Maggi Hot Cup

Product Details

You can now enjoy the great tasting noodle whilst on the go. Just pour hot water and within 3 minutes you are ready to fix your hunger. Available in either cup or bowl with 15 exciting variant to choose from. Grab one now!

Comes in the following variant:

Introducing the NEW MAGGI® HOT CUP Goreng Chili Fiesta:

Made from perfect blend of spices, it gives you great aromatic Mi Goreng in a cup with ideal multi sensorial taste sensation that satisfy your instant cravings!

Now you can enjoy your favorite MAGGI® HOT CUP Goreng anytime, anywhere!

  1. Avatar

    norathirah19089342
    6 reviews

    Mudah,cepat dan lazat

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Maggi adalah satu makanan yang mudah untuk disediakan.cuma perlu masak air dan tuang.telah menjadi satu menu yang wajib untuk saya makan setiap minggu 2-3 kali saya akan makan maggi.lagi-lagi masa zaman belajar dulu

    5
  2. Avatar

    Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Cepat & sedap

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Maggi hot cup ni sangat mudah . Cuma panaskan air and tuang je masuk dlam cup tu. Pastu dh boleh makan. Kalau yg plastik tu kena letak dalam mangkuk dulu . Leceh sikit la sebab nnt kena basuh pulakk mangkuk tu kan. Tambah2 kalau rushing + lapar ,, maggi hot cup ni mmg membantu . Suggested sangat.

    5
  3. Lapar? Makan Maggi

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Selalu pergi kedai beli maggi cup dan isi air panas saja. Sungguh mudah jimat masa dan perut pun sudah kenyang.. Sangat sedap hingga akan hirup air sup maggi sehingga licin..

    5
  4. Avatar

    WP61
    24 reviews

    旅游不能错过的宵夜

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    以前,中小学时期的旅游总会带去,然后和一般朋友在房间里当宵夜,各种口味都好吃,但大爱咖哩味的,至今亦是如此。

    4
  5. Nurul Liyana
    3 reviews

    Maggie hot cup

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Rasa yang sangat sedap. Sesuai di makan pada bila-bila masa. Sesuai untuk golongan sibuk dan tiada masa untuk memasak. Hanya 2 minat sahaja boleh dimakan

    5
  6. Puan Nisha
    7 reviews

    Sedap,Jimat,Mudah

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Item wajib dibawa setiap kali kami sekeluarga travel.Bila susah nak cari tempat makan,Maggi Hot cup kan ada.Singgah stesen mintak,buka cover hot cup,tuang air panas.tunggu 2-3 minit,siap!! Dah boleh makan.Yang penting sedap dan harganya pun murah.

    5
  7. Candy Yuepeng
    12 reviews

    不想煮的时候,它是我的选择

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    在不想煮的情况下我会选择它来解决我的肚子,很方便,只需3分钟就能吃了,而且里面附有小叉,是个很贴心的商品,出门旅行的时候也能带上它,真的很方便。

    5
  8. Avatar

    Zulaidah158
    4 reviews

    Mudah,sedap dan kenyang.!

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Maggi cup sentiasa ada bersama saya tanpa mengira masa dan tempat. Produk mudah dibawa ,senang dimasak dan felsibel untuk menambah selera dengan mencampurkannya dengan sayur dan telor. Hanya campur dengan air panas, tutup dan buka 2 minit kemudian,saya sudah dapat memenuhi selera dalam sekelip mata..
    Sedap,mudah dan kenyang..

    5
  9. Avatar

    Impromptu62
    14 reviews

    My Midnight Companion

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Maggi Hot Cup was once my midnight companion, especially during my final exam. In fact, it is still my favourite supper these days. The aroma of the Curry Kick flavour is totally irresistible, and it just boost your energy level in a sudden. Meanwhile, the portion of the instant noodles is not so heavy that you will not feel so guilty even having it once a while as supper.

    4
  10. Avatar

    Mawarbiru94
    3 reviews

    ??

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Maggi cup ni memang sedap,memang berbeza dengan mi dalam plastik,saya suka tekstur mi nya yang halus,mudah disediakan hanya tambah air panas.mesti ada dalam rumah untuk persediaan waktu malam,tetapi Saya tidaklah menikmatinya selalu kerana ianya boleh membawa mudarat kepada kesihatan.

    5
  11. Avatar

    Lengjia08
    3 reviews

    Best lunch

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Best easy lunch when you’re busy with your work! Less than 5 min and noodles are all ready for serve!!

    5
  12. Avatar

    puikwan97
    3 reviews

    Fast and delicious

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    My favourite is Tomyam. I’m craving for it on rainy days at home or office.
    Easy to get it from convenience shops as supper when you are outstation.
    Quick to prepare, save time and energy to enjoy yummy noodles!

    4
  13. Avatar

    TING14
    10 reviews

    快速又美味

    3 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    众多杯面牌子当中最喜欢maggie尤其是tomyam口味!每当懒惰煮饭时maggie杯面就是我的一大选择,因为只需15分钟就能解决我肚子的呼叫,但是近年来tomyam杯面的价钱一直不断提升,导致我不赶时常下手!

    3
  14. Avatar

    Hafizah17
    3 reviews

    Compact and tasty Snack

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Im working at manufacturing company, we have short break during evening break at 3pm,the break time is only 15 minutes. Our lunch is at 11am,Can u imagine how hungry i am at that time? With 15 minutes in the clock, Maggie Cup is my favourite snacking food. Easy to prepare,tasty and ease away my hunger.

    1min – buy from vending machine,
    2min – pour in hot water and let it cooked
    5min- njoy the food.
    Ive left 7min to enjoy the chitchat and rest time with energy to continue my work.

    Thats why i LOVEe maggi cup!! Easy, compact and tasty.

    5
  15. Avatar

    Meimei73
    12 reviews

    方便

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    虽然不适合常常吃,不过有时晚上肚子饿时会泡上一杯来当宵夜。去门旅行或是学校有需要过夜的生活营是也会带上几杯,方便在半夜肚子饿时充饥一下。

    4
  16. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Teman mengembara

    4 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Not fan of instant noodles, tapi klu pg travel mmg maggie hot cup jadi pilihan, sng buka trus curah air panas, x perlu pening2 kepala nak cari tpt nak masak, sng nak bw kemana2 sbb bekas yg sgt2 convenience

    4
  17. Elaine Chong23
    12 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    每次去旅行,终是买六到十罐。我家小孩每次到了酒店就要我弄给他们吃。。它的辣味我家大宝贝最爱。。简单可是美味。。

    5
  18. Gan Eve
    3 reviews

    The time saver

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Maggie cups always the life , time , money saver for me xD only thinking of it when I’m hungry , when I’m walk nearby the mart and travel . The most I love was the original flavour , really delicious for me .

    5
  19. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Kegemaran???

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Maggi cup ni memang sedap,memang berbeza dengan mi dalam plastik,saya suka tekstur mi nya yang halus,mudah disediakan hanya tambah air panas.mesti ada dalam rumah untuk persediaan waktu malam,tetapi Saya tidaklah menikmatinya selalu kerana ianya boleh membawa mudarat kepada kesihatan.

    4
  20. Nur Arina
    812 reviews

    Terbaik

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Sedap dan berbeza dengan maggi di dalam plastik. Berbeza dari segi mee. Mee dalam cawan ni lagi lembut dan halus serta perencahnya juga lagi pedas dari plastik.

    4
  21. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    方便又好吃的

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    这个Maggi Hot Cup的价钱很便宜的而且味道也很好吃的,只要开了加个热水等3分钟就可以吃的了,可惜的是面太少了每次都吃不够的

    4
  22. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Maggi cup berperisa kari kaw

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Maggi cup ni bagi saya lebih mudah utk dibawa ketika melakukan aktiviti luar dan semasa perjalanan jauh..tekstur mi maggi cup lebih nipis dan kenyal berbanding pek biasa..paling saya suka maggi cup perisa kari..kuah karinya lebih kaw dan ada sayuran kering..Mmg sgt mudah disediakan..Harganya pun berpatutan dan mudah didapati.

    5
  23. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    So convenient!

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Maggi hot cup Instant Noodles makes us convenient as it is very easy to prepare. Just need to pour in seasonings and hot water inside. Then cover it for a while and your noodles is ready! I have it whenever im rushing of time. It can temporarily fills up my tummy. Its tomyam taste is yummy too. It can be found in most of the convenient store and hypermarkets.

    4
  24. Gee Gee
    321 reviews

    memudahkan semasa berholiday

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    saya pasti akan membeli maggi hot cup untuk pegi holiday,kerana ia mudah disediakan tambahan pula semasa berada di dalam hotel,maggi adalah pilihan utama jika lapar..rasanya juga sedap

    5
  25. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Sedap dan mudah disediakan????

    4 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Kegemaran saya dan keluarga ketika travel ke mana-mana kerana saiz kecil,mudah dibawa dan senang dimasak. Hanya tambah air panas,tunggu sekejap dah boleh dimakan.
    Rasa mee cup ni lebih sedap dan tak mudah kembang berbanding mee segera dalam plastik. Perencahnya sedap dan pekat.
    Mee juga kenyal dan tak putus-putus bila makan,tetapi kuantiti mee cup ni agak sedikit dan mungkin kurang mengenyangkan bagi sesetengah orang.
    Walaubagaimanapun,memang saya syorkan untuk yang suka travel… ???

    4
  26. 溦溦 林
    473 reviews

    我的 宵夜

    3 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Maggi Hot Cup是我的宵夜,每次半夜肚子饿又睡不到的时候就会拿这个来吃,很方便不用去煮而且吃饱了我也不用去洗碗的。虽然知道是不健康的食物可是不是每次就还好啦

    3
  27. Nor Othman
    1343 reviews

    sedap saya suka

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Maggi hot cup is the fast solution for those who are rushing for work. It is very easy to prepare. You can eat the mee while looking at your books/ documents. it won’t mess up your things. However, the portion is little only thus it won’t make you full if you are big eater.

    5
  28. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Delicious Maggi Hot Cup

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    There are so many types of Maggi Hot Cup and my favourite is the Tom Yam as it gives super delicious taste which is nice to eat immediately. It is so easy to prepare the Maggi Hot Cup as I just need to pour the hot water into the cup where it is ready to eat in few minutes. As all the ingredients is inside the Maggi Hot Cup i do not need to add any other ingredient which is so simple and easy for me. The Maggi noodles is very soft and taste good as I feel so happy to eat when I am busy at work. The packaging also very nice and easy for me to bring along anywhere even during travelling or picnic. The price is very affordable and easy to get it.

    5
  29. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Cepat,Mudah,Sedap

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    Cepat disediakan,hnya perlu tambah air panas.Ia juga mudah dibawa ke mana2.Maggi Hotcup juga sesuai untuk aktiviti berkhemah dan travel.Rasa nya juga sedap dan mudah didapati.

    5
  30. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    做工时候吃

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    我工作的时候懒惰出外吃就会吃这个来代替我的午餐的,最爱的还是kari ayam 口味的如果可以面可以多点是最好的

    3
  31. Tutu AH
    14 reviews

    My favorite for travelling

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    It is easy to prepare. Just add boil water. Ease the trouble of looking for food when travelling on budget or just when I am too lazy to cook. Best thing is, no dirty bowl that need to be wash.

    4
  32. Jacklyn Jacky
    15 reviews

    CONVENIENT MEAL

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Very easy & fast to prepare. Suitable for a late night supper or even an early breakfast. Always readily to be packed for traveling or adventure. Tasted delicious on its own. Fork is prepared within the Hot Cup is always one of the extra bonus.

    5
  33. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    便宜又方便

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    这杯面价钱不会贵,有很多种口味。
    很方便,有时在公司懒惰出去吃午餐就吃这个。

    4
  34. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Hot cup mee

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    I always buy Maggi Hot Cup and keep stock in my office. When lazy to go out for lunch or during rainy day, Maggi Hot Cup will become my lunch. Just 3 minutes my lunch is ready, is so simple, easy and convenient lunch.

    4
  35. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Q弹的面条

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    总觉得杯面的面条比较Q,可能我只heat它3分钟而已,方便携带,而且可以当作一餐,虽然不是很饱

    4
  36. Miko Tan
    324 reviews

    maggi hot cup

    3 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    when i travel i must bring this maggi hot cup go together ,haha coz some country dont hv nice curry and tomyam ,i always miss this 2 favorite when i go to other coutry ..

    3
  37. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    It is very convenient

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Maggi hot cup is the fast solution for those who are rushing for work. It is very easy to prepare. You can eat the mee while looking at your books/ documents. it won’t mess up your things. However, the portion is little only thus it won’t make you full if you are big eater.

    4
  38. Avatar

    Zaidalifah78
    25 reviews

    SEMASA LAPAR, MAGGI CUP TEMAN SETIA

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Selalunya waktu malam, ada ketikanya akan rasa lapar, tak akan nak masak nasi atau lauk pauk… tengah-tengah malam kan jadi …

    Stok manggi cup kene adalah…
    makan sambil nyanyi mee maggi senang dimasak, sedap dimakan!
    YUMMY…..

    5
    1
  39. Avatar

    SalinaSalihudin
    76 reviews

    Mudah disediakan dengan rasa kari yang sedap.

    4 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Mudah disediakan dengan rasa kari yang sedap. Sesuai dimakan ketika santai bersama kawan-kawan atau rehat seketika di pejabat. Hanya tuangkan air panas dan biarkan selama 2 minit dan sedia untuk dimakan. Mungkin lebih sedap jika ditambah dengan tauhu kering dan udang kering.

    4
  40. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017
    5
  41. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Maggi Hot Cup Terbaik

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Maggi hot cup pelbagai perisa daripada Maggi memang menambat selera saya.Yang paling saya sukai ialah perisa kari.Sedap dan mudah disediakan dengan hanya menambah air panas.Apabila tidak sempat untuk makan,saya sediakan maggi hot cup ini sebagai stand by di tempat kerja

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...