a refreshing night’s sleep.

    4
  6. Avatar

    JAMIE32
    18 reviews

    Comel dan senang dibawa

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Saya sangat menyukai Pureen Pillow & Bolster Set ini kerana saiznya yang kecil sungguh mudah untuk dibawa ke mana sahaja saya pergi disamping ia dilengkapi dengan beg untuk menyimpan set bantal tersebut. Selain daripada saiznya yang kecil, si manja berasa sangat selesa ketika baring kerana isi bantal tersebut sangat lembut sesuai dengan umur bayi yang baru lahir. Corak dan warnanya juga sangat menarik dan comel.

    5
  7. 霸诞 黄
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Love it

    5
  8. Avatar

    Aizaitul01
    3 reviews

    Produk yang bagus untuk si bayi

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Hai,bagi saya produk jenama pureen bagus untuk si bayi.Dulu masa jaga adik saudara pun dia guna jenama pureen ni.lembut dan selesa je bila adik saudara saya guna.kalau tak selesa mesti dia dah merengek kan sebab tak selesa.Malah bukan setakat bantal tidur dan bantal golek je tapi dia juga barang jenama pureen yang lain.Bagi saya produk yang bagus untuk bayi ye la dah la jenis cotton .Seperti semua tahu cotton serap peluh dan amat sesuai untuk si bayi.

    5
  9. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Durable and good quality

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Pureen pillow and bolster set is very nice to use especially for the baby as it is very soft and safe to use anytime. It is 100% cotton and very good quality where the price is reasonable and worth to purchase. I bought it for during promotion and it is best to use in long term. The baby will feel good and comfortable all the time.

    5
  10. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Senang di bawa kemana mana

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Tertarik dengan design yg sangat comel & lembut utk bayi..paling penting ia sangat murah berbanding jenama lain..sangat sesuai dibawa ke hospital atau ke mana sahaja. Senang di cuci. Boleh di jadi.kan sebagai hadiah. Bentuk nya juga menarik dan ringan. Tidak menyakitkan bayi kerana strukturnya yang lembut.

    5
  11. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Set yg lebih kecil dan mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Sangat lembut dan mmg sgt sesuai untuk bayi.Bayi nmpak selesa mnggunakannya.Saya sukakan corak pureen pillow and bolster set ni yg semuanya menarik dan berwarna lembut.Tahan lasak,saya mmbelinya utk ank pertama dan masih boleh digunakan shgga sekarang.Pilihan set terbaik pada harga yg lebih rendah.Saiz setnya yg kecil tanpa tilam lebih mudah dibawa ke hospital semasa bersalin.

    5
  12. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Easy for travelling

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    This Pureen Bolster set is very convenience for short trip or travelling. We used to bring it when we having short trip or visit relative open house. It come with the zip storage bag, clean and tidy.

    4
  13. Adilla Dilla
    63 reviews

    Senang bawa travel

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Saya guna pureen pillow bolster set ini untuk bayi saya yang baru lahir.Saya pilih ianya sebab senang sebab satu set serta mudah untuk saya bawa travel serta saiznya yang tidak menggunakan banyak ruang.Bantalnya juga empuk,lembut.Mudah di cuci juga.Ianya juga menjadi pilihan saya sebagai hadiah untuk baby kawan-kawan yang baru menimang cahaya mata

    4
  14. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Pureen Pillow and Bolster Set

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Saya memilih untuk dijadikan hadiah untuk adik saya yang bersalin.Jenama yang dipercayai.Reka dan bentuk nya comel dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja.Sangat lembut dan sesuai untuk bayi yang baru lahir kerana 100% kain jenis’cotton’.Set ini sungguh selesa dan sesuai untuk semua bayi.Harga nya pun berpatutan.

    4
  15. Avatar

    fazzla52597
    23 reviews

    Mudah dibawa & lembut

    4 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Pureen Pillow & Bolster Set mudah dibawa kemana2 & sangat lembut untuk kulit bayi yg baru lahir

    4
  16. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mudah dibawa ketika bersalin

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Tertarik dengan design yg sngt comel & lembut utk bayi..paling penting ia sangat murah berbanding jenama lain..sangat sesuai dibawa ke hospital ketika melahirkan kerana ia mudah dibawa,dalam pek tanpa tilam..

    5
  17. cute pillow

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    bought to my nephew, very cute and very suit for newborn, my sister love it.

    4
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Comel dan empuk

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Sangat comel dan sangat empuk bagi seorag bayi. Lagipun ianya mudah dibawa kemana-mana kerana tidaklah terlalu besar dan juga disediakan beg.

    5
  19. Kitaro Ishima
    11 reviews

    Cute

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Sangat comel..disediakan sekali dengan beg..senang dibawa

    4
  20. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Cantik

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Bantal & Set Bolster

    1 Bantal: 12.5 “x 8″ .2 Bolster: 16 ” sangat sesuai.untuk bayi yang baru lahir. Lengkap dengan tilam, bantal dan set Bolster. Rasanya dan teksturnya yang lembut membuatkan bayi nyenyak dan lena. Tiada meragam lagi kerana tidak selesa. Ia juga mudah dicuci. Warna dan gambarnya juga menarik minat orang yang melihatnya.

    5
  21. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Pureen is owesome

    5 out of 5, reviewed on August 26, 2017

    Pureen pillow and bolster is very cute and the design is soft and owesome.

    5
  22. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    Pureen Pillow & Bolster Set

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Saya beli set Pureen Pillow & Bolster Set khaskn letak dalm kereta utk mudahkan saya gune kmne jua

    4
  23. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Bought as a gift

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    bought this as a full moon gift for my firend’s baby.
    Very cute and soft cotton, price is acceptable.

    4
  24. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    reasonable price in Bedding Set

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    Pureen products always in reasonable price and the quality is good too!
    The fabric is cotton! comfortable for baby skin!

    4
  25. Avatar

    iskandarshah34
    11 reviews

    pureen pillow & bolster set

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    this pillow is comfort n soft..

    5
  26. Avatar

    jet68
    75 reviews

    easy to carry

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    easy to carry to everywhere,suitable for baby,my baby boy love it very much

    5
  27. Avatar

    nadzatul72
    19 reviews

    Multi purpose pillow and bolsters.

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2017

    One thing I love about this item is that its size is just nice for travelling. Fibre inside the pillow is not too much hence making it easy to fold and chuck in a small bag. I use it as a nursing pillow, A bum supporter in the carseat and chest supporter in the high chair. It’s so versatile I don’t think I can live without one!

    4
  28. Avatar

    syafiera
    14 reviews

    Looks like a promising product

    0 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    I fall in live with it

    0
  29. Shaneeya Mos
    42 reviews

    Best for babies

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2017

    This complete set of pillows super soft and the best choice for my girl. Its keep my girl sleep so comfortable and she love the design of it.Highly recommended.

    5
  30. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Baik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    Bayi dapat tidur dengan nyenyak.Ibu-ibu pun suka.

    5
  31. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Like Pureen's products

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2016

    Pureen pillow and bolster set very durable and long lasting, the fabric is 100% cotton and very soft touching.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...