Pureen Baby Head To Toe Wash With Pro-Vitamin B5 & Vitamin E

Product Details

Gentle On Eyes & Skin

  • Cleanses baby’s entire body, from head to toe conveniently.
  • Unique ‘Tear-free’ formula that is gentle to the eyes and skin.
  • Enriched with Pro-Vitamin B5 and Vitamin E to care for baby’s delicate hair, scalp and skin.
  • Mild enough for everyday use.
  • Ideal for adults too.

 

  1. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Bagus untuk anak

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Pureen head to toe adalah produk yang bagus. Selepas mandi anak akan berbau harum dan kulit makin lembut. Terbaik

    4
  2. Yuki Tan
    3 reviews

    Pureen Baby Head to Toe Wash

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    由于是新手妈妈,在选择产品中,难免会担心宝宝皮肤问题,这个产品用了过后,宝宝皮肤没有不适,味道香,宝宝皮肤也很滑,可以从头洗到脚,价钱便宜,在商场也容易买到。

    5
  3. Avatar

    angelinakhoo13
    3 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Good for baby also children..both of my kids used too. Won’t irritate and make their skin dry. Is easier for them from head to toes wash and smell soft good

    5
  4. Anna Alicia
    3 reviews

    Highly recommended!!!

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Recommended!!sesuai untuk baby newborn..kulit baby tidak kering.mandian head to toe yang murah dan berbaloi.saya telah menggunakan mandian ini untuk baby saya from newborn until 4months.Bau yang wangi dan tidak memedihkan mata.

    5
  5. Avatar

    chloelim0654
    7 reviews

    值得使用+经济方便购买

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    宝宝一岁开始使用到现在快一年了。味道很香也很持久,很多shopping centre都很容易找到。重点是价钱经济又实惠?

    5
  6. Avatar

    ermyzaerien01
    19 reviews

    Mandian 2 in 1

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Pureen Baby Head To Toe Wash membersihkan seluruh badan bayi, dari kepala hingga kaki dengan mudah.Mandian yang tidak memedihkan mata ini diperkaya dengan Pro-Vitamin B5 dan Vitamin E untuk menjaga rambut, kulit kepala dan kulit supaya kekal lembut.mandian 2 in 1 ini dapat memudahkan untuk kegunaan harian bayi saya kerana tidak perlu membeli syampu dan mandian yang berasingan.sangat wangi dan bayi saya sukakannya.

    5
  7. Avatar

    rnees_zairee27
    16 reviews

    Mandian yang selamat

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Saya menggunakan mandian pureen sejak bayi saya baru lahir. Wangi dan melembutkan kulit. Ia juga selamat dan tidak memedihkan mata. Masih setia menggunakannya sehingga sekarang.

    5
  8. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    The Best Choice for Infant?

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    My husband bought this baby wash when he cant found the other brand that we used before was finished (it is as given as present). Suprisingly, it is much better and suitable for my baby that we kept buying it whenever it is finished. Love Pureen baby wash! ?

    5
  9. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pureen Baby Head To Toe Wash With Pro-Vitamin B5 & Vitamin E

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Gel mandian lembut sangat di kulit dengan menggunakan Pureen Baby Head To Toe Wash With Pro-Vitamin B5 & Vitamin E saya sangat berpuas hati.Kulit menjadi semakin bersih,halus dan menghilangkan daki kotoran.Boleh digunakan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.Suci dan selamat.

    5
  10. Avatar

    Maziah82
    3 reviews

    Pureen wash to toe

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Mandian yang tak memedihkan mata anak saya.. Sangat wangi dan kulit bertambah lembut..

    5
  11. Avatar

    nadjwa51
    32 reviews

    Mandian terbaik anak dari lahir

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    saya menggunakan pureen ini kepada anak saya sejak lahir..kulit anak saya sentiasa wangi dan segar sepanjang hari..really love it. anak dan ibu juga guna pureen

    5
  12. Ira Iera
    16 reviews

    Terbaik untuk anak

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Bau yg sangat best…memang wajib beli untuk anak…

    4
  13. Carmen Chin
    3 reviews

    Pureen baby head to toe wash

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    I’m using this Pureen baby head to toe wash since my daughter was born. I’ve been using this product for my daughter for 1 year 8 months.I personally find it is a great wash. Its very convenient to bathe my daughter entirely from head to toe. Love the freah smell.

    5
  14. Suits my baby so well

    4 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Its head to toe and no need to buy another shampoo for baby because its all in one. The smell is good but its not long lasting.

    4
  15. Avatar

    slomb76
    7 reviews

    Produk Pureen memudahkan kerja saya

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sejak anak dah pandai menyulur merangkak satu masa dulu memang cukup susah hati bila tengok dia kena habuk lantai huuuu. Harga sabun ni pun xmahal sangat *save duit.
    Kalau tangan yang ada kesan hingus dia ke, kesan makanan ke pun boleh hilang tanpa adegan sental menyental. jimat tenaga kahkahkah ..

    4
  16. KJ Cheah
    225 reviews

    Pureen Baby Head To Toe Wash

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    家里七个小孩从出生就开始用Pureen Baby Head To Toe Wash沐浴露。Pureen沐浴露含有vitamin E 而且使用温和的配方,非常适合小孩,即使沐浴露不小心流进眼睛也不会造成眼睛刺痛和流泪。Pureen Baby Head To Toe Wash洗后身体会散发出清新的香味,让我忍不住有时也会偷偷使用。

    4
  17. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Mandian pilihan utama utk bayi saya

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Gunakan sejak ank pertama lahir hingga sekarang.Saya mmg sgt berpuas hati mnggunakan Pureen Baby Head To Toe Wash ni.Harganya mmg sgt berpatutan & berbaloi dibeli.Tekstur mandian ni sgt pekat dan kaya dengan buih yg lembut & tidak memedihkan mata bayi saya.Mandian ni juga mmbersihkan tanpa mnghilangkan kelembapan kulit.Baunya pula sgt wangi,berbau lembut & sesuai utk bayi.Sememangnya pilihan utama saya.

    5
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Mandian pureen ni sangat wangi dan bagi saya sangat lembut baunya. Bau boleh dikatakan sangat kuat dan lama melekat pada badan anak. Memang bagus dan sangat syorkan pada ibu-ibu yang lain

    4
  19. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mandian yg selamat & lembut utk bayi.

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2017

    Mandian yg membersihkan kulit bayi tanpa mnghilangkan kelembapannya.Tekstur mandian pureen ni sgt wangi dan lembut utk bayi,ia tidak merengsakan mata dan boleh digunakan utk seluruh badan.Saya sndri pun kadang2 suka mnggunakan mandian ni.Mandian ni juga melembutkan kulit dan tidak meninngalkan kesan melekit pada badan.Teksturnya sgt pekat h kaya dgn buih.Berbaloi dibeli,harganya pun sgt berpatutan.

    5
  20. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Pureen Baby Head To Toe Wash

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Saya berpuas hati dengan hasilnya. Lembut dan tidak melekit selepas mandi dan kulit bayi tidak mudah menjadi kering. Hanya satu sahaja perkara yang saya kurang berpuas hati dengan produk ini. Walaupun mempunyai bau yang wangi, namun bauan nya tidak tahan lama. Mungkin ini sahaja yang boleh ditingkatkan di masa hadapan. Selain dari itu, saya amat berpuas hati.

    5
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Lebih jimat dengan Pureen Head to Toe

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Lebih jimat dgn pureen head to toe ni krn harganya mmg lebih murah dari jenama lain..saya x perlu beli shampoo & body wash secara berasingan..sangat sesuai dibawa ke mana2 krn lebih mudah dibawa,hnya 1 botol utk kegunaan dari rambut ke tubuh anak sy…tapi sy lebih sukakan bau yg lembut sprti johson baby..bau pureen head to toe ni ok,tp agak kasar sikit..

    4
  22. Avatar

    ezekielsebastian65
    10 reviews

    pakej lengkap

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    satu untuk kegunaan seluruh badan. sangat sesuai dengan rambut dan kulit anak-anak saya. berbau harum dan membuatkan rambut dan kulit mereka lembut dan segar. mereka sangat sukakannya. berbaloi untuk dimiliki.

    5
  23. Avatar

    ainie67
    68 reviews

    jimat dan mudah

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    pureen head to toe wash menjimatkan kerana boleh digunakan dari rambut hingga ke kaki bayi. tidak perlu membeli sabun yang berlainan lagi.mudah dibawa kemana mana kerana hanya perlu satu sahaja sabun untuk bayi.tidak memedihkan mata dan baunya pun wangi.

    4
  24. Niki Tay
    996 reviews

    价钱满经济的不会贵

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Pureen Baby Head To Toe Wash的价钱满经济的不会贵而且也香,很温和适合宝宝的皮肤

    4
  25. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    经济,实惠,好用!

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    这宝宝冲凉液很好用,很温和适合宝宝的皮肤。
    而且价钱也很实惠!很值得购买!

    4
  26. Avatar

    Azyan12580
    55 reviews

    MANDIAN BAYI YANG LENGKAP

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    MANDIAN BAYI PUREEN HEAD TO TOE WASH PRO VITAMIN B5 VITAMIN E BAGUS UNTUK DIJADIKAN MANDIAN BAYI YANG BARU LAHIR. TIDAK MEMEDIHKAN MATA SERTA BERBAU WANGI TETAP TIDAK MEMUDARATKAN BAYI. BAYI AKAN BERBAU WANGI BERPANJANGAN SELEPAS DIMANDIKAN DENGAN PUREEN HEAD TO TOE. BOLEH DIGUNAKAN SETIAP HARI KERANA DIJAMIN TIDAK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN BAYI.

    5
  27. Avatar

    jet68
    75 reviews

    家人最爱

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    附有温和配方,适合一家大小每天使用。沐浴露含维生素E,可深层保湿肌肤滋润。合理的价格,加上清新味道,它已成为我们全家人最爱之一。

    5
  28. Alline Amalina
    17 reviews

    Anak saya sangat sukakannya

    5 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Mandian terbaik untuk bayi. Juga org dewasa. Lembut pada kulit dan tidak memedihkan mata. Bau yang wangi dan harumannya kekal berpanjangan. Seisi keluarga sukakanya.

    5
  29. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    no more tears

    4 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    Both of my kids and me are using this. I like to smell my kids every time after they bathing. Most important is it’s gentle to eyes, not causing tear.

    4
  30. Avatar

    carmen727
    37 reviews

    Many foam

    2 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    I had used this for few times when my son was below 1 year old. He had skin allergic after using. I think this is not really suitable for delicate baby skins but now that he is 3 years old, he had no problem bathing with this Pureen head to toe. And it creates lots of foam when we put in the bucket.

    2
  31. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Mandian terbaik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2017

    Mandian terbaik untuk bayi. Lembut pada kulit dan tidak memedihkan mata. Bau yang wangi dan kekal berpanjangan

    5
  32. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    bau yang wangi

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2017

    Sesuai digunakan untuk bayi dan orang dewasa. Bau sangat wangi dan tak memedihkan mata bayi saya.

    5
  33. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Murah tapi berbaloi

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2017

    Bagi CN, jenama Pureen adalah antara jenama yang murah tapi berkualiti. Lagi-lagi bila borong masa pureen sale hujung tahun, sangat-sangat berbaloi. Pureen Baby Head To Toe Wash With Pro-Vitamin B5 & Vitamin E ni antara sabun baby kegemaran CN kerana bau yang wangi dan tidak pedihkan mata. Ia juga serasi dengan kulit anak-anak CN.

    5
  34. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    Good choice for baby

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    The most important thing is that it is head to toe wash. It save money, mild on baby skin and the fragrance is so smooth. A very good product for everyday use for my baby.

    5
  35. Dyg Mass
    72 reviews

    melembut dan melembabkan kulit bayi...

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2016

    Mandian Pureen head to toe amat sesuai untuk anak saya. kulit sentiasa lembut dan lembab. Baunya juga harum. Ianya juga tidak memedihkan mata. Boleh digunakan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki…

    5
  36. Avatar

    Adibatul31
    9 reviews

    tidak pedihkan mata

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    saya suka guna mandian pureen kerana bersesuaian dengan kulit anak saya dan tdak pedihkan mata ketika digunakan

    5
  37. Avatar

    Sarah39
    133 reviews

    Soft and smooth skin

    3 out of 5, reviewed on November 14, 2016

    Saya berpuas hati dengan hasilnya. Kulit bayi rasa lembut, tidak melekit selepas mandi dan kulit bayi tidak mudah menjadi kering. Hanya satu sahaja perkara yang saya kurang berpuas hati dengan produk ini. Walaupun mempunyai bau yang wangi, namun bauan nya tidak tahan lama. Mungkin ini sahaja yang boleh ditingkatkan di masa hadapan. Selain dari itu, saya amat berpuas hati.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...