Cadbury Original Flavour Choclairs

Product Details

Cadbury Original Flavour Choclairs

  1. Maawardah Mohamad
    212 reviews

    Terlalu manis

    4 out of 5, reviewed on November 17, 2020

    Choclair ini terlalu manis bagi saya. Apapun rasanya memang sedap dengan coklat pekat. Anak-anak memang menggemarinya. Pembungkusan sekarang lebih baik di mana ia tidak mudah cair dan tertutup penuh untuk mengelakkan dimasuki serangga.

    4
  2. BumbleBee34
    321 reviews

    Better now

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Only one word to describe this product. Addictive! Yes, this Cadbury Original Flavour Choclairs is very addictive. Once u try u will never get to forget the flavourful taste of the Choclairs. The outside layer is gummy like caramel fill with chocolate at the center part. I love eating them anytime, anywhere and everywhere. Now is better as the individual pack are single sealed perfectly. No pull ends anymore.

    5
  3. Shika43
    687 reviews

    Menghilangkan rasa bosan...

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Cadbury Original Flavour Choclairs terasa caramel dan isi chocolate sangat menyelerakan… Mampu berikan Ketenangan dan hilangkan rasa bosan terutama ketika menunggu bas atau sedang membuat kerja di rumah… Cadbury Original Flavour Choclairs cepat cair jika diletakkan disuhu yang agak panas… Saya suka campurkan Cadbury Original Flavour Choclairs dengan marshmallow dicairkan dan buat cereals bar… sedap dan bagi kelainan untuk nikmati Cadbury Original Flavour Choclairs..

    5
  4. Hong82
    3 reviews

    The best!

    4 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    This chocolate is absolutely the best! It has a very smooth and creamy texture that just melts in your mouth!These are best when frozen or stored in the fridge for a bit to harden.

    4
  5. SitiNurjalina48
    56 reviews

    Rasa yang sedap

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Sentiasa beli dan wajib ada di rumah..saya suka coklat ini rasa coklat yang sangat sangat sedap,rasa lemak dan manis pun tidak berlebihan..sangat sesuai sebagai kudapan bila menonton tv atau drama di tv.. anak anak pun suka dengan coklat rasa coklat mahal..memang sedap kadang 1 balang tidak cukup untuk kami sekeluarga kerana sangat obses dengan coklat ini ??

    5
  6. Lorma15
    50 reviews

    Sangat enak

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Penuh berkrim dan bercoklat.Suka menyimpannya dirumah dan boleh dimakan pada bila-bila masa dalam kuantiti kecil.Mudah disediakan kepada tetamu dan juga boleh dijadikan sebagai hadiah mahupun sagu hati.Melegakan ‘stress’ kerja juga meriangkan hati kanak-kanak.Rasa coklat agak kurang mungkin kandungan susu yang lebih.Kemungkinan Cadbury hanya ingin menurunkan kos.Lebih coklat lebih enak.

    5
  7. Yk06
    10 reviews

    甜甜的巧克力

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    一咬下去就流出点点巧克力酱 , 很喜欢吃。
    家人们都很喜欢这款巧克力。
    可以一粒一粒散买 ,也可以一桶桶的买。
    通常买一桶,几天之内就会被吃光
    有时还会当礼物送给朋友。

    5
  8. Nor Adlina
    8 reviews

    Choclairs cadbury sedap

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Coklat choclairs cadbury ni memang sedap sebab ada coklat pekat dalam choclairs.. Selalu beli time raya.. Dan cepat je habis sebab budak-budak selalu amik simpan dalam poket diorang.. Ibu bapa pun ada juga yang suka makan choclairs ni..

    5
  9. Khalil Anas
    66 reviews

    MEMBANTU TENANGKAN FIKIRAN SAYA

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    COKLAT Cadbury Original Flavour Choclairs MEMANG KENA DENGAN SELERA SAYA. COKLAT Cadbury Original Flavour Choclairs INI CAIR DIMULUT DAN PENUH CREAM RASANYA. SAYA SUKA MEMBAWA COKLAT Cadbury Original Flavour Choclairs KETIKA RUNGSING DAN STRESS. IANYA MEMBANTU TENANGKAN FIKIRAN SAYA DAN MELEGAKAN PERASAAN SAYA.

    5
  10. emilliakamarlis62
    210 reviews

    Sukakan limpahan coklat

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Cadbury choclairs ini sangat sedap, terutama bila menggigit coklat cair yang ada di dalam. Walau rasa caramel itu agak manis, dengan adanya campuran coklat cair, rasa manis itu boleh diatasi. Ia juga mudah didapati dimana sahaja. Harganya juga agak murah dan mampu milik.

    4
  11. AieenDeen28
    899 reviews

    Gula2 kenyal karamel dengan inti coklat cair

    3 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Rasa coklat karamel dengan inti coklat berkrim yg melimpah bila dikunyah..mmg sgt sedap..agak cheewy bila dikunyah,memberikan letupan rasa inti coklat yg mmg istimewa..tapi saya hanya makannya jarang2 kerana rasanya agak manis,teksturnya yg kenyal kadang melekat pada gigi..sememangnya coklat yg sesuai dimakan utk hilangkan stress,tapi x boleh makan secara berlebihan krn merosakkan gigi..harga 1 botol berpatutan & berbaloi dibeli.

    3
  12. sabarina37
    378 reviews

    Coklat kegemaran

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Menjadi rebutan anak beranak inilah Cadburry Choclairs yang enak. Bila di makan ada cecair yang akan melimpah di mulut. Rasa yang amat manis sehingga boleh merosakkan gigi. Coklat ini adalah coklat kegemaran sekeluarga saya akan tetapi terpaksa berhenti kerana kemanisannya. Memberikan keceriaan jika memakannya. Pasti akan merindui coklat ini.

    4
  13. CikSue38
    818 reviews

    Cadbury choclairs

    3 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Gula2 cadbury choclairs ni sedap and chewy. Bila makan memang rasa manis sikit. Saya suka kan center filling gula2 ni. Yg x seronok bila kunyah chewy gula2 ni akan melekat pada gigi. Stressed kejap tapi pastu makan lagi. Irresistable!

    3
  14. Niki Tay
    996 reviews

    i dislike this too sweet

    2 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    i love Cadbury chocolate but this Cadbury Original Flavour Choclairs is too sweet for me , but the kids is so like this , so sometimes i buy this is not for me , just buy to kids eat only

    2
  15. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Gula-gula Cadbury Choclairs ini saya akui memang sangat sedap dan anak-anak sangat menyukainya sehingga sukar untuk berhenti memakannya tetapi gula-gula ini manis dan mungkin tidak sesuai jika kerap diberikan kepada kanak-kanak kerana menjadikan anak-anak saya superaktif bila memakannya sehingga saya terpaksa sembunyikan cadbury choclairs ini dari pandangan mata anak-anak kerana selagi mereka lihat cadbury chocalirs ini di depan mata memang susah untuk berhenti mengunyahnya termasuk diri saya sendiri.

    5
  16. Nurirah13
    365 reviews

    Coklat choclairs yang sedap

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Saya dan anak anak memang menggemari cadbury choclairs ini. Boleh di kunyah dan ada coklat pekat di dalam nya. Dalam beg mesti ada coklat ini. Mudah di bawa ke mana2. Tidak terlalu manis dan rasa lemak2 coklat. Anak2 saya selalu menjadi kan bekalan jika balik ke kampung. Ubat untuk menghilangkan mengantuk ketika memandu. Selalunya saya akan beli satu botol untuk di jadikan stok bekalan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...