JOHNSONS SHAMPOO

Product Details

  • No More Tears, as gentle to eyes as pure water
  • Extra softness with conditioning, honey and wheat germ essenceS
  • Nourish hair roots, leaving hair soft, smooth and shiny
  • For ultra-gentle cleansing that doesn’t irritate the eyes
  • NO MORE TEARS® formula is gentle for newborns
  • Soap-free and clinically proven hypoallergenic
  • Dermatologist-tester
  • Paraben-free
  • Cleanses gently and rinses easily, leaving your baby’s hair soft, smooth, and shiny, while smelling baby-fresh.
  1. Fak3010
    16 reviews

    Awesome and Highly Recommended

    5 out of 5, reviewed on December 30, 2020

    Just love the shampoo. The texture and consistency are nice with no tear effect, it is just the best thing to apply on a baby while bathing. I have used it when I was a baby and still, we use it till today as it is just the best.

    5
  2. Maawardah Mohamad
    209 reviews

    Tak pedihkan mata

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2020

    Syampu ini dibuat dari bahan-bahan yang selamat untuk kulit bayi. Bau syampu sangat harum dan tidak memedihkan mata. Rambut anak saya sangat lembut selepas menggunakannya dan ia kekal wangi.

    5
  3. Anis89
    68 reviews

    Shampoo bayi terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2020

    Saya sukakan haruman shampoo ini kerana sangat to wangi dan harum..rambut anak saya semakin lembut dan mudah disisir.Kandungan bahan yang selamat sesuai digunakan pada setiap bayi..kualiti dan jenama terbaik sepanjang zaman..sangat rekom nded

    5
  4. The best shampoo for my kids ❤️

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2020

    Really love this shampoo..🥰 texture shampoo yg soft x memedihkan mata ank.. rambut jdi harum wangi yg kekal sepanjang hari. Selain itu johnson’s baby shampoo ni membuat rambut jdi lembut halus. Sangat recommended utk ank2 yg rambut tebal dan kusut rambut lpas guna jdi mudah terurus dan lembut…☺️👍🏻

    5
  5. Syudda91
    68 reviews

    Lembut dan xpedihkan mata

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2020

    Rambut anak saya agak kasar, selepas menggunakan Johnson’s Baby Shampoo saya perasan rambut anak saya dh mula lembut bila disikat, texture yg pekat dan tidak memedihkan mata anak saya mmg terbaik dan sangat diyakini..

    5
  6. Norsabariah85
    138 reviews

    Rambut lembut

    5 out of 5, reviewed on December 8, 2020

    Dengan haruman wheat yg menyegarkan, ia membuatkan rambut baby saya sungguh lembut, senang diurus & wangi. Bau baby semulajadi!
    Dengan rumusan no more tears, saya yakin penggunaaannya pada anak saya. Sesuai untuk kegunaan harian.

    5
  7. Fara_adilaa46
    16 reviews

    Shampoo yang wangi

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2020

    Bau syampu yang sangat segar, mmg sesuai dengan kulit kepala bayi. Lembut dan tidak pedih. Sesuai dipakai harian. Mmg terbaik, rambut pun akan sentiasa sihat .

    5
  8. Suny
    28 reviews

    Shampu Tak Pedihkan Mata

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2020

    Syampu ni lembut pada mata, tak pedih. Ada honey & wheat germ essense, tu yang bagi extra softness. Warna dia pun nampak macam madu. Membersih hingga ke akar rambut, menjadikan rambut lembut dan bersinar. Bau rambut wangi, baby selesa bila guna syampu ni.

    5
  9. Maizatul05
    31 reviews

    Shampoo yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Johnson baby soft &shiny shampoo sangat disukai ank sy..bau yg wangi..rambut ank sy jadi lembut bila pakai shampoo ni..sangat berpuas hati

    5
  10. Fazlina9030
    4 reviews

    Melembutkan rambut

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Brand yg menjadi pilihan sy untuk ank2, selamat digunakan utk baby, tidak memedihkan mata dan membantu melembutkan rambut, paling saya suka mudah dibawa travel dimana saja.

    5
  11. Johnson baby shampoo

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Shampoo Johnson soft & shiny sangat best,picit sedikit pon sudah memadai,membersih dengan baik dan menghilangkan kekotoran dengan lembut juga menyihatkan kulit kepala..membuatkan rambut halus,lembut dan senang disikat

    5
    1
  12. Reyta8929
    35 reviews

    Johnson's shampoo soft & shiny

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Shampoo Johnson soft & shiny sangat best,picit sedikit pon sudah memadai,membersih dengan baik dan menghilangkan kekotoran dengan lembut juga menyihatkan kulit kepala..membuatkan rambut halus,lembut dan senang disikat

    5
  13. Winsonsoo32
    9 reviews

    Love it from child.

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I love Johnson baby product. Love to use it . I buy for my baby and and myself. Highly recommend. A product which I use when I’m still a baby. Even now, I also will use it for my family.

    5
  14. Wani41
    7 reviews

    Harum Dan lembut

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Shampoo yg sesuai untuk anak saya kerana ia harum Dan menyegarkan..rambut anak saya menjadi lembut Dan mudah diuruskan Dan disikat…anak saya pun suka apabila banyak buih daripada shampoo Ni..pilihan Yang terbaik

    5
  15. Zue Fatty
    3 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Bila anak mandi shampoo wangi je dan lembut rambut
    Harga terbaik
    Kualiti pon bagus

    5
  16. Yati MJ
    6 reviews

    Love this soap!

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    My new born has sensitive skin. He will get dry cracked skin whenever he uses other brand baby soap. When I changed to this johnsons brand his dry cracked skin went away. It’s suitable for baby’s skin. Good for baby good for mummy too ?. Everyone should get this for their new born baby.

    5
  17. Cheryltiramisu27
    8 reviews

    Best baby shampoo

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    I love the unique smell of this Johnson baby shampoo. So gentle and leave my hair smell so nice and more importantly leave my hair smooth with the conditioner contain in the shampoo. I will definitely use this shampoo whenever I travel too.

    5
  18. Nur Arina
    812 reviews

    Syampu yang wangi

    4 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Salah satu syampu kegemaran saya. Apa yang saya suka dengan syampu ni ialah baunya cukup-cukup wangi dan sangat segar.rambut juga menjadi lembut dan mudah diuruskan

    4
  19. cpyn18
    234 reviews

    Tear-free shampoo

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    JOHNSONS SHAMPOO SOFT & SHINY is tear-free shampoo. It makes my kids’ hair gentle and soft after I washed their hair with it. It has nice scent as well. But, I prefer to buy 2-in-1 shampoo (Head to Toes shampoo) whereby I can use it to wash their hair and body. It is more convenient to me.

    4
  20. ANNEVIEN
    28 reviews

    BERKUALITI!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Syampoo ini baunya sangat wangi,ringgan dan tidak memedihkan mata..malahan anak saya suka akan bau syampu ini..membuatkan rambut anak saya tidak berminyak,wangi dan berkilat.

    5
  21. Afiza_Rahim60
    358 reviews

    JOHNSONS SHAMPOO SOFT & SHINY

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    JOHNSONS SHAMPOO SOFT & SHINY Paling suka dgn baunya yg unik..lain dari semua jenis shampoo bayi lain…Tidak memedihkan mata.adi sy x perlu risau nk mandikan bayi sy dgn shampoo ni..ia juga memelihara kelembapan rambut bayi saya dari akar rambut.Rambut lebih lembut & wangi..Berbaloi…

    5
  22. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Melembutkan rambut

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Suami saya menggunakan shampoo ini untuk anak lelaki saya yang mempunyai rambut yang kasar kerana shampoo ini mampu membuatkan rambut saya menjadi lembut dan halus bila disentuh. Ianya penyelesaian untuk anak saya yang tiba-tiba rambut menjadi kasar disebabkan penggunaan shampoo yang tidak sesuai.

    5
  23. AieenDeen28
    899 reviews

    Suka baunya yg unik

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Paling suka dgn baunya yg unik..lain dari semua jenis shampoo bayi lain…ia juga selamat digunakan utk bayi sy dgn formula no more tears yg x merengsakan mata bayi saya..jadi sy x perlu risau nk mandikan bayi sy dgn shampoo ni..ia juga memelihara kelembapan rambut bayi saya dari akar rambut..rambut lebih lembut & wangi..

    5
  24. leekahseng12
    323 reviews

    suitable for little girl

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    This shampoo very suitable for little girl with long hair.
    The hair is soft and smooth after showered with this.
    tear free formula is the main point!

    3
  25. sallyinlee93
    1004 reviews

    My Childhood Shampoo

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Oh this is my favorite shampoo in my childhood, I love this so much.
    The smell, the no more tears formula, the bubbles!!

    5
  26. sherryever71
    267 reviews

    shampoo for kids

    5 out of 5, reviewed on March 17, 2017

    happy to share this with you because my son likes it.
    It has given him soft and shiny hair.
    I also find his hair smooth after using it.
    most important no more tears,
    travel size bottle is easy for travel use.

    5
  27. Nik Zulaikha Shah
    280 reviews

    Softens my kid's hair.

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2016

    My kid has a little rough hair. Also smelly when it all wet. Tired of that situation, I tried this shampoo on him. Yes, no more smelly hair, just smell good for long. And his hair became soooooo soft.

    5
  28. Suraya8678
    91 reviews

    shampoo suitable for newborn

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2016

    Baby’s delicate eyes need special care during bathtime. JOHNSON’S® baby shampoo is as gentle and mild to the eyes as pure water. This baby shampoo’s NO MORE TEARS® formula cleanses gently and rinses easily, leaving my baby’s hair soft, shiny, manageable and clean while smelling baby-fresh.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...