KDK Ceiling Fan K15V0 (150cm/60″)

Product Details

Description

  • Hexagon decorative cover & canopy with embossed logo.
  • Wider sweeping blades.
  • Energy saving condenser motor.
  • Enhanced with Cut-off Safety Device and blade Safety Plate.
  1. jle529183
    3 reviews

    Kipas KDK

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    jenama yang tidak asing lagi bagi pengeluaran kipas yang terbaik pernah dipakai… dengan pusingan motor yang senyap dan bilah yang panjang memberi kepuasan kepada siapa yang menggunakannya.

    5
  2. Balwin78
    1 reviews

    KDK legend

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    Since the day i born until today, this fan has soothed my sweat away. Trusted brand, premium quality, and the only Brand name which will remain in my life.

    5
    1
  3. chuimin54
    6 reviews

    耐用!!!

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    从搬家一来就一直用到现在,我小时候就已经开始使用了,到现在还没更换过。这风扇耐用,风也很大,转动不会因为时间久了而变慢。可以购买。

    5
  4. AyohDe36
    2 reviews

    Thanks KDK

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Kipas KDK antara yang terbaik pernah saya gunakan.bermula dari jenama,harga dan ketahanan semuanya memuaskan hati. Pendek kata memang sesuai di gunakan untuk kegunaan rumah. Namun begitu mungkin ada di kalangan pengguna yang mahukan design yang lebih cantik atau sebagainya. Pada saya design sedia ada sudah pun mencukupi.saya menyokong penuh produk ini dan di syorkan untuk sesiapa yang maaih tercari cari kipaa siling.

    5
    1
  5. farimi13
    3 reviews

    Memang pilihan tepat

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Memang terbaiklah kipas KDK. Saya dah gunakan sejak 5 tahun lepas, tidak pernah ada masalah. Malah ianya tahan lasak dan masih berfungsi dengan baik. Dengan kata lain ianya amat boleh diharap membantu di saat kepanasan.

    Angin yang dihasilkan amat efisyen, dan kuat. Bunyi angin juga masih boleh diterima akal walau pun memilih aras kuasa tertinggi.

    Satu lagi, harganya juga amat kompetitif berbanding jenama yang seumpamanya seperti Panasonic atau Sharp.

    Kipas KDK memang berkualiti.

    5
  6. Chris San
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    My house currently is using this KDK fan. it is durable and comfortable to. use. no problem at all

    5
  7. Arunesfran07
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Best
    The positive cast is diverse and enthusiastic and engage with viewers in a relatable way.

    4
  8. Khaidir Shaharir
    3 reviews

    Superb

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    KDK more The 30 year still with me.. awesome ??…

    5
  9. nicholasnsc64
    3 reviews

    Excellent Product

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    I’ve used this product for 7years, no issues and KDK ceiling fan still functioning.

    5
  10. Jingshan0945
    3 reviews

    Worth to buy

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I’m moving to my new house in this September 2018. I was buy 6 units of this KDK ceiling fan and apply at my new house. I tested all this 6 units fan, all work well. And the price is cheap with good quality. Good to have it.

    5
  11. yujie969653
    1 reviews

    kdk

    5 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    kdk is a well known brand for fan because it produce with good quality fan. the life span of the fan is also pretty longer than other brand that i use before. not only that, kdk fan is also stronger to provide more wind than other fan

    5
  12. cyteoh34
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I used this type of fan for more than 10years. No problem at all. Cool and excellent product with great satisfaction. Hope to recommend to more and more people all around the world.

    5
  13. Tanzhengyu9592
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    This fan is enough to give cool for my family in a master room. It speed can controllable and the design is match with my room design

    5
  14. zahiragk31
    9 reviews

    kipas terbaikk

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    selepas beli kipas ini keluarga saya tidak kepanasan lagi dan angin nya sangat kuat.dan isteri saya pun suka…alhamdulillah

    5
  15. ROYP07
    3 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    kdk is my best choice celling fan, long lasting.

    5
  16. out of 5, reviewed on April 9, 2018

    […] 照片来源:100comments […]

    0

  17. out of 5, reviewed on April 9, 2018

    […] 100 comments […]

    0

  18. Sarrene83
    2 reviews

    Best Decision

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    I strikingly recollect the time when the hubby and I were discussing redesign plans for our past house. He recommended introducing a roof fan in our lounge and my first response was “Noooooo, I don’t figure it will be stylishly satisfying by any means.” You see, I’ve never used a roof fan at home in my life around then and by one means or another, it just helped me to remember an exhausting classroom setting. In my brain, I was sure to the point that it wouldn’t look pleasant and would rather watch unappealing and strange. In any case, I yielded and we wound up with a roof fan in our lounge. I should let you know, it really ended up being outstanding amongst other choices we made.

    5
  19. Nana7785
    3 reviews

    kipas siling terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Produk ini amat bagus. Kami sekeluarga telah menggunakan kipas siling ini lebih kurang 2 tahun. Tiada masalah. Tahan lama dan jimat. Sesuai digunakan seisi keluarga. Udaranya nyaman sekali. Tidak rugi untuk membelinya.

    5
  20. Wee83
    3 reviews

    Old is gold

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    All fans of my house are from KDK, this is because KDK fan have good quality, the life span of KDK fans are longer than all those modern fan that use remote control instead of the manual knob.

    5
  21. Hanna Farhana
    11 reviews

    Seem like a normal fan but it's a good choice to buy

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2018

    My mom buy KDK fan for all rooms at our house. It seem like a normal fan but if you install the fan incorrect way, the fan will not work and will have a weird noise. I like KDK fan is because it care about our safety.

    5
  22. aliaharun46
    1 reviews

    Kipas terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Sekeluarga sangat berpuas hati dengan kipas KDK. Tahan lama dan tidak mudah rosak. Kuasa angin yg memuaskan tambahan dengan cuaca di Malaysia sekarang. Teknologi yg sangat mudah dan memuaskan untuk seisi keluarga.

    5
  23. Jangka masa lama

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Dapat bertahan dalam jangka masa yang lama. Berkualiti dan tahan lasak.

    5
  24. ainstein85
    4 reviews

    Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Kami sekeluarga memang tak cari jenama lain selain KDK. Senang cuci, senang jaga. Tak pernah ada masalah. Highly recommended!

    5
  25. Lubiz10
    10 reviews

    tahan lasak dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    kipas yang kami sekeluarga gunakan. hanya brand dari KDK. tahan lama. kena dengan harga. berbaloi dengan harga. tidak akan menyesal jika membeli.

    5
  26. Mahfuzah Mat Salleh
    10 reviews

    Value for money

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Kipas KDK yang sangat berkualiti dan tahan lasak. walaupun hanya 3 bilah tapi dapat menyejukkan ruang yg besar. sangat berpuas hati.

    5
  27. Solomon Wong
    1 reviews

    Malaysia's most trusted fan.

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    KDK风机, 相当令人满意. 只需要用一个风扇来冷却空间. 它也不易损坏, 可长期使用。

    5
  28. Khairul Haizam
    1 reviews

    Kdk fan

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    Kipas yang tahan lasak dan cukup memuaskan.mampu untuk menyejukkan satu ruang dengan hanya satu kipas sahaja.ia juga tidak mudah rosak dan mampu digunakan dalam jangka masa yang panjang.

    5
  29. ferdizetty37
    493 reviews

    Berpusing dengan laju tanpa sebarang bunyi

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Walaupun design kipas KDK ni simple dan nampak klasik berbanding kipas design terkini yg lebih menarik,saya tetap memilih kipas jenama KDK.Terutamanya kerana kipas ni sgt tahan lasak,walaupun pasang 24 jam sehari dengan volume paling tinggi,ia tetap berfungsi dengan baik selama mnggunakannya 3 tahun ni.Kipas juga berpusing dgn laju dan tiada bunyi bising.Mmg sgt berbaloi mnggunakannya,harga pun berpatutan.

    5
  30. Husna Yunos
    13 reviews

    Guna Volume 2 je dah sejuk macam volume 5

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Kipas yang bagus kualitinya walaupun on 24 jam dia still ok lagi.. mudah nak cuci, kat rumah ada 5 biji memang on setiap hari selama 3 tahun ni.. baru on volume 2 pon dah sejuk 1 bilik ? MCM on volume 5

    5
    1
  31. dmass8360
    26 reviews

    kipas KDK..tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Kipas syiling jenama KDK memang tidak asing lagi bagi semua orang dan menjadi pilihan ramai. Kipas ini tahan lama, tahan lasak, mudah dibersihkan dan menjimatkan elektrik. Saya gunakan kipas ini diruang tamu. Di rumah ayah pun sudah 10 tahun menggunakan kipas KDK, ternyata tiada masalah dan berkualiti. Harganya juga tidak terlalu mahal dan mampu milik.

    5
  32. nurhidayah04
    111 reviews

    kualiti bagus

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Kualiti bagus . berfungsi Tanpa masalah. Walau klasik dengan hanya 3 bilah tapi masih mampu menyejukkan ruang rumah yang sederhana besar. Tiada remote.perlu kawal kelajuan kipas pada button di dinding.

    4
  33. sherryever71
    214 reviews

    good and durable

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    I like this as it’s long lasting fan that never makes you feeling down. We been using it for many years and has no complain about it! Just love it and its affordable in the market. This fan never lets me down!

    5
  34. ainie67
    68 reviews

    bagus dan jimat ruang

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Kipas syiling KDK K15V0 bagus kerana tahan lama. Jimat tenaga elektrik dan ruang.kipas ini juga berkualiti dan tahan lasak walau digunakan berjam jam.

    5
  35. AizaMan
    219 reviews

    Kipas siling terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Saya sudah lama gunakan kipas siling kdk ini..Jarang rosak dan tahan lama kerana produknya yang berkualiti..Highly recommend..

    5
  36. An War
    51 reviews

    Kipas syiling yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Kipas syiling ni telah lama saya gunakan. Hampir 5 tahun mengunakannya sehingga kini masih kukuh dan utuh di atas sana. Kipas juga masih berpusing dengan ligat dan laju.

    5
  37. rosnah07
    177 reviews

    KDK FAN LAGEND

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    kipas kdk ni bnyk kenangan dan brand yg bertahan kerana kualitinya sampai sekarang…kdk awsome

    5
  38. Syera Syera
    137 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    I vividly remember the time when the hubby and I were talking about renovation plans for our previous house. He suggested installing a ceiling fan in our living room and my first reaction was “Noooooo, I don’t think it will be aesthetically pleasing at all.” You see, I’ve never used a ceiling fan at home in my life at that time and somehow, it just reminded me of a boring classroom setting. In my mind, I was so sure that it wouldn’t look nice and would instead look unappealing and out of place. Nonetheless, I relented and we ended up with a ceiling fan in our living room. I must tell you, it actually turned out to be one of the best decisions we made.

    Yeah, not only did I concede defeat, my view on ceiling fans also took a 180 degree change. Now, five years later since we’ve lived with ceiling fans, I seriously don’t think we can survive in our new home without them! Why, you may ask? Well, they make the unbearable hot and humid weather easier to bear, they save the need for air con and high electricity bills, they cover a wide area while taking up zero floor space, they are easy to operate and adaptable to your needs, and contrary to what I first thought, they can be sleek in design and complement the theme of your home too.

    We have a stand fan that has withstood the test of time through the years and proved to us that it was a brand worth believing, and investing, in. Yes, it is a KDK stand fan that is around a decade old and still going strong – in fact, it was the oldest yet strongest of the many stand fans we owned previously. It is equipped with 1st Patented Safety Design . If you take a look at our ceiling fans, you will realise that the one in the master bedroom is right above the bed whereas the living room one is right above the sofa. Even if it seems very unlikely, being a mum still makes me a little paranoid as to whether one day the screws will loosen and the fan might just fall right down. KDK ceiling fans feature the world’s 1st Patented Safety design that incorporates a safety plate/hook that keeps blades from falling, a safety switch that automatically cuts off power when it detects any shaft or bolt damage, There is also a safety wire that secures the fan motor to the ceiling hook and a thermal safety fuse to protect the motor from power surges. So, even if the screws were to become loose and the fan drops down one day, the safety precaution will ensure that it only dangles from the safety wire instead of collapsing onto the floor/bed/sofa.

    5
  39. maryam18
    309 reviews

    BAGUS

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    sudah bertahun saya mengunakan kipas ini..Sangat bagus,tak pernah rosak..Penah jadi slow,tapi bila dibersihkan,ia akan terus berfungsi dengan sangat baik dan berpusing dengan laju kembali

    5
  40. irfan12345696
    96 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    I’ve been using this KDK fan since last 5 years. Function well and always give us the best. Nothing problem and we love it because of its performance. Great product. Highly recommended.

    5
  41. AieenDeen28
    900 reviews

    Kualiti Setanding jenama mahal

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Kipas syiling yg sngat tahan lasak..masih kukuh walau dh guna dekat 3 tahun.. x berbunyi walaupon dibuka hingga berjam2..kipas ni pon berpusing sngt laju,cukup pasang no 3 pon dah sejuk berangin..mmg sngt puas hati guna kipas KDK ni,harga pon amat murah & kualiti setanding dgn jenama mahal.

    5
  42. cikbunga49
    660 reviews

    Tahan lasak,memang terbaik!!!????

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Kipas siling KDK ni sudah lebih 7 tahun keluarga saya guna.
    Memang tahan lasak tidak pernah ada masalah walaupun penggunaan sehingga 24 jam sehari.
    Penggunaan eletrik juga agak menjimatkan dan tidak membebankan.
    Dapat menyejukkan ruang yang panas,sejuk je berangin.
    Memang berbaloi memilikinya.

    5
  43. UmarHarraz10
    116 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    berquality kipas ni, really work for long term and the price is cheap with good quality. Suitable for all kind of area.

    5
  44. Shahrul64
    164 reviews

    Tahan lama

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Kipas yang sungguh tahan lama. Tidak pernah berbunyi walaupun dipasang hari hari. Rasa sejuk dan nyaman sekali. Di rumah mak saya menggunakan kipas jenis ini. Rasanya da 10 tahun lebih x pernah rosak.

    5
  45. Cahaya Nuriz
    6 reviews

    Awesome ?

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    My KDK fan already more than 10 years old. Still function well. Compare with others brand, I really recommended this brand. You will never regrets. You can save more.

    5
  46. Nurirah13
    364 reviews

    Tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Kipas KDK memang tahan lama dan lasak. Di rumah saya ada 2 jenis yang ini. X pernah rosak n berbunyi lg walaupun digunakan hari hari. Sudah lebih 10tahun penggunaan nya. Memang berbaloi pakai KDK.

    5
  47. sabarina37
    374 reviews

    Menjimatkan penggunaan elektrik

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Kipas KDK memang jenama yang terbaik. Hexagon perlindungan hiasan & kanopi dengan logo timbul. Amat mudah untuk dibersihkan. Bahan menyapu bilah.Energy penjimatan kondensor motor.Ia dapat menjimatkan penggunaan elektrik.Tingkat dengan Alat Keselamatan Cut-off dan Plat Keselamatan pisau. Saya sangat sukakannya.

    5
  48. very very long lasting

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    i think nearly 10 years, my mum use this fall . really work for long term and the price is cheap with good quality. Suitable for all kind of area. The diameter is fully covered for medium space.

    5
  49. Jenny Tan
    21 reviews

    100% recommended

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Nowadays market with varies design of ceiling fan with their unique function
    Myself still prefer this type of ceiling fan because it’s durable, strong and powerful not matter how Long I use it.
    KDK fan always my 1st choice of fan

    5
  50. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Memang berkualiti,tahan lasak.Jenama yang terbaik untuk kipas siling.

    5
  51. jazlan59
    144 reviews

    Tahan lasak,tahan lama walaupun 24jam guna

    5 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Kipas jenama Kdk ni memang terbaik la bagi saya.
    Walaupun guna 24jam sehari tetap ok je takde masalah.
    Memang berkualiti,tahan lasak.Jenama yang terbaik untuk kipas siling.

    5
  52. sallyinlee93
    1006 reviews

    KDK Fan

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    I think majority house hold also have KDK ceiling fan.
    KDK ceiling fan very “tahan lama”, almost 10 years we use until now, still function well.

    4
  53. Arshad Sani
    46 reviews

    Very Strong & Durable

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    I’ve been using this KDK fan since last 5 years. Function well and always give us the best. Nothing problem and we love it because of its performance. Great product. Highly recommended.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Malcare WordPress Security