Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash

Product Details

Feminine hygiene wash with 99% pure Manjakani and traditional herb extracts such as Oak Gall, Aloe Barbadensis Leaf, Labisia Pumila and Piper Betle for intimate feminine hygienic freshness. Suitable for young girls, teenagers, and women of all ages. The exotic feminine fragrance gives the soothing sensation and eliminates odor.

Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash helps to lighten and soothe the skin of intimate area. Intimate area is very sensitive to any chemical. This hygiene wash is made of 99% pure Manjakani and traditional herbs that are suitable for women. It helps prevent excessive discharge as well as helps speed up wound healing especially after childbirth or even for new brides. The combination of exotic and feminine fragrance will you the soothing sensation.

Usage instructions:
Pour a small amount of Feminine Hygiene Wash onto moistened palms. Gently wash the delicate area. Rinse well with water.

  1. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm

    4 out of 5, reviewed on December 21, 2018

    Dengan adanya pencuci Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm ni , Insya Allah masalah keputihan dapat diatasi sebab kandungannya terdiri daripada 99% Manjakani dengan ektrak herbal tradisional untuk kesihatan intim wanita

    4
  2. Sahira Nor
    5 reviews

    Wangi Dan tidak melekit

    5 out of 5, reviewed on December 8, 2018

    Sangat Segar Dan mempunyai bau Yang wangi . Saya tidak perlu risau dengan bau Yang tidak menyenangkan Dan keyakinan diri semakin bertambah .

    5
  3. Mastura Nordin
    4 reviews

    Pencuci bawah yang best

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Pencuci bahagian sulit yang bagus, ia menyegarkan tak perlu banyak. Sebab ia pekat, membersih dengan selesa.. Saya sangat rekomen kepada pengguna.

    5
  4. Linda IbKim
    3 reviews

    Worth to buy

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Bought it during promotion discount. It has good smell and a perfect for every women. Worth to try. It has small packaging, so can use it during travel. I have tried other brands, but this one suits me well.

    5
  5. Avatar

    Ziraajiem87
    6 reviews

    Good smell

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Good smell

    5
  6. Avatar

    Knownasnad63
    3 reviews

    Worth every penny

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    I spent at least every 2 months on this product, the smell is so good. It leaves your ms V fresh all day. It helps me to reduce the problems I have such as: discharge. however it is not traveller friendly. I have to put it in a different container in order to bring it on a flight.

    4
  7. Avatar

    nursyakirah940303
    1 reviews

    Pencuci wanita terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    Intimate wash paling best pada masa kini. Dengan harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi. Sangat berpuas hati dengan produk cosmoderm. Kuantiti yang banyak dan tahan lama.. Sesuai untuk kegunaan harian serta mampu merawat bagi masalah kegatalan dan ketidakselesaan. Sangat sesuai untuk semua wanita.

    5
  8. Avatar

    Syazni8886
    4 reviews

    Highly Recommended

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I’m highly recommended this for ladies. This hygiene wash smell very nice. This feminine wash makes you to feel more comfortable for doing your rutin every single day. This also helps you to prevent bad smell. There will be no more bad smell, itchiness, red skin and no more using panty liner.

    5
  9. Avatar

    Sitiaisyah1274
    2 reviews

    Sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Bau yang sangat wngi selesa bila dipakai harga yang berpatutan dan senang didapati ? murah dan berbaloi

    5
  10. Ana Liyana
    3 reviews

    Wajib ada

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Pencuci wanita yang terbaik penah saya pakai. Rase segar setiap kali menggunakannya. Sangat selesa dan mengurangkan rase kegatalan di kawasan intim saya.

    5
  11. Izz Nieyna
    7 reviews

    Pencuci Ms.V terbest

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sukakan kesegaran brand cosmoderm ni sepanjang hari walaupun sedang datang bulan. Boleh digunakan tanpa was-was setiap hari.

    5
  12. Avatar

    Sheila2506
    2 reviews

    Best product for hygiene area

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    I really love using this product as it gives me a sensation and cooling feeling to my women part. So I will be more confident.

    5
  13. Avatar

    Kityee82
    3 reviews

    Fair price

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Price is reasonable for such a big bottle. It provides a cooling sensation after using it. However, my skin becomes dry after using it for 1 months. I will definitely buy it again.

    4
  14. Aurafizah Ashram
    3 reviews

    Amat disyorkan

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Feminine wash rasa sensasi sejuk cooling and fresh. Berbau wangi dan selesa selepas digunakan. Insyallah yakin bersih.

    5
  15. Avatar

    Jannah10
    1 reviews

    For all ladies out there

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Very recommended to all ladies out there. Also the smell is fragrance. After being using this I feel refreshed and clean. I highly recomend this products for every women/girl out there 🙂

    4
  16. Avatar

    Nazhirahzainol06
    3 reviews

    Sememangnya sangt² bagus

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    Dapat menghilangkan segala gatal² dibadan..baunya pon sangat wangi nyaman..yakin bersih selepas mengunakan prokduk nii..

    5
  17. Avatar

    NurMasyitah29
    4 reviews

    Segar dan nyaman

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Saya suka menggunakan Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash kerana ia memberikan kesegaran berpanjangan dan ia membuatkan saya lebih selasa jika saya mengambil masa agak lama tidak sempat untuk mandi kerana menyertai kursus atau latihan. Selain itu Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash pertama saya gunakan ia semasa saya Internship di Moslema In Style, Waktu itu Cosmoderm mensponsor Moslema In Style dalam Event Runway dan itu pertama kali saya menggunakan Cosmoderm sehingga lah kini. Terima Kasih Cosmoderm kerana menyinari hari saya.

    5
  18. Koleksi KanakKanak
    6 reviews

    Feminin Wash Terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    Saya suka feminin wash dari Cosmoderm.Rasa selesa dan bersih sepanjang hari.Hilang gatal gatal dan melekit. Tekstur yang pekat, tidak berbuih, dan harum.

    5
  19. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    Rasa selesa dan bersih dengan Cosmoderm manjakani hygience wash

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Saya tertarik dengan pencuci ini kerana mengetahui kebaikan manjakani kepada wanita. Terbukti pencuci wanita ini mampu mengatasi masalah kegatalan dan tidak selesa di bahagian intim. Dengan haruman yang wangi ia mengekalkan kesegaran dan kebersihan bahagian intim sepanjang hari.

    5
  20. Avatar

    Phoebe43
    4 reviews

    Manjakani cosmederm wash the best

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    Pencuci wanita ni sgt menyegarkan,sgt bagus digunakan tiap kali ke toilet,rasa bersih je…mngurangkan keputihan ,bersih sentiasa kering,vagina berbau dan seluar dalam berbau tiada lagi.seluar dalam pun sentiasa kering.mengetatkan vagina.masa haid pun selesa je..sangat disarankan untuk yang dah kahwin,ank dara,remaja…membasmi kuman juga.sangat best.i love this product?

    5
  21. Avatar

    suet9958
    9 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    i really really need to recommend this product Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash. it helps to firm up my skin under there, lighten my skin, give me long lasting cooling sensation Pour a small amount of Feminine Hygiene Wash onto the palm only,it smells also very good

    5
  22. Avatar

    Nelsonryan6797
    3 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Use for one week , I already can see the differences . Thank you . Try it guys.

    5
  23. Avatar

    Kejumerah35
    2 reviews

    Puas hati dengan produk ni

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Cosmoderm hygiene wash betul betul buat saya jatuh hati .kesegaran setelah menggunakan nya saya amat selesa sepnjang hari. Tiada lagi keputihan, kegatalan di bahagian tersebut. Memberi keyakinan untuk saya menggunakan produk ini berbanding produk yang lain di liar sana.

    5
  24. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Pencuci wanita terbaik Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash mencuci secara menyeluruh dan membersihkan dengan sempurna.Dengan rasa nyaman, menyegarkan & selesa sepanjang hari.

    5
  25. Avatar

    Ronnie20
    3 reviews

    My favourite

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I really love the smell of this cleanser and it makes me feel comfortable, fresh and clean… it is suitable for my my sensitive skin and doesnt give irritation.. highly recommended.

    5
  26. Avatar

    Emma8986
    3 reviews

    Segar & yakin

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Dah mencuba pelbagai jenis hygiene wash di pasaran dan cosmoderm ni antara yang di sukai sebab baunya yang wangi dan menyegarkan. Kandungan bahan bahan dalam produk pun selamat dan sesuai jugak untuk ibu yang dalam proses berpantang. Rasa segar dan tiada lagi kegatagalan yang mengganggu

    5
  27. Avatar

    Jxian102418
    4 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    all day you can still feel confident ,comfortable fragrance
    .hahha.. Feeling cool, best and clean when you use it. It is also produce bubbles a lot compare to other product which is much like water and not solid..

    5
  28. Avatar

    aziemohdnoor20
    6 reviews

    Worth to buy

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    1. I bought for 400ml one.. It longlast until 3 to 4 month.. With it affordable price it is really worth to buy.. 2. Comfortable and fragrant throughout the day
    Okay, that is realistic.. all day you can still feel confident ,comfortable fragrance
    .hahha.. Feeling cool, best and clean when you use it. It is also produce bubbles a lot compare to other product which is much like water and not solid..

    5
  29. Avatar

    Ctwani46
    1 reviews

    Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Jatuh cinta pada kali pertama menggunakan feminine wash dari cosmoderm ini. Dengan bau wangian yang sangat menyegarkan, terasa sejuk dan nyaman apabila menggunakannya, selesa sepanjang hari dan dapat menghilangkan masalah kegatalan. Ia juga dapat melembabkan kulit saya dengan penggunaan yang berterusan. Feminine wash dari cosmoderm ini juga mengeluarkan buih yang agak banyak rasa seperti menggunakan syampu, saya sangat menyukainya. Dan yang paling best adik beradik saya turut menggunakannya,harganya juga sangat berpatutan.

    5
  30. Wan Syarmiyza
    6 reviews

    Penyelesaian untuk wanita no 1

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ini kerana ianya memberi kesan yang baik selepas saya memakainya dan saya berasa yakin setiap hari untuk melakukan aktiviti harian kerana tidak perlu risau tentang msalah gatal dibhgian sulit.

    4
  31. Muhammad Ashraf
    13 reviews

    Good hygiene washer

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    I really recommend that women should buy this product. It is good washing product. Thank you cosmoderm.

    5
  32. Avatar

    Leowl89
    3 reviews

    Awesome hygiene ever!

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Best sgt guna hygiene nie… wangi sgt.. thanks cosmoderm dah keluarkan satu product yang terbaik.

    4
  33. Avatar

    Nurshasha29
    3 reviews

    Cosmoderm Feminine Wash

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    Very very good product!! The smell is very refreshing..such a lovely feminine wash that i ever try ? Really make my day so so comfortable all along the day..luv it so much ❤❤❤❤❤

    5
  34. Fyza Affandi
    1 reviews

    GOOD product

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    I love the scent. It is one of good items you should buy!

    5
  35. Avatar

    BumbleBee34
    25 reviews

    Bagus feminis wash ni

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Feminin wash ni bagus sangat. Selain membersih bertindak sebagai sabun ia menyegarkan bahagian intim. Bau wangian pn menyegarkan. Ada rasa sejuk nyaman bila cuci dan dibiarkan seketika pada kulit. Cuma cecair cucian selalu lekat pada pump. Yang lain mmg terbaik.

    5
  36. Eija Hamdan
    5 reviews

    Sgt bgs

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Sgt bgs

    5
  37. Afizah Ahad
    2 reviews

    Wow!!!!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Pencuci yang menyegarkan…
    Rase teruja bila menggunakannya….

    5
  38. Avatar

    Hsyap12
    3 reviews

    Good to use

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    This product i used before. It has nice scent and it keep me comfortable whole days. Recommended~~

    5
  39. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Pembersih wanita manjakani cosmoderm

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Feminin wash manjakani cosmoderm.ni antara yg terbaik pernah sy cuba. Dengan kepekatan yg tidak terlalu cair dan tidak terlalu pekat 1 pump sudah cukup. Ia akan memberi rasa cooling sensation ala2 ada mint kt tempat yg dicuci. Wangian juga wangi dengan bauan manjakani. Berbaloi sebotol.boleh tahan berbulan2. Jimat. Ia juga memutihkan celahan hitam dan membersih alat sulit dengan baik. Yakin.dengan adanya cop.halal.jakim.

    5
  40. Syera Syera
    137 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    FROM MY OWN EXPERIENCE IT DOES HELPS FIRM UP MY SKIN UNDER THERE, LIGHTEN MY SKIN, GIVE ME LONG LASTING COOLING SENSATION (IT REALLY DOES!), HYDRATE AND DOES NOT LEAVE MY UNDER AREA DRY THAT ,MAY CAUSE ITCHINESS (YA KNOW WHAT I MEANNNN). I AM NOT SURE ABOUT SPEEDS UP WOUND HEALING AND ENHANCE INTIMACY BECAUSE I AM NOT YET MARRIED AND HAVE KIDS! HAHA! THE SCNT IS NOT OVERPOWERING TOO! DOES NOT HAVE WEIRD HERB SCENT. THIS ALSO HELPS ELIMINATES THAT EUW EUW SMELL WHEN YOU AREA HAVING YOUR PERIOD AMD IT ALSO HELP ELIMINATE MY “WHITE” PROBLEM.

    WHAT I DON’T LIKE ABOUT IT. MAYBE I JUST DON’T LIKE THE PACKAGING. HAHA! IT LOOKS TOO SIMPLE AND I HOPE IT HAS BETTER PACKAGING BECAUSE THE PRODUCT IT SELF IS SO GOOD! THIS ONE IS IN A PUMP SIZE BOTTLE, THEY ALSO HAVE SMALLER BOTTLE OF YOU ARE INTERESTED. THE BIG SIZE PUMP BOTTLE DOES NOT BOTHERS ME ACTUALLY, I LOVE THE PUMP IS JUST THAT I DON’T LIKE THE DESIGN.

    OVERALL & RECOMMENDATION. RECOMMEND TO ALL LADIES PUT THERE! BUT IF YOU DON’T LIKE COOLING SENSATION FEELING DOWN THERE THIS MIGHT NOT FOR YOU. FOR ME I LOVE IT BECAUSE IT MAKES MY V AREA FEEL FRESH AND HYDRATED!

    5
  41. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Masalah kegatalan dan keputihan sering berlaku menyebabkan saya tidak selesa terutamanya ketika riadah dan window shopping.Hati terdetik nak cuba Cosmoderm Manjakani Hygience Wash.Saya beli di Lazada.Mula2 guna dah jatuh suka.. Produk terbaik untuk pencuci vagina.Saya sangat2 berpuas hati dengan produk ini.Bau pun menyenangkan.Mengembalikan keyakinan diri dan menyegarkan miss v sepanjang hari.. Tq cosmoderm..best 😉

    4
  42. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Ekstrak manjakani dan herba

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Pencuci wanita cosmoderm manjakani ni mmg sgt mmbantu masalah kegatalan dan keputihan yg saya hadapi pada bahagian miss v..dengan penggunaan berterusan selama seminggu saya dapati masalah yg dihadapi smakin beransur hilang..teksturnya sgt pekat dan bnyak berbuih..baunya sangat wangi dengan sensasi dingin yg mnyegarkan bila digunakan..sgt berbaloi dibeli,1 botol dpt tahan lama dan harganya pun berpatutan.

    5
  43. Adilla Dilla
    63 reviews

    Best dan menghilangkan kegatalan

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Pernah satu ketika dulu saya kena keputihan yang agak teruk.Akibatnya saya merasa tidak selesa dan gatal-gatal.Jadi saya cuba produk ini.Ramai recommend produk ini.Hasilnya selepas 2 minggu saya guna dengan cucian yang kerap,gatal2 semakin berkurangan dan selepas cucian rasa lebih nyaman dan kekal lama.

    4
  44. Athirah FoAd
    1 reviews

    Wangi dan rasa fresh

    3 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Saya start pakai product ini tahun lepas. Sejak saya pakai produk ni, miss v saya rasa bersih dan fresh. Produck ini rasa berangin dan saya sangat selesa memakai produk in. Ini ada lah boto ke tiga saya. Saya akan terus memakai produk ini lagi

    3
  45. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Pencuci wanita dengan ekstrak manjakani

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Pencuci wanita dgn ekstrak manjani yg bnyak kebaikan utk wanita.Baunya sangat wangi dengan sensasi menyegarkan yg mmbntu masalah miss v berbau,gatal2 dan ruam yg saya alami.Ia juga mnjadikan kawasan miss v lebih bersih & segar sepanjang hari.X meninggalkan sebarang iritasi pada kulit saya.Sangt sukakannya,berbaloi dibeli.

    5
  46. Natasha Syakilla
    4 reviews

    produk wajib untuk wanita

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    sangat bagus
    bau wangi
    menyegarkan
    recommnd ???

    5
  47. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Feminie Hygiene Cosmoderm

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Produk yg sangat bagus utk kegunaan wanita terutama pada bahagian intim. Kepekatan yg agak likat sekali picit sudah mencukupi untuk sekali cucian dengan buih yg banyak. Selepas menggunakan produk cosmoderm ini akan terasa cooling sensation dan bau yg sangat wangi. 400ml adalah Kuantiti yg sangat memuaskan utk 1 botol. Boleh digunakan setiap hari. Produk ada pensijilan GMP dan halal maka lagi meyakinkan utk kegunaan wanita terutama wanita muslim. Cuma bila sudah lama digunakan apabila memicit utk mengeluarkan liquid cosmoderm ni dia seolah2 tertinggal sedikit pada leher pump dan baki pada hujung pump akan clotting. Pada sy itu tidak jadi masalah mungkin cara penyelenggaraan saya yg kurang sesuai.

    4
  48. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Cosmoderm hygiene wash dgn ekstrak manjakani yg bnyk kebaikan utk wanita

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    suka texture dia yang likat and bau dia sangat2 wangi! lepas apply di miss V..bnyak sngt kegunaan cosmoderm manjakani hygiene wash ni,ia mnyembuh kn luka shaving dgn cepat..miss v juga terasa segar spnjg hari & tiada masalah gatal2 lg sjak gunakannya..mmg trbaik dgn ekstrak mnjakani yg smmgnya bnyk kebaikn utk wanita..sy sngt mngesyorkn produk ni..hrga pon berpatutan

    5
  49. Avatar

    ilasabran67
    186 reviews

    Terbaik yang pernah ada.

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Saya merupakan pengguna Cosmoderm.. mula guna 2014 semasa hamil anak pertama hingga sekarang.. banyak membantu saye untuk saya berasa selesa dan segar sepanjang hari.. mengurangkn rase gatal dan iritasi.. very recommended..?

    5
  50. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    100% Recommended

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Feminine wash yg sangat menyegarkan bila diguna. Rasa sensasi sejuk cooling fresh. Tak rugi dan sangat berbaloi beli dua terus sekali order. Kuantiti yang banyak dlm 1botol iaitu 400ml. Berbau wangi dan selesa selepas digunakan. Yakin bersih. Buihnya pn banyak. Kepekatan yg sesuai tidak terlalu cair dan tidak terlalu pekat. Sekali pump sudah cukup. Penggunaan sangat menjimatkan.

    5
  51. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Saya pengguna Cosmoderm Manjakani Hygience Wash. Ok saya mula mula guna produk ni setelah diperkenalkan oleh kawan blogger Ben Ashaari.. Memang selalu nampak laa dia duk cakap pasal produk produk bagus keluaran Cosmoderm. Hati terdetik nak cuba Cosmoderm Manjakani Hygience Wash. Apalagi cara paling mudah order online jer. Terus sampai kat depan pintu.. Mula2 guna dah jatuh suka.. Produk terbaik untuk pencuci vagina. Saya sangat2 berpuas hati dengan produk ini. Mengembalikan keyakinan diri dan menyegarkan misa v sepanjang hari.. Tq cosmoderm..

    5
  52. Avatar

    LyaAkif
    11 reviews

    Saya Pemgguna Cosmoderm Manjakani Hygience Wash

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Saya pengguna Cosmoderm Manjakani Hygience Wash. Ok saya mula mula guna produk ni setelah diperkenalkan oleh kawan blogger Ben Ashaari.. Memang selalu nampak laa dia duk cakap pasal produk produk bagus keluaran Cosmoderm. Hati terdetik nak cuba Cosmoderm Manjakani Hygience Wash. Apalagi cara paling mudah order online jer. Terus sampai kat depan pintu.. Mula2 guna dah jatuh suka.. Produk terbaik untuk pencuci vagina. Saya sangat2 berpuas hati dengan produk ini. Mengembalikan keyakinan diri dan menyegarkan misa v sepanjang hari.. Tq cosmoderm..

    5
  53. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Hilangkan kegatalan, harum spanjang hari.

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Sewaktu mengandungkan anak kedua, masalah kegatalan berlaku & ia semakin teruk. Sehinggalah saya diperkenalkan pencuci wanita ini. Kesannya hampir serta merta. Dengan rasa nyaman, menyegarkan & selesa sepanjang hari.

    5
    1
  54. Avatar

    Azyan12580
    55 reviews

    FOR ALL LADIES THAT CARE

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    RECOMMEND TO ALL LADIES THAT CARE FOR THEIR MISS V!! I REALLY LOVE THIS PRODUCT BECAUSE IT MAKES MY V AREA FEEL FRESH AND HYDRATED!

    5
  55. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Good Feminine Hygiene Wash

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    I have used the Cosmoderm Manjakani Hygience Wash as it gives freshness, washes and eliminate the bacteria that can cause unpleasant odors, leaving you feeling clean and refreshed. Besides that, it keeps the pH level balanced and protects the vagina from infections and inflammations. The Cosmoderm Manjakani Hygience Wash protects me from dryness, irritation, itching, burning sensation and vaginal discharge experienced by every woman in her intimate area.
    The packaging also very nice and good to use anytime as it safe to use. Besides that, it does not irritate or harm the intimate area. The price also very reasonable and worth to purchased. It is very convenient to place at the wash room. Let’s stay healthy and confident with Cosmoderm Manjakani Hygience Wash.

    5
    1
  56. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Hygiene wash by Cosmoderm

    5 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Pencuci wanita terbaik yang pernah saya guna. Rasa nyaman bila dipakai, dingin dan menyegarkan. Saya hanya guna brand ni je untuk kebersihan setiap hari.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...