Carrie Junior Baby Oil

Product Details

Specially formulated from Aloe Vera oil to Fruito-E to gently soother and moisturise baby’s delicate skin. Helps keep baby’s skin feeling soft, smooth and supple. Also ideal as a hair conditioner for adults.

  1. Iza Safany
    3 reviews

    Multifunction oil

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    Harga murah. Berbaloi la dengan harga yg berpatutan kau boleh guna utk rmbut, remove make up, lembabkan kulit mcm siku, buku lali. Rajin sapu sikit mmg nampak kesan. Buy one, thanks me later ?

    5
  2. Eija Hamdan
    5 reviews

    Sgt bgs...

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sgt bgs untk kulit kering…

    5
  3. Avatar

    SitiNurjalina48
    54 reviews

    Bau yang sangat menenangkan

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Senang digunakan,,membuatkan anak saya tidur dengan lena dan yang best lagi kulit baby saya akan sentiasa terasa lembut dan boleh melebatkan rambut anak saya

    5
  4. Nur Arina
    812 reviews

    Senang dan mudah

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Minyak baby carrie junior ni memang senang digunakan. Hanya sapu begitu je. Biasanya saya akan gunakan minyak ni pada kepala anak dan membersihkan kotoran pada badan,kepala anak saya tu.kalau kerak kepala memang mudah lembut dan cepat je dapat buang bila guna carrie junior baby oil ni

    5
  5. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Minyak serbaguna Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Selain gunakannya pada anak saya sendiri pun gunakan minyak carrie ni.Bau minyak yg sgt wangi dan tidak berbau kuat sprti jenama lain yg pernah sy cuba.Saya gunakan utk mnghilangkan kerak pada permukaan kulit kepala bayi saya,mmg sgt mmbantu.Saya sndri pun gunakannya terutama utk mnghilangkan kesan maskara yg tebal.Mmg sgt berbaloi dibeli,botolnya yg kecil dan comel memudahkan sy utk mmbawanya ketika melakukan aktiviti luar.

    5
  6. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    This is the best oil for your baby

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    This is the best oil for your baby. Actually everything that lotion is makes is amazing and the product leaves your baby skin soft and smooth.

    4
  7. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Carrie Junior Baby Oil

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Kulit lebih lembut dan halus and lagi seronok kalau beli ni, bukan bayi dan kanak-kanak je boleh pakai, orang dewasa pun boleh. Baunya pun tak kuat sangat dan kalau boleh cuba variasikan perisa and packaging bagi nampak lagi menarik untuk kanak-kanak.

    5
  8. soo soft.. :)

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    bought 1 small bottle, use for my baby after bath, really suit for baby hair, really love the smell, and long lasting

    5
  9. Bau yang menyenangkan

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Letakkan sedikit pada sikat sebelum menyikat rambut si manja. Baunya sangat lembut dan menyenangkan, mudah di bawa kerana bentuknya yang comel

    4
    1
  10. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    travel use baby oil

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    I like the packaging it’s small and easy for travel use.
    Carrie Junior Baby Oil not just suitable for children but also for adults.
    Sometimes i didn’t bring lotion I would use the baby oil on my skin .
    it is suitable for skin, and when I hurry out for event I use some to apply on end of my hair.

    4
  11. Avatar

    ainisuhaiza8190
    4 reviews

    love love love Carrie Junior Baby Oil

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2016

    Tahniah!!!Memang Terbaik.Pada mulanya saya gunakan baby oil jenama lain. Elok je habis, terus guna Carrie Junior Baby Oil. Terus jatuh cinta dan tak akan berpaling lagi!!! Saya gunakannya untuk melembapkan rambut anak saya. Tiap tiap hari selepas mandi saya sapukan baby oil di rambut anak saya.Kini rambutnya dah tak lagi kering malah lebih segar dan kekal bersinar serta baunya yang harum dan segar. Terima kasih Carrie Junior Baby Oil.

    5
  12. Avatar

    busyra takiyudin
    30 reviews

    Kulit Lembut dengan Carrie Junior Baby Oil

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Carrie Junior adalah produk khas untuk kulit baby. ia akan melembutkan kulit baby dan mewangikan tubuh badan baby. penggunaan carrie junior yang disapukan di badan baby akan membuatkan orang disekeliling berasa lebih selesa dengan wangiannya. harga nya yang sangat berpatutan.

    4
  13. Yaya Mohd
    8 reviews

    Sangat lembut dikulit

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Saya lebih suka memilih minyakyang dikhaskan untuk baby daripada menggunakan minyak untuk orang dewasa. Sebab minyak yang dikhaskan untuk bayi terutamanya brand carrie baby junior ni sangat bagus untuk kulit. Sangat lembut dan sangat suka dengan bauannya.

    4
  14. Wan Syahirah
    20 reviews

    Carrie Junior Baby Oil pelbagai guna.

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Carrie Junior Baby Oil ni bagus untuk kulit. Ia buat kulit lebih lembut dan halus and lagi seronok kalau beli ni, bukan bayi dan kanak-kanak je boleh pakai, orang dewasa pun boleh. Baunya pun tak kuat sangat dan kalau boleh cuba variasikan perisa and packaging bagi nampak lagi menarik untuk kanak-kanak.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...