Mi Sedaap Goreng Asli Flavor

Product Details

Mi Sedaap Goreng Asli flavor is everyone’s favourite. Its springy noodle with 5 times extra crunchy fried onions make you to enjoy every bite of it. Mi Sedaap Goreng Asli is the pioneer in giving you the eating excitement with the crunchy and tasty fried onions. Its crunchy fried onions have the kriuk-kriuk sound in your mouth when you bite on it.

  1. Avatar

    CikSue38
    782 reviews

    Mi goreng yg tak payah goreng pun

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2020

    Nama mi goreng mi sedaap tapi tak payah risau tak perlu pun nk menggoreng atas kuali. Just rebus je dan gaul2 kan dengan perencah. Oh ya. Rebus mi segera tu dulu lepas tu kena toskan air dia dan buang. Mi goreng tak perlu air. Senang sangat la. Sedap pun sedap.

    5
  2. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Sedap, mudah dan mengenyangkan

    4 out of 5, reviewed on January 22, 2020

    Saya suka mi goreng sedaap ni. Perisa asli ni ada rasa2 masin dia. Sedap kena pada tekak. Saya paling menyampah bila buka minyak dia habis kena 1 tangan. Haha. Senang sebenarnya nak sediakan mi goreng ni. Sekali makan pun mengenyangkan perut. Harga tak mahal mana pun. Selalu buat stok kat rumah. Tengah malam lapar masak je mi goreng ni habis cerita.

    4
  3. Avatar

    miacella39
    3 reviews

    Sedappp (:

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    Even dh kenyang, tapi bila roomate buat mee sedap ni mesti ter’join’ jugak buat sbb satu bilik akan bau bila buat and mmg bau dia x leh resist sbb sedappp. Plus bawang goreng mmg crunchy and sos dia sedap and x pedas. Its suitable for everyone (:

    5
  4. Nurul Minhat
    3 reviews

    Sedap dan mudah

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    kalau rasa lapar tp malas nk masak ke, malas nak keluar ke, cuba je ni. konfirm kenyang puas hati. Cara penyediaan mmg agak leceh la berbanding dengan maggie kari atau yg berkuah yg lain. Tapi mmg sy lebih prefer mkn maggie goreng ni sebab sedappppp..dengan krup krap krup krap nya

    4
  5. Khairun Ahmad
    4 reviews

    Maggi goreng cepat mudah sedap

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Maggi goreng favourite antara semua maggi goreng. Rasa pon sedap and mudah nak masak

    4
  6. Avatar

    dhia19
    3 reviews

    The best maggi in town

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    When you get bored with maggi kari, find this maggi. It really delicious. Maybe whos e dislike dry maggi, can put a little bit hot water just to make it wet.

    5
  7. Emmie Khoo
    3 reviews

    Mee Sedaap is the choice

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    When don’t know of what to eat for lunch or dinner, Mee Sedaap is the choice..

    5
  8. Avatar

    ShanShan67
    3 reviews

    最满意的快熟面

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    家里唯一会购买的快熟面品牌!就算是不加鸡蛋青菜也会很好吃!

    5
  9. Avatar

    fish84
    3 reviews

    非吃不可

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    家里一定会准备的快熟面就是mee sedap啦…没有东西吃或者宵夜一定会想到它..宵夜时间到了现在就想要去煮来吃了

    5
  10. Avatar

    Ezah57
    14 reviews

    Sedap sedap sedap sedap!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Nama Mee sedap ini sesuai dengan rasanya. Saya tersangat lah suka, dan setiap minggu akan makan mee sedap, dan ketika sedang belajar, menonton cerita, mahupun ketika makan tengahhari semasa di pejabat, any instant noddle makes precious memories! I shared with my 2 friends eating mee sedap and its taste delicious. Seisi keluarga saya sangat sukakannya dan rasa tidak lengkap jika tidak membeli mee sedap ketika shopping barang dapur. Eat it with fried egg and it will taste marvelous! I like it that way, and hope the company can produce more flavours for mee sedap.

    5
  11. Avatar

    Oliver75
    3 reviews

    I love mee goreng but this is quite salty

    3 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    I really like eating mee goreng instant noodles since young and i have tasted a lot of different brands for this flavour. I bought this out of curiosity and when i tried it, i thought it was quite salty. It was very flavourful and the noodles tasted quite normal. Everything was ok but just that it was rather salty. After the first try, i had to use less powder to make it not so salty or add more water into the noodles (if you don’t mind it to be a bit wet). So it would be good if they had made it less salty.

    3
  12. Avatar

    jaredlaijh72
    25 reviews

    Delicious And Cheap Food

    4 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Mi Sedaap Goreng Asli Flavor quickly become my favourite instant noodle after years of eating other brands of instant noodle. The flavour is just right with some sweet and spicy tastes, with additional crispy fried onions to bite on. All food must be in moderation, so eating Mi Sedaap Goreng Asli Flavor is no exception. Use only half of the seasoning pack to reduce sodium intake. Add meat, vegetables and egg for a complete meal.

    4
  13. Avatar

    Summerlee41
    3 reviews

    Taste good

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Easy to cook and taste good.only need few minutes to prepare a delicious meals.i normally with add on an egg and some meat balls .compare to others brand which more expensive ,this brand is really worth it!

    5
  14. 晓瑛 邓
    4 reviews

    超好吃

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    大人小孩都爱吃,一次可以吃两包。想不到宵夜要吃什么,它是最好的选择,三分钟搞定,简单又美味。面条有咬劲,佐料也超香。厨房橱柜里一定不会少了它!

    5
  15. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap dan cepat

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Saya sukakan mee sedap goreng ini kerana cepat disediakan dan rasanya juga sedap. Biasanya saya akan menambahkan sayur-sayuran, telur/udang ke dalamnya dan menjadikan rasanya lebih sedap. Sangat mudah disediakan dan cepat bagi orang-orang yang selalu mengejar masa. Harga juga tidak terlalu mahal.

    5
  16. Avatar

    Adibimanosman96
    11 reviews

    Mee sedap dap!

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Mee sedap ni antara produk selalu ak beli xkira time belajar even time kerja skrg. I don’t know it’s so addictive smpai ke skrg makan sebab rasa dia xmuak. Memang best plus harga berbaloi !

    5
  17. Noor Azhar
    75 reviews

    Mi Sedaap Goreng Asli

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2018

    I love Mi Sedaap Goreng Asli flavour as it is simple and easy to cook. Just sprinkle the crunchy fried onions to experience ‘kriuk-kriuk’ sound and simply add some fresh bok choy to enjoy Mi Sedaap Goreng Asli?. Convenient to bring and eat anywhere and anytime especially during travelling where you can’t find any near restaurant to eat, Mi Sedaap Goreng Asli can be your saviour??.

    5
  18. Avatar

    masliza92
    3 reviews

    mi sedap

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    mi sedappppp semua suka… eh ternyanyi pula… mi sedap mmg xdapat dinafikan kesedapan bersama keruk bawang goreng yg ragup meletup-letup di setiap kunyahan itu membuatkan saya teringatnya setiap malam

    5
  19. Avatar

    mooiimm
    78 reviews

    Mi goreng yang paling sedap.

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Saya kenal Mi Sedaap semasa belajar di universiti. Ia merupakan salah satu makanan saya semasa duduk di asrama. Sampai sekarang saya masih suka rasanya. Walaupun pernah cuba mi goreng jenama lain, akhirnya keluarga saya tetap memilih Mi Sedaap Goreng Asli. Suami siap pesan nak ada bawang goreng yang rangup.

    5
  20. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Sedap dan murah

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Mi Sedaap Goreng ini memang sedap seperti namanya. Saya gemarkannya kerana terdapat pelbagai bahan dalam bungkusan untuk menyedapkannya. Perencahnya juga enak. Tapi, kicapnya agak manis. Dari segi harga, memang agak murah berbanding mi segera yang lain.

    5
  21. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Pilihan seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Mi sedaap sangat lazat dengan tekstur mi Yang kenyal.Bumbu perisanya pun sedap ditambah pula dengan bawang goreng yang rangup.Sangat mudah disediakan juga.Seisi keluarga saya sangat menggemarinya.Boleh dimakan pada bila² masa sahaja.Mi sedaap sangat mudah didapati dan harganya pun sangat berpatutan..

    5
  22. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Pilihan Keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Mee sedap mee goreng perisa asli merupakan pilihan keluarga saya, anak-anak saya juga menggemarinya kerana rasanya yang sedap ditambah dengan telur rebus setengah masak atau pun telur goreng mata setengah masak dan ditaburi dengan cili padi potong sangat-sangat menyelerakan.

    5
  23. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    SESEDAP NAMANYA

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Mi sedaap goreng asli flavor sangat sedap saya dan keluarga tidak pernah jemu memakannya.bahan bahan gabunganya sangat sedap dan berpuas hati.semua perisa dapat dirasai pedas kicap lemak manis bawang yang rangup dan tektur mi juga kenyal tidak mudah kembang jika lama dimasak lama.mi juga banyak dan tidak mudah hancur.mudah dibawa kemana saja dan cepat dimasak.menjimatkan tenaga dan masa memasak.

    5
  24. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Ditambah Bawang Goreng Sebenar

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Saya sangat sukakan rasa mi sedaap goreng segera.Rasa mi goreng original yg sedap.Sangat mudah utk mnyediakannya.Yang paling saya suka ialah bawang goreng sebenarnya yg ranggup & beraroma,mmg menambahkan lagi keenakannya.Mmg saya selalu simpan sbgai stok di rumah,mudah utk disediakan time lapar & tiada masa utk memasak.Harganya jauh lebih murah kalau beli dlm pek.Murah & berpatutan.

    5
  25. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Mudah Disediakan

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Mee sedap goreng asli sgt mudah disediakan..Hanya goreng selama 3 minit dan campurkan bahan2 perencah..Siap dan bole dimakan bersama keluarga tersayang..Mmmg terasa bawang goreng..Yummy!!

    5
  26. Avatar

    CikSue38
    782 reviews

    Mi goreng segera

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Mi goreng segera dengan rasa yg sedap. Terasa bawang gorengnya

    4
  27. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Instant Mee Goreng Terbaikk..

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Mee goreng instant pilihan saya.Memang terbaik dengan tkstur mee yang kenyal,flavour mee goreng asli yg sangat sedap dan tentunya dengan bawang goreng yg superb rangup dan lazat.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...