King’s Magic Cup Chocolate Twinkle

Product Details

Savouring your favourite chocolate ice cream has never been more convenient with King’s Magic Cup Chocolate. An indulgent chocolate ice cream doused in delicious chocolate fudge sauce, this ice cream is sure to tempt you for more!

  1. Shika88
    687 reviews

    mudah dimakan

    4 out of 5, reviewed on March 14, 2020

    King’s Magic Cup Chocolate Twinkle rasa ais cream coklat biasa …. nampak menarik dan mudah dimakan kerana dijual dalam cup begitu… sesuai dinikmati anytime and dimana-mana sahaja… harga juga murah dan rasa tidak terlalu berlemak dan rasa ais cream coklat kosong but still sedap dan mudah jika kids jenis makan sikit2 tu boleh simpan semula dalam peti.. King’s Magic Cup Chocolate Twinkle dalam cawan dan ada penutup so terjamin kebersihan ais cream… King’s Magic Cup Twinkle terdapat juga perisa vanilla lebih lembut dan halus rasa vanilla…. saya suka gabungan rasa King’s Magic Cup Twinkle ada twinkle warne warni diatas ais cream..

    4
  2. NajihaZulkiffli64
    3 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Rasa aiskrim yang sedap, harga pun memang berpatutan, design cup yang menarik, penutup boleh sambung dengan badan untuk jadi cawan aiskrim, so senang nak menikmati rasa aiskrim tanpa pegang..

    4
  3. Nurirah13
    365 reviews

    Kegemaran saya sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    King’s magic cup chocolate ini sememangnya kegemaran saya sekeluarga. Memang lazat sekali. Anak anak saya pun menggemari aiskrim ini. Penuh dengan Rasa coklat yang pekat. Aiskrimnya juga lemak berkrim. Mudah di makan kerana di bekaskan dalam cup yang Mudah di bawa ke mana mana. Taburan kacang dan coklat rice juga mewah. Walaupun murah aiskrim ini sungguh sedap.

    4
  4. Celestetan85
    4 reviews

    小时候的回忆

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    这类冰淇淋很早就有在市场推出,我也很喜欢,可是随着年纪的长大,越来越少发现它的存在,也比较难在市场找到,而且它的价格也非常便宜,重点也是巧克力口味,受大众喜爱,加上还是附有杯子,可以让人吃的也比较舒服,不会黏或油油,缺点应该会比较甜吧,太常吃不是件好事哦~

    4
  5. rozaliaalik56
    100 reviews

    aiskrim lagend

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    Aiskrim memang ada saya sejak kecil lagi, dulu murah je dalam rm1.50 dah boleh dapat. Tapi dulu kalau dapat makan aiskrim rasa kaya semacam. ? Terimbau pulak zaman kecil dulu. Antara aiskrim yang menjadi kegemaran sejak dulu kini dan selamanya. Sebabkan dalam cup, senang sangat nak makan macam tu je. Rasa pun makin semakin sedap! Murah pun murah. ?

    5
  6. ferdizetty37
    491 reviews

    Lebih mudah dinikmati oleh kanak2

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Menjadi pilihan utama saya kerana ais krim king magic cup ni dipek dalam cawan yg lebih mudah untuk dinikmati…ank2 pun lebih selesa nikmati ais krim tanpa risau ais krim meleleh dan comot..ais krimnya mmg sgt sedap,rasa ais krim coklatnya yg berkrim dgn sos coklat yg menambahkan rasa..mmg saya selalu beli,berbaloi kerana harganya pun murah je.

    5
  7. AieenDeen28
    899 reviews

    Ais krim dgn sos coklat

    4 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Sy sgt sukakan rasa ais krim king’s cup ni yg kaya dgn rasa coklat..paling sedap dengan sos fudge coklat yg pekat & sangt sedap..tapi mgkin lebihkn sikit sos coklat tu lebih sedap bagi sy..ais krim ni juga x trlalu manis,.senang nk makan dlm bekas plastik yg comel..hrga pon berpatutan.

    4
  8. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Sangat gemarkan aiskrim King’s coklat ni lebih-lebih lagi saya memang penggemar aiskrim coklat. Saya sukakan dengan rasa sos dalam aiskrim tu. Ysng tambahkan lagi kenikmatannya.

    5
  9. 溦溦 林
    473 reviews

    Cheap and nice

    3 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    when i small my mom always buy this King’s Magic Cup Chocolate Twinkle to me eat, the taste is very nice and the price also reasonable.

    3
  10. Niki Tay
    996 reviews

    Love it.

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Love it. The flavor brings a lot of taste to the product. Will buy again, it’s great for the price

    4
  11. mizarifin91
    136 reviews

    ice cream kegemaran dari kecil

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    saya ingat lagi masa sekolah menengah dulu setiap kali kelas tambahan saya wajib membeli ice cream ni. saya gemar ice cream coklat ni sebab harga yang murah dan rasa coklat sebenar. sampai sekarang kalau ingin makan.ice cream coklat ice cream ini sentiasa dalam pilihan

    5
  12. sallyinlee93
    1004 reviews

    小时候的雪糕

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    小学的时候吃的雪糕,有杯子比较容易吃,不会弄的满手都是。
    但是味道有点甜。

    4
  13. Gee Gee
    321 reviews

    mengimbau masa kecil

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    king magic cup coklat ni mengimbau kenangan masa kecil saya,kalau dapat beli cukup terasa mewah pada masa tu,sampai hari ni kalau sya jumpa aiskrim ni saya pasti akan membeli 2-3,saya suka sangat,sambil makan,sambil mengimbau masa kecil

    5
  14. qisstiera75
    118 reviews

    Rasa coklat

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Memang sedap apabila digabungkan dengan sos coklat ni. Bekas pun cantik. Harga murah.

    5
  15. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran saya pada waktu lapang

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2017

    Sangat gemarkan aiskrim King’s coklat ni lebih-lebih lagi saya memang penggemar aiskrim coklat. Saya sukakan dengan rasa sos dalam aiskrim tu. Ysng tambahkan lagi kenikmatannya.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

İstanbul escort mersin escort kocaeli escort sakarya escort antalya Escort adana Escort escort bayan escort mersin

elazığ Escort escort ankara escort bayan izmir escort adana escort antalya escort bursa konya escort bayan hatay escort bayan