FRESH & WHITE Fresh Cool Mint

Product Details

Fresh and White Toothpaste is specially formulated to give maximum protection with:

– Calcium-shield and Vitamin E formula: Ensure stronger and healthier   teeth

– Double Fluoride : protects against cavities and strengthens tooth   enamel

– Whitemax and Micro Foam: Reach in between the teeth for more effective   cleaning of teeth and gums

  1. Norsabariah85
    138 reviews

    bebas bau

    3 out of 5, reviewed on October 12, 2020

    Dingin macam ais selepas memberus. Mulut bebas bau. Rasa segar bila memberus lidah & lelangit. Rasa pudina yang segar buatkan mulut saya pun segar!

    3
  2. syafiah97
    65 reviews

    Kesegaran yang luar biasa

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya lebih suka menggunakan fresh &white fresh ini. Rasa nya segar dan tisak terlampau berangin. Pakej ini juga boleh tahan lama. Memang menjimatkan sekali. Produk in i mmberi kesegaran yang berpanjangan dan Gigi Saya menjadi sentiasa bersih. Rasa daun pudina yang harum. Jika Ada promosi Ada pakej percuma seperti Gelas atau eksoseri lain. Anak anak saya juga suka kan produk ini. Selain menjimatkan dengan membeli pek berkembar ia juga murah dan senang di dapati di mana mana pasaraya.

    4
  3. NurulDeng08
    470 reviews

    Lebih lembut rasa mintnya,tidak pedas

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    Bagi sy ubat gigi FRESH & WHITE Fresh Cool Mint ni mmpunyai rasa mint yg lebih lembut,tidak terlalu kuat & pedas sprti jenama lain.Sesuai sgt utk kegunaan seluruh ahli keluarga sy.Tekstur ubat gigi juga lembut,bnyak berbuih dan berbau mint yg segar.Mampu membantu mncegah kaviti dan menguatkan enamel gigi.Bau pudinanya juga membantu menyegarkan nafas.Yg paling ttg ubat gigi ni ialah harganya yg lebih murah berbanding jenama lain.Lebih jimat bila beli pek kombo,berbaloi sgt.

    5
  4. Afiza_Rahim60
    358 reviews

    FRESH & WHITE Fresh Cool Mint

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya suka menggunakan FRESH & WHITE Fresh Cool Mint kerana membuatkan nafas berbau segar dan nyaman.Kami sekeluarga memilih ubat gigi Fresh&white kerana ubat gigi ini serasi serta pelbagai hadiah yang menarik.Belian kombo jenis jimat menjadi pilihan saya setiap kali ke Pasaraya.Ianya juga mampu menentang kaviti,menyegarkan nafas dengan ekstrak pudina,menguatkan gigi serta mencegah kerosakan gigi.Mudah didapati di semua Kedai runcit,pasaraya dan harga berpatutan.

    5
  5. Wui Kathy
    16 reviews

    Really fresh and cool

    5 out of 5, reviewed on January 28, 2018

    I love mint taste and the Fresh and White toothpaste was great for me as in I really feel fresh and cool after I brush my teeth. I can keep my oral hygiene and I brush my teeth twice a day, morning before to work and nighttime before sleeping.

    5
  6. RenNurfatihah50
    137 reviews

    Best Toothpaste with gift

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    My mum always buy this toothpaste since I was a little.. Sekarang saya telah berkeluarga dan selalu membeli FRESH&WHITE untuk kegunaan keluarga saya.Apa yg menarik tentang toothpaste ini ialah ia mengandungi Double Fluoride yg menentang kaviti serta menguatkan enamel gigi. Selain itu Whitemax dan Micro Foam yg terkandung di dalam toothpaste ini sangat berkesan membersihkan kotoran di celah² gigi.I’ll totally recommend this to everybody because harganya murah saja tetapi berkesan dan paling menarik selalunya ada hadiah seperti pinggan mangkuk dan mug.??

    5
  7. AizaMan
    219 reviews

    Selalu ada hadiah

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2017

    Saya suka beli barangan yang menawarkan hadiah percuma..Ubat gigi fresh and white selalu memberi hadiah..Saya dah kumpul banyak free gift seperti pinggan,mangkuk,tuala dan berus gigi..Selain fungsi utamanya untuk membersih dan menyegarkan gigi anda juga dapat hadiah..Memang berbaloi..

    5
  8. penny41
    407 reviews

    清爽的牙膏

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    用了这款牙膏口腔变得很fresh,而且微辣的感觉很舒服

    4
  9. Vicky Low
    254 reviews

    Fresh & White Toothpaste

    3 out of 5, reviewed on June 6, 2017

    Toothpaste is suitable for 1 family use (elderly or kids) but I still prefer more minty toothpaste. Will occasionally buy for family use if got promotion.

    3
  10. HaizanRaz
    112 reviews

    Kesegaran berpanjangan

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    Fresh and White adalah pilihan ubat gigi saya setiap hari.Rasa pudina yang segar selain dapat menguatkan gigi dan menghilangkan masalah kaviti.Harganya yang murah dan selalu ada promosi dan hadiah yang menarik.

    4
  11. yenhock31
    34 reviews

    Fresh & White

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    We change to fresh and white toothpaste since few years back due to it\’s more economical and more affordable. And taste is also good especially with mint flavor. Feel fresh and cool after use.

    4
  12. Ain_Nasuha79
    12 reviews

    Ubat gigi fresh & white

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Ubat gigi fresh & white membantu memutihkan dan menguatkan gigi saya. Ia juga memberikan kesegaran mulut sepanjang hari. Harganya juga sangat berpatutan dan mampu milik. Saya sarankan untuk anda juga turut menggunakannya.

    5
  13. Nafas Segar Pelbagai Hadiah

    4 out of 5, reviewed on March 17, 2017

    Saya sekeluarga memilih ubat gigi Fresh&white kerana harga yang berpatutan serta pelbagai hadiah yang menarik. Ianya juga mampu menentang kaviti, menyegarkan nafas dengan ekstrak pudina, menguatkan gigi serta mencegah kerosakan gigi. Mudah didapati di semua Kedai runcit,pasaraya dan lain-lain.

    4
  14. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Menjimatkan dengan pelbagai hadiah percuma

    4 out of 5, reviewed on February 21, 2017

    CN suka beli FRESH & WHITE Fresh Cool Mint atau apa-apa saja perisa sebab suka kumpul pelbagai hadiah menarik bila beli pek kombo. Ubat gigi FRESH & WHITE ni juga menyegarkan dan tidak terlalu ‘pedas’ macam sesetengah jenama ubat gigi lain.

    4
  15. syarif8427
    40 reviews

    melindungi gigi anda

    4 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    ubat gigi ini menguatkan gigi saya ,memutihkan dapat menyegarkan nafas serta memberi keyakinan di setiap hari saya .Selain itu juga ia melindungi gigi daripada kaviti yang boleh menyebabkan gigi rosak.

    4
  16. Noor Mustaffa
    75 reviews

    rasa pudina yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2016

    Memelihara kesihatan gigi dan gusi serta mencegah nafas berbai

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...