Cadbury Dairy Milk Hazelnut

Product Details

Cadbury Dairy Milk Hazelnut

  1. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Hazelnut seketul2 dan besar2

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Seronok makan Cadbury Dairy Milk Hazelnut. Kacang hazelnut dalam coklat ni memang meriah. Saiz besar2 dan seketul2. Tak sesuai untuk mereka yg tiada gigi. Kacang hazelnut dia crunchy sangat. Banyak pulak tu. Setiap gigitan pasti dapat hazelnut. Terbaik la. Cuma coklat cepat cair. Kena simpan dlm peti sentiasa.

    5
  2. Avatar

    kitten12
    3 reviews

    first choice

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    my first and only choice brand for milk choco
    taste gud, affodable price, packing easy open
    just it easy to melt when i put it in bag, nid to “handle with care…”

    5
  3. Nura Jijie
    3 reviews

    sangat sedap..ini pilihan sya

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    coklat cadbury dengn kacang hezal…sgt sedap,sya suka kn nya..kacang hezal yg rangup dan disaluti coklat ,x begitu manis dan tawar ..harga yg berpatutan..gabungan kacang dan coklat menampak kan ia begitu menyelerakan ..jenama yang dipercayai .

    5
  4. Avatar

    dhatie38
    3 reviews

    my fav chocolate.. nyummm

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    sangat2 best… rase kacang hazelnut yg rangup and berlemak bersama2 dengan coklat susu… Gandingan yang serasi… definitely my first choice…. nyummm

    5
  5. Avatar

    sabarina37
    378 reviews

    Kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Tersangat suka dan sangat di gemari seisi keluarga saya terutama suami saya. Pembungkusannya warna yang terang dari jauh saya boleh kenalpasti sama ada ini adalah Cadbury Dairy Milk HazelNut. Rasa manisnya yang mencair di dalam mulut membuat saya santai dan tenang ketika menonton movie. Ia memang kegemaran kami sekeluarga

    5
  6. Avatar

    Bob8945
    15 reviews

    As long as ada kacang

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Ini kegemaran isteri aku. Asal pergi pasaraya je ni wajib beli. Kalau tak beli, kena ganti dengan sewaktu dengannya. Aku hairan ape sedapnye coklat ni. So first time aku makan, memang aku kagum dengan rasa coklat dan kacang dia. Aku memang suka kacang, so coklat ni memang aku boleh makan lagi. Manis dia pun boleh terima lagi. Mungkin sebab bercampur dengan lemak kacang yang membuatkan rasa manis tu hilang sedikit.

    4
  7. Avatar

    ferdizetty37
    491 reviews

    Gabungan sempurna dengan kacang hazel yg ranggup

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Gabungan yg smpurna.Coklat yg manis berkrim,penuh rasa coklat dengan kacang hazel di dlam.Kuantiti kacang hazel juga banyak,segar dan sgt ranggup berlemak.Sememangnya pilihan terbaik saya utk hilangkan tekanan di tempat kerja.Harganya pun berpatutan dan mudah didapati di kebanyakkan kedai.

    5
  8. Suhaida Mohamad
    4 reviews

    Great chocolate

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    I loved it..bila pergi kedai atau pasaraya xpernah lupa untuk beli cadbury hazelnut nie..dengan kacangnya yang banyak dan rangup..ditambah rasa chocolate yang sangat sedap..harga yang sangat berpatutan dan kualiti yang terbaik..highly recommend .

    5
  9. Avatar

    soolayhoon82
    141 reviews

    Perfect match

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Milk chocolate + Hazelnut is really a perfect match! I’m deeply in love with this combination! Cadbury dairy milk chocolate is my always choice, hard to control myself to stop it every time once I start to eat this. Reasonable price too!

    4
  10. Niki Tay
    996 reviews

    Very high quality

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    My favorite chocolate brand ever .so delicious and inexpensive just love it . cadbury makes one of the best milk chocolates in the market! Very high quality

    4
  11. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Coklat hazelnut

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Cadbury satu nama yg gah untuk coklat dan terbukti dengan kesedapan coklat susu berhazel. Kacang hazel pn banyak. Bila kunyah2 terkunyah kacang hazel yg lazat. Nikmat tak terkata. Yummy

    5
  12. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    yummy

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    rasa coklat cadbury memang semua dh tahu memang sedap dan diyakini sejak dulu lagi. sangat suka makan cadbury hazelnut ni sebab terdapat banyak big chunk of hazelnut dalamnya. rasa hazelnut juga kekal rangup walaupun sudah dislaut coklat. suka sangat bila dapat gigit hazelnut dalam coklat ni

    5
  13. Jeff Tung
    71 reviews

    Hazelnut Lover

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Hazelnut lover should have a try on this! Full of hazelnut and I really like the taste of the combination of hazelnut & milk choclate. This is a perfect match! Yummy!

    4
  14. Avatar

    AieenDeen28
    899 reviews

    Coklat cadbury dgan kacang hazel

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    Saya sgt sukakan rasa coklat cadbury hazelnut ni..rasa coklat cadbury yg sememangnya sedap dengan kacang hazel yg ranggup dan berlemak didalam..mmg sangat sedap..gabungan yg istimewa mnjadikan coklat ni teramat sedap dan berbaloi untuk dibeli kerana harganya pun berpatutan.

    5
  15. Nur Arina
    812 reviews

    Pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Saya sangat gemarkan cadbury hazelnut ini kerana rasanya yang begitu unik dan kacang hazelnya yang rangup walaupun disalut dengan coklat. Kacang hazel itulah yang membangkitkan lagi kesedapan dan keindahan coklat cadbury

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...