Product Details

Daisy Kaya is produced specifically by using homemade secret recipe with fresh rich coconut milk and eggs. It fuses perfectly with “Roti Bakar” toasted bread.

 1. Avatar

  CikSue38
  818 reviews

  Saya hantu seri kaya

  5 out of 5, reviewed on February 3, 2020

  Bagi la saya ape brand seri kaya sekalipun pada saya semua sedap. Termasuk la seri kaya jenama Daisy ni. Tapi pada saya ia tetap tidak dapat menandingi kesedapan dan kualiti seri kaya jenama kipas udang dan yeo’s. Seri kaya daisy ni agak cair sedikit berbanding seri kaya yang saya maksudkan tadi. Manis cukup dan yg penting tidak berbau hanyir.

  5
 2. BerSeri Kaya

  3 out of 5, reviewed on November 10, 2018

  Sekali makan pasti nak lagi.seri kaya pilihan hati.

  3
 3. Avatar

  rozaliaalik56
  100 reviews

  Sedapppppp ! ?

  5 out of 5, reviewed on May 19, 2018

  Sepadan dengan namanya Seri Kaya kerana ia sememangnya berseri dengan Kaya ! Pertama kali mencubanya semalam dan ternyata rasanya sangat sedap ! Setanding dengan jenama yang lain. Agak terkejut kerana kaya Daisy ni antara yang paling murah, namun kualiti nya sangat tinggi. Rasa kaya sangat sedap bila dimakan bersama roti. Kadang makan begitu sahaja pun sedap. ? Ia tidak begitu manis dan cukup enak dimakan !

  5
 4. Avatar

  NurulDeng08
  470 reviews

  Lemak manis dan tidak berbau hanyir

  5 out of 5, reviewed on December 19, 2017

  Kaya daisy ni mmg perfect untuk sapuan roti bakar saya.Rasanya sgt berperisa,lemak manis dan tiada bau hanyir.Boleh digunakan dlm masakan.Selalunya sy buat inti pau dan kek kaya.Teksturnya sgt pekat dan beraroma wangi.Mmg pilihan terbaik,harga pun berpatutan. Tahan lama dan tidak mudah berkulat seperti jenama lain yg pernah sy guna.

  5
 5. Avatar

  ferdizetty37
  491 reviews

  Daisy Seri Kaya

  5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

  Saya suka seri kaya jenama Daisy ni.Rasanya mmg sgt sedap berlemak dan lansung tidak berbau hanyir telur seperti jenama lain.Rasa manisnya pun sgt sesuai dan tidak terlalu manis mnyegat.Sangat sesuai utk pelbagai kegunaan dlm masakan dan utk sapuan roti.Harga pun sgt berpatutan & mmg berbaloi dibeli.

  5
 6. Kaushelia Shelia
  367 reviews

  Delicious Daisy Kaya

  5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

  Daisy Kaya taste very nice and I always have in the morning for breakfast. Ideal to eat with toasted bread as it is very delicious and my family also love it so much. It is very sweet but then can be used in little amount which is really nice. Besides that, the packaging also very nice and be used in long term. The price also reasonable and worth to have it anytime. So every morning you can have delicious breakfast with Daisy Kaya.

  5
 7. Avatar

  AizaMan
  219 reviews

  Daisy Kaya

  5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

  Saya dah lama gunakan seri kaya keluaran daisy ini..Lebih suka dalam tin berbanding botol sebab rasa kaya lebih segar dan terjamin..Tidak hanya sapu pada roti saya gunakan seri kaya untuk inti pau..Tidak begitu manis dan secukup rasa..Salah satu kaya pilihan saya dan keluarga..

  5
 8. Avatar

  AieenDeen28
  899 reviews

  Kaya daisy dengan harga yg lebih rendah tapi berbaloi dibeli

  4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

  Saya sangat sukakan kaya Jenama daisy ni..rasanya sangat sedap berlemak dan terlalu manis..teksturnya sgt pekat dan mudah digunakan,terutama untuk sapuan roti saya..saya juga gunakannya untuk pemanis saya bila buat roti hamlet @ kek seri kaya..harganya mmg lebih rendah & berpatutan untuk dibeli..tin juga dengan penutup tin mudah sedap buat saya lebih senang mmbukanya.

  4
 9. Avatar

  cikbunga49
  659 reviews

  Pekat dan tak hanyir telur

  4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

  Daisy kaya yang pekat kaya nya,hanya sapu sikit dan sedap roti yang dimakan.
  Memang rasa kurang manis dan kegemaran saya kerana saya suka makanan kurang manis. Tak bau hanyir telur.
  Tin juga mudah dibuka hanya perlu tarik bahagian atas dan tak perlu gunakan penebuk tin lagi.
  Mudah dan sedap.

  4
 10. Avatar

  NURELINA89
  173 reviews

  Rasa Yang Umphhhh!!!

  5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

  Rasa Kaya asli yg sedap dan mewah..Menjadi kegemaran kami sekeluarga..Harga murah tetapi rasa nya setanding jenama yg mahal..Selalu beli byk2 simpan utk stok di rumah..

  5
 11. Avatar

  Kellychan21
  501 reviews

  It is super yummy if spread it on toast bread.

  4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

  My parents love to spread Daisy kaya on toast bread since they are young as the taste of kaya bread is super yummy. It has strong egg and coconut taste. The price is not expensive too.

  4
 12. Nur Arina
  812 reviews

  Daisy kaya terbaik

  5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

  Daisy kaya merupakan kaya pilihan saya. Ianya sangat sedap bila disapu pada roti. Tidak terlalu manis dan rasanya yang asli membuatkan saya lebih tertarik untuk mencubanya.

  5
 13. Avatar

  qisstiera75
  118 reviews

  Pilihan keluarga

  4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

  Sedap kaya ni. Boleh dimakan dengan roti. Menjadi kegemaran sekeluarga.

  4
 14. Avatar

  sabarina37
  378 reviews

  Kaya Daisy

  3 out of 5, reviewed on July 11, 2017

  Kaya Daisy yang dicipta dengan santan dan telur serta resepi rahsianya menjadikan kaya Daisy sangat enak. Begitu sinonim dimakan bersama roti yang dibakar. Menjadi kegmaran saya kerana rasa kaya yang manis dan rasa lemak Kaya sangat menjadi makanan kegemaran pagi dan petang saya. Juga sesuai dioleskan pada roti kosong tanpa dibakar. Diletak pada biskut juga sedap. Membuat roti goreng berintikan Kaya Daisy adalah resepi baru saya untuk dimakan pada bila-bila saja yang saya suka.

  3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...