Prego Carbonara Mushroom Pasta Sauce

Product Details

Prego® Pasta Sauce. So full of flavor, you don’t need to add a thing™. Prego® locks in layers of flavor by gently simmering vine-ripened tomatoes and adding the perfect blend of seasonings like savory oregano, sweet basil and garlic. So if you’re short on time or ingredients, or you simply want a pasta sauce that’s perfect right out of the jar, Prego® is for you.

Ingredients:
Vegetable Oil( Canola, Corn, Soybean), Mushrooms, Cream( Contain Milk), Whey Solids( Contains Milk), Salt, Garlic, Soy Protein( Contains Soybean), Sugar, Black Pepper, Yeast Extract( Wheat Source). Contains Monosodium Glutamate As Permitted Flavoring Enhancer, Contains Modified Starch, Thickener( Wheat Source) As Permitted Food Conditioners, Contains Permitted Flavoring Substances( Soybean, Wheat Source).

  1. Zurieda Helmi
    4 reviews

    best for spagetty canonara

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    im using this carbonaea mushroom best it taste really great. make my spagetty more delicious.

    5
  2. Avatar

    Beby_Orked74
    6 reviews

    Semudah A,B,C

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Antara flavour kesukaan saya. Wajib ada untuk setiap rumah, sangat sedap dan mudah disediakan. Rasa yang ummmph lemak berkrim, wajib cuba!

    5
  3. Ashvinaa Morgan
    9 reviews

    Great pasta sauce

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    The only paata sauce i am using beside Prego traditional pasta sauce. Taste good when added other ingredients or just straight from the jar. Definitely a must have item in my kitchen as it is tasty and easy to prepare.

    5
  4. Avatar

    Rayyandanish281249
    3 reviews

    Multi Purpose

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Im so in love with this Carbonara Prego.. mcm2 jenis masakan i bole buat just gunakan sos ni je.. spagetthi carbonara.. creamy mushroom chicken chop.. popia creamy cheese.. sedappp..
    Tp utk masak u cannpt simple bergantung semata2 sos carbonara tu.. utk lebih sedap, put more cendawan.. gorengkan bawang holland dulu utk naikkan bau.. yg penting masukkan sesedap rasa and cheese dlm masakan anda.. perghh.. every day without fail my customer akan order masakan yg menggunakan sos carbonara prego ni.. i lebih suka beli yg tin sbb cheaper compare dlm glass jar.. mahal but im not sure rasa dia sama ke x..

    5
  5. Avatar

    rnees_zairee27
    16 reviews

    Sos Prego Carbonara Cendawan

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Mudahnya menikmati spegeti carbonara dengan sos prego. Ianya memang sedap tanpa perlu banyak bahan tambahan. Sangat pekat berkrim dan disukai ramai.

    5
  6. Yin Chien Aik
    27 reviews

    My favourite pasta sauce brand

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    I absolutely LOVE Prego Carbonara Mushroom Pasta Sauce! It’s so thick and creamy, and tastes so good! The price is a little expensive, so I won’t eat this everyday, but every once in a while I like to pamper myself with it! I like the tomato sauce too but Carbonara will always be my favourite!

    5
  7. Avatar

    Waihou9851
    3 reviews

    The only one carbonara sauce

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    This is the only one option for me to buy a carbonara sauce. It’s creamy and strong taste, really suitable for people who likes carbonara.

    5
  8. Avatar

    Natashaleeann14
    25 reviews

    Good sauce

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    My go-to back up sauce when I’m too lazy to cook. It’s tasty and I just have to add in some mushroom and chicken cubes and my meal is ready.

    4
  9. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    SOS PREGO CARBONARA PILIHAN KELUARGA SAYA

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Nama prego memang tak asing lagi dan sangat dikenali dengan keenakkan sosnya. Setiap kali nak buat spaghetti memang akan pilih Prego sebab rasa sos tu sangat ummphh ! Lazat tak terkata , sedap hingga menjilat jari ?? Memang terbaik. Tak perlu nak tambah banyak bahan pun dah sedap. ?

    Harga berpatutan dan mudah untuk didapati di kedai runcit atau pasaraya. ?

    5
    1
  10. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Sos cendawan yg berkrim dan sgt berperisa

    5 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Saya mmg kurang sukakan sos tomato utk kuah pasta dan sos prego carbonara cendawan ni sememangnya pilihan terbaik utk saya.Rasanya yg lemak berkrim mmg sgt sedap,rasa cendawan yg diperisakan dgn sempurna.Walaupun rasanya berkrim,saya tidak mudah muak bila nikmatinya.Sangat mudah digunakan,tekstur pun pekat dan harga berpatutan.

    5
  11. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Yummy

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2017

    I love this flavour so much. It is creamy and yummy. I can prepare pasta faster without need to slice the mushroom.

    4
  12. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Sedap tak terkata.

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Saya menyukai Prego Cendawan ini. Digunakan untuk penyediaan pasta, spagetti, makaroni dan boleh aplikasikan kepada pelbagai bentuk masakan. Rasanya yang berlemak dan halus, bahan yang banyak didalamnya. Pembungkusan mudah guna.

    5
  13. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Prego Carbonara Mushroom

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Sos pasta carbonara mushroom dari Prego memang sedap untuk penggemar pasta carbonara.Sememangnya cendawan amat terasa dalam setiap gigitan hidangan ini.Sosnya lemak dan berkrim,anak anak saya sukakannya,cuma tambahkan hirisan ayam dan hasilnya membanggakan.Harganya juga pada saya sangat berpatutan.

    4
  14. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    sos pasta yang lazat

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    saya bukanlah penggemar pasta. tapi setelah mencuba makaroni carbonara yang dibuat adik saya menggunakan sos pasta ini membuatkan saya untuk membeli dan memasak sendiri makaroni carbonara. Sangat cepat dan mudah untuk menyediakannya menggunakan sos ini.

    5
  15. Niki Tay
    996 reviews

    Taste fresh

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    This is so good! so much flavor and amazing on angel hair pasta! I love it! This is an awesome sauce. I am not a fan of canned/jarred sauces but this is it! Taste fresh & homemade

    4
  16. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Rasa yang sempurna

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Rasa sos pasta yang begitu sempurna sehingga tidak perlu menambah terlalu banyak bahan untuk melengkapkannya. Hanya ditambah bawang yang ditumis, pasta boleh dimakan bersama sos ini!

    4
  17. 溦溦 林
    473 reviews

    This sauce is a perfect

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    This sauce is a perfect combination with any pasta dish. My kids actually really like this product and they are very picky eaters…

    5
  18. Nor Othman
    1343 reviews

    sedap saya suka

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Sos pasta berkrim cendawan yang sedap untuk hidangan spaghetti dan juga spegetti

    5
  19. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    carbonara sos prego

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    bagi saya prego produk harga lebih murah dan berpatutan berbanding sesetengah jenama terkenal yang lain. rasa yang xpernah mengecewakan dan mudah untuk disediakan. sesuai dimakan oleh seisi keluarga dan semua peringkat umur.

    5
  20. Avatar

    penny41
    407 reviews

    喜欢白酱意大利面的首选

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    prego一直是我煮意大利面的首选,这瓶Carbonara Mushroom Pasta Sauce煮起来有很香的蘑菇味,里面当然也有蘑菇片,想自己加料的也可以多放蘑菇和一些鱼丸

    4
  21. Miko Tan
    324 reviews

    Prego Carbonara Mushroom Pasta Sauce

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    i like this , when i want cook spaghetti can direct mix this sos ,reli eazy for me

    4
  22. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Not too great, but not terrible either

    3 out of 5, reviewed on June 18, 2017

    This product makes for a convenient way to utilise a pre-made carbonara sauce, however, this does not really taste like the creamy carbonara that I’m used to eating. I prefer a carbonara that has flavour and has a thicker consistency of cheese. This product is thick, however, the taste of the cheese just does not make the mark for me for some reason. I would prefer to make my own and stick to Prego’s signature pasta sauces instead.

    3
  23. Avatar

    Zameen
    20 reviews

    A bit more sour then expected

    3 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    It’s very convenient and it does make decent carbonara sauce, but I found that it tastes kinda sourish for some reason. The end product was not quite as nice as I wanted because of this. You need to add spices of some kind to cover up the sourness.

    3
    2
  24. Avatar

    roxanne
    36 reviews

    Sos Carbonara Cendawan sedap berkrim

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Sos Prego Carbonara Cendawan ini semestinya memberikan rasa yang lain dari sos pasta yg lain. amat sesuai bagi mereka yang sukakan rasa berlemak dan berkrim. di dalam sos ini juga ada disertakan campuran cendawan. amat mudah dan senang. saya suka tambahkan hirisan cendawan dan ayam bagi membangkitkan selera kami sekeluarga.

    5
  25. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Sos Prego Carbonara Cendawan

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    Sos pasta berkrim cendawan yang sedap untuk hidangan spaghetti dan juga fettucini.Ditambah dengan bahan bahan lain membuatkan rasanya lebih umph

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...