Nestle Honey Stars

Product Details

Nestle Honey Stars is a star and galaxy shaped honey coated cereal with a delicious out-of-this world taste. It is made with the goodness of whole grain and it provides seven essential minerals, including iron and calcium.

  1. Nur Aishah Azriy
    23 reviews

    One of my favorite cereals

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Yang nie lagi sedap makan begitu aje. Tak payah pakai Susu pun dah sedap tapi tambah Susu lagi sedap enaknya sebab Susu tu dah tukar perisa madu terus.

    5
  2. Avatar

    Summer195
    9 reviews

    My all time breakfast

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    With or without milk honey stars is prefect to kick start my day. The sweetness in it will make me want to have more than one bowl. Simply yummy.

    5
  3. Avatar

    NurulAffendi8827
    3 reviews

    Super-licious cereal

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Whether to eat honey stars with milk or without milk, yet this cereal still maintain its super-yummy-licious taste. Honey stars is always and always be my favorite cereal. When you add milk together, it will absolutely taste good. I really love to have breakfast with honey stars and milk. It is really a star from universal which taste sooo yummy. Kids for sure will love eating this cereal.

    5
  4. Avatar

    toufuren36
    3 reviews

    Breakfast and Supper

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    I like how the texture of the cereal, is very crunchy and easy to eat. And it taste a little sweet and honey flavour, is the prefect combination. I eat this since i was child. I still eat this even though i adult now. Eat without mlik also no problem. No other cereal can beat this.

    5
  5. Song Kuan San
    3 reviews

    Yummy and healthy

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    My mom like it much as it’s not too hard for her to eat and not too sweet in flavor. Healthy snacks even without milk

    4
  6. Avatar

    Sycerk86
    1 reviews

    Tasty, good for Morning

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Never get bored of it. Especially when dipping with hot milk. It is very appetizing, and ‘addicting’ maybe?

    5
  7. Ida Anum
    42 reviews

    Anak sangat sukatan nya

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Anak Saya sangat Suka kn honey star.. Tidak Kira Makan Dengan susu atau Makan mcmtu Saja.. Sesuai dijadikan sebagai sarapan utk Anak2.. ?

    5
  8. Avatar

    farhan97
    3 reviews

    All time favourite.

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Been eating honey star since small. Most of the time I just eat then direct from the box. My favourite snacking.

    4
  9. Avatar

    RealLiving69
    3 reviews

    Mesti Beli!

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Honey Star telah saya nikmati sejak dari kecil lagi. Dengan harga yang lebih berpatutan ianya dapat melengkapkan hari saya dengan sarapan yang enak seperti ini. Memang setiap minggu mesti kena beli. Sampailah saya berumur 21 tahun pun saya masih juga membeli Honey Stars.

    5
  10. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Kurang enak berbanding dulu

    2 out of 5, reviewed on January 25, 2018

    Saya sangat sukakan honey star sejak dari dulu dan sering menjadi kudapan utama saya. Namun, sekarang rasanya agak berubah dan menjadi kurang sedap. Jika dulu rasa madunya agak boleh dinikmati, namun sekarang rasanya lebih kepada rasa gulanya sahaja. Disebabkan itu, honey star juga cepat melekit di tangan. Saya juga tidak suka akan rasanya dan kurang gemar menikmatinya.

    2
  11. Mahfuzah Mat Salleh
    10 reviews

    sarapan pilihan

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    anak-anak suka makan waktu sarapan dan setiap kali menonton ramcangan kartun di televisyen.

    5
  12. Hao Xian Lew
    3 reviews

    健康

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    比起kokocrunch,这个也不输。它含有蜜糖口味,绝对是对身体健康的谷量。口感很脆,不会太甜,适合当早餐。

    5
  13. Avatar

    Bob8945
    15 reviews

    Manis sangat

    3 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Nestle honey star ni memang aku tak boleh makan sangat. Manis sangat berbanding cereal lain. Tambah lagi bau madu kuat sangat. Kali pertama makan memang dah rasa muak da. Isteri aku pun tak suka honey star ni. Daripada membazir buang, bagi dekat anak sedara. Budak-budak memang suka honey star ni. licin habis budak-budak ni makan. Memang rasa dia sesuai untuk kanak-kanak tapi tak bagus juga untuk kesihatan. Untuk orang dewasa yang memang tak suka manis, memang tak disarankan. Cuba cereal yang lain.

    3
  14. Xiao Long
    190 reviews

    Counting stars

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    The perfect childhood snack. Goes well with low sugar milk for breakfast. Love it!
    Often come in a good promo pack with extra 20%, great savings and all family members love it.

    5
  15. 溦溦 林
    473 reviews

    我喜欢把这个直接拿来吃

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    我喜欢把这个直接拿来吃的甜甜的当作零食那样来吃的又健康的,我不喜欢加在牛奶的原因是因为牛奶都有些甜了加了HONEY STAR 下去那个牛奶会更加的甜的

    3
  16. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    Kegemaran anak2

    2 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Rasa honey star sgat manis untuk kanak kanak,ank saya sukakan
    Kerana ianya berbentuk bintang dan sedap dimakan bergitu.sahaja.dan sedap.dimakan bersama susu,sgt lazat dan agak manis.
    Ank ank sukakanny

    2
  17. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    My kids' favourite snacks

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Nestle Honey Stars is my kids’ favourite. It is healthy cereal as it is made from whole grains which consists of several minerals which is good for health. My kids like to dip it into their milo or milk. They also like to eat without milk or milo. Sometimes I will let them bring it to school as snacks.

    4
  18. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    有点甜

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    这个在我以前小的时候我很喜欢吃的,每次都吵着我妈妈买的,现在大了吃回不知道为何不大喜欢了觉得很甜的不再像以前那么的爱吃了

    3
  19. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    My child daily breakfast and snack. They will sit down and eat quietly once the honey star and milk place on their table.

    5
  20. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Sarapan Kegemaran Anak2

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Setiap pagi anak2 saya wajib bersarapan dengan bijirin Nestle Honey Star..Rasa madu yang tidak terlalu manis dan dimakan bersama susu..Saya gembira kerana anak2 tidak cerewet memilih sarapan semenjak bersarapan dengan bijirin Honey Star..

    4
  21. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My kids love it!

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    My kids love to eat this cereal much. They like to dip it into their milo or milk. It can be eat as snacks too. I will let them bring it to school as snacks. If I am travelling far with kids, I will bring it along too and give them to eat as snack in the car, so that they can sit still in the car.

    4
  22. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    小时候的最爱!

    3 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Honey Star是我小时候的最爱!脆脆又甜甜的!
    加了鲜奶更好吃!

    3
  23. Avatar

    penny41
    407 reviews

    健康早餐和零食

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    honey stars不止可以搭配牛奶当早餐,也是我从小到大的零嘴,甜甜的很好吃,一口接一口

    5
  24. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    Honey stars

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    My kids love honey stars, they just eat like snack or sometimes mix with milk. To me, it’s abit sweet and good to serve with fresh milk (not sweetened milk). Good to serve as quick breakfast and quite filling.

    4
  25. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Suka rasanya seakan disaluti madu.

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Anak-anak saya amat gemarkannya. Kadang-kadang dimakan bersama susu, adakalanya makan begitu sahaja seperti snek.

    4
  26. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran anak-anak

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Honey star ni memang kegemaran anak-anak saya. Diorang setiap pagi mesti akan mencari honey star ni untuk dimakan. Juga sedap dimakan begitu saja kerana ianya sudah mempunyai rasa manis. Snek yang baik untuk disediakan kepada anak-anak.

    5
  27. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Favourite Snack for Kids

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My kids all-time favourite snack. They can just eat it on its own.

    5
  28. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Breakfast

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My child daily breakfast and snack. They will sit down and eat quietly once the honey star and milk place on their table.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...