NAVEEN Scalp Energy Tonic
NAVEEN Scalp Energy Tonic

NAVEEN Scalp Energy Tonic

Product Details


NAVEEN Scalp Energy Tonic is formulated with all natural ingredients including coffee extract, sea salt and glucosyl hesperidin to energize and strengthen hair roots. The combination of organic aloe vera extract and organic rosemary, peppermint, tea tree oils tones the scalp, absorbs excess oil and protecting against flaking. Your scalp will feel refreshed, soothed and healthy.

Natural Caffeine penetrates into the hair roots and stimulates them; it can block the effect of DHT, which damages the hair follicles and is responsible for causing male pattern baldness. Moreover, it adds natural shine to hair and makes it more manageable. Sea Salt from Brittany acts as a marine nutritive reservoir which restores normal skin equilibrium, soothes and relaxes the scalp to prevent hair loss.

Facebook Page

  1. AndraKaito59
    1 reviews

    NAVEEN Scalp Energy Tonic

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Saya suka menggunakan NAVEEN Scalp Energy Tonic kerana diformulasikan dengan semua bahan semulajadi termasuk Kopi Ekstrak, Garam Laut, Glucosyl Hesperidin untuk memberi tenaga dan menguatkan akar rambut. Ia merangsang dan menyuburkan folikel rambut, memberikannya lebih tebal, kuat dan lebih sihat kepada rambut.Kulit kepala saya dilindungi oleh bakteria dan sisa rambut rosak.Kombinasi yang berbau harum dari Aloe Vera Certified Organic Certified, Rosemary, Peppermint dan Tea Tree Oil yang telah lama digunakan untuk kebangkitan rambut lebih lebat segar bugar.Kulit kepala berasa segar, selesa dan sihat.

    5
  2. Iqmal Hakim
    3 reviews

    Rambut saya sihat!

    4 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Bagusnya!

    4
  3. Delly IV
    3 reviews

    my hair so healthy

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    very good and suitable for my hair. Easy use. i like it so much

    5
  4. regainz53
    3 reviews

    kelemumur tiada lagi

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    produk yang terbaik pernah saya gunakan. saya selalu kerja di luar. jadi bila cuaca panas kepala saya senang berpeluh dan menyebabkan terjadinya kelemumur. ibu saya membelikan saya produk ni dalam masa 2minggu kelemumur tiada lagi. keberkesanan produk ni memang saya jamin. boleh didapati di mana mana sahaja terutamanya di lazada untuk hrga terbaik

    4
  5. Bernsasuke12
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Good product quality for your hair treatment makes your hair more stronger and shinier u will get the hair that u always wanted to have with this product you will never regrets using this product highly recommanded…

    5
  6. pawehkontai9871
    3 reviews

    Bye bye masalah rambut

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Dulu rambut selalu kering dan rosak. Selepas pakai produk ni, rambut rosak tiada lagi dan mudah untuk menggunakannya

    4
  7. Adha10
    4 reviews

    Bertindak sebelum terlambat

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Tonic Ini dapat mengurangkan masalah rambut gugur saya. Bau yang menyenangkan. Terbaik

    4
  8. CassandraS14
    6 reviews

    Good ingredients

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    I feel safe and confident using this product as it is free from harmful chemical and unwanted ingredients. It is Organic Certified and contains aloe vera, rosemary, peppermint and tea tree oil. The packaging is very cute.

    5
  9. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    A natural ingredients for your scalp

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Looking for natural ingredients for scalp energy tonic. Naveen is a choice brand. It consists of coffee extract, sea salt and glucosyl hesperilin as well as organic materials to keep your necessary nutrient. It also provide skin equilibrium, soothes and relaxes the scalp to prevent hair loss. So, Feel refreshed with it.

    4
  10. Ejat09
    3 reviews

    Energy tonic

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Seminggu mencuba scalp energy tonic by Naveen ini ternyata menyelesaikan masalah kulit kepala yang gatal dan berminyak.Rambut juga semakin lembut dan ringan serta tidak gugur lagi.Sangat suka baunya kerana ada ekstrak kopi yang mengharumkan.Setiap pagi dan malam pasti menyapu dikulit kepala untuk dapatkan hasil yang memuaskan dan ternyata berhasil.

    5
  11. qisstiera75
    114 reviews

    Kuatkan akar rambut

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Qiss memang suka guna produk yang natural dan halal. Jadi Qiss cuba Naveen Scalp Energy Tonic ni kerana Qiss ada masalah keguguran rambut yang banyak.

    Selepas beberapa kali penggunaan, akar rambut Qiss lebih kuat dan rambut gugur juga berkurangan. Selain itu ia juga melindungi kulit kepala Qiss dan mengurangkan kegatalan kulit kepala.

    5
  12. Badang86
    1 reviews

    Kesihatan Rambut

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Bagus menguatkan rambut. Terasa rambut sihat

    5
  13. Victoria Low
    236 reviews

    Organic Scalp Solution

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I usually don’t apply anything on my scalp because my scalp tends to excrete oil very quickly but I gave myself a chance to try Naveen Scalp Energy tonic and it change my mind totally. What’s most attract me was it caffeinated formula which actually helps to reduce damages to hair follicles, this less hair falling.

    I applied on my scalp with slightly massage after hairwash, quite refreshing and no strong chemical smell like other scalp products. I will continue to use for sometime and looking forward for more healthy scalp and less hair falling.

    4
  14. Shahrizan09
    3 reviews

    Scalp gone in 2 weeks

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Before this i have a severe scalp problem. Already use many types of shampoo but this one is different. It provides me a better solver for my problem

    5
  15. CikSue38
    396 reviews

    Good tonic

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This Naveen Scalp Energy Tonic, 20ml even only a small unit but give out good effect. With herbal essence that quite bothersome at first then for sometimes I get used to it and tend to like it more. By applying on my scalp it provides a healthy scalp. No more dried scalp and my hair loses lesser than before. Need to use in consistently for a better result. For me i suggest this for others. Halal certified and organics ingredients. So convincing especially for muslims consumption.

    4
  16. azrulhanif38
    3 reviews

    rambut gugur

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    before this nak pegi keje pon malu sbb rambut byk gugur tp since pkai produk nie rambut makin lebat n gugur pon kurang..kne maintain pkai xboleh on off.. recommended

    5
  17. Amir Luzamron
    3 reviews

    A month without hair

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I kept losing my hair then I tried this product .At first I cannot see the result but in a month my hair is back in business. So I think we have to be patience sometime when to have a great result.

    4
  18. Faiz Aziz
    2 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Produk yang bagus dan sangat membantu. Rasagatal dikepala pun kurang dan rambut pun rasa lebih selesa.

    5
  19. Fyza Dani
    34 reviews

    Kulit Kepala Bebas Gatal Dan Tak Berminyak

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Seminggu mencuba scalp energy tonic by Naveen ini ternyata menyelesaikan masalah kulit kepala yang gatal dan berminyak.Rambut juga semakin lembut dan ringan serta tidak gugur lagi.Sangat suka baunya kerana ada ekstrak kopi yang mengharumkan.Setiap pagi dan malam pasti menyapu dikulit kepala untuk dapatkan hasil yang memuaskan dan ternyata berhasil.

    5
  20. Dirufied Zid
    3 reviews

    For long hair users

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    Not bad actually. It works well with long hair people like me. Not much side effect. Would use again.

    My scalp felt fresher and my hair felt like its breathing. Very good for the skin. Would recommend to all my friends.

    5
  21. Lee Christina
    3 reviews

    GOOD

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Really a good product!!! Rate 5 stars for this! It helps me improve my scalp, make it healthier… But the most important thing was my scalp was not oily anymore! This suits me more if compare to other product! Really works!

    5
  22. Vinny Lam
    3 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Nice product . Rate 5 star to this product

    5
  23. edrinaz9804
    4 reviews

    Memberi keselesaan berpanjangan

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Tidak lagi tergaru- garu, sekesa dan ringan kepala sepanjang hari

    4
  24. nishxsbg437_02
    3 reviews

    menghilangkan masalah rambut

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    dulu rambut selalu rasa gatal bila berpeluh . tapi lepas pakai ni . rambut dah tak rasa gatal lagi

    5
  25. Khairul SyakIr
    6 reviews

    Masalah rambut

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Saya mengalami masalah rambut keguguran dan juga masalah kelemumur yang agak teruk. Setelah menggunakan produk ini hampir seminggu, kesan yang saya dapati hasil penggunan produk tersebut adalah kelemumur dan rambut gugur telah pun berkurangan.

    4
  26. Katherine6956
    14 reviews

    Very good product

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Produk yang sangat berkesan mengatasi masalah rambut gugur. Sejak menggunakan produk ini tiada masalah keguguran rambut lagi, sangat berkesan anda perlu cuba bagi yang mempunyai masalah rambut

    5
  27. Pind69
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    This product actually is very good.Since I use this product,my life become very happily.Thank you this product.

    5
  28. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Eliminate scalp problem

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Naveen tonic is an effective product to treat scalp problems and care for your hair.. It is natural product so it bring a lot of benefit to the hair such as strengthen hair root and make it healthy. Relax and refresh hair in a natural way.

    4
  29. Nur Afifah
    19 reviews

    Menghilangkan masalah rambut

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Saya ada masalah kulit kepala berminyak dan kelemumur yang teruk. Selepas saya gunakan produk ni masalah tu semakin kurang dalam 2 minggu saja. Kulit kepala sentiasa rasa segar. Dengan produk ni saya rasa lebih berkeyakinan setiap hari.

    4
  30. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Mengurangkan rasa gatal

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Saya telah menggunakan Navee hair tonic dan suka dengan kesannya yang mengurangkan rasa gatal pada kulit kepala saya tapi baunya kurang sedap kerana berbau herba tapi saya tidak kisah sangat sebab sekurang-kurangnya ia dapat mengurangkan rasa gatal pada kulit kepala dan menyegarkan.

    4
  31. Sha24
    21 reviews

    Terbaikk

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Tonik rambut yang terbaik, saya bertudung apabila lama ianya akn berbau, selepas mgunakan tonik rambut ni, rambut saya sentiasa wangi.

    4
  32. lysleoi
    79 reviews

    Scalp care with natural ingredient

    5 out of 5, reviewed on July 10, 2018

    it’s 100% natural ingredients scalp care that use to energize and strengthen hair roots. The ingredient used is coffee extract, sea salt and glucosyl hesperidin.
    It helps to refresh and soothes scalp, prevent hair loss and as well as tones the scalp, absorbs excess oil and protecting against flaking.
    The texture is lightweight, so it can be easily absorb into scalp. It cantains very light herbal smell, personally i like it very much! Miracle doesn’t comes in 1 to 2 days, my scalp still have little itchy area but it did reduce compare to previously. And i do feel my hair roots strengthen and hair falls reduced.

    5
  33. mooiimm
    67 reviews

    Bye bye itchy scalp

    5 out of 5, reviewed on July 10, 2018

    I had a itchy scalp recently after delivery baby. This NAVEEN Scalp Energy Tonic help to have a healthy scalp. Tonic type very easily absorb into the scalp and no weird smell after apply. Now my scalp no more itchy and no more snow comes out from my head.

    5
  34. nadjwa51
    25 reviews

    Tonik Rambut Terbaik untuk wanita berhijab

    5 out of 5, reviewed on July 9, 2018

    Kali pertama saya mencuba menggunakan tonik rambut ini sangat suka , bauan yang wangi dari wangian herba. Apabila saya memakai tudung, saya berasa selesa & rambut juga tidak kusut walaupun bertudung dalam masa yang lama. Akar rambut menjadi kuat & rambut saya tidak lagi gugur serta menjadi sihat selalu. Saya amat suka Naveen Organic tonik rambut

    5
  35. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    NAVEEN Scalp Energy Tonic must try!

    5 out of 5, reviewed on July 8, 2018

    I have tried using the NAVEEN Scalp Energy Tonic as it is really suitable for those who want to have healthy scalp as it helps to soothe and relaxes the scalp in order to prevent hair loss. It was formulated using the natural ingredients which is safe to use all the time as it does not irritate or harm the scalp. The moment I applied the NAVEEN Scalp Energy Tonic I can feel the refreshment as it has super energizing effect which is really cool as it helps to absorb excess oil also it absorbs quickly into my scalp and it is not oily at all. I always use the NAVEEN Scalp Energy Tonic after washing my hair to get the effective results as day by day it strengthens the hair roots, as well as, it reduces hair fall. The smell is not very strong but convenient to use anytime as it has the herbal organic smells which boost my mood as well. The NAVEEN Scalp Energy Tonic packaging is very good and easy to bring along during traveling.
    I would recommend to everyone to try this NAVEEN Scalp Energy Tonic and feel the amazing results.

    5
  36. Yin Chien Aik
    26 reviews

    Useful scalp care product!

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2018

    I use this after shampooing and conditioning, and before blow drying my hair. It has a bit of a herbal smell and is brown in colour. The texture is watery and can be applied easily on the scalp without much problem. It refreshes my scalp and allows it to stay oil-free for up to 36 hours. The only downside is how the smell of the tonic is not compatible with the fruity scent of my shampoo and as a result it smells weird after application. I would recommend you to use it together with a shampoo in NAVEEN\’s range.

    5
  37. Lui Chai Hoong
    42 reviews

    NAVEEN Scalp Energy Tonic

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2018

    After used it few days, I see the difference between before use it. My hair less falls after used NAVEEN Scalp Energy Tonic. I felt my scalp healthy and no more look oily. My scalp more calm and relaxed ? I felt more confident with my hair after used it.

    5
  38. Nik Zulaikha Shah
    184 reviews

    Soothing & calming the scalp. So relaxing.

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2018

    I have a pretty bad hair falling, so with this scalp tonic, it my pleasant to try it. In a few days of used, nothing much progress showed but really like the calmness it give to my scalp. Relaxing. Itchiness free. But it makes my hair a little bit rough. But it’s fine. Argan oil can fix it. Overall, I like it.

    4
  39. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    NAVEEN Scalp Energy Tonic

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2018

    Saya suka menggunakan NAVEEN Scalp Energy Tonic kerana diformulasikan dengan semua bahan semulajadi termasuk Kopi Ekstrak, Garam Laut, Glucosyl Hesperidin untuk memberi tenaga dan menguatkan akar rambut. Ia merangsang dan menyuburkan folikel rambut, memberikannya lebih tebal, kuat dan lebih sihat kepada rambut.Kulit kepala saya dilindungi oleh bakteria dan sisa rambut rosak.Kombinasi yang berbau harum dari Aloe Vera Certified Organic Certified, Rosemary, Peppermint dan Tea Tree Oil yang telah lama digunakan untuk kebangkitan rambut lebih lebat segar bugar.Kulit kepala berasa segar, selesa dan sihat.

    5
  40. fanny34
    3 reviews

    营养健康头发

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2018

    时常掉头发的我,自从用了就不再掉落发毛,还有头皮也健康了,不再油腻让头发轻易的凋落。头皮健康自信都回来了!

    5
  41. Ariel
    116 reviews

    Sparkling scalp

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I use it after washing and conditioning my hair, and can see a difference — previously, my hair will only look its best the day after I wash it when the natural oils re-appear. But with this scalp energy tonic, my hair immediately appears sleeker and more manageable right after its dry.

    My scalp also feels refreshed and doesn’t get as oily as it usually does in my daily activities in this humid weather. Love it!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...