Goodday UHT Milk

Product Details

Tags: GooddayMilk

Finest milk. That is what you get in every pack of Goodday Milk. Established in 1968, Goodday Milk has been gracing homes in Malaysia for almost half a century. Packed with protein, calcium and vitamins combined with years of experience in milk and a direct passion for quality. Goodday Milk is the perfect partner for your healthy diet and balanced living.

 

  1. Avatar

    Shika43
    42 reviews

    Always good for my day😍

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2019

    Susu yang sedap dan berkhasiat..saya sgt suka perisa strawberry dan coklat… Sgt sesuai diminum pada bila² masa lebih bg time breakfast sgt mengenyangkan.

    5
  2. Avatar

    Norazawana14
    3 reviews

    Susu yang boleh saya minum setakat ini semasa mengandung

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    Awal hamil sehingga sekarang saya minum susu ini kerana rasanya yang tidak memualkan tekak saya setakat ini… terasa fresh dan sedap..terbaik dari ladang…

    5
  3. Avatar

    Roza17
    9 reviews

    Pilihan susu goodday

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Saya ni sejenis yang tak boleh telan susu putih plain unless buat blended dgn buah ke.haa ni antara salah satu jenama susu yang saya pilih sebab lemak dan tak bau lembu sangat.susu coklat gooday paling sedap dan feveret no.1.strawbery pon sedap.paling latest yang perisa kurma tu pon sedap walaupun agak manis.

    4
  4. Right Turn Crew
    3 reviews

    Terbaik Dari Ladang

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Susu UHT Goodday ini mempunyai rasa yang segar dan menjadi kesukaan kanak – kanak masa kini. Pelbagai perisa ditawarkan dan ia telah membuka ruang kepada golongan selain kanak-kanak untuk menikmatinya juga. Susu ini didatangkan dengan pelbagai vitamin yang bagus untuk kesihatan semua golongan.

    5
  5. Bernice ChenXian
    10 reviews

    Not too sweet milk

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    My first choice of milk is Farm Fresh and I will buy Goodday milk if I not managed to buy Farm Fresh milk haha! The sweetness is almost same as Farm Fresh!

    4
  6. Avatar

    Alice73132
    3 reviews

    Favorite milk

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Rich flavored milk, taste smooth and rich, the smell is not too strong, flavored ones not too sweet. I like the chocolate and green tea flavored milk the most, always the best choice

    5
  7. Aries Lim
    6 reviews

    My Fav Brand chocolate milk

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    喝过那么多牌子的巧克力牛奶 最后还是选择Goodday,这是早上的必备品,奶味不会很重 喝的顺口,喝了嘴巴都是满满的巧克力味,超爱❤️

    5
  8. Avatar

    Mt03
    18 reviews

    Nice flavour milk

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    The flavour of Goodday milk is so creamy and so nice,I really love its taste so much!I usually drink it as my breakfast.The price also very reasonable ,so worth to buy with such good flavour and nutritious milk

    5
  9. Avatar

    Eirazafirah47
    3 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    With new flavours like honey and green tea can make people don like milk smell now can get goodday uht milk without hesitate to buy and bring home

    5
  10. Avatar

    amelia45
    3 reviews

    Helps my stomach happy

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Hi ! I have problem with digestion, where I can’t hardly “throw big stools”. So every time I feel uncomfortable with my stomach, I’ll quickly buy Goodday UHT Milk. Goodday UHT Milk that i favor the most is chocolate, because the chocolate flavors is more smoother, tastier, and has the most concentrated chocolate flavor than the other chocolate milk brands. Even my family and fiancé knows when I needed it, they know the face of “I didn’t poop yet”. Lol ! Thank you Goodday for making my tummy better!

    5
  11. Avatar

    CLL68
    3 reviews

    牛奶的首选

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    非常好喝。简直出乎意料。比起其他牛奶,味道来得更浓郁,更滑顺。而且goodday牛奶还真的是百搭呢!早餐一碗coco crunch再加上goodday 牛奶,下午茶时间把tiger饼干蘸上goodday牛奶一起吃,临睡前用goodday牛奶准备overnight oat. 就这样过了健康,营养,充实,又愉快的一天。不仅如此,goodday 牛奶还不断推出市面上最流行的口味,非常深受我家人,朋友及同事的喜爱。

    5
  12. Azie Layla
    105 reviews

    Vote for Green Tea

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Saya sangat sukakan rangkaian susu UHT dr GOODDAY.. Jika perhatikan bahan2 didalam UHT Asli.. cuma mengandungi Susu Lembu Segar.. berbanding jenama lain yang sangat banyak campuran pengawet dan bahan perisa sampingan.

    Saya sangat menggemari perisa terbaru Teh Hijau. Rasanya yang lazat dan tidak terlalu manis, mengingatkan saya pada Teh Hijau Thai yang viral tahun lalu.

    Saya suka!

    5
  13. Eddie Quah
    6 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I like the latest good day green tea flavored milk….. All other flavor is equally nice too with an reasonable price for its goodness

    5
  14. Gee Gee
    321 reviews

    Sedap dan berbaloi

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya semestinya memilih susu jenama goodday untuk sarapan saya dan keluarga,rasanya yg sedap dan harganya juga berbaloi menjadi pilihan saya dan keluarga,susu goodday juga mudah didapati,ia juga ada bermacam pilihan rasa,salah 1 pilihan saya adalah susu goodday rendah lemak..memamg sedap!!

    4
  15. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Melegakan Sembelit

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2017

    Susu coklat Goodday menjadi penyelama ketika saya mengalami masalah sembelit..Selain rasa nya yg sedap, dapat juga menghilangkan kehausan..NMmg bagus sgt2

    5
  16. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Chocolate flavour

    3 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    I don’t like it so much compare to dutch lady brand. The taste just okay to me. It thick and full of cream. Not to sweet. Just nice.

    Packaging interesting.

    3
  17. Li Ling Angeline
    1 reviews

    Goodday Milk

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Very tasty mil and affordable. It taste good & smooth compare to other brand. Use it to make juice such as papaya milk & carrot milk juice. Price is reasonable, everyone can affort and it is good for health

    5
  18. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Nutrition fresh milk

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    One of my family breakfast drinks. It is full of essential nutrients that are indispensable for daily life. . The fresh milk taste is nice too. 2 servings a day provide all the goodness to nourish you and your family.

    4
  19. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Lazat berkrim.

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Susu UHT seperti ini adalah stok saya untuk diminum setiap hari. Rasanya yang lazat berkrim amat saya minati kerana ianya seperti rasa yang halus. Dapat dirasakan ianya tanpa gula. Enak!.

    5
  20. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Full cream milk

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    My kids love it. Always drink in the morning. Sometimes they drink it with cookies.

    The price is reasonable. Worth it to buy. After open must put in fridge or else it will stale.

    4
  21. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Strawberry flavour

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Taste nice. A fresh milk. My kid love it so much. Price is quite okay. Packaging in bottle. A bit hard for kids to pour into glass because don’t have handle.

    And the closure is lag because when put in fridge cannot in sleep position because it will spill over. So must put in stand position.

    4
  22. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    susu uht yang pekat dan lazat

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    saya baru mencuba susu penuh krim jenama goodday ini kerana jenama yang biasa saya beli tiada stok. walaupun harganya sedikit murah dari jenama yang biasa dibeli tapi rasanya sangat sedap. susunya pekat dan berkrim malah saya rasakan lebih sedap dari jenama yang biasa diminum. mungkin saya patut cuba perasa coklat pula

    5
  23. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Creamy and Yummy

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Anak-anak saya sangat mengemarinya.

    5
  24. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    susu segar goodday

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Sangat sedap dan segar.boleh digunakan untuk desert dan masakan..mmg pilihan susu segar kami sekeluarga,mengandungi pelbagai jenis vit,calcium dan protin yg pnting untuk tubuh badan.

    5
  25. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sedap,Lemak,Berkhasiat

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Sy mng penggemar susu,& suka try pelbagai brand.Susu goodday bg sy sngt sedap & berkrim,rasa susu segar sprti baru diperah.Terdapat bnyak perisa pilihan & semuanya sedap.Kaya dgn protin & pelbgai mineral lain,mmg sesuai dijadikan minuman harian utk semua peringkat umur.Harga pon sngt berpatutan.

    4
  26. Arshad Sani
    46 reviews

    Love the Taste

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    I love GoodDay UHT Milk with honey the new flavor. The sweet and milky taste make me wanna drink a lot. The promotion ongoing in petrol station make me always buy it especially going back to hometown. Should try one 🙂

    5
  27. Avatar

    Stevenphuah04
    34 reviews

    Goodday UHT Milk: Chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    I love their products especially chocolate flavored milk. I usually will purchase two bottle per month. Taste is good.

    4
  28. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

    5
  29. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    味道有点腥

    2 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    着牛奶的味道有点腥,我不喜欢。
    但是价钱很便宜。

    2
  30. Miko Tan
    324 reviews

    good brand

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    last time i always buy DL ,after i try this brand i feel more nicely ,now i onli buy this brand ^^

    4
  31. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    soft and fresh

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    dulu saya x suka minum susu, sangat2 x suka. ramai kawan minum air goodday n one day i want to try it, i close my nose when drink it because afraid i will vommit. tapi susu ni sangat sedap n rasa fresh n soft sgt bila diminum.. i love it until now, susu goodday is my choice..

    5
  32. Avatar

    Zaidalifah78
    25 reviews

    SAYA SUKA SUSU GOODDAY YANG BERPERISA

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    baru-baru ni saya ada membeli susu goodday yang berperisa strawbery, madu dan green tea.. ternyata semuanya sedap, Ianya sesuai diminum oleh saya yang tidak suka minum susu.

    Saya akan terus beli ntk minuman harian keluarga saya.

    5
    1
  33. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    Full cream is the best

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    Suka rasa susu Goodday. Rasa susu yang segar dan susu full cream Goodday tidak terlalu pekat dan tidak rasa muak untuk minum. Selalu minum susu full cream Goodday semasa mengandung sebab langsung tidak ada selera untuk minum susu khas untuk ibu mengandung.

    5
  34. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Lovely strawberry taste

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Actually I dislike strawberry taste milk until I met Goodday UHT milk! Goodday strawberry milk really suit with my taste and it’s won’t give me a artificial taste. Only the problem is the portion of the milk quite big for kid. If possible create a small pack for children.

    5
  35. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    not really like the taste

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Im not really like the taste of Good Day milk. I use it to do my oatmeal but the taste is not great if compare with the fresh milk.

    3
  36. Gee Gee
    321 reviews

    saya suka goodday milk

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    saya suka susu jenama goodday kerana rasanya yg sedap membuatkan smue org suka,tidak kira flavor saya pasti memilih goodday..saya juga menggunakan susu goodday untuk membuat kek

    5
  37. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Rich in Calcium and Protein

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My son love the chocolate taste of this. Rich in calcium and protein. Mixed well with cereal and makes it prefect breakfast for my son.

    5
  38. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Love the low fat variant one!

    5 out of 5, reviewed on June 17, 2017

    I especially like the one that’s low fat because it tastes great and it is not too thick to the point that the heavy taste of milk lingers in your mouth. The milk can be chilled and usually great for breakfast and leaves you feeling full until lunchtime. I like that they come in easy packs of six or a pack of 1 Litre and can get them at any convenience store or supermarket. For a reasonable price, this product is definitely a staple in my storage.

    5
  39. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Susu terbaik

    5 out of 5, reviewed on June 5, 2017

    Sedapnya susu ini bagi saya yang kali pertama mencuba brand ini.Cukup pekat dan lemak berkrim.Bertambah sedap apabila bulan puasa ini saya menyajikannya bersama buah kurma yang diblender bersama susu goodday.Mengenyangkan dan rasanya sangat sedap,tidak mual bila diminum

    5
    1
  40. Avatar

    AkidZulfaqar79
    18 reviews

    lemak berkrim dan sedap

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    bagi saya susu goodday ini sangat pekat dan berkrim.sesuai untuk kami seisi keluarga. lagipun untuk mendapatkannya tidak lah sukar dan terlalu mahal. ianya juga sedap dimakan bersama koko crunch.anak-anak pun selalu minta untuk makan seperti itu

    5
  41. Avatar

    roxanne
    36 reviews

    Susu pilihan saya

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Goodday milk ini merupakan susu pilihan saya dari dulu hingga sekarang. saya gemarkan campurkan ia bersama bijirin mahupun minum begitu sahaja. susu ini sangat kaya dengan protein dan vitamin, jadi ianya sangat bermanfaat untuk kesihatan tubuh badan kita.

    4
  42. Annette Rowena
    30 reviews

    Creamy and Yummy for Adults and Kids!

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    My daughter loves the strawberry flavour, and my husband has to have his chocolate milk fix every week from Goodday. I like the original flavour in my daily cup of tea. Milk, tasty and lip-smackingly good!

    5
  43. Avatar

    atikah1059
    25 reviews

    Favourite

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    Love this milk so much. The flavor is so nice and delicious.. Drink this milk as my breakfast…

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...